Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#951) I_Am válasza -=Libria=- (#950) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem kell megkérdeznem, mert 30 évesen a társaságunk már elég nagy tapasztalatra tett szert ezügyben. Igaz mi sem vagyunk és nem is voltunk Don Juanok.
Tudod én amondó vagyok, hogy nincs sekélyes találka csak sekélyes emberek vannak.

A szándék nyilvánvaló amikor találkára hívod a másik felet, csak rajtad áll mennyire nehezíted vagy könnyíted meg neki a dolgát, hogy igent mondjon. Az meg, hogy milyen filmet nézzetek akkora probléma számodra? 3 mondat alatt megvan a film amit az éppen kiszemeltel meg lehet nézni. ;)

Tudod még mindíg személyesebb egy mozi, mint a manapság már kötelezőnek vett vacsora, meg, hogy a sok kezdő emberke piros rózsával állít be az első randira.

Azt sem tudom miért akadsz ki azon, hogy 1.5-2 órát egymás mellett ültök és megnéztek egy filmet. Előtte van rá módod, hogy alapozz, beszélgess. Aztán ott a ''pihenő'' mikor nem feltétlen a filmet nézi az ember, hanem közben gondolkozik is, néha rápillant a másikra, titkon figyeli. Vagy csak ellazul és könnyebben veszi a másik társaságát. És most nem a férfiakról beszéltem. Tudod a nő ágyába a lelkén keresztül vezet az út.

Te még a fiatalos, mennyire snassz egy mozi oldalról közelíted meg a dolgot, mert fiatalokra vadászol. Én már arról az oldalról, hogy unalmasak a manapság egyre inkább nővekvő elvárások az első randik alkalmával.

Persze, lehet nagyot sétálni is az első randin, volt ilyenben is részem. Lehet közben nagyokat beszélgetni is, de csak azoknak akik eléggé nyíltak hozzá. Viszont az, hogy magadról tudod milyen vagy nem jelenti azt, hogy a másik félről is. Mi van ha a másik kicsit zárkózottabb mint azt hitted? Hogyan töröd fel akkor a ''diót''? Mert ott akkor improvizálni sokkal nehezebb, mint az általam említett helyzet után a második randin. Ha meg akarsz mutatni magadból egy kis részt, akkor egy kötetlenebb beszélgetés alatt könnyebben fog menni.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#952) -=Libria=- válasza I_Am (#951) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

''Te még a fiatalos, mennyire snassz egy mozi oldalról közelíted meg a dolgot, mert fiatalokra vadászol. Én már arról az oldalról, hogy unalmasak a manapság egyre inkább nővekvő elvárások az első randik alkalmával.''

de ne mond, hogy 30 éves kor körül a mozi mint első randi felfogás nem snassz, mert akkor kezdek megijedni mi lesz velem 10 év múlva :F

nem jelent gondot eldönteni milyen filmre menjek, ha van előzetes infó, alap, és tudom nagyjából mit szeret a hölgyike - anno ''ifjonc'' koromban volt rá példa hogy beltünk bridget jones naplójára gondolván a csajnak tuti tetszik, és mikor kijöttünk megkérdezte mért nem az aktuális heti akciófilmre ültünk inkább be...napuff neki

moziról emg az jut eszembe, hogy az illető fél attól hogy beszélgetésre kerüljön sor ezért próbálja elodázni, vagy kicsit sértő módon nem is igazán figyel rád első alkalommal, mint amennyire szeretnéd, mert csak ül a setétben és bámulja a képkockákat :)

a zárkózott diót előbb töröm fel egy kicsit döcögősebb, de életképesebb beszélgetéssl, a magabiztosság magabiztosságot szül, ha látja rajtad hogy annak ellenére hogy zavarban vagy próbálod oldani a fezsültséget, előbb utóbb ő is így fog tenni és kész is egy jó beszélgetés....télen ok a mozi, nem kérte senki hogy -10 fokban cibálja végig a nőcskét az utcán, de amikor tavasz-ősz között vna az ember és gyakorlatilag minden városban egymást követik a fesztiválok, programok, akkor nyugodtan el lehet felejteni a mozit, még a véletlen is sokkal jobb környezetet szül - első randinkon szimpla belvárosi beszélgetős séta volt a sétálóutcában, ahol a színház előtti téren pár fiatal játszott akkusztikus gitáron a szökőkútból meg csobogott a víz mögöttük, valami hihetetlen feelingje volt -és ezt is csak úgy csíptük el hogy nem moziba mentünk helyette :)

