Case Logic NCLE2 4700Ft (Miskolcon)
[link]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Kokkantas
(senior tag)
Miskolc egy kicsit drágább bp-nél...legalábbis pl egy egér, ami bp-n 990huf, ott 1190...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Kokkantas
(senior tag)
Tudom, azért írtam oda, a helyet. Miskolcon nemtudja valaki, hollehet notitáskákat kapni?
Pl: Színvapark - media markt
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
jó hírem van 
Most próbáltam bele a bátyám Fujitsu Siemensét, ami 15.4es és belement
Nem is kellett feszegetni a táskát, csak egy kicsit meg kellett tolni a notebookot, hogy elférjen a cipzár.
What else you gonna do on a Saturday?
Ez tényleg nagyon jó hír, thx 
Mostmajd utánajárok, h hol lehet kapni....holnap lehet, h mek be Bp-re, majd megnézem, van a mammutban táskás bolt...

Kokkantas
(senior tag)
Ott nincs semmi jó. Vagyis van egy Case Logic táska, de az 15000 píz, de azon kívűl semmi normális. Máshol meg sajna nemtaláltam.
[Szerkesztve]
Hát sajna mást én sem tok, ill talán a photo hall a főutcán? (asszem a fő utcán, ha az az, ahol a villamos jár, és sétálóutca, meg ahol az opera is van)
A WestEnd ( Nyugatinál ) első emeletén van egy Reálszisztéma menedzser shop, ahol leginkább Samsonite cuccok vannak ( táskákból persze ). Notebokkodat nem árt, ha elviszed belepróbálni a biztonság kedvéért.
szerk: én is ott vettem, eladók kedvesek, 2 év garancia is jár hozzá
[Szerkesztve]
What else you gonna do on a Saturday?
Asszem ilyen nevű bolt van a mammutban is....viszont úgytűnik, h elhalasztom, mivel sajna nem érek rá bemenni, pedig 40 perc alatt még bkv-val is beérek 

oviktor
(kvázi-tag)
Ha érdekel még a táska akkor a MOM Parkban is van Samsonite bolt, haverom most vett onnan tatyót és akkor még volt vagy 5-6 féle notitáska, arra nem emlékszek hogy volt e olyan mint amit te keresel de hátha, 1el több lehetőség. 
[Szerkesztve]
Viktor

Peteke
(kvázi-tag)
Üdv!
Én tudom ajánlani a Samsonite Sidewindert is hátitáska gyanánt, de annyira nem elegáns mint a fentebb emlegetett Samsonite. Ellenben nagyon kényelmes, sok hely van benne és szerintem a notit is megfelelően védi.
Én az Office Depot-ban vettem 12.000 körül, de pl. a Notebook Store-ban 9.400Ft.
Egy HPQ nx 6110-est hordozok benne és eleddig jól bevált.
[link]

S.Feri
(őstag)
17'' notinak, valami jó kis válltáskát tud valaki? Kensington vagy valami sportosabb tatyi kellene.
STEAM: clonefec

Louies
(fanatikus tag)
a samsonite-nak vannak! nézzd körbe.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Kokkantas
(senior tag)
[link]
Ilyen táskát szeretnék, de Miskolcon csak a MM-ben van, ahol drágább minden, mint máshol.
Ha valaki tud ilyen táskát Miskolcon kívül szóljon plz, mert érdekelne az ottani ára. thx

Louies
(fanatikus tag)
nagyon baró, ha sikerül venni majd dobj egy loinket a forumba, hogy hol? Egyenlöre én nem találtam ott ahol néztem. A ceselogic csak a MM-ben van 
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Louies
(fanatikus tag)
menyiért veted? és hol? jól ki van párnázva?

albgab
(tag)
Hali!
9k volt. MM-ben. Ugyan ez full feketében 13k. De miért???
Ki van párnázva, sok benne a zseb. Még a füzeteim is elférnek benne.

sutszi
(senior tag)
Üdv!
Én egy Kensington SaddleBag Sport-ot használok. Elég jó mert rengeteg minden fér bele és nagyon tetszik a notitároló szivacsozása...elég jól védi a gépet.
Amúgy egy 15.4''-es Business V3 lakik benne.

SKyN3T_54
(lelkes újonc)
nekem acer4222-eshez (15.4'') tudtok valami jóféle kézitáskát ajánlani ami szivacsos, és beleszorítós pánttal szerelt. lehetőleg 10alatt, kicsit fölött ? dizájn márka nem számít, csak biztonságos legyen majd minden helyzetben 
[Szerkesztve]
Miss Kittin, az Miss Kittin... jó zenék, jó fenék....
Az enyém ilyen: [link]
A madaras tecsóban vettem 3.990-ért, szerintem jó vásár volt (a HPQ NX6310 laptopról nem is beszélve)! 
Androidő

S.Feri
(őstag)
Az utazó noti táském mellé tervezem egy kis ''szaladgálós tatyi'' beszerzését is, nem kell mindig a nagy tatyó. Egyenlőre a Dicota perfect skin táskáját találtam, de ha valaki tud hasonlót az nyugodtan szóljon nekem.
Ilyen lenne: [link]

Shadowfax
(PH! addikt)
Esetleg itt nézz körül: [link]
Bár 17''-oshoz elég kevés tatyó passzol.
www.eladomakonyvem.hu

S.Feri
(őstag)
A dicota alig több 5k-nál.

