Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia 3D Vision

(#551) petibusz válasza joca1 (#550) üzenetére

petibusz
(újonc)

http://prohardver.hu/hir/problemak_120_hz-es_monitorok_korul.html

ti biztos értitek!

(#552) t72killer válasza petibusz (#551) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. 2ÉVE ÍRÓDOTT a cikk, és még mindig ugyanaz a mocsokság megy!!! A játékok nagy többségét nvidia 3d visionra optimalizálják, viszont ez csakis akkor működik, ha a gépezet utsó csavarján is vision logó van. Optimusos notik hdmi-vel pl kilőve...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#553) maross válasza t72killer (#552) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Penzre megy a jatek, nem adakozasra. Ha neked igy lenne tobb penzed a tobb millio dollaros fejlesztesek utan, te is ezt csinalnad. En majd 2 eve vettem egy 2233rz-t, egy nvidia vision kit-et, es teljesen elegedett vagyok. Nvidia kartyam volt amugyis alapbol. Azota azt lecsereltem egy GTX295-re, ami egy ultrabivaly kartya 40 ropi kornyeken, es a gtx570-et veri, amiert szep penzt kernek mostanaban.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#554) t72killer válasza maross (#553) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az a bajom, hogy notebookkal nemigazán oldható meg a dolog - sőt, a nagyobb gpu-val szerelt notiknál létfontosságú optimussal nem működik.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#555) t72killer válasza t72killer (#554) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A másik bajom, hogy hdmi-n nem lehet 1080p120Hz-es jelet átnyomni (elvben lehetne, csak ahhoz drágább hdmi chipeket kéne tenni a hdtv-kbe VAGY LEGALÁBB A JÁTÉKRA KITALÁLT MONITOROKBA. Az x éve létező displayportot meg persze szintén senki sem használja...

Asszem egyelőre elleszek a mostani rendszeremmel, 3D filmnézéshez jó, játék témában meg megnézem lehet-e vmit a tridef progival vagy a hdtv play-el ügyeskedni.

(#556) BoBa68

BoBa68
(újonc)

Sziasztok!

Kb. 1 éve vettem egy Samsung Syncmaster 2233RZ monitort, most jutottam el odáig, hogy vegyek Nvidia 3D vision kitet. Csak azt nem tudom, hogy a Vision 2 kompatibilis e a monitorral, mivel ezt a kitet 1080p felbontásra javasolják az ASUS 27" monitorjához, vagy mardjak a Vision 1-nél.

Válaszotokat előre is köszönöm.

(#557) avisti

avisti
(újonc)

sziasztok van egy samsung sa700d monitorom kaptam hozzá szemüveget mindent

első percekben elég szépen mükődőt nem volt vele semi baj aztán film nézés kőzben ki be kapcsolt a szemüveg azt hittem hogy az elem lemerült vettem egy ugyan olyan elemet bele de azota bese kapcsol a szemüveg világit egyet zőlden aztán pirosan hogy kikapcsol esetleg valami tip ?

(#558) avisti

avisti
(újonc)

valaki esetleg tudna nekem segiteni hogy tudok játszani bf3 al 3dben ?

vettem egy samsung sa700d monitort adtak hozzá szemüveget mindent de nem tudom hogy lehet 3d ben játszani a játékot valaki tudja ?

(#559) maross válasza BoBa68 (#556) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem sokkal dragabb, 2-ot vegyel, ujabb, jobbabb. Szerintem tokmindegy milyen monitor van ala, csak fel akarnak vagni a hangzatos 27"-osokkal.

(#560) emre33

emre33
(PH! addikt)

Tolna megye környékén van valakinek Vision cucca?

Diablo 3 bétát szeretném rajta kipróbálni.

(#561) maross válasza emre33 (#560) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Maga a latvany tok jo, csak a szokasos problemak vannak (eger 2d, feliratok 2d). Valamelyik forumon olvastam, hogy blizzard nem hanyagolja a temat, remeljuk valoban tesznek erte valamit.

(#562) emre33 válasza maross (#561) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

EVGA GTX295 1792mb -el nyomod?