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#953) orbano válasza -=Libria=- (#950) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Mozi:

-ahogy moderátor barátunk is írta, kötetlen program, ne feszélyezi a nőt (de a mozit felválthatjuk sok minden mással is)
-közös élmény. ez a kapcsolat kialakulásában kulcsfontosságú lehet, mert személyes kapcsolat alakul ki közöttetek, elég könnyen. Maga a film kiválasztása is az összetartozás élményét adja tudat alatt.
-jó téma átbeszélni a filmet, egyéb filmeket, kapcsolódó élményeket, nézeteket. órákig tartó beszélgetés alakulhat ki utána egy meghittebb helyen
-fokozatosan alakul ki a kommunikáció kettőtök között: a moziban szokjátok egymás jelenlétét. ez a kommunikáció egyik bevezető formája. megszokja a közelséged, utána a beszélgetések alkalmával is ''közelebb'' lesztek már egymáshoz, megint csak a személyességet erősíti

Ha pedig valaki beleesik a ''mozis randi gáz'' sztereotípia csapdájába, annak nincs igazán egyénisége. Nem az a lényeg hogy hova viszed a csajt, hanem az, hogy hogyan. Én mozis randiból még rosszul nem jöttem ki... Most is lesz egy valószínű. Pedig már lassan 24 vagyok :)

Ja igen és amit I_Am is írt: sokszor fontos maga a randira hívás. El lehet bukni attal, hogy elijeszted a nőt. Sokkal jobb, ha csak valami programot csináltok. Minél kevsébbé randiszagú, minél spontánabb, annál nagyobb lesz a siker...

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#954) I_Am válasza orbano (#953) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lehet jövő hétvégén beállok veletek vadászni, de max csak wing-nek. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#955) orbano válasza I_Am (#954) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Szívesen látunk, majd dobj egy privit :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#956) rauschie válasza Kokkantas (#945) üzenetére

rauschie
(őstag)

jéééééé, te voltál normális? :F

akkor mi a kifaxott kúrva istenért nembirodmár összekapni magad és újra normális lenni?
akarsz egyáltalán? nem? akkor mit keresel itt? hameg igen akkor mi a problem?

ha bunkóvoltam boccsi, tudod hogy szeretünk azér'

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#957) sanan

sanan
(tag)
LOGOUT blog

Tegnap voltunk bevásárolni a hiper-szuperbe,persze amit akartunk nem volt (mamának kellet volna megszokott ásványvíz).Vettünk pár dolgot,tettem a kosárba egy rúd téliszalámit (gyerek imádja).Persze kasszánál sokallta az összeget a feleségem.Otthon meg leordította a fejem hogy minek kellett megvenni a szalámit,most már azon fogtok élni (mármint én és a gyerek)(mármint addig eszitek míg el nem fogy).
A gyerek imádja,elhiszem hogy nem nagyon egészséges,de mi az.Szegény hogy sírt hogy azt akar enni vacsira,persze én megkönyörültem rajta.

Durcizott az este az asszony,ilyen sz@rságon. :W

(#958) ladybug válasza sanan (#957) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem rossz napja volt. Hirtelen felindulás és annak utóhatása. Nehogymár hamar elismerje, hogy hülyeségért puffog. Ma már biztos örömmel szelte fela gyermeknek a szalámit.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#959) fokukac válasza ladybug (#958) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

ezt a hihetetlen optimizmust bírom Benned... ;)

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#960) ladybug válasza fokukac (#959) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm. Pedig most magam is meglepődtem, hogy ilyennek látsz. :B

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#961) sanan válasza ladybug (#958) üzenetére

sanan
(tag)
LOGOUT blog

Nem szelte.
Virslit evett a gyerek reggelire, a szalámi meg elkerült a hűtő legeldugottabb sarkába.
Megbeszélgettem vele reggel a dolgot,este már nem akartam.Másnap meg már máshogy is látja az ember a dologokat. :)

[Szerkesztve]

(#962) ladybug válasza sanan (#961) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Eh, olyan kis ''csakazértis'' a feleséged, nem? :)

(#963) I_Am válasza sanan (#957) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A gyermekért mindent. :R

(#964) orbano válasza sanan (#957) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nőüralom :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#965) nemcso válasza orbano (#964) üzenetére

nemcso
(senior tag)

De látom a Te kezed is megremegett... nőuralom nálad is ? ;]

(#966) ladybug válasza orbano (#964) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem nőuralom. Itt a nőnek lelki problémái vannak, amit apró dolgokban tombol ki magából.

