http://prohardver.hu/hir/problemak_120_hz-es_monitorok_korul.html
ti biztos értitek!

http://prohardver.hu/hir/problemak_120_hz-es_monitorok_korul.html
ti biztos értitek!
Igen. 2ÉVE ÍRÓDOTT a cikk, és még mindig ugyanaz a mocsokság megy!!! A játékok nagy többségét nvidia 3d visionra optimalizálják, viszont ez csakis akkor működik, ha a gépezet utsó csavarján is vision logó van. Optimusos notik hdmi-vel pl kilőve...
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Penzre megy a jatek, nem adakozasra. Ha neked igy lenne tobb penzed a tobb millio dollaros fejlesztesek utan, te is ezt csinalnad. En majd 2 eve vettem egy 2233rz-t, egy nvidia vision kit-et, es teljesen elegedett vagyok. Nvidia kartyam volt amugyis alapbol. Azota azt lecsereltem egy GTX295-re, ami egy ultrabivaly kartya 40 ropi kornyeken, es a gtx570-et veri, amiert szep penzt kernek mostanaban.
senki se mondta, hogy könnyű lesz!
Nekem az a bajom, hogy notebookkal nemigazán oldható meg a dolog - sőt, a nagyobb gpu-val szerelt notiknál létfontosságú optimussal nem működik.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
A másik bajom, hogy hdmi-n nem lehet 1080p120Hz-es jelet átnyomni (elvben lehetne, csak ahhoz drágább hdmi chipeket kéne tenni a hdtv-kbe VAGY LEGALÁBB A JÁTÉKRA KITALÁLT MONITOROKBA. Az x éve létező displayportot meg persze szintén senki sem használja...
Asszem egyelőre elleszek a mostani rendszeremmel, 3D filmnézéshez jó, játék témában meg megnézem lehet-e vmit a tridef progival vagy a hdtv play-el ügyeskedni.

Sziasztok!
Kb. 1 éve vettem egy Samsung Syncmaster 2233RZ monitort, most jutottam el odáig, hogy vegyek Nvidia 3D vision kitet. Csak azt nem tudom, hogy a Vision 2 kompatibilis e a monitorral, mivel ezt a kitet 1080p felbontásra javasolják az ASUS 27" monitorjához, vagy mardjak a Vision 1-nél.
Válaszotokat előre is köszönöm.

sziasztok van egy samsung sa700d monitorom kaptam hozzá szemüveget mindent
első percekben elég szépen mükődőt nem volt vele semi baj aztán film nézés kőzben ki be kapcsolt a szemüveg azt hittem hogy az elem lemerült vettem egy ugyan olyan elemet bele de azota bese kapcsol a szemüveg világit egyet zőlden aztán pirosan hogy kikapcsol esetleg valami tip ?

valaki esetleg tudna nekem segiteni hogy tudok játszani bf3 al 3dben ?
vettem egy samsung sa700d monitort adtak hozzá szemüveget mindent de nem tudom hogy lehet 3d ben játszani a játékot valaki tudja ?
Ha nem sokkal dragabb, 2-ot vegyel, ujabb, jobbabb. Szerintem tokmindegy milyen monitor van ala, csak fel akarnak vagni a hangzatos 27"-osokkal.

Tolna megye környékén van valakinek Vision cucca?
Diablo 3 bétát szeretném rajta kipróbálni.
Maga a latvany tok jo, csak a szokasos problemak vannak (eger 2d, feliratok 2d). Valamelyik forumon olvastam, hogy blizzard nem hanyagolja a temat, remeljuk valoban tesznek erte valamit.

EVGA GTX295 1792mb -el nyomod?
3D mennyi FPS-d van?
meglepoen jok az fps-ek 2magos vga-val, sokkal kevesbe esik le 2d->3d valtaskor. Igaz elotte egy gtx275-om volt, annak felezte. Ezzel gyakorlatilag mindent lehet 3d-ben jatszani, es kb 20-30%ot esik, neha annyit sem. Talan a metro fogta meg, ott csak 30fps korul van. Mindenkinek csak ajanlani tudom 3dvision melle (felteve ha van egy 550W folotti tapod), 40-45 korul egy csomot arulnak most ph-n.

