Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUfantom

    őstag

    helló

    Nem vagyok egy nagy laptop tuning Guru inkább az asztali PCkel dolgozom ezért kérem kezdő laptopfejlesztőként a segítségeteket. PLS HELP !! :)

    Én egy Asus A6M Q049 -es szériájú laptoppal rendelkezem nagyon jól tette a maga dolgát 2 éven keresztül de most lejárt rá a garancia és az új vívmányok már nehézkesen mennek rajta sokszor hallom Firefox indítása közben is majd meg akar dögleni a vincseszter nem is beszélve gépindulás után NOD32 startnál :)

    Ekkor kezdtem el gondolkodni fejleszteni kéne egy picit
    NEM JÁTÉKRA használom... Annak idején ennyi pénz volt a legkisebbet tudtam megvenni az ASUS ezen szériájából de akkor még volt mellette Turionos verzió is
    Jelen pillanatban a gyári sempron 3400+ és 512+512 RAM-al megy /kenee mag Socket S1/

    következő kérdéseim lennének:
    Processzor
    Elvileg a foglalat szerint mennének bele a Turion X2es processzorok én TL50-52 körüli modellt vennék bele. Ezen processzorok TDPje magasabbak mint a Sempron-nak.

    -Az lenne a kérdésem hogy kell nekem ezek után hűtést is cserélni illetve lehet egyáltalán ?
    - Turion TL5X melyiket tudnátok ajánlani ? miért ?
    /TL60assal annyi bajom van elég drága és órajelben nincs annyival fölötte a TL5X es szériának, Vagy esetleg pont azért ajánlatos mert 65nm és kisebb a fogyasztás ?

    Előre is köszönöm a válaszokat

    “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway

Új hozzászólás Aktív témák