Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#851) orbano válasza -=Libria=- (#846) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy teljességgel másról beszélünk ;)

ha izé. és nálam biztosan nem vagy romantikusabb alkat :)

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#852) Gh0sT válasza peterkeT (#849) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Könnyen beszél az, akit három nő vesz körül nap mint nap. :) Úgy én sem panaszkodnék. ;]

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#853) -=Libria=- válasza orbano (#851) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

egyről beszélünk csak másképp látjuk...én ne szól szám nem fáj fejem alapon látom, ennyi...nem mondom, nem sértek meg vele senkit, nem kell utólag senki előtt magyarázkodnom :)

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#854) orbano válasza -=Libria=- (#853) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem tom olvastál e vissza, nekem nem volt ilyen megnyilvánulásom, hogy mnk. az valaki más volt. nem magyarázkodom, csak szeretek vitázni dolgokon, elmondani dolgokról az álláspontomat. ezért járok fórumozni ide ;)
és nem beszélünk egyről. fingod sincs miről beszélek. téma részemről lezárva. :R

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#855) Kokkantas válasza Nimrod (#847) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Szerintem meg hamarosan visszafogunk jutni arra a szintre újból. Egyre több az ősember...

(#856) szepi79 válasza Kokkantas (#855) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

jah, volt nemrég egy ilyen film is. a cime, ha jól emlékszem, idiocracy, vagy nagyon hasonló volt. az volt az alapszitu, hogy Bunkó Benny (hasraütöttem), az iskolai fafejű hátvéd nyomatta a csajokat ezerrel, mig Eszes Edgar (szintén általam kitalált név) kivárt a gyerekvállalással, amig van lakás, kocsi, egzisztencia...és addig várt, mig már a mesterséges megtermékenyités sem segitet....
igy aztán 200 év múlva az átlag IQ jelentősen lecsökkent. na és ide érkezett meg a főhősünk, akit a jelenben hibernáltak, és a jövőben vlahogy felolvadt. bolondbiztos számitógépek mondták meg mindenkinek, mit csináljon (persze mindenki elb@szta), van benne pár jó poén, de inkább gondolatébresztónek jó, annak ellenére, hogy vigjátéknak készült. aki teheti, nézze meg, egyszer meg lehet.

bocs az OFFért.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#857) orbano válasza Kokkantas (#855) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a topikot pedig elárasztják a köhelyek :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#858) kovasz válasza SzalaiG (#820) üzenetére

kovasz
(senior tag)

iq 30?

(#859) kovasz válasza -=Libria=- (#822) üzenetére

kovasz
(senior tag)

biztos hogy ferfi vagy? kulonben midnentarsadalomban alarendelt a no szerepe. amiota nem az nalunk azota ilyen szep a tarsadalom.

(#860) kovasz válasza rvR-- (#832) üzenetére

kovasz
(senior tag)

/*
''az aszonyallat'' meg ''a helyes asszonytartás alapjai'', meg pont azokra érvényes akiket -=Libria=- írt, a mélyebb rétegű kőművesekre, meg a kreol alkoholisták klubjának népes létszámú taglistájára, akik akkor alszanak jobban, ha meló után hazamennek és elkenik az asszony száját egy péklapáttal csak h tudja hol a helye.
Nem erre a századra íródtak szerintem
Sztem az olyan hozzáállás csak rontana a társadalmon, az h javítaná meg elég abszurd ötlet...
*/

hat ize, dednagyapam kapitanyi rangban szolgalt az osztrak magyar monarchia, kesobb meg ornagyi rangaban a horti hadseregeben..
a konyvben pedig szo sincs az asszonyveresrol, urak koreben nem volt szokas. mint irtam egy pszihologiai kep a nokrol. es meglepoen pontos.

az a baj az ilyenkkel mint ti, hogy olyanrol van velemenyeteke amirol fingotok sincs. itt nem elsosorban a konyvre gondolok, hanem a nokre meg az eletre. ha politizalni akarnek akkor azt modnam ebbol el meg a maszop.

