Nem kell megkérdeznem, mert 30 évesen a társaságunk már elég nagy tapasztalatra tett szert ezügyben. Igaz mi sem vagyunk és nem is voltunk Don Juanok.
Tudod én amondó vagyok, hogy nincs sekélyes találka csak sekélyes emberek vannak.
A szándék nyilvánvaló amikor találkára hívod a másik felet, csak rajtad áll mennyire nehezíted vagy könnyíted meg neki a dolgát, hogy igent mondjon. Az meg, hogy milyen filmet nézzetek akkora probléma számodra? 3 mondat alatt megvan a film amit az éppen kiszemeltel meg lehet nézni. 
Tudod még mindíg személyesebb egy mozi, mint a manapság már kötelezőnek vett vacsora, meg, hogy a sok kezdő emberke piros rózsával állít be az első randira.
Azt sem tudom miért akadsz ki azon, hogy 1.5-2 órát egymás mellett ültök és megnéztek egy filmet. Előtte van rá módod, hogy alapozz, beszélgess. Aztán ott a ''pihenő'' mikor nem feltétlen a filmet nézi az ember, hanem közben gondolkozik is, néha rápillant a másikra, titkon figyeli. Vagy csak ellazul és könnyebben veszi a másik társaságát. És most nem a férfiakról beszéltem. Tudod a nő ágyába a lelkén keresztül vezet az út.
Te még a fiatalos, mennyire snassz egy mozi oldalról közelíted meg a dolgot, mert fiatalokra vadászol. Én már arról az oldalról, hogy unalmasak a manapság egyre inkább nővekvő elvárások az első randik alkalmával.
Persze, lehet nagyot sétálni is az első randin, volt ilyenben is részem. Lehet közben nagyokat beszélgetni is, de csak azoknak akik eléggé nyíltak hozzá. Viszont az, hogy magadról tudod milyen vagy nem jelenti azt, hogy a másik félről is. Mi van ha a másik kicsit zárkózottabb mint azt hitted? Hogyan töröd fel akkor a ''diót''? Mert ott akkor improvizálni sokkal nehezebb, mint az általam említett helyzet után a második randin. Ha meg akarsz mutatni magadból egy kis részt, akkor egy kötetlenebb beszélgetés alatt könnyebben fog menni.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

![;]](/dl/s/v1.gif)

aztán besértödött és tudja hogy tettszik nekem és ilyet szólt:

egyszerűen felidegesít, ami nem túl jó.. ha meg belegondolok teljesen jól megvoltam nélküle 5 hónapig, szóval nem is értem mindek beszélgetünk