Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia 3D Vision

(#401) JEEMBO válasza Márton (#400) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Akkor majd, ha lenne időd, megnéznéd, hogy a 3D DLP link aktiválása nélkül is megy-e a 3D Vision szemüveggel történő 3D megjelenítés? Mert ott az elméletem alapján, a DLP flash nélkül kiütközhet a sötét jelenetek kontrasztossága a DLP linkes (számomra) kontraszttalanabb képhez képest.

"Jó pap is holtig butul"

(#402) JEEMBO

JEEMBO
(tag)

Ha valaki megírná, hogy mindenképpen kell-e a 120Hz-re képes projectoroknál külön aktiválni a 3D Vision módot ahhoz, hogy működjön a 3D vision szemüveg, akkor azt megköszönném. Ha mindenképp kell hozzá aktiválni a vetítőben, akkor még az is érdekelne, hogy miért, hisz elvileg a vetítő ilyenkor nem sugároz a 2x60Hz-es képen kívül mást.

"Jó pap is holtig butul"

(#404) Cshavez

Cshavez
(tag)

Valamelyik 3d vision tulajnak meg van a BC3?

(#405) Seikai

Seikai
(tag)
LOGOUT blog

Nem tudom hasznos-e ez nektek de én így tudtam működésre bírni a legtöbb 3d blueray filmet 3dvisionnal

LINK

Remélem segít majd vkinek :))

HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

(#406) Márton válasza Seikai (#405) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Codec packot ajánlani? hááát... :U

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#407) joca1

joca1
(kvázi-tag)

Sziasztok tudtok nekem abban segiteni,hogy samsung D6000-es 3d led tv-el müködik az nvidia 3d szemüveg megoldása?A led tv dobozán 200hz van ráirva és ha minden igaz akkor az nvidianak 120 hz kell.Be fogom tudni állitani 120 hz-re?Bár vannak kételyeim azért,hogy 200 hz-es a tv-m:D.általában csak marketing.
Köszönöm előre is a segitségeteket.

(#408) salamander66

salamander66
(újonc)

Üdv!

Kérdésem a következő lenne.Elég kezdő vagyok ebben a témában.A gépemben benne lenne a következő Nvidia 3D Vision tehát gondolom olyan a videokártya is ami támogatja ezt.Mellé 8!!Giga RAM és Intel i7 Procceszor.
Viszont a monitorom egy "sima" Hanns-G márkájú TFT monitor.

Milyen op.rendszert telepítsek fel és fogok-e egyáltalán képet látni?:D Nemfeltétlen 3d-set de fognak futni rajta a játékok és egyebek?

(#409) maross válasza salamander66 (#408) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sima monitorral semmi nem fog futni, kell a 120hz monitor. Gyakorlatilag minden jatek elfut 3D modban is, van amelyik teljesen optimalizaltan, van amelyiken kisebb hibakkal. A 8!!! giga ram meg teljesen!!! felesleges :).

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#410) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most vettem egy Optimus-os laptopot (Samsung RC530), geforce 540m VGA-val szerelve. Sajna csak utólag olvastam, hogy az optimus és a 3D vision technológiák ütik egymást:(( Van esetleg valakinek samsung notival tapasztalata, mennyire lehet a HDMI csatin (vagy VGA-n...) 3D jelet kicsalogatni játszási célból? Jó lenne komolyabb (720-1080p) felbontás és 120Hz...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#411) t72killer válasza t72killer (#410) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kérdés még, hogyan lehetne letesztelni a 3D (Vision v 3DTV play) készséget HDMI kábel és 3DTV/projektor nélkül? uis ha nem megy, akkor egyelőre nem ölöm a pénzt ilyenekbe...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#412) Bandita94 válasza salamander66 (#408) üzenetére

Bandita94
(kvázi-tag)

Szia! Hanns-G 22" monitorom van, 3D-t próbálgattam rajta és simán élvezhető minőséget produkál! A leggagyibb piros-kék papírszemüveggel próbáltam.
Nézd meg a támogatottsági listát, amiket ott találsz, azok biztosan mennek 3D-ben!

F1 2011-et próbáltam, ez sajnos nem az igazi mert csak ULTRA LOW-on működik, BBC2 nagyon jól fut 3D-ben!

Működött: GTX275-el és GTX460-al szintúgy!

Nvidia Control Panel-ben beállítod és már ott kiderül a teszt-ben, hogy működik!

Megbízhatóságom: 39+, 0-

(#413) Toxy

Toxy
(tag)

Üdv!

Van egy Samsung 2233RZ monitorom ami elvileg Nvidia 3d vision képes.

A vga a gépben NVidia 9800GT,

Kérdésem hogy milyen szemüveggel tudnám használni a 3d-t? Csak az nvidia által kiadottal vagy esetleg van más alternatíva is?

Köszi

AsRock 870 Extreme 3 || AMD Phenom II X4 960T@X6 1605T 3.0 GHZ || 8GB Kingston DDR3-1333Mhz Ram || VTX3D ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 || Samsung HD103SJ 1TB HDD || LG E2241T LED Monitor || FSP HEXA 500W PSU

(#414) dag

dag
(tag)

Nekem meg ViewSonic VX2268WM és hasonló cipőben vagyok mint az előttem szóló:

Én Ezt találtam másik alternatívát. Erről a kínai olcsóságról valaki tudna némi információt szolgáltatni? Van valami különbség az nvidia eredeti szemüvegéhez képest? Ez mivel lehet rosszabb? Valaki ötlet? :) Ennyi pénzért szerintem "ajándék".

A gép forog, az alkotó pihen...

(#415) dag

dag
(tag)

Egy másik dolog. Láttam már úgy NVIDIA 3D VISION Kit-et hogy nem tartalmazta az "emitter" -t tehát az egyáltalán nem volt hozzá. Ez csinálja a szinkront, gondolom lételeme a 3D-nek, nélkülözhetetlen az én monitoromhoz pl. nem?

(#416) maross válasza dag (#415) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert KIT, mert tartalmazza az emittert, egyebkent csak szemuveg. Az emitter kell a szinkron miatt, plusz szemuveget pedig a parodnak, hogy ketten tudjatok filmezni. (egy emitter sok szemuveget elbir)

[ Szerkesztve ]

(#417) Toxy

Toxy
(tag)

Este nézegettem az nvidia vezérlőpultját s bekapcsoltam a sztereotipikus 3d-t. S így most a játékok fura szinűek, gondolom ha lenne szemüveg akkor jó lenne vagyis jól látnám.

S tényleg csak nvidia szemüveg jó? Sima aktív záras szemüveg nem?

AsRock 870 Extreme 3 || AMD Phenom II X4 960T@X6 1605T 3.0 GHZ || 8GB Kingston DDR3-1333Mhz Ram || VTX3D ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 || Samsung HD103SJ 1TB HDD || LG E2241T LED Monitor || FSP HEXA 500W PSU

(#418) maross válasza Toxy (#417) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha fura szinuek, nem a kek-pirosat kapcsoltad be? ahhoz eleg egy muanyag kek-piros szemuveg.

(#419) Márton válasza maross (#418) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

dehogynem, discover..

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#420) t72killer válasza t72killer (#410) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Általánosabban fogalmazva a kérdést: van aki Optimus-os notival használja a 3D visiont?/3DTV Play-t? Kíváncsi vagyok, menne e a samsung rc530-amon.

(#421) dag

dag
(tag)

Erről a Kínai csodáról valakinek valami infója? "NVIDIA 3D VISION KIT szemüveg NVIDIA nélkül :) ~ 14k Tudom hogy általában ami kínai az gagyi, de most mi bonyolult lehet ebbe az nvidia szemüvegbe amit ne tudnának lemásolni a kicsi kis csájnáiak?

(#422) t72killer válasza dag (#421) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a tippet, infóm nincs, de sztem kipróbálom, valszleg működik, mert az eladó tele van pozitív feedback-kel:)

#420-ra senki :O :F ?

(#423) dag válasza t72killer (#422) üzenetére

dag
(tag)

Megnyugtatásként olvastam az NVIDIA szemüvegén képen egy feliratot: Made in China :R

(#424) grozam

grozam
(kvázi-tag)

Valaki próbálta a bf3-at 3d ben? Nekem ati kártyám van, (5850) és az fps nem akar 15 fölé menni.

(#425) Phonetti

Phonetti
(újonc)

sziasztok 1 primitív kérdésem lenne :DDD

Asus VG236H 3d monitor ezzel az nvidia vision kit-el ellátva + a szemüveg stb.
ez semmi kép sem vág össze egy asus 5970-es videókarival ha 3d-ben akarom használni igaz?
utána olvastam persze h az nvidia karikat kívánja a dolog de talán tudtok valami újat mondani :DD

köszi

(#426) grozam válasza Phonetti (#425) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

hi!

Kevés tapasztalatomat megosztom veled. Ati karival lehet 3d ben tolni, program kell hozzá. Kettő van : TriDef3d, ill. iz3d.

(#427) t72killer válasza grozam (#426) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A vision kitet viszont nem hiszem, hogy ati GPU mellett meg lehet hajtani. Kivéve, ha a projektorban/monitorban van a transzmitter.

(#428) grozam válasza t72killer (#427) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

Viszont nem is kell hozzá vision kit.

(#429) Phonetti

Phonetti
(újonc)

akkor a lényeg h az asus 5970es karival nem tudom kihasználni a 3D-t
azaz ezt a monitort Asus VG236H

:) :F :R :F :R :)

(#430) grozam válasza Phonetti (#429) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

De. Nem kell hozzá csak a progi amit irtam, és megy a game 3d ben.

(#431) Phonetti válasza grozam (#430) üzenetére

Phonetti
(újonc)

köszi a válaszod :)

gondolkodom h most 1 olyan asus 3d monitor legyen 70-be de csak 23" vagy 50be tudok egy 27" méretű full hd led monitort
szerintetek?
nem láttam még élőben mit tudhat 1 olyan asus 3d monitor :F

(#432) grozam válasza Phonetti (#431) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

A mostani tapasztalatommal a nagyobbat vennlém 3d nélkül.
Nekem egyenlőre csalódás a 3d . Ati vga-val.

(#433) Phonetti válasza grozam (#432) üzenetére

Phonetti
(újonc)

meggyőztél bro :D :D :D
a led monitorok szépek ha 3d kell majd menek moziba :D
köszi a segítséget azt hiszem megmentettél 1 csalódástól
köszi még1x :)

(#434) grozam válasza Phonetti (#433) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

:R Nincs mit. 20 k ért ami marad, jó pár mozijegy kijön.

(#435) Speedhs válasza grozam (#434) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

Egyébként próbáltátok már a 3d-t ? Nekem van szerencsém hozzá. Játékoknál nagyon jó, de a filmeket meg le se szarta az nvidia, nincsen hozzá "rendes" 3d film ...

Eladó extrém tuning deszka! Gigabyte P67A-UD5-B3!

(#436) t72killer válasza Speedhs (#435) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hja, a természetfilmeket is beleszámítva talán 4-re tehető a gyűjteményem... 2D-ben se túl fantáziadúsak manapság a filmek, legtöbbször csak az értelmetlen hentelés megy max némi cicimutogatással.

(#437) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eleg sok 3d film elerheto, nekem mar vagy husznal jar a gyujtemeny. Normalis mozifilmeket es animacios filmeket ertek alatta.

(#438) Speedhs válasza maross (#437) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

Le tudnád írni őket ? :R Már jó lenne "kijövős" 3d filmet nézni ...

(#439) maross válasza Speedhs (#438) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ujak/viszonylag ujak kozul pl fraszkarika, kung fu panda 2, conan, harry potter uccso reszenek mindket resze, hupikek torpikek, alice in wonderland, transformers 3d, zold lampas, amerika kapitany, thor, verdak 2, es meg folytathatnam.

szerk: es megkockaztatom ezekbol meg egy sincs meg nekem, csak a regebbiek :). Ja de, a thor-t megneztem. Na az speciel kamu 3D, moziban is kar volt kiadni erte, nem szeressuk.

[ Szerkesztve ]

(#440) Speedhs válasza maross (#439) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

Ezeket Total media theaterrel, powerdvd-vel, vagy mivel játszod le ? Vagy ezt megveszed boltban, és 3dvisionnal már lehet nézni egyből ?

(#441) grozam válasza Speedhs (#440) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

MIlyen gamekkal nyomod a 3d-t?? Mennyivel kevesebb az fps mint simán?

(#442) Speedhs válasza grozam (#441) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

Gta Iv-nél néztem csak az fps-t. Ott A gyári beállításokkal kb 40 % ot csökkent az fps. 70 ről 40-45. De minden maxon, 30-ról leugrik 20 alá néha.

Mondhatjuk azt, hogy megfelezi az fpst.

(#443) grozam válasza Speedhs (#442) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

akkor játszaható még .
Nekem ati-m van 50-60 fps -rúl Bf3 10-13 ra esik.

(#444) t72killer válasza Speedhs (#442) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek a starcraft2 hogy fogja viselni magát egy 540m-en.

(#445) Speedhs válasza grozam (#443) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

Ati videokártyát nem támogatja az Nvidia 3d vision tudtommal.
Egyébként ha valakit érdekel, akkor eladó a 3d vision szemüvegem, még van rá fél év gari. Egyszer sem kellett még fel tenni töltőre ( egy töltéssel 40 óráig ) szóval még nem volt ennyit sem használva.

(#446) grozam válasza Speedhs (#445) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

3D MONIotrom van. Ahhoz nem kell vision.

(#447) Speedhs válasza grozam (#446) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

Ez a 3d vision topic.. az adatlapodra nincs ki írva semmi. Egyáltalán mit használsz ?

(#448) grozam válasza grozam (#446) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

Tudom ,hogy 3d vision topic, de ati nincs... sőt 3d sincs. Vagy nem láttam. ATI 5850 em van, 3d monitorral.

(#449) Speedhs válasza grozam (#448) üzenetére

Speedhs
(fanatikus tag)

És ez milyen technika ? Erről még nem hallottam :B Te mikkel játszol ? Filmek neked sem jók ?

(#450) grozam válasza Speedhs (#449) üzenetére

grozam
(kvázi-tag)

Nos vga- ból hdmi a 3d monitorra és ennyi a filmekhez. A filmek jók. A játékoknál van gond, mert progi kell hozzá, ami véleményem szerint szar. Kettő van, amiről tudok, az egyik (iz3d) nem megfelelően megy, a másik (tridef 3d) Elinditja a gamekat, játszaható mind, pl c@c tiberium warst nyomtam vele, jól néz ki stb, de a lényeg a bf3 nem tud csak 10-13 fps-t full hd, viszont kisebb felbontással is ennyi (dx11) egyébként 50-60 fps. Tehát szar a progi hozzá.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia 3D Vision
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.