(#861) szepi79 válasza kovasz (#859) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

kulonben midnentarsadalomban alarendelt a no szerepe.

igy van, épp ezért nincs is olyan fogalom, hogy matriarhátus. ja de várjál, mégiscsak van...

az a baj az ilyenkkel mint ti, hogy olyanrol van velemenyeteke amirol fingotok sincs. itt nem elsosorban a konyvre gondolok, hanem a nokre meg az eletre.

de szerencsénkre itt vagy nekünk te, majd te jól megmondod a tutit.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#862) I_Am válasza kovasz (#858) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tekintettel az előéletedre a fórumon a további burkolt sértegetéseket szíveskedj befejezni, ha megkérhetem.

Nem tüzet kell szítani vagy ha az a célod, akkor gondolkozz el mit érsz el vele, azon kívül, hogy majd magadban tudod, hogy te megmutattad és kemény voltál.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#863) tildy válasza kovasz (#859) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Addig, amíg a nők hagyják:U ;] Szerencsére már változik a helyzet.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#864) orbano

orbano
(PH! félisten)

Csak úgy sugárzik az önérzet a topikból :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#865) lorcsi válasza kovasz (#859) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

bicskanyitogató egy hozzáállásod van :(((
nehogy már egy 1850-es könyv alapján viszonyuljunk a nőkhöz, micsoda baromságot hordasz itt össze :F

[Szerkesztve]

(#866) PazsitZ válasza kovasz (#860) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Ó, bár tanítanál mester! Bár tudom nem vagyok méltó rá. Hisz itt mindenki hülye csak te vagy helikopter... :DDD
De majd te, megváltod a világot, több mint 150 éves könyvek alapján. :W
Látom egy ''kék osztriga bárban'' tuti te lennél a férfi. :R

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#867) -=Libria=- válasza kovasz (#859) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

te biztos, hogy egyáltalán ember vagy ? :F valahogy az ilyen állatias gondolkodás hiánya különbözteti meg - ill kéne hogy megkülönböztesse - az embert az állattól....istenem, nem a dzsungelben fán ugráló majmok vagyunk ahol az erősebb baszik....
gondolom, szép kapcsolataid lehettek (vagy egyáltalán voltak ? ) ha komolyan tudsz hinni ilyenekben.....mindegy, az hogy lesz e valamilyen életre szóló kapcsolatod ilyen ars poeticaval, hát, ha lottón oylan tuti tippem lenne mint ezzel kapcsolatban....

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#868) -=Libria=- válasza kovasz (#860) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

kérlekszépen a helyes asszonytartás alapjai egy körülbelül 1-1,5 éve megjelent ''mű'', a gond meg sztem az hogy ilyen tetemes élettapasztalattal amit a magad kb 13-14 éve alatt (IQ alapján kb annyinak saccolom) összegyüjtöttél, valahogy nem igazán elegendő ahhoz hogy bárki komolyan vegyen téged, nem csak itt hanem bármilyen más témában, feltéve ha a globális gondolkodásodat és kiterjedt látókörödet minden témában ilyen ragyogóan csillogtatod....nem ciki úgy beszélgetni, hogy a társalgás végére mindenki hülyének néz ? :)

PazsitZ nek meg csak ennyit : pacsi.....meg hogy ti tiri titi tiriri :DDD

[Szerkesztve]

(#869) orbano válasza I_Am (#862) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

A többiekre nem szólsz, ők még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy burkoltan sértegessenek valakit :(((

Gyerekek le kene zarni ezt a temat, semmi ertelme. Mindenki vedi itt a saját egóját... 150 éves könyvből meg tanulni... áhh. Mindig a legújabb könyv a tuti, Biblát se vesz már a kutya se. A keleti filozófia is smafu. Tao? :D ugyan már, ezeréves vacak :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#870) elmoraan (r)

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Wrf. Elszámol tízig, nem anyázik, értelmesen hozzászól.

