pedig néha az az érzésem.
..
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

pedig néha az az érzésem.
..

skizók vagytok mindketten. 
Pleased to meet you - Hope you guess my name
na látod, itt jön ki a különbség, nekem sosincs ilyen érzésem. (majd mindjárt I_Am megnézi az IP címünket és kiderül hogy ugyanaz... az vicces lenne... télleg, ha végül mégis te lennénk, lécci csináld már meg a mai melót helyettem, addig fórumoznék. köszi.)
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

nem,nem,én már mára végeztem... 

nem,nem,én már mára végeztem... 
hupsz,kétszer küldtük el 
[Szerkesztve]
nemnem, én elküldtem egyszer, te meg mégegyszer 
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

nalátod,inkább röhögjünk,mint sírjunk!!! 

Sűrgősen újítsatok valami csajt 
A vér nem válik VAZZE!™

hogyan is csajozz a dizsiben 
[link]
mutasd meg nekik a tánctudásod
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

mekkora ötlet!!! 
(#761) orbano válasza Twiggydoll (#759) üzenetére

Mystery elmehet a pits@'ba

A vér nem válik VAZZE!™

Nodekivagyokén????
persze, eddig melóhelyen voltam, ott úgyis muszáj legalább picit komolynak látszani. hazaértem, most lehet bögni is...

Hát a tököm kivan!
De leszarom, leszarom és akkor is leszarom... Komolyan mondom, lassan semmit nem fogok elhinni, amit nő mond.
Játszani akarsz??? Akkor játszunk! Váááááááááááááááááááááááááááááá! 
Köszi, hogy meghallgattatok! 
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
szivesen, máskor is. esetleg kicsit bővebben?

Két éve futok valami után, amiről folyamatosan azt hiszem, hogy a nagy betűs Szerelem. Bár legbelül tudom, hogy nem illünk össze egyáltalán, hogy gyakorlatilag nincs közös jövőnk, mégis amikor meglátom, amikor beszélgetünk, elhiteti velem hogy van értelme próbálkozni, hogy érdemes érte küzdeni. Talán szándékosan, talán véletlenül... Nem tudom...
Csak hogy átérezd:
Tegnap még arról beszélgettünk, hogy milyen jó lenne ha feljönne hozzám, segítenék neki munkát keresni és együtt lakhatnánk.
Ma arról beszélgetünk, hogy nem fog ráérni jövő hétvégén, nem találkozhatunk, dolgoznia kell. Pedig ''állítólag'' ő is annyira készült rá, mint én. Alternatíva? Este esetleg néhány órára? Válasz nincs...
Tegnap még arról beszélgettünk, hogy elviszem nyaralni. Csak mi ketten, senki más... Mézes hetek, nászutas lakosztály, ahogy kell... Tök jó, örülünk!
Ma nem beszélünk róla, talán már el is felejtette...
Tegnap még arról beszélgettünk, hogy mennyire ismerjük egymást és mennyire hiányzik a másik közelsége.
Ma már nincs kedvem semmiről sem beszélgetni... 
Hol van a határ? Mikor történik meg, hogy az elém dobott morzsát nem veszem fel? Mikor mondom azt, hogy elég volt, nekem ez kevés?!
Soha... Mert imádom, mert ha kevés is, a semminél mindenképpen több... Mert utálom látni a vergődését, mert szeretem és fel akarom karolni. Mert férfinak akarom érezni magam mellette, mert azt akarom, hogy nő lehessen mellettem...

Tessékmitmondtamanőkszavánakelhiszésérőlköszönömviszonlátás!
A vér nem válik VAZZE!™

El lehet hinni, akkor amikor mondja. Csak éppen nem biztos, hogy az 5 perc múlva is úgy lesz.
''Az emberi kommunikáció 60%-a testbeszéd. Gesztusnyelv
30% a hanghordozás.
Vagyis a mondanivalónk 90%-a nem a szánkból jön.''

csak azt ne...

Éreztesd vele,hogy már nem érdekel! Nálam ez be szokott jönni,ha meg nem akkor se kell bánkódni,keress másik nőt
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
Mert férfinak akarom érezni magam mellette, mert azt akarom, hogy nő lehessen mellettem... Biztos, hogy ez a nirvanaba vezető út? 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

igen, én pl. tuti széttörném a fején a gitáromat, mint curt cobain... 
alapesetben igen, bár ennél a nőnél konkrétan én is agyalapi beavatkozást végeznék egy tompa kanállal.

Le vagyok maradva a sztoridról. Mi van köztetek? Mióta?
A vér nem válik VAZZE!™

''Az emberi kommunikáció 60%-a testbeszéd. Gesztusnyelv
30% a hanghordozás.
Vagyis a mondanivalónk 90%-a nem a szánkból jön.''
khhm, a hanghordozás nem a szánkból jön? 

sztem menj el 2..3 kurvahoz kurd meg oket kemenyen aztan leszarod a morzsakat. sztem.
ja es egy mondas neked:
a no olyan mint a majom. addig nem engedi el az agat amig a masik kezevel nem fog egy masikat.
[Szerkesztve]

Néha a majmok ugranak és akkor elengedik 
A vér nem válik VAZZE!™

azt csak kevés majom meri megcsinálni,és ők is előre ugranak nem hátra! 

néha az is előfordul, hogy eltörik az ág... 
sztem menj el 2..3 kurvahoz kurd meg oket kemenyen aztan leszarod a morzsakat. sztem.
egyelőre ne, sztem. pár hónap múlva már jó lehet, addig ne
(#781) Twiggydoll válasza szepi79 (#780) üzenetére

miért jó megdugni egy kurvát,akinek a p*nája tiszta retek? 
már elnézést a szabadszájúságért
szerintem a barátnődnek nagy lelkitámaszra van szüksége,valami nem ok ott.ne kérdezd meg hogy akar e romantikus vacsorát,vagy hogy kiakar e menni sétálni édes kettesben,fogd és vidd.