Hát én új VGA-t szeretnék venni.
Z77 alaplappal.
Baj az, hogy van X-FI elite pro hangkártyám, szeretnék két integrált lan kártyát is.
Olyan alaplap viszont nem létezik, ahol a PCI-s X-FI elfér két VGA kártya mellett.
X-FI elite pro-t viszont nem hagyhatom ki, külső egység miatt kell.
Viszont egy Geforce 680 kártya hosszútávon szívás lehet.
Nem kell 2 vidkartya, eleg egy 2 magos, van jopar alany, csak a penztarca szab neki hatart
. Vagy esetleg lan-t valahogy usb-n keresztul kitrukkozni.

Sziasztok!ha esetleg vkit erdekelne egy vision kit:[link]
[ Szerkesztve ]
goldmoon nevu gyerekel ne uzleteljetek.

Sziasztok!
Valaki 3D Nvidiaban jaratos segitsen legyen kedves! Vettem nem régiben egy nvidia kit-et. Adott hozza egy kompatibilis video kartya és egy LG SL80-as 200HZ-es TV.
A gond az, hogy sehol nem lattam leirasban vasarlas elott, hogy nem csak a 120HZ az igeny a monitorral szemben, hanem az a bizonyos 3d sync port rajta. A helyzet ugyanis az, hogy nem tudja összehozni a 3D képet igy a rendszer, mert hianyolja azt a portot a tv-ről.
Ha valakinek van ötlete, mit lehetne tenni, kérem segítsen, mert elég sok pénzt beleöltem a rendszerbe és egyenlore ugy tunik hiaba... 
Üdv,
vcarter
Nem neztem utana tuzetesen, de az lg sl80 nem tunik 3d-snek, a 200hz pedig masra vonatkozik (aka parasztvakitas).
szerk:roviden nem kepes nvidia vision vagy mas 3d megjelenitesre.
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a választ!
Akkor mi a teendő, ha 3D-t szeretnék? Eladom ezt az LG-t és veszek helyette egy 3D Tv-t? Barmelyik 3D TV fogja tudni ezt az nvidias izét, vagy ott se mindegy mit veszek? A 3D Sync port gondolom arra is kellene az nvidia szemuveghez.
Mi van abban az esetben ha veszek egy sima 3D TV-t, amihez adnak gyarilag szemuveget. Menni fognak PC-ről a filmek vagy játékok az Nvidia szemuveg nelkul, de a tv-hez kapott 3D szemuveggel? Vagy nem, mert nincs hardver, ami szinkronizal a gep es a tv (monitor) között??

Sziasztok,
nemrég beszereztem magamnak egy acer H5360BD projektort, ami ugye DLP és nVidia vision 3d-t is támogat. 3d-re még nem használtam, most szeretnék a gépembe venni egy normális videokártyát, hogy teljes értékű legyen a szett
Nem tudok dönteni, hogy nVidiat vagy pedig AMD-s kártyát vegyek. Olvasgattam itt fórumon, hogy az nvidiával vannak gondok, de az utóbbi hozzászólások már arról szóltak, hogy ez is működik a DLP rendszerrel és szemüvegeivel. Természetesen nem szeretnék venni hozzá nVidia kittet, hanem a projektor saját rendszerét és szemüvegét szeretném használni játékra is.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy az nVidia 3d-je ad valami pluszt az AMD-hez képest? Tehát megéri inkább nVidiásat venni és mókolni vele kicsit, hogy működjön a projektor saját szemüvegével (ha ez egyáltalán lehetséges) vagy ugyanolyan hatást érek el vele, mint az AMD-s kártyákkal?
Plusz a 3d-s játékok futnak mind a két kártyán? Úgy értem, mindkét gyártó honlapján más játékok vannak feltüntetve, ezek szerint egyik kártyával a játékok egy részével tudok játszani 3d-ben a másik kártyával pedig a másik részükkel?
Előre is köszi a segítséget, és bocs ha hülyeségeket kérdezek, csak nem akarom elizgulni a választást ha már ennyi pénzt kiadtam a projektorért...
Giga lap-Z68, i5-2500k, CORSAIR 8192MB Vengeance 1866MHz, CORSAIR Builder Series CX500 V2, intel 510 120 GB SSD, LG Flatron W2363V... Ha humor van, minden van...!

Heló!
Nézegetem ezt az oldalt a 3d vision támogatta monitorokról és elég szűkösnek találom, ráadásul alig akad rajta olyan, amit még lehet kapni. Tényleg ilyen kevés lehetőség van, ha 3D Vision-t szeretnék használni, vagy csak a lista nem teljesen aktuális? 21-23"-os monitort keresek inkább 1680x1050-es felbontásban, mint 1920x1080-on, de nem nagyon találok megfelelőt.
Nekem 2233rz van kb 2 eve, eddig bevalt.

