olvasva a topikot egyre jobban az a gyanum, hogy senki nem mer újjítani a notihűtők terén, azaz inkább mindenki elméletben próbálja megoldani, a számára jónak tűnhető megoldást, erről lassan könyvet lehetne írni
a topik neve is elviekben az lenne hogy: Notebook hűtőpad tapasztalatok! és ahogy elnézem itt csak elméletileg látszik megoldódni a noti hűtési problémák, mert senki semmi konkrétumot nem tud felmutatni.....
de kérdem én mire jó mindez? lehet hogy így nagyon büszkék leszünk magunkra. viszont ha mindenki tisztában van azzal, hogy neki melyik megoldás lenne kifiztődő, akkor miért nem lép senki? néhány hsz-el viszább lehet olvasni konkrétan 2 hűtőpad tapasztaloatról, az 1k az hűtőm és tuljadonságai, a 2. Shuta barátom coolere.
Érdekes volt még azt is olvasnom, amit én is kipróbáltam már nem 1x, hogy hűvös helyen járatom meg a kicsikét, ami persze jót tett neki és a hőmérséklete is kb 10-15°Cfokkal volt alacsonyabb, de mindez cirka 5°C-os légtérbén játszódott le. ebből arra következtettem hogy inkább veszek egy noti hűtőt, mert pl nyáron sokkal melegebb lesz mint most amennyire fel tudjuk télen fűteni házunkat, lakásunkat, a másik pedig, hogy a franc fog közel 0 fok körül gépezni! mert az rohadtul egészségtelen, kifázik/felfázik az ember, stb... és gondolom senkinek nem hiányzik... sajnos nekem volt benne részem, de ezt most hagyjuk...
nekem kb60fok felett kezd el ráerősíteni a cooler és mindezt folyamatosan aztán beáll egy elviselhető tartományra. 60alatt pedig teljesen korrekt a zajkibocsátása a gépemnek

még1: mint mondtam vettem én is egy coolert (lutrira, mert előtte semi képem nem volt róla jó lesz-e
, kockáztattam egy olyan mellet amire úgy gondoltam hogy jó lehet, mert ismertam a működésének elvét... ), de olyat miért nem mer venni senki? pedig sokan kíváncsiak voltak rá, melyről írtam is elég bőven és még sem hallani senkitől, hogy neki is lenne ilyen!? Pedig nem rosz, sőt kifelyezetten 100-as terhelés alatt legalább nem éri el a 80fokot..., előtte meg verte a 90alját....szal én nem bántam meg, szeretem 
ár/érték arányben engem meggyőzött... 
[Szerkesztve]
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)