Csak cipőből - cipőbe...
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#783) fokukac válasza Twiggydoll (#781) üzenetére

tudod, van, aki azt szereti 
[link]
(#784) Twiggydoll válasza fokukac (#783) üzenetére

fúj bröáhh...ez nagyon gusztustalan volt

áááááááh
imádom a mai napot
ma végre egy hosszabb szünet után újabb randi - msot volt utolsó Zh rohamom és nem tudtunk egész héten összefutni - de a mai nap mindent megért
nem vagyunk hosszú ideje együtt, de végre nem az van amikor csak ''lötyögnek'' az emberek és várják mi sül ki belőle, de még nem is szerelem, hanem amikor minél több időt akartok együtt tölteni és várni hogy mi sül ki belőle és amikor hangot mer az ember adni a ragaszkodásának, szóval valahol félúton....és ez tök jó, vigyorgok is egész nap annak ellenére h kva nehéz hét volt ez...
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
(#786) fokukac válasza -=Libria=- (#785) üzenetére

ez a jó. 
(#787) fokukac válasza Twiggydoll (#784) üzenetére

Bocsi, Te kezdted. 
(#788) Twiggydoll válasza fokukac (#787) üzenetére

tudom
méghogy a nők megfejthetetlenek 
Rossz nőt fogtál ki, és sajnos nagyon kötődsz hozzá érzelmileg, ezért nincs szíved és erőd elszakadni tőle. Pedig csak egy nagy hátraarc kellene, és észrevennéd, hogy nem minden nő egyforma.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

nagy hátraarcokat csak a nők tudnak csinálni...
(#791) Twiggydoll válasza fokukac (#790) üzenetére

és itt jön az általános nézet,hogy a nők kegyetlenek és csak kihasználják a férfiak gyenge szívét, a férfiak sose tehetnek semmiről..
(#792) ladybug válasza Twiggydoll (#791) üzenetére
Falkaeffektus. 
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
(#793) fokukac válasza Twiggydoll (#791) üzenetére

nem, de szvsz egy férfi sosem képes úgy faképnél hagyni egy csajt, akit szeretett, mint ahogy ugyanezt egy nő meg tudja csinálni. 
igazából az van, hogy a nők általában emocionális lények, és sokszor irracionálisan viselkednek,
de pontosan akkor, amikor nem kéne, amikor emocionálisnak kéne lenni, olyan racionálisak tudnak lenni, hogy az bicskanyitogató. 
Ui. tényleg, ma évfordulóm van. három hónapja vagyok a szinglihorda tagja.
és még mindig egy sebzett magába forduló vadállat vagyok. szelaví.
[Szerkesztve]
(#794) -=Libria=- válasza fokukac (#793) üzenetére

mi ma vagyunk 1 hónaposak....nem nagy idő, de a sorozatos pofonok után már ezt is megbecsülöm istenesen
[Szerkesztve]
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

émmeg buktam a randit. teljesen érthetelenül és váratlanul
egyből a padlóra is kerültem össze kel szednem magam mert ez így nem lesz jó
lepsénynél még megvolt az egóm, most meg sehol...
A vér nem válik VAZZE!™

hat ize... tenyleg nem minden no egyforma. de a 95%-uk igen. a maradek 5%-nak pedig nem felelesz meg vagy unalmas. szoval minden no egyforma.

csinald azt amit mondtam. egyebkent ezert kell legalabb 2 baratnot tartani.
csak egy kiragadott pelda a barati korombol: (nem hulye picsakrol van szo, mindegyik diplomas, van amelyiknek tobb is van)
szoval adott jolan aki kb 6 eve el dezso-vel. jolan tarsasagi no, sok kapcsolattal valami 1200korul van neki az iwiw-en is. dezso visszahuzodo, de jo allassal bir kb (3..4x a jolan fizetese). ezert jolan a fizeteset ami nem sok mind magara kolti es meg a dezso penzebol is sokat. persze kell neki ki picsakocsi, kretai nyaralas, lakoparki lakas. jolannak van egy baratnoje iren. iren dolgos de kicsit idegbeteg no, aki olyan akar lenni mint jolan. neki is van ferje, meg csaladi haza es egy helyen dolgoznak. iren mindenben majmolja jolnat, regen jolan kihasznalta irent csaldihazat bulizashoz ivashoz ilyenkehez. most probalja egy ideje probalja lepatittani.
a lenyeg: jolan nem elegedett dezso-vel ezert folyamatosan felrekur. errol dezso nem tud, ahogy lenni szoktt. nem reg jolan orokolt varatnalul egy nagyobb osszeget. 2 nap mulva gyerekkori szerelme es o is beadta a valopert. dezso csak kapkodja a fejet. kiturja abbaol a lakasbol amire o keresett. es tartasdijat szed a gyerek utan akivel csak dezso torodik.
a sluszpoen: amikor iren megtudta, hogy jolan valik, o is beadta a papirokat valasra. gondolvan hogy majd igy majd megujul a regi baratsag.
szoval dezso csak addig kellett amig az elvart eletszionvonalat biztositani nem tudta maganak jolan. amikor igen akkor mehet. dezso olyan szinte kutya volt, hogy jolant vitte hozta kocsival amig nem volt jogsija, es mindenfele szivessegeet tett a jolan eloremenetetele erdekeben.
Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha ennyire kiismerhetőek volnánk, akkor miért követitek el sorozatosan ugyanazt a hibát?

rossz a kerdes. melyik hibara gondolsz? mert nem egy van.