Van egy kis problémám! Úgy néz ki, hogy rossz bios van a kártyán (9800xt)! Nem tudom sehogy felülírni, valószínüleg írásvédett! Atiflash kiírja, hogy megcsinálta, de mégis a régi marad rajta! Megpróbáltam winflashel is, azt írta ki, hogy nem tudja törölni azt, ami benne van! Mit tudok tenni????

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Dr Smoke
(fanatikus tag)

Elrond
(senior tag)
sziasztok!
próbáltam flashrom-mal x800pro-ból xt-t varázsolni,
és dos mode alatt ezt a hibaüzenetet kaptam:
adapter 0 not found
error 0FL01: press 1 to continue
valakinek dereng valami hogy mi lehet ez?
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!

kovi
(senior tag)
sztem DOS-ban a first VGA PCI slotra volt állitva, ha te 0-es kapcsolóval flassheltél
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.

kovi
(senior tag)
az hogy rossz a BIOS-od az hogy derült ki?
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.

kovi
(senior tag)
nvflash -b filename.rom

Elrond
(senior tag)
na sikerült xt bios feltenni csak valamitől még mindig 12 pipa van csak viszont az órajelek xt szinten vannak!
Ez mitől lehet?

kovi
(senior tag)
Ha jól emlékszem csak az X800PRO VIVO modelleket lehetett sima flash-sel, moddolni. A többinél át volt vágva a GPU mellett egy híd. S grafitolni kellett.

Elrond
(senior tag)
ez is az csak lusta voltam kiírni 
[Szerkesztve]

Szmuki
(tag)
szerintetek mennyi esély van arra,hogy jó lesz a VGA-m, ha ultra bios helyett vissza lenne téve a gyári bios?Mivel megadta magát a karim bootoláskor is durván szemetel....
ui:így lehet biost frissíteni hogy nem is látsz semmit?
''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)
0,001
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Elrond
(senior tag)
más még nem járt így mint én?
xt bios ok csak a 16 helyett 12 pipa megy............................
[Szerkesztve]

kovi
(senior tag)
Én már csináltam meg ilyen hibás 9700-ast. Anno...
Egy próbát feltétlenül megér!

kovi
(senior tag)
Nézd meg a hűtő alatt a GPU környékét. Kíváncsi vagyok van -e átvágott híd.

Gaboman
(PH! nagyúr)
Hogyan lehet felrakni a régi BIOS-t DOS-ból ha nem látni szinte semmit a mert annyira szemetel a kép?
Meg lehet csinálni így egyáltalán?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

kovi
(senior tag)
megírtam pivibe.
[Szerkesztve]

Xidex
(lelkes újonc)
nekem is megírnád?
9600Pro winxp-nél szétfagy, de dos még megy vele, most egy olyan bios van rajta, amin a memók nagyon túl lettek húzva.
Nagy látogatottságú, legális tartalmú weboldalakat vásárolok!

janika223
(újonc)
Hy
Az lenne a kérdesem hogy miért lehet az hogy inno3d nvidia 6200 kari elöször csak minden féle szint játszott pl piros lett a kép utána meg halt de a div csatolon mukszik
aki tud segitsen thx
Ja és vane olyan prg ati-hoz mint a nvidia nak vgabios vagy ilyesmi amivel ki tudom próbálni a biost égetés nélkul hogy jó e
elöre is thx
[Szerkesztve]

Kenny88
(tag)
Hello van egy Nagyon lama kerdem. Van egy MSI 7900GTO es ha Bisot cserelnek rajta mi valtozna az az gyorsabb lenne valmiva a kartya??
Meg erdemesebb a legujabb Biost felteni mert ahonan le toltotem a REV:4 Biot (leg ujabb) ott tobben toltottek le a REV: 2 (ami regebbi) 
Hi!
Az újabb nemfeltétlen biztosíték arra, h a legjobb is egyben!
Azt meg h mennyivel és mivel fog többet tudni, azt nézd meg a leírásában!
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

[SYDER]
(kvázi-tag)
Üdv nem tudom jó helyen kérdezek e egy inno3d 6600 ra ha gt biost rakok (ha lehet persze) nekem mennyivel nő majd a teljesítményem kb választotk előre is köszi
''Mivé lettél ember, neved gyilkos fegyver...''
Hi!
Utána jártál már annak, h a Te kártyádon milyen GPU van és a 6600GT milyen van?
Nem vagyok ilyen téren nagy guru, de van 1-2 alapszabály itt is, amiket jó tudni!
Sztem menj vissza az 1hsz-hez és kezd el olvasgatni az archivumot! 
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

[SYDER]
(kvázi-tag)
Igaz nem néztem utánna de egyik ismerősöm velem egyszerre vette a karit ugyan ilyet és neki lehetett de meglesem azért a biztonság nem árt 
''Mivé lettél ember, neved gyilkos fegyver...''
Hidd el, sokkal jobban megéri órákat ''tökölni'' olvasással és keresgetéssel, minthogy 5 perc alatt nagy és drága hülyeséget csinálj!

Kenny88
(tag)
Hi. le tudnad irni hogyan kell Biost frissiteni mert VGA-n meg nem csinaltam! De ha lehet es nem broblema reszletesen 
Irhatod privibe is elore is kosz 
Ha ezt nekem céloztad volna, akkor:
Eddig én is csak az órajelekkel játszotta, bios nem cseréltem
(nem olyan kártyával rendelkezem
)
De ha megkeresed az #1 hsz-t akkor tuti le van írva ... 
Üdv!
hogy lehet leszedni egy 7600gt nvidia kártya bios-át a kártyáról???
pl.: ati tool -> settings -> az utolsó menüpontnál van olyan, hogy ''Save VGA bios to file''
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

spyduck
(PH! kedvence)
Esetleg vki letudná írni egy ati x800-nak a bios cseréjét?
pontokba szedve h még egy hülye is megértse 
Ha vkinek van ráérős idelye persze! És az se lenne baj ha privin küldenétek!
köszi

www.laptopkalauz.hu

spyduck
(PH! kedvence)
ideje 
www.laptopkalauz.hu
Üdv
Lecseréltem a videokártyámon a biost X1800gto2.
Letöltöttem egy Powercolor xt bios-t. Rendesen meg is irta (elöte vagy 4 et próbáltam) és következő restart óta nem bírok felrakni egy drivert se, azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépbe. Ugyen ez a winflash, atiflash ,flashrom, progi is ,nem bírok beleirni semmilyen biost. Mindig azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépben.
Létezik valami olyan progi amivel felül tudom irni a biost?
HELP ME!
Csak e-mailben keressetek
Lementettem a biost és editorral belenéztem
X1800 helyett x1900-as....
Senki? 
Tud valaki perfecht angolul? [link]
Flesselés megoldva 
Sapphire x1800 gto2 512Mb Gyári biosát keresem... 

GG888
(fanatikus tag)
Sziasztok,
ha valami VGA-igényesebb alkalmazást futtatok, szinte egy percen belül kifagy, ha visszatér a kép, akkor vagy az ati ccc vpu recovere fogad, ha nem, akkor pedig újraindul a gép.
A probléma VGA-bios frissítés után történt, amit egy bizonyos ATI Winflash nevű progival csináltam.
Túlzott magabiztosságom jeleként nem csináltam backup fájlt. Így most b@szom a rezet. 
Kérlek titeket, aki tud, az valahonnan segítsen eredeti bios fájl-t keríteni, a HIS-nek már írtam ezügyben, de még nem válaszoltak.
A kártya pontos típusa:
HIS RADEON X1950PRO ICEQ3 TURBO VIVO EDITION, 256MB, PLATINUM PACK
Előre is köszönök minden segítséget
Üdv
Így már én is jártam, nekem is ugyanezt csinálta, csak nekem a backupolt bios felírása után is
Szedtem le gyári biost, és - úgytűnik - most stabil.
Amúgy a www.techpowerup.com -on nézd meg a gyári biost.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

GG888
(fanatikus tag)
köszi, már nézem is
Üdv
néztem azon az oldalon nincs his x1950 pro-hoz való bios.
talán más gyártó x1950pro biosát meglehet próbálni, de nem nagyon ajánlom.
vagy google, de ott meg istenudja milyen biost talál az ember...
mod: x1950pro topicban kérdezz rá, hátha tud valaki a kártyádhoz biost adni 
[Szerkesztve]

GG888
(fanatikus tag)
hát igen, rizikós dolog ez, mert most legalább műxik a kártya, igaz nem tudok komolyabb gémeket tolni, de legalább műxik
Üdv

#gab_
(őstag)
[link]
ez? 

GG888
(fanatikus tag)
köszi,de nem, ugyanis megtaláltad azt a biost, amit felraktam és utána elbaszódott minden
gari van még a kártyádra?
ha más nincs, vidd vissza, mond meg cseréljék ki 

GG888
(fanatikus tag)
Igenogen, ezen mostanában én is sokat gondolkozom, természetesen van még kb. fél év gari a kártyára. Csak nemtom, mit mondjak........nyílván valami olyat, hogy nem jó, csinájják meg
Üdv
bemész, megmondod hogy játék alatt fagy, illetve vpu recovery hibát jelez.
többet nem kell mondanod, főleg azt nem, hogy biost frissítettél 

GG888
(fanatikus tag)
gen, ezt azért tudom, most például egészen érdekes dolgokat csinált....felmentem a pontosido.hu-ra, hogy beállítsam értelem szerűen a pontos időt, nyomom, hogy alkalmaz, vidkari felpörög, gép rastart........ezeknek úgy tudok örülni, ilyen kor megint egy bő óra, mire istenesen beindulnak a letöltőprogik

GG888
(fanatikus tag)
Nincs valami olyan progija az Atinak, mint az nVidiának a nibitor nevű biosíró progi, azt már használtam és tök jó cucc sztem.
Üdv
Radeon bios editor, másnéven RaBIT