(#967) tbs válasza ladybug (#966) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Jaja, és nagyon pontosan tettenérhető, hogy hogyan is ''öröklődnek'' ezek a viselkedésminták... Szülőnek lenni NAAAGY felelőség, érdemes ELŐTTE lejátszani ezeket a ''meccseket''...

(#968) ladybug válasza tbs (#967) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Vannak helyzetek, amiket előre nem lehet lejátszani. Pl. ha gyereket szeretnének. Előre nem lehet tudni, hogy miket hoz elő a szülőkből.
Mindenesetre nem árt ténylegesen belegondolni a kapcsolat minden lehetséges helyzetére mielőtt oltárhoz elé áll egy pár.

(#969) tbs válasza ladybug (#968) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Igaz. De kis tréninggel durci helyett beszélgetés is lehetne a dologból... Inkább ilyesféle ''lejáccásra'' gondolék. ;) (Nem ''csakazértis'', hanem ''együttmegoldjuk'' problémafeloldás, mint minta.)

(#970) Kokkantas válasza rauschie (#956) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

''Normális'' az voltam... Most kérdeztem meg és azt modták, hogy valóban az voltam.

Magam sem tudom, hogy mit is akarok/szeretnék. Az biztos, hogy barátnőt azt még nem, még nem állok készen egy kapcsolatra... Meg egyébként is, egy csajhoz sem bírnék/mernék odamenni... A problémámat magam sem tudom, vagyis lehet, hogy tudom, csak nem fogom fel. :F

[Szerkesztve]

(#971) Baboon válasza Kokkantas (#970) üzenetére

Baboon
(senior tag)

Biztos akkor nem gépeztél ennyit :)
Szippants a mostani friss eső előtti levegőből, nézd meg milyen szépen megy le a napocska, ha cigizel szívj el egy szállal és máris normálisabb leszel :)

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#972) orbano válasza Baboon (#971) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem meg ha cigizik, hagyja abba ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#973) orbano válasza ladybug (#966) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igen, de ha a férfi ezt nem veszi le és nem kezeli a helyén, akkor a fejére nő a hölgyemény, tehát nőuralom lesz. én a kedvesemet az ilyen rapliknál mindig megállítottam, kizökkentettem a kis világából és megkérdeztem, hogy mi a probléma. ilyenkor általában békésebb, szerényebb hangnemben kipanaszkodta az igazi gondját. ha mégsem, akkor közöltem, hogy a hülyék a túloldalon laknak. megsértődött, majd negyed óra durca után odabújtam hozzá és akkor öntötte ki a lelkét, heves neharagudjok közepette... de szép is volt. ezt imádtam benne :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#974) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!
Van egy osztálytársam Dalmi.
Régóta elvagyok vele, dumálunk, sétálunk, strandra járunk.
Ma összevesztünk mert összekócoltam a haját :DDD aztán besértödött és tudja hogy tettszik nekem és ilyet szólt:
''ezért nem más a mi kapcsoltunk mint barátság mert durva vagy''

Ezek szerint ha nem lennék ''durva'' és megváltoznék akkor még össze is jöhetnénk avgy ez vmi vicc?

(#975) Baboon válasza t1 (#974) üzenetére

Baboon
(senior tag)

Ez most valami jópofa tréfa egy 30 éves őstagtól? :)

(#976) Shadowfax válasza Baboon (#975) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Csak 17 éves. Bár ahogy néha viselkedik, inkább 5. ;]
A csaj meg igazat mondott, nőjj fel a feladathoz. :))

www.eladomakonyvem.hu

(#977) EQMontoya válasza sanan (#957) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, h én vagyok túlzottan antiszociális, de a nyigást mindig úgy oldottam meg, hogy adtam rá okot. kisgyereknél is ezt csináljuk, ha feleslegesen hisztizik, adunk rá okot. Asszony nyigott vmin, akkor már csakazért is paraszt voltam, hogy legyen oka durcizni. Abbahagyta.

t1: szvsz baromság, amit a csaj mondott... egy: nagyon kevés nő van, aki tényleg kinyilvánitja érzelmeit, inkább ott pukkadnak meg szüzen, mint hogy a legkisebb jelt adják a kiszemelt srác felé. Sült galamb effekt rulezzz. Másik pedig, hogy az ''ezért meg azért nem'' az a nők nyelvén nem azt jelenti, hogy ha az ''ez meg az'' megszünik, akkor igen, hanem azt, hogy most éppen azért nem.