''Does anybody really know the secret
And the combination for this life and where they keep it
Its kinda sad when you don't know the meaning
But everything happens for a reason
...
And there aint nothing I can do
Cuz life is a lesson you'll learn it when your through''

Örömmel látom, hogy ebben a fórumban mindenki tudja a frankót (és mindenki máshogy :D ), csak valakinek sikerül és valakinek nem... Vazze, ez is idézet, lehervadt az agyam, pihennem kéne
Miért lenne baj, ha valaki 150 éves könyvből akar asszonytartást tanulni? Legfeljebb rámennek a felháborodott csajok, aztán fakéssel meghámozzák és megöntözik körömlakklemosóval ;] . Mondjuk megjegyzendő, attól, hogy 150 éves egy könyv, nem feltétlenül hülyeség. A Káma Szútra régebbi, aztán mégis milyen népszerű. :U
Különben érdekes kívülállóként figyelni a hozzászólásokat (ja, kívülállóként - hat hónapja szakítottam, akkor vonultam illegalitásba). Az elején jön a rózsaszín szemüveg, meg persze egy kis kiéhezettség is társul hozzá, majd a jó rész egy csipet elégedettséggel onnan pedig a MNK, vagy a házasság/együttélés/tartós kapcsolat. A megmondóemberek meg színezik a képet - ez már szinte művészet kategória. Keep it up!

Ja, és orbano: Bibliát persze, hogy nem vesz senki, mert már mindenkinek van :DDD - vagy letölti a netről

[Szerkesztve]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#871) I_Am válasza orbano (#869) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elolvastad amit írtam?

Akkor szerintem nincs több kérdésed. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#872) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

a hétvégén erről a könyvről fogok majd cikket írni (és az eddigi személyes tapasztalataimról):

Mantak Chia és Doug Carlton Abrams:

A multi orgazmusos férfi A többszörös orgazmus és az orákon át tartó örömteli szeretkezés titkai. Nagyon ''érdekes'' tapasztalataim voltak vele....már alig várom, hogy legyen időm írni.
még 1 hét szorgalmi időszak. Akit érdekel a téma az majd vasárnap este már remélem megnézheti a cikket a Logout blogomban.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#873) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki kevés könyvet olvas itt az biztos, de majd Tildy mama szétcsap az ostorral. :DDD

Az internet hülyévé tesz.

(#874) tildy válasza Nimrod (#873) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi vagyok én , tán valami domina? :F Azt hiszem vonulok is vissza inkább perl doksit bújni.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#875) Nimrod válasza tildy (#874) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ki tudja? ;]

Viszont ha már valaki feldobta a nők alsóbbrendűségét (vagy valami hasonlót), akkor miért is jár annyi FÉRFI dominához? :D
Megnéznék egy használható statisztikát erről, ha lenne, de szerintem nincs. Szóval ez az egész nekem szabad mert férfi vagyok neked meg a konyha mert nő vagy felfogás úgy elavult/maradi ahogy van. Ez is ember meg az is ember, csak más a genetika és a gondolkodásmód. De hát ha valakinek jobban megy erővel (bunkósbot) mint ésszel... :U

(#876) SzalaiG válasza orbano (#869) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ne merd sétegetni a Bibliát!

/
Nézd át az alapelveket!

''amit tiltunk fórumunkban:
* ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért...''

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#877) Nimrod válasza SzalaiG (#876) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd a smile-kat... másrészt ő Biblát írt. :DDD

(#878) Screammm válasza SzalaiG (#876) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

hol sértegette? :F

szerk: off

[Szerkesztve]

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#879) dr faustus válasza SzalaiG (#876) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Ne merd sértegetni a Bibliát sértegetők vallását!
Egyébként nem szenvedsz valami neurotikus betegségben? Mert ez nem egészen normális reakció...

[Szerkesztve]

Warning: Explicit Content

(#880) orbano válasza SzalaiG (#876) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ne haragudj, de valamit nagyon félreértettél a hozzászólásomban. Ezt a többiek válasza is alátámasztja úgy érzem. Pont, hogy azt akartam mondani, hogy attól még hogy egy könyv/tanítás régi, nem elavult, sőt talán helytállóbb, mint egy moderneb elv. Erre példaként többek közt a Bibliát hoztam fel. Ez szerintem pozitív vélemény, nemde? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#881) orbano válasza I_Am (#871) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Látlak lelki szemeim előtt, ahogy ezt mondod, és olyan Jedi-s kézmozdulattal szugerálsz... :DDD :R

A vér nem válik VAZZE!™

(#882) fokukac válasza SzalaiG (#876) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

eccerű egy srác vagy, öreg. :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#883) Integra válasza SzalaiG (#876) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mi a sértő abban hogy a kutya se vesz már bibliát?
annyira nagyot nem is tévedett :)

(#884) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Nők és nőügyek. nem vallási fanatizmus megvitatása. :(

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#885) orbano válasza edipqe (#884) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

''God is a girl, she's only a girl, Do you believe it, can you receive it?'' :D :R

A vér nem válik VAZZE!™

(#886) edipqe válasza orbano (#885) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt megkaptam :DDD

(#887) sanan válasza rvR-- (#832) üzenetére

sanan
(tag)
LOGOUT blog

hajlamos félre***ogatni

Kérdés miért?
Leegyszerüsítve.
1. megunta a párját,változatosságot keres
2. nem elégítik ki egymást,máshol kezd keresgélni a párja

Vagy nemtudom miért.

Mindkettőre lehet megoldást találni,persze ha van rá hajlandóság.

Nemtudom nemtudom nemtudom nemtudom nemtudom nemtudom nemtudom nemtudom nemtudom

(#888) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

na mivan, senkinek sincs nőügye?

----------------------

az én fejemben még mindig az kavarog, hogy melyik rosszabb?
ha egy másikért hagynak ott, vagy ha csak úgy, azért, mert Te nem kellettél? :F

(#889) tildy válasza fokukac (#888) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha egy másikért hagynak ott, vagy ha csak úgy, azért, mert Te nem kellettél?
Nem tök mindegy? Mindkét esetben az van, hogy nem te kellettél.

(#890) fokukac válasza tildy (#889) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

igazad van

csak ma úgy történt, hogy az exem hozzámszólt sms-en, magától. de elhajtottam, mert nem értem rá. ez kicsit felzaklatott, nade mindegy.
épp' már hetek óta nem szóltam hozzá, és igyekszem még a gondolatát is kitörölni a fejemből...

[Szerkesztve]

(#891) tildy válasza fokukac (#890) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Előbb utóbb le kell zárni a dolgokat. Tudod, felrakni a polcra, mint egy emléket, de ennyi. Amíg hozzádszól és felzaklat, addig ez nem történt meg. Te vagy a sorsod kovácsa, döntsd el, hogy kell-e neked a ''szenvedés'', a nyűglődés. Szerintem nem.

(#892) EQMontoya válasza tildy (#891) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha az érzelmek kontrollálása annyira könnyü lenne, mint ahogy azt sokan állitják, csupa boldog ember élne ezen a bolygón. De vhogy nem igy látom... :U

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#893) orbano válasza EQMontoya (#892) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem kontrollálni kell az érzelmeket, hanem a helyükön kezelni. persze ehhez nagyon erős önfegyelem kell, jó önsimeret és hajlandóság a folytonos önanalízisre. manapság ezek azok, amikre az emberek nemigen képesek/hajlandóak. :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#894) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

sztetek egy távkapcsolat mennyire lehet működőképes, ha tényleg szereted a másikat és mondjuk minimum fél éve vagytok együtt ? teszemazt pl 4 hónapos periódusokat ki lehet bírni ha tényleg dúl a lamour ?

[Szerkesztve]

(#895) tildy válasza -=Libria=- (#894) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nézz Kidusékra:)

(#896) -=Libria=- válasza tildy (#895) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

bocsánatos bűn, ha nem igazán vagyok tisztában az ő helyzetükkel ? ;)

(#897) orbano válasza -=Libria=- (#894) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Meg lehet oldani. De az biztos hogy az érzelmek egyik legkeményebb próbája. Szvsz azért kezeld fenntartásokkal az ilyen helyzetet.

A vér nem válik VAZZE!™

(#898) tildy válasza -=Libria=- (#896) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy óceán választja el őket fizikailag. De másképp nem, sőt.

(#899) Nimrod válasza tildy (#898) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit nekem egy óceán amikor van Skype. :DDD

(#900) -=Libria=- válasza tildy (#898) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

nem tom, igazából én is megoldhatónak tartom, sőt az is valószínű hogy amint végzek sulival én is kimegyek, ha úgy jön össze a dolog, de uccsó 2 évet egyetemen mégiscsak be kéne fejezni már, szóval ha úgy alakulunk, akkor csak ez az időszak lenne húzós....legalábbis én szeretném ha úgy alakulnánk :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.