Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) Dr Smoke

Dr Smoke
(fanatikus tag)

Van egy kis problémám! Úgy néz ki, hogy rossz bios van a kártyán (9800xt)! Nem tudom sehogy felülírni, valószínüleg írásvédett! Atiflash kiírja, hogy megcsinálta, de mégis a régi marad rajta! Megpróbáltam winflashel is, azt írta ki, hogy nem tudja törölni azt, ami benne van! Mit tudok tenni???? :F :F :F

(#152) Elrond

Elrond
(senior tag)

sziasztok!

próbáltam flashrom-mal x800pro-ból xt-t varázsolni,
és dos mode alatt ezt a hibaüzenetet kaptam:

adapter 0 not found
error 0FL01: press 1 to continue

valakinek dereng valami hogy mi lehet ez?

SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!

(#153) kovi válasza Elrond (#152) üzenetére

kovi
(senior tag)

sztem DOS-ban a first VGA PCI slotra volt állitva, ha te 0-es kapcsolóval flassheltél

GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.

(#154) kovi válasza Dr Smoke (#151) üzenetére

kovi
(senior tag)

az hogy rossz a BIOS-od az hogy derült ki?

GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.

(#155) kovi válasza endre27 (#149) üzenetére

kovi
(senior tag)

nvflash -b filename.rom

(#156) Elrond válasza Elrond (#152) üzenetére

Elrond
(senior tag)

na sikerült xt bios feltenni csak valamitől még mindig 12 pipa van csak viszont az órajelek xt szinten vannak!

Ez mitől lehet?

(#157) kovi válasza Elrond (#156) üzenetére

kovi
(senior tag)

Ha jól emlékszem csak az X800PRO VIVO modelleket lehetett sima flash-sel, moddolni. A többinél át volt vágva a GPU mellett egy híd. S grafitolni kellett.

(#158) Elrond válasza kovi (#157) üzenetére

Elrond
(senior tag)

ez is az csak lusta voltam kiírni :)

[Szerkesztve]

(#159) Szmuki

Szmuki
(tag)

szerintetek mennyi esély van arra,hogy jó lesz a VGA-m, ha ultra bios helyett vissza lenne téve a gyári bios?Mivel megadta magát a karim bootoláskor is durván szemetel....
ui:így lehet biost frissíteni hogy nem is látsz semmit?

''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)

(#160) wwenigma válasza Szmuki (#159) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

0,001

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#161) Elrond

Elrond
(senior tag)

más még nem járt így mint én?
xt bios ok csak a 16 helyett 12 pipa megy............................

[Szerkesztve]

(#162) kovi válasza Szmuki (#159) üzenetére

kovi
(senior tag)

Én már csináltam meg ilyen hibás 9700-ast. Anno...

Egy próbát feltétlenül megér!

(#163) kovi válasza Elrond (#161) üzenetére

kovi
(senior tag)

Nézd meg a hűtő alatt a GPU környékét. Kíváncsi vagyok van -e átvágott híd.

(#164) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Hogyan lehet felrakni a régi BIOS-t DOS-ból ha nem látni szinte semmit a mert annyira szemetel a kép?
Meg lehet csinálni így egyáltalán?

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#165) kovi válasza Gaboman (#164) üzenetére

kovi
(senior tag)

megírtam pivibe.

[Szerkesztve]

(#166) Xidex válasza kovi (#165) üzenetére

Xidex
(lelkes újonc)

nekem is megírnád?

9600Pro winxp-nél szétfagy, de dos még megy vele, most egy olyan bios van rajta, amin a memók nagyon túl lettek húzva.

Nagy látogatottságú, legális tartalmú weboldalakat vásárolok!

(#167) janika223

janika223
(újonc)

Hy
Az lenne a kérdesem hogy miért lehet az hogy inno3d nvidia 6200 kari elöször csak minden féle szint játszott pl piros lett a kép utána meg halt de a div csatolon mukszik
aki tud segitsen thx

Ja és vane olyan prg ati-hoz mint a nvidia nak vgabios vagy ilyesmi amivel ki tudom próbálni a biost égetés nélkul hogy jó e
elöre is thx

[Szerkesztve]

(#168) Kenny88

Kenny88
(tag)

Hello van egy Nagyon lama kerdem. Van egy MSI 7900GTO es ha Bisot cserelnek rajta mi valtozna az az gyorsabb lenne valmiva a kartya??
Meg erdemesebb a legujabb Biost felteni mert ahonan le toltotem a REV:4 Biot (leg ujabb) ott tobben toltottek le a REV: 2 (ami regebbi) :F

(#169) fero02 válasza Kenny88 (#168) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hi!

Az újabb nemfeltétlen biztosíték arra, h a legjobb is egyben!

Azt meg h mennyivel és mivel fog többet tudni, azt nézd meg a leírásában!

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#170) [SYDER]

[SYDER]
(kvázi-tag)

Üdv nem tudom jó helyen kérdezek e egy inno3d 6600 ra ha gt biost rakok (ha lehet persze) nekem mennyivel nő majd a teljesítményem kb választotk előre is köszi

''Mivé lettél ember, neved gyilkos fegyver...''

(#171) fero02 válasza [SYDER] (#170) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hi!

Utána jártál már annak, h a Te kártyádon milyen GPU van és a 6600GT milyen van?

Nem vagyok ilyen téren nagy guru, de van 1-2 alapszabály itt is, amiket jó tudni!

Sztem menj vissza az 1hsz-hez és kezd el olvasgatni az archivumot! ;)

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#172) [SYDER] válasza fero02 (#171) üzenetére

[SYDER]
(kvázi-tag)

Igaz nem néztem utánna de egyik ismerősöm velem egyszerre vette a karit ugyan ilyet és neki lehetett de meglesem azért a biztonság nem árt :)

''Mivé lettél ember, neved gyilkos fegyver...''

(#173) fero02 válasza [SYDER] (#172) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hidd el, sokkal jobban megéri órákat ''tökölni'' olvasással és keresgetéssel, minthogy 5 perc alatt nagy és drága hülyeséget csinálj!

(#174) Kenny88

Kenny88
(tag)

Hi. le tudnad irni hogyan kell Biost frissiteni mert VGA-n meg nem csinaltam! De ha lehet es nem broblema reszletesen :B
Irhatod privibe is elore is kosz :R

(#175) fero02 válasza Kenny88 (#174) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha ezt nekem céloztad volna, akkor:

Eddig én is csak az órajelekkel játszotta, bios nem cseréltem :B (nem olyan kártyával rendelkezem :( )

De ha megkeresed az #1 hsz-t akkor tuti le van írva ... ;)

Üdv!

(#176) Kenny88 válasza fero02 (#175) üzenetére

Kenny88
(tag)

THX

(#177) kneedeep

kneedeep
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hogy lehet leszedni egy 7600gt nvidia kártya bios-át a kártyáról???

(#178) Aggregátor válasza kneedeep (#177) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pl.: ati tool -> settings -> az utolsó menüpontnál van olyan, hogy ''Save VGA bios to file''

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#179) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Esetleg vki letudná írni egy ati x800-nak a bios cseréjét?
pontokba szedve h még egy hülye is megértse :R
Ha vkinek van ráérős idelye persze! És az se lenne baj ha privin küldenétek!
köszi :R :R

www.laptopkalauz.hu

(#180) spyduck válasza spyduck (#179) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

ideje :Y

www.laptopkalauz.hu

(#181) ricsi99

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv
Lecseréltem a videokártyámon a biost X1800gto2.
Letöltöttem egy Powercolor xt bios-t. Rendesen meg is irta (elöte vagy 4 et próbáltam) és következő restart óta nem bírok felrakni egy drivert se, azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépbe. Ugyen ez a winflash, atiflash ,flashrom, progi is ,nem bírok beleirni semmilyen biost. Mindig azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépben.
Létezik valami olyan progi amivel felül tudom irni a biost?
HELP ME!

Csak e-mailben keressetek

(#182) ricsi99

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Lementettem a biost és editorral belenéztem
X1800 helyett x1900-as....