Az volt az első, amit megnéztem, és se az árgépen, se az árukeresőn nem találtam boltot ahol még árulnák. Max. használtan szerezhetnék... 

Ez nem lenne alkalmas a dologra? http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/samsung/s23a700d-p49250966/
2ms/120hz, 3D monitor Van még valami kritérium aminek meg kéne felelnie, vagy tényleg csak azok jöhetnek szóba, ami az nvidia listáján van?
Barmelyik 120hz lcd 3d monitor jo lesz neked.
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy adott egy samsung ue55d8000-es tv amit az nvidia 3dtv play támogat, és ugye ezt a progit meg kell venni. Na már most az nem világos, hogy csak ezt a progit kell megvenni vagy még a 3d vision kit-et is? Vagy támogatott tv-vel megy ir emitter nélkül is?
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Nagyon szeretnék egy 3d Vision cuccot. Most egy GTX295 kártyám van és egy MITSUBISHI HC 5800 projektor (1920*1800 120Hz) a megjelenítőm. Van esetleg rá mód, hogy 3D-ben játszak egy kit vásárlását követően? (talán egy korábbi driverrel?)
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
Örülök a topiknak, mert pont a témával kapcsolatban lenne kérdésem. Nemrég megajándékoztam a gépemet egy asus gts 450 1gb ddr5 vga-val. A progik között kiszúrtam a 3d lehetőséget. Jelenleg helyhiány miatt amúgy is tv-n megy a számítógép ami egy LG led 3d tv. A megosztott képernyőt egy kattintással átalakítja és van hozzá vagy 7 db passzív szemüveg. A kérdésem az, van e olyan lehetőségem, hogy nem kétszínű papír szemüveggel nézzem az esetleges játékot, hanem megosztja a kari a képet, a tv meg majd megdolgozik az áráért.. Ha jelenleg aktiválni szeretném a 3d visiont vagy kétszinű szemüveget választhatok, vagy vmi adaptert követel, nincs lehetőség a megosztásra..

A filmek mennek, ez biztos. A gépemen lévő MKV 3D filmek lejátszva két képet jelenítenek meg párhuzamosan egymás mellett, a tv-n aktiválva a látvány király!! A játékot még nem próbáltam de majd a profok válaszolnak és megoldom 
Ja a tv: LG 42 LW 650s

Jajj!
Mitsubishi HC 5500 (nem 5800) a projim, jól átolvastam a totyikot és úgy vélem egy 3D redy projektor driverével mondjuk egy usb-s 3d Vision szemcsivel talán játszhetnék 3D-ben.
Kérek szépen egy hozzá értőt, hogy erősítsen meg benne vagy cáfolja a kivitelezhetőségét!
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]

Hűű, de nagy a csend. 

Van valakinek olyan tapasztalata, hogy az nVidia oldalan hivatalosan nem tamogatott, de amugy 120Hz-et tudo vetitovel mukodik az infras Vision 3D szemuveg?
Vagy tul nagy ezen vetitok laggolasa, csuszasa, igy szellemkepes / crosstalkos lesz a kep? 
[ Szerkesztve ]
"Jó pap is holtig butul"

Igazából ez egy LCD projektor, lehet hogy 120HZ full hd LCD monitorként viselkedne?
Azokkal egyébként mi a tapasztalat?

Na a múltkor még ezt is elírtam, tehát akkor még egyszer. 
MITSUBISHI HC 5500 projektor (1920*1080, 120Hz, LCD, Full HD, 1080p), de NINCS "3D REDY" logó mert már 5 éves.
Szinte az eddig gyártott összes PROJEKTOR adatai (szerintem hasznos kis oldal) 
http://www.projektoren-datenbank.com/pro/
Nvidia 3D Vision szettel, vagy más vele azonos rendszerű szemüveggel van e tapasztalata valakinek, hogy miként működnek vagy működnének együtt? 
Mielőtt ide tévedtem, párszor át túrtam a netet de semmi ezzel kapcsolatosat nem találtam.
Kérem szépen a segítségeteket! 
Köszönöm
.

Igen, akkor hasonló a kérdésünk...
"Jó pap is holtig butul"

Hasonló a kérdésünk és lassan jön a válaszunk. 
De nem adjuk fel kedves JEEMBO fórumtárs. 1-2 naponta ide kukkantok és előbb utóbb valaki megszán bennünket...