SKyN3T_54
(lelkes újonc)
rossz a link 
Miss Kittin, az Miss Kittin... jó zenék, jó fenék....

Shadowfax
(PH! addikt)
Akkor vedd meg, mert ennél olcsóbban ilyen jó minőséget nem kapsz. Amit 3k-ért néha kapni a MM-ban vagy Saturnban, az tépőzáras, s egy idő után kicsit bolyhosodik a tépőzár körül...
www.eladomakonyvem.hu

S.Feri
(őstag)
Lehet az lesz, mert arra amire kell több pénzt kár kidobni. 

mommo
(újonc)
Sziasztok!
2 hónapja vettem egy Dana műbőr notebook táskát 7500-ért, de nem igazán az én stílusom, inkább business arcoknak való, úgyhogy szeretném eladni. Nagyon jó állapotban van! Irányár: 4500!!
Ezen az e-mail címen érdeklődhettek: moncs88@freemail.hu

leonaprofi
(tag)
Sziasztok!
Most szeretnék az Asus 15,4''-os notebookom-hoz táskát venni és azt szeretném megkérdezni, hogy vásárlásnál mire figyeljek oda?Milyen anyagból legyen, milyen nyitásu legyen és melyik márka a legjobb minőségü?

Louies
(fanatikus tag)
ha vászon akkor könyen öszekoszolodik, a bör konyü tisztán tartani, de ha megkarcolod 
Én a párnázását és a válpántja vastagságát szoktam figyelni. Jó vastag legyen, h ne vágj a válam. A pánázás hátizsáknál is ugyanugy fontos ez védi a notit a külsö hatásoktól.
esetleg még a garanciára is oda figyelnék+ a pakolásra, h beleférjen minden tartozéka.

xedos
(PH! addikt)
MAC gépekhez mindenki ''second skin-t'' használ.
A lényeg, szorossan illik az összecsukott notira. kb 3-5mm vastag neopren
anyag, a zipzárnál plusz anyaggal, hogy ne karcoljon.
Így becsomagolva, már szinte bármilyen táskába bele lehet rakni...
Én az ibbok-hoz kaptam... szeretem...
Létezik, 12'', 13.3'',15'' és 17''-ban...![[kép] [kép]](http://www.egeronline.com/apple/cappuccio/BFGU-PB15.jpg)
[link]
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

tanker66
(újonc)
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Kensington SaddleBag Sport hátizsákba mi minden fér el? Tehát ha monnyuk jövök haza Pestről és a notebook mellé még be kéne férjen pár füzet + egyéb dolgok, akkor elég a hely? Vagy Te erre gondoltál, amikor azt írtad, hogy sokminden fér bele? (akkutöltő + egér + stb).
Üdv: Andris

niki24
(újonc)
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget. A Samsonite American Tourister noti hátizsákról tudtok valamit? Képen elég korrekt, nem túl nagy és mindennaposnak használhatónak néz ki. Az ára is jó. A notim Fujitsu Siemens Amilo Pro L1310G. Esetleg praktikus, nem túl drága hátizsákot tudnátok ajánlani? Köszi

DiXoN008
(tag)
Hali all! Én is táskát szeretnék venni és nemrég ment tönkre a hátizsákom és akkor már olyan táskát akarok venni, amibe a notim is be tudom tenni, ami leváltaná a válltatyómat. Igazából olyan táskát szeretnék amibe hétvégenként hozom viszem a notit, meg a suliba mikor megyek a sulis cuccom benne legyen (ami max 3 db spirálfüzet
) MEg suliból hazafeléjövet bemegyek Spar-ba akkor egy másfél-2 literes üditőt meg 4-5 zsemlét azért el tudjak benne hozni, ja meg azért a notit is védje meg. Igazából az a baj a notim 15,4-es és elég hülye méretei vannak 36x26,9x3,7 és sok tatyóba éppen nem jó. Egy régebben már említett Nike C.O.R.E. Large hátizsák tetszeni is de annak nem találtam hogy a notitartó része mekkora gépet fogad, be de szerintem elég jót és nem is olyan vészes az ára, mint ahogy először gondoltam 12k-ért már lehet kapni. De csak 1 üzletláncnál aminek egy üzlete sem esik éppen útba nekem. Egy másik nem húzós táskát is néztem pontosan ezt: [link]
Ezzel csak az a baj hogy 1 cm nem igazán passzol. és nem tudom hogy hogy is van ez mert lehet beleférne de a próba nem tudom hogy meg tudom-e oldani, mert elvileg egy boltban lehet venni, de csak rendelésre de majd megkérdezne lehet hogy csak elhozzák és jó akkor megveszem. [link] Azért gondolom hogy lehet belefér, mert lehet a 350 mm az a védőrétegi van megadva, de hogy nem lehetne rendesen lezárni de a táskába beférne a noti szépen.
Meg igazából a Dicotáról sincs sok tapasztalatom minőségre milyenek általánosságban? 1-2 tapasztalatot ha megosztanátok velük kapcsolatba akkor annak örülnék.
[Szerkesztve]