(#183) ricsi99

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Senki? :W

(#184) ricsi99

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Tud valaki perfecht angolul? [link]

(#185) ricsi99

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Flesselés megoldva :DDD
Sapphire x1800 gto2 512Mb Gyári biosát keresem... :R

(#186) GG888

GG888
(fanatikus tag)

Sziasztok,
ha valami VGA-igényesebb alkalmazást futtatok, szinte egy percen belül kifagy, ha visszatér a kép, akkor vagy az ati ccc vpu recovere fogad, ha nem, akkor pedig újraindul a gép.
A probléma VGA-bios frissítés után történt, amit egy bizonyos ATI Winflash nevű progival csináltam.
Túlzott magabiztosságom jeleként nem csináltam backup fájlt. Így most b@szom a rezet. :W
Kérlek titeket, aki tud, az valahonnan segítsen eredeti bios fájl-t keríteni, a HIS-nek már írtam ezügyben, de még nem válaszoltak.

A kártya pontos típusa:
HIS RADEON X1950PRO ICEQ3 TURBO VIVO EDITION, 256MB, PLATINUM PACK

Előre is köszönök minden segítséget

Üdv

(#187) Aggregátor válasza GG888 (#186) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így már én is jártam, nekem is ugyanezt csinálta, csak nekem a backupolt bios felírása után is :( Szedtem le gyári biost, és - úgytűnik - most stabil.
Amúgy a www.techpowerup.com -on nézd meg a gyári biost.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#188) GG888 válasza Aggregátor (#187) üzenetére

GG888
(fanatikus tag)

köszi, már nézem is

Üdv

(#189) Aggregátor válasza GG888 (#188) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

néztem azon az oldalon nincs his x1950 pro-hoz való bios.
talán más gyártó x1950pro biosát meglehet próbálni, de nem nagyon ajánlom.
vagy google, de ott meg istenudja milyen biost talál az ember...

mod: x1950pro topicban kérdezz rá, hátha tud valaki a kártyádhoz biost adni :R

[Szerkesztve]

(#190) GG888 válasza Aggregátor (#189) üzenetére

GG888
(fanatikus tag)

hát igen, rizikós dolog ez, mert most legalább műxik a kártya, igaz nem tudok komolyabb gémeket tolni, de legalább műxik

Üdv

(#191) #gab_ válasza GG888 (#190) üzenetére

#gab_
(őstag)

[link]
ez? :F

(#192) GG888 válasza #gab_ (#191) üzenetére

GG888
(fanatikus tag)

köszi,de nem, ugyanis megtaláltad azt a biost, amit felraktam és utána elbaszódott minden

(#193) #gab_ válasza GG888 (#192) üzenetére

#gab_
(őstag)

uhh :(

(#194) Aggregátor válasza GG888 (#192) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

gari van még a kártyádra?
ha más nincs, vidd vissza, mond meg cseréljék ki :D

(#195) GG888 válasza Aggregátor (#194) üzenetére

GG888
(fanatikus tag)

Igenogen, ezen mostanában én is sokat gondolkozom, természetesen van még kb. fél év gari a kártyára. Csak nemtom, mit mondjak........nyílván valami olyat, hogy nem jó, csinájják meg

Üdv

(#196) Aggregátor válasza GG888 (#195) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bemész, megmondod hogy játék alatt fagy, illetve vpu recovery hibát jelez.
többet nem kell mondanod, főleg azt nem, hogy biost frissítettél :)

(#197) GG888 válasza Aggregátor (#196) üzenetére

GG888
(fanatikus tag)

gen, ezt azért tudom, most például egészen érdekes dolgokat csinált....felmentem a pontosido.hu-ra, hogy beállítsam értelem szerűen a pontos időt, nyomom, hogy alkalmaz, vidkari felpörög, gép rastart........ezeknek úgy tudok örülni, ilyen kor megint egy bő óra, mire istenesen beindulnak a letöltőprogik

(#198) GG888

GG888
(fanatikus tag)

Nincs valami olyan progija az Atinak, mint az nVidiának a nibitor nevű biosíró progi, azt már használtam és tök jó cucc sztem.

Üdv

(#199) Aggregátor válasza GG888 (#198) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Radeon bios editor, másnéven RaBIT :)

(#200) GG888 válasza Aggregátor (#199) üzenetére

GG888
(fanatikus tag)

akkor azt még megnézem, de nem akarom elsietni persze

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.