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#978) t1 válasza Shadowfax (#976) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kösz :R :R :R Látom velem van a PH! :)

Baboon nem szoktam viccelni ilyenbe, elhiheted nekem is leesett az állam

(#979) t1 válasza EQMontoya (#977) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

értem, nekem is ez a tapasztalatom ezért is volt furcsa

(#980) I_Am válasza t1 (#974) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tisztára mint a Scary Movie-ban. :DD

(#981) ladybug válasza orbano (#973) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

A nőuralom olyan kapcsolatban alakul ki, amikor a férfi nem tudja kezelni a nőt. Minden hisztijét és hangulatváltozását, csapongó kedvét, néha durcijait. Tehát kell egy határozott férfi, aki észreveszi, hogy mikor mit kell cselekedni. Azaz nincs lazítás. :)

tbs: Teljesen egyetértek veled. Én is az ''együttmegoldjuk'' elv híve vagyok, és ezt is prédikálom.

(#982) EQMontoya válasza ladybug (#981) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''együttmegoldjuk'' = közös durci? :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#983) ladybug válasza EQMontoya (#982) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Nem éppen erre gondoltam. :D

(#984) I_Am válasza EQMontoya (#982) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ki bírja tovább durci. :))

(#985) EQMontoya válasza I_Am (#984) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

együtt durciztak, amig meg nem haltak :D

(#986) rauschie válasza Kokkantas (#970) üzenetére

rauschie
(őstag)

Egy kapcsolatban a szeretet a legfontosabb.
Szeretni pedig tudsz.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#987) bandus válasza orbano (#931) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért annyira nem vészes, csak nem kellett volna szóbaállnom a régi barátnőmmel :U egyszerűen felidegesít, ami nem túl jó.. ha meg belegondolok teljesen jól megvoltam nélküle 5 hónapig, szóval nem is értem mindek beszélgetünk :U

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#988) szepi79 válasza bandus (#987) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

khm... mi két hete szakitottunk, de kb. csak akkor nem beszéltünk MSNen, amikor külföldön volt pár napig. (bár telefon akkor is volt 1x) aztán hazajött vasárnap, jól összevesztünk megint MSNen, megenyhültünk, aztán megállapodtunk, hogy akkor most egy darabig nem beszélünk. hétfőn nem is beszéltünk... ma igen. de már rég leszoktam arról, hogy én keressem meg. mindig ő keres meg valami kis csip-csup dologgal. van, amiokr felidegesit, van amikor jólesik. csak 1 biztos, igy aztán sose fogom elfelejteni.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#989) bandus válasza szepi79 (#988) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, itt is ez volt a helyzet.. aztán egyszer megelégeltem, meg be is voltam rugva.. msn-ről leiltottam és letöröltem, telefonból is kitöröltem (nem mintha nem tudnám fejből a számát :D ). aztán így 5 hónapig nem volt semmi kontaktus, de így úgy gondoltam, h végülis lehetünk jóban... de azért amikor szóbajöttek a kivel mi történt kérdések, ott egy-két dolog felidegesített, meg szívenb@szott.. de szerencsére nem érdekel, csak azthiszem csalódtam benne..

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#990) orbano válasza t1 (#974) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ez szó szerinti fordításban azt jelenti, hoyg begyüssz neki

A vér nem válik VAZZE!™

(#991) orbano válasza bandus (#989) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ne is mondd én tegnapelőtt azt álmodtam hogy összejött egy sráccal és az orrom előtt enyelegtek. rettenetes volt, két napra a padlóhoz vágott a dolog (én 4 hónapnál tartok kb.). mi lenne ha ez a valóságban is kiderülne... naneeee. inkább no contact...

A vér nem válik VAZZE!™

(#992) bandus válasza orbano (#991) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na igen, amikor én ezt láttam a saját szememmel, az volt az utolsó csepp a pohárban, és tudtam h én nem akarom látni, hozzászólni...2 napig folyamatosan részeg voltam.. aztán hogy így beszéltünk szóbakerült 1-2 durvább dolog, nem gondoltam volna, hogy ettől megint görcs lesz a gyomromban.. de aztán rájöttem, hogy nem érdekel..1.: úgysincs már semmi közünk egymáshoz, 2.: ha esteleg még mindig éreznék irána valamit, és ő meg véletlen előállna azzal, hogy kezdjük újra, akoris nemet mondanék.. szóval nincs miért zavarjon..