3D mennyi FPS-d van?

(#563) maross válasza emre33 (#562) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meglepoen jok az fps-ek 2magos vga-val, sokkal kevesbe esik le 2d->3d valtaskor. Igaz elotte egy gtx275-om volt, annak felezte. Ezzel gyakorlatilag mindent lehet 3d-ben jatszani, es kb 20-30%ot esik, neha annyit sem. Talan a metro fogta meg, ott csak 30fps korul van. Mindenkinek csak ajanlani tudom 3dvision melle (felteve ha van egy 550W folotti tapod), 40-45 korul egy csomot arulnak most ph-n.

(#564) emre33 válasza maross (#563) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Hát én új VGA-t szeretnék venni.
Z77 alaplappal.

Baj az, hogy van X-FI elite pro hangkártyám, szeretnék két integrált lan kártyát is.
Olyan alaplap viszont nem létezik, ahol a PCI-s X-FI elfér két VGA kártya mellett.
X-FI elite pro-t viszont nem hagyhatom ki, külső egység miatt kell.

Viszont egy Geforce 680 kártya hosszútávon szívás lehet.

(#565) maross válasza emre33 (#564) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell 2 vidkartya, eleg egy 2 magos, van jopar alany, csak a penztarca szab neki hatart :). Vagy esetleg lan-t valahogy usb-n keresztul kitrukkozni.

(#566) kiki22

kiki22
(fanatikus tag)

Sziasztok!ha esetleg vkit erdekelne egy vision kit:[link]

[ Szerkesztve ]

goldmoon nevu gyerekel ne uzleteljetek.

(#567) vcarter82

vcarter82
(újonc)

Sziasztok!

Valaki 3D Nvidiaban jaratos segitsen legyen kedves! Vettem nem régiben egy nvidia kit-et. Adott hozza egy kompatibilis video kartya és egy LG SL80-as 200HZ-es TV.

A gond az, hogy sehol nem lattam leirasban vasarlas elott, hogy nem csak a 120HZ az igeny a monitorral szemben, hanem az a bizonyos 3d sync port rajta. A helyzet ugyanis az, hogy nem tudja összehozni a 3D képet igy a rendszer, mert hianyolja azt a portot a tv-ről.

Ha valakinek van ötlete, mit lehetne tenni, kérem segítsen, mert elég sok pénzt beleöltem a rendszerbe és egyenlore ugy tunik hiaba... :((

Üdv,
vcarter

(#568) maross válasza vcarter82 (#567) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem neztem utana tuzetesen, de az lg sl80 nem tunik 3d-snek, a 200hz pedig masra vonatkozik (aka parasztvakitas).

szerk:roviden nem kepes nvidia vision vagy mas 3d megjelenitesre.

[ Szerkesztve ]

(#569) vcarter82 válasza maross (#568) üzenetére

vcarter82
(újonc)

Köszönöm a választ!

Akkor mi a teendő, ha 3D-t szeretnék? Eladom ezt az LG-t és veszek helyette egy 3D Tv-t? Barmelyik 3D TV fogja tudni ezt az nvidias izét, vagy ott se mindegy mit veszek? A 3D Sync port gondolom arra is kellene az nvidia szemuveghez.

Mi van abban az esetben ha veszek egy sima 3D TV-t, amihez adnak gyarilag szemuveget. Menni fognak PC-ről a filmek vagy játékok az Nvidia szemuveg nelkul, de a tv-hez kapott 3D szemuveggel? Vagy nem, mert nincs hardver, ami szinkronizal a gep es a tv (monitor) között??
:R

(#570) ginotaki

ginotaki
(újonc)

