Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#651) orbano válasza szepi79 (#648) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igen. össze is házasodtak, csináltak 3 gyereket, a legidősebb most házasodik, és még mindig nagyon szretik egymást. persze az is hozzá tartozik a dolghoz, hogy anno a szülők miatt szakítottak, de nem bírták egymás nélkül.
más esetben elég valószínűtlen, kivéve, ha csak valami vad vágy miatt hagyja ott az egyik a másikat, hogy kiélje magát, és később rájön, hogy hoppá, mit hagyott ott.
néha én is játszadozom ezzel a gondolattal, de szerintem ez tipikus hiú ábránd, amit az ember egója szül, mert nehéz elfogadni a dolgok múlását. jóéjt :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#652) szepi79 válasza orbano (#651) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

tekeyagd: ugye most magadra gondoltál?

magamra hát...

kivéve, ha csak valami vad vágy miatt hagyja ott az egyik a másikat, hogy kiélje magát, és később rájön, hogy hoppá, mit hagyott ott.
néha én is játszadozom ezzel a gondolattal, de szerintem ez tipikus hiú ábránd, amit az ember egója szül, mert nehéz elfogadni a dolgok múlását.

itt én is az első verzióban reménykedek, nem a hiú ábrándosban... bár itt nem konkrét vad vágyról van szó... de annyiban stimmel, hogy nem a szerelem hiánya, vagy összeférhetetlenség miatt mentünk szét... na mind1... majd lesz vhogy... csak most rossz nagyon

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#653) tekeyagd válasza szepi79 (#652) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

ismerem a fajtádat/fajtánkat... :((
ez neked sem 2 hónapig fog tartani,ahogy olvasgatom amit írsz. :W
nekem jó 4 hónapba telt,mire a rámtelepedő tehetetlenséget legyűrtem,újra nyitott vagyok az életre,és végre nem minden nőt hozzá mérek... :C

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#654) orbano válasza szepi79 (#652) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

1. szabály: szisztematikusan blokkolj minden olyan érzelmet vágyat, ami az exed irányába mutat, hogy újra összejöttök, hogy ki tudod javítani a hibákat, stb. Nem tudod! Ne nosztalgiázz!

2. szabály: szisztematikusan blokkolj minden olyan érzelmet vágyat, ami az exed irányába mutat, hogy újra összejöttök, hogy ki tudod javítani a hibákat, stb. Nem tudod! Ne nosztalgiázz!

3. szabály: szisztematikusan blokkolj minden olyan érzelmet vágyat, ami az exed irányába mutat, hogy újra összejöttök, hogy ki tudod javítani a hibákat, stb. Nem tudod! Ne nosztalgiázz!

A vér nem válik VAZZE!™

(#655) szepi79 válasza tekeyagd (#653) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

persze hogy nem 2 hónap... ha annyi lenne, akkor nem kérdezgetném az újra összejövős dolgot...

az első szerelmem után 2 évig agonizáltam, pedig annyit összesen nem voltunk együtt. a köv kapcsolatom, ami ugye majdnem 4 évig tartott, de nagy szerelem nem volt, nos akkor olyan 4-6 hónap volt, mire talpra álltam. tehát ezen dolgokat figyelembe véve, ha a frissen szakított kedves két év múlva vissza akar jönni, nem lesz elkésve...

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#656) fokukac válasza orbano (#654) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

na, pont ezt a hármat nem tudom én se betartani... :D

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#657) szepi79 válasza orbano (#654) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

kösz a tanácsokat. csak sajnos:
-nem voltak hibák azon kívül, hogy ő még fiatal
-ő maga mondta, hogy nem tekinti a kettőnk kapcsolatát véglegesen lezártnak
-azért érzelem, mert nem tudjuk irányítani...

(#658) orbano válasza szepi79 (#657) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

-nem voltak hibák... de voltak. ne áltasd magad
-ő maga mondta... NŐNEK NEM HISZÜNK (saját magukat is becsapják, nem rosszindulatról beszélek, mielőtt a csajok letámadnának)
-azért érzelem... tanulj meg meditálni, rájössz, hogy ez nem így megy. az ember egója nagyon be tudja csapni az ember igazi érzéseit.