(#993) orbano válasza bandus (#992) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én is így vagyok vele mégis zavarna. volt már hozzá szerencsém ennél durvább szituban is (ex-ex-exembe nagyon bele voltam zúgva és úgy szakítottunk. aztán pár hónap múlva, amikor én még ugyanúgy éreztem és reménykedtem, nagy jókedvűen újságolta, hogy az a jóképű srác a múltkori buliból akiről mesélt, azzal öszejöttek és hogy menynire nem bírt neki ellenállni hogy megcsókolja. na azóta nemigen teszem ki magm ilyesmi szituációknak. valahogy nem tudná feldolgozni az agyam, hogy egy nő, akinek eddig csak én voltam, és sokáig csak az enyém volt, most másé... áhh... főleg mert a legjobban azért szerettem, ahogy engem szeretett. nem akarom látni/tudni, ahogy ezt mással csinálja. hiába nincs rá semmi racionális indok)

A vér nem válik VAZZE!™

(#994) Kokkantas válasza orbano (#991) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Én ilyet akkor éltem át, amikor 1 hónapnál tartottam. Furcsa módon én éveztem ezt a helyzetet. Nagyon jólesett azt látni, hogy neki volt kellemetlen nem nekem. Pontosabban nekem is azvolt, csak a szokásos közönyösséget mutattam és az nemtetszett neki.

(#986) rauschie: Valószínűleg tudok. De inkább az a kérdés, hogy akarok-e...

[Szerkesztve]

(#995) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

bandus, orbano, Koki: Egy hajóban evezünk :) Néha jól esik hallani/olvasni, hogy mások is pont ugyanazt élik át és mások fejében is ugyanazok a gondolatok játszódnak le, mint az enyémben. Néha már kezdtem azt hinni, hogy megőrültem. Olykor átok tud lenni, ha valaki nagyon tud szeretni. Felejtés terén biztosan. Én megint egyfajta mélyponton vagyok, exem ismét megjelent és ismét olyat mondott, ami földhözvágott rendesen. Elfelejteni? Talán évek múlva... Nem keresem, nem beszélünk, nem is tudok róla már semmit több, mint fél éve, de ha megjelenne és azt mondaná, hogy próbáljuk meg újra, akkor tuti kiugrana a szívem a helyéről, még akkor is, hogyha jól tudom, hogy semmi értelme se lenne. De ilyen nem történik, én pedig ugyanarra a boldogságra vágyom, amit vele éltem át. Életemben egyszer, csak akkor és csak vele igazán boldog voltam. Hiányzik... :(

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#996) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Sírtok itt...:DDD Ezt az utat, aki követte a fórumot, én is végigjártam, aztán kénytelen kelletlen lelkileg meg kellett mocskosul erősödnöm...minden nap láttam, sőt...nekem nemcsak mesélte és én nem csak álmodtam, hogy x-y-nal, hanem hallottam a korábbi exével, sajna aznap éjjel nem sikerült mélyen aludni...nem kívánok ilyet soha senkinek sem az életben, hogy olyat hallgasson és éljen át (testközelből), amit még csak említés szintjén sem szeretne megtudni akárcsak másoktól sem. Na az földhöz vágott...aztán alig néhány óra alvás és gyomorideg után eltelt a másnap, és szerintem akkor ott vmi elszakadhatott belül..és azóta nem érdekel senki és semmi sem különösebben (együtt lakva ismerszik meg az ember, ahogy szokták volt mondani, ez van...;] ). Élem az életem, segítek másoknak ha tudok, sportolok igazolt játékos révén, de valahogy ezek után nő nem hiányzik különösebben, most...aztán csak remélem, hogy idővel helyrejön ez a dolog szépen vkinek köszönhetően majd...:F :(

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#997) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

No Contact.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#998) orbano válasza VargaI (#996) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Na jó hanyagoljuk ezt a témát, kezd lehúzni :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#999) szepi79 válasza bandus (#989) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

MSNen nem tiltottam le, elég zűrös élete van nekije, ha gondja van, meg tud keresni. de az tény, hogy akarva-akaratlanul simán ki tud borítani.

ennyire nem veszik észre, milyen hatása van annak, amit mondanak, vagy csak nem érdekli őket?

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#1000) Baboon

Baboon
(senior tag)

Jéééézusom...
Hallani ahogy az ex mással szexel? Az nagyon brutál lehet :D
Én tuti bementem volna, hogy ezt most azonnal fejezzék be ha reggel nem akarnak megcsonkolva ébredni... de legalábbis vegyenek be a buliba :D ;] :DDD
Egyébként az első igazi szerelmet az ember sose felejti el, én már másfél éve nem felejtettem el, de attól még tudom, hogy csak az idő teszi ilyen széppé :) Mikor az ember benne van a dolgokban kicsit másképp látja :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.