Sziasztok,
nemrég beszereztem magamnak egy acer H5360BD projektort, ami ugye DLP és nVidia vision 3d-t is támogat. 3d-re még nem használtam, most szeretnék a gépembe venni egy normális videokártyát, hogy teljes értékű legyen a szett
Nem tudok dönteni, hogy nVidiat vagy pedig AMD-s kártyát vegyek. Olvasgattam itt fórumon, hogy az nvidiával vannak gondok, de az utóbbi hozzászólások már arról szóltak, hogy ez is működik a DLP rendszerrel és szemüvegeivel. Természetesen nem szeretnék venni hozzá nVidia kittet, hanem a projektor saját rendszerét és szemüvegét szeretném használni játékra is.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy az nVidia 3d-je ad valami pluszt az AMD-hez képest? Tehát megéri inkább nVidiásat venni és mókolni vele kicsit, hogy működjön a projektor saját szemüvegével (ha ez egyáltalán lehetséges) vagy ugyanolyan hatást érek el vele, mint az AMD-s kártyákkal?
Plusz a 3d-s játékok futnak mind a két kártyán? Úgy értem, mindkét gyártó honlapján más játékok vannak feltüntetve, ezek szerint egyik kártyával a játékok egy részével tudok játszani 3d-ben a másik kártyával pedig a másik részükkel?
Előre is köszi a segítséget, és bocs ha hülyeségeket kérdezek, csak nem akarom elizgulni a választást ha már ennyi pénzt kiadtam a projektorért...

Giga lap-Z68, i5-2500k, CORSAIR 8192MB Vengeance 1866MHz, CORSAIR Builder Series CX500 V2, intel 510 120 GB SSD, LG Flatron W2363V... Ha humor van, minden van...!

(#571) mrfire

mrfire
(újonc)

Heló!

Nézegetem ezt az oldalt a 3d vision támogatta monitorokról és elég szűkösnek találom, ráadásul alig akad rajta olyan, amit még lehet kapni. Tényleg ilyen kevés lehetőség van, ha 3D Vision-t szeretnék használni, vagy csak a lista nem teljesen aktuális? 21-23"-os monitort keresek inkább 1680x1050-es felbontásban, mint 1920x1080-on, de nem nagyon találok megfelelőt.

(#572) maross válasza mrfire (#571) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 2233rz van kb 2 eve, eddig bevalt.

(#573) mrfire válasza maross (#572) üzenetére

mrfire
(újonc)

Az volt az első, amit megnéztem, és se az árgépen, se az árukeresőn nem találtam boltot ahol még árulnák. Max. használtan szerezhetnék... :(((

(#574) mrfire

mrfire
(újonc)

Ez nem lenne alkalmas a dologra? http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/samsung/s23a700d-p49250966/
2ms/120hz, 3D monitor Van még valami kritérium aminek meg kéne felelnie, vagy tényleg csak azok jöhetnek szóba, ami az nvidia listáján van?

(#575) maross válasza mrfire (#574) üzenetére

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Barmelyik 120hz lcd 3d monitor jo lesz neked.

(#576) Myth

Myth
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy adott egy samsung ue55d8000-es tv amit az nvidia 3dtv play támogat, és ugye ezt a progit meg kell venni. Na már most az nem világos, hogy csak ezt a progit kell megvenni vagy még a 3d vision kit-et is? Vagy támogatott tv-vel megy ir emitter nélkül is?

[ Szerkesztve ]

(#577) Myth válasza Myth (#576) üzenetére

Myth
(tag)
LOGOUT blog

:F

(#578) Tanya1

Tanya1
(újonc)

Sziasztok!

Nagyon szeretnék egy 3d Vision cuccot. Most egy GTX295 kártyám van és egy MITSUBISHI HC 5800 projektor (1920*1800 120Hz) a megjelenítőm. Van esetleg rá mód, hogy 3D-ben játszak egy kit vásárlását követően? (talán egy korábbi driverrel?)

[ Szerkesztve ]

(#579) RomiJosy

RomiJosy
(újonc)

Sziasztok.
Örülök a topiknak, mert pont a témával kapcsolatban lenne kérdésem. Nemrég megajándékoztam a gépemet egy asus gts 450 1gb ddr5 vga-val. A progik között kiszúrtam a 3d lehetőséget. Jelenleg helyhiány miatt amúgy is tv-n megy a számítógép ami egy LG led 3d tv. A megosztott képernyőt egy kattintással átalakítja és van hozzá vagy 7 db passzív szemüveg. A kérdésem az, van e olyan lehetőségem, hogy nem kétszínű papír szemüveggel nézzem az esetleges játékot, hanem megosztja a kari a képet, a tv meg majd megdolgozik az áráért.. Ha jelenleg aktiválni szeretném a 3d visiont vagy kétszinű szemüveget választhatok, vagy vmi adaptert követel, nincs lehetőség a megosztásra..