Hidd el jobb ha nem maradsz abban a hitben, hoyg ebből még lesz valami. Sokkal hamarabb fogsz kilábalni. Persze, baromira kényelmes megmaradni abban a hitben, hogy ő az aki kell neked és lehet még folytatás. Ez olyan az agynak mint valami drog. Egy enyhe kellemes érzéssel tölt el, ami most jól jön, mert nagyon fájnak a dolgok, plusz megkímél attól a terhes és fájó (ugyanakkor a legjellemformálóbb) érzéstől, hogy bizony, most tenned kell valamit az életedért, küzdened kell valami újért!

A vér nem válik VAZZE!™

(#659) orbano válasza szepi79 (#655) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Hihetetlen, hogy az elsőből nem tanultál! Nekem egy fél éves kapcsolatból majdnem 2 év volt mire kilábaltam, a mostani visszautasításból pedig (ami ugyanazt az érzést generálta, ha nem rosszabbat) 1 hetembe, plusz egy erős bulizós húsvétba tellett. Csak végezz egy kis önanalízist. Ne is kicsit, sokat. Lehet tényleg érdemes lenne elmenned valami meditációs tanfolyamra, nagyon szépen le lehet tisztítani az elmédet, hogy a most elhatalmasodott egód mögé láss. Valóban nem könnyű, én minden félórában meg kell, hogy küzdjek vele...

A vér nem válik VAZZE!™

(#660) Pala válasza orbano (#658) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

''NŐNEK NEM HISZÜNK '' -jézusom, már megint terjed a hülyeség... remélem ez nem kerül bele valami ''bölcsességkönyvbe'' a ''Minden Nő Kurva'' okosság mellé. Ha elvből nem hiszünk a nőknek, akkor nem is bízhatunk bennük, ha pedig ez ennyire természetes lenne, akkor a párkapcsolatokat el lehetne felejteni ezen a bolygón.
Ez nem más, mint általánosítás....lehet, sőt, tény, hogy vannak nők, akiknek a szavára tényleg egy fikarcnyit sem érdemes adni, de szvsz férfiből is van legalább ugyanennyi, ha nem több.
Ne értsd félre, nem veszekedni akarok, csak rossz látni, hogy elvileg érett, felnőtt emberek szájából terjednek ezek a primitív baromságok. Igaz, a topik mottójai között is van egy ilyesmi asszem, de az inkább poén.

(#661) szepi79 válasza orbano (#658) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

-nem voltak hibák... de voltak. ne áltasd magad

olyanok nem voltak, amik szakításhoz vezessenek.

-ő maga mondta... NŐNEK NEM HISZÜNK

grat a hozzáálláshoz.

Hihetetlen, hogy az elsőből nem tanultál! Nekem egy fél éves kapcsolatból majdnem 2 év volt mire kilábaltam, a mostani visszautasításból pedig (ami ugyanazt az érzést generálta, ha nem rosszabbat) 1 hetembe, plusz egy erős bulizós húsvétba tellett.

hihetetlen, de így van. ne haragudj meg, de nagyon nehezen hiszem, hogy egy hét alatt kilábaltál volna belőle, ha télleg olyan érzelmi sokkot jelentett. ha viszont mégis így van, akkor szerintem veled nagyobb baj van, mint velem.

én jelenleg szerelmes vagyok. nem akarok kilábalni belőle. nem akarom egy-két hét alatt elfelejteni az együtt töltött időt. nem akarok 1 hónapon belül új macák után futkosni. tudod, nagyon sok okos dal született már szerelemről, bánatról. tudod, ''a szerelemnek múlnia kell... ha múlik akkor fájnia kell, hogy érezd mennyit ér...''

(#662) Boxiné válasza szepi79 (#661) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Tényleg azt mondta neked, hogy nem tekinti lezártnak a kettőtök kapcsolatát? Hát nem tudom...
Azóta ