Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy bemutassam az én táskámat. Nagyon sokat keresgettem, mire megtaláltam.
Samsonite Out-Liners - blue

A táska két részes, cipzárral leválaszthatóak egymásról.
Alapvetően egy túratáska formáját örökölte, annak előnyeivel és hátrányaival.
A főrész egy szimpla hátitáska. Egy rekeszes, de belül egy külön részt készítettek a hálózati töltőnek. A belső részben simán elfér a noteszgépem - 15,4" -, a hálózati töltője és a hűtőpad is. Ezek mellett oldalt bőven elfér még a szemüvegtok, borotvahab, kontaktlencse-folyadék, és más ilyen cuccosok - azért írom le ezeket, mert tényleg hatalmas. Az elején két cipzár található, irattartóval és egy másik tartórekesszel.
A másik rész egy kézitáska. A külsőrészt irólapoknak és nyomtatólapoknak tartom fel. Az első belső részben találhatunk mp3-lejátszó tartót, tolltartót és szép nagy férőhelyet. A másik rész két rekeszes, középen nagy szivacs elválasztóval. Akár két laptop is kényelmesen elfér benne.
A táskán találhatunk egy csatos szíjat, amely akkor jön jól, ha nagyon megpakoljuk a táskát. Belül hátmerevítő van - amely S-alakú - és ezáltal nem leszünk púposak.
A táska varrása nagyon profi, véletlen sem engednek el a varrások.
A vállszíjat rontották el, hogyha nagyon megpakoljuk akkor egész napos hordás után lila foltot hagy az ember vállál. Ezt az egy malőrt leszámítva iszonytatóan jó táska. Koleszosoknak erősen ajánlom.