(#580) RomiJosy válasza vcarter82 (#569) üzenetére

RomiJosy
(újonc)

A filmek mennek, ez biztos. A gépemen lévő MKV 3D filmek lejátszva két képet jelenítenek meg párhuzamosan egymás mellett, a tv-n aktiválva a látvány király!! A játékot még nem próbáltam de majd a profok válaszolnak és megoldom ;)
Ja a tv: LG 42 LW 650s

(#581) Tanya1 válasza RomiJosy (#580) üzenetére

Tanya1
(újonc)

Jajj!

Mitsubishi HC 5500 (nem 5800) a projim, jól átolvastam a totyikot és úgy vélem egy 3D redy projektor driverével mondjuk egy usb-s 3d Vision szemcsivel talán játszhetnék 3D-ben.

Kérek szépen egy hozzá értőt, hogy erősítsen meg benne vagy cáfolja a kivitelezhetőségét!

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#582) Tanya1 válasza Tanya1 (#581) üzenetére

Tanya1
(újonc)

Hűű, de nagy a csend. :(((

(#583) JEEMBO

JEEMBO
(tag)

Van valakinek olyan tapasztalata, hogy az nVidia oldalan hivatalosan nem tamogatott, de amugy 120Hz-et tudo vetitovel mukodik az infras Vision 3D szemuveg?
Vagy tul nagy ezen vetitok laggolasa, csuszasa, igy szellemkepes / crosstalkos lesz a kep? :F

[ Szerkesztve ]

"Jó pap is holtig butul"

(#584) Tanya1 válasza JEEMBO (#583) üzenetére

Tanya1
(újonc)

Igazából ez egy LCD projektor, lehet hogy 120HZ full hd LCD monitorként viselkedne?
Azokkal egyébként mi a tapasztalat?

(#585) Tanya1 válasza Tanya1 (#584) üzenetére

Tanya1
(újonc)

Na a múltkor még ezt is elírtam, tehát akkor még egyszer. :B

MITSUBISHI HC 5500 projektor (1920*1080, 120Hz, LCD, Full HD, 1080p), de NINCS "3D REDY" logó mert már 5 éves.

:))Szinte az eddig gyártott összes PROJEKTOR adatai (szerintem hasznos kis oldal) :))

http://www.projektoren-datenbank.com/pro/

Nvidia 3D Vision szettel, vagy más vele azonos rendszerű szemüveggel van e tapasztalata valakinek, hogy miként működnek vagy működnének együtt? :F

Mielőtt ide tévedtem, párszor át túrtam a netet de semmi ezzel kapcsolatosat nem találtam.

Kérem szépen a segítségeteket! :U

Köszönöm :R .

(#586) JEEMBO válasza Tanya1 (#585) üzenetére

JEEMBO
(tag)

Igen, akkor hasonló a kérdésünk...:)

"Jó pap is holtig butul"

(#587) Tanya1 válasza JEEMBO (#586) üzenetére

Tanya1
(újonc)

Hasonló a kérdésünk és lassan jön a válaszunk. :K

De nem adjuk fel kedves JEEMBO fórumtárs. 1-2 naponta ide kukkantok és előbb utóbb valaki megszán bennünket... :DDD

(#588) chris0000

chris0000
(kvázi-tag)

hi.
A 3DVISION 1 szemüveg kezeli a LightBoost-os (3DVISION 2) monitorokat v 3DVISION 2 szemüveg is kell?
pl.:ASUSVG278H (itt a monitor és a szemüveg is 3DVISION 2)
nem találtam cikket...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia 3D Vision
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.