pacorro
(VIP)
Üdv!
Hátha segít valakinek a hozzászólásom. 
Én Computrekker AW-t használok, ami egy kombinált notebook-fotós hátizsák.
Teljesen vízálló, jól védi a cuccot, irdatlan mennyiségű fotófelszerelés belefér (notiból kb. egy átlag 15 colos képernyőjű). Ami még pozitív, hogy a méreteit úgy alakították, hogy a repülőre simán fel lehet vinni, vonaton fel lehet rakni a felső poggyásztartóba.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

niki24
(újonc)
Szia Xedos!
Lehet, hogy hülye kérdésem van, de az a neoprén tok teljesen biztonságos? Egy adidas táskában is lehet szállítani a notim?Karctól, ütéstől jól véd? Nagyon féltem a gépem, a kínálat meg széles, az árak meg........
Légyszi válaszolj, előre is köszi.

niki24
(újonc)
Sziasztok!
Vettem egy Dicota Perfect skin tokot, ezzel bármilyen táskában vihetem a gépet. Egyetlen hibája, hogy nincs pótrekesz. Jó választás volt, szerintem. Gondoltam, hátha segít valakinek.

pityulee™
(tag)
nekem ez [link] tetszik a legjobban 
csak az ára nem...
ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

amargo
(PH! addikt)
Még bővült tapasztalattal a táram, tehát, a noti + adapter, kábelek cd.. +! 1könyv, 3fűzet, 2napi ruházat is belefért(póló, zokni, alsó, rövidnaci..), plussz a tisztálkodó szeremet is majdnem belegyömöszöltem, de az már csak a tetejére fért volna, és nem akartam. Oldalra még került telótöltő.. dezodor.. stb.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }
Error: unable to locate product 
és a kérdésem:
van olyan hely az mm-en és a saturnon kívül, ahol lehet ilyen notesztáskákat kapni nagyobb választékban? ajándékba lenne.
érdemes egyáltalán ilyenn táska, ha nem is mászkál az illető a notival?
[Szerkesztve]
I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

amargo
(PH! addikt)
A link:
[link]
Úgy tünik átpakolták.
Ha nem mászkál vele, akkor szerintem felesleges.
Bár én otthon is tatyiba tartom, legalább a portól is védi 
A kérdésedre a válasz szerintem nem lehet, mint írtam én az overlandban vettem, ott a TNF-nek és a Crumpler-nek volt noti tatyia, a Samsonite üzletekben talán van több választékos is.
Lehet, csak sima tokot is venni neki, én inkább: Dicota, Crumpler, Samsonite, stb.. néznék szét, és még vannak márkák, aminek nem jut eszembe a neve, a digigépem olyanban van ilyen sárga kiálló paca valami szokott lenni, azt még MM-ben vettem.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

vscotina
(tag)
Szervusztok!
Tudom, hogy nem teljesen idevaló, de szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy van egy eladó táskám, akit érdekel
Eladó egy SWISS LINE SBC-SLL01
Vállra akasztható notebook táska. Stabil sok rekeszes, külön irattartó rész, zárható zippzárrész, stb. gyárilag élettartam garanciás
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=57413
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>Dell XPS M1330 (csalódtam benne), >>Nokia 5800 >>Panasonic FZ50

Peter M
(tag)

DarnaiT
(újonc)
A Crumpler szállít hazánkba is, érdemes megnézni a választékot, azoknak akik nem hagyományos fekete hasáb táskát akarnak. Igaz az ára is megvan. [link]

blaswork
(tag)
elado 14'' noteszekhez dell táska, 0percet használt. ha érdekelne akkor privet irj.
http://www.pcland.hu/norig/k36327.jpg (ilyen, csak olcsobb lenne

germanh
(senior tag)
ezek nagyon tetszenek 
Enjoy the pain!

DarnaiT
(újonc)
Igen, nekem is. Gondoltam veszek is egyet, de nem mertem rögtön rendelni, féltem a bankkártyámat, ezért hétfőn reggel írtam nekik egy mailt, hogy amit kinéztem az jó-e a notimhoz. Megadtam a méreteit, de még nem jött válasz. Kicsit elbizonytalanított, nem valami csaló oldal-e.

germanh
(senior tag)
ma mentünk a notiért és hát az eladó mutatott pár tatyót, végülis ez lett belőle:
[link]
Samsonite Sahora L black
notebookstore-ban 17k volt
Enjoy the pain!

![;]](/dl/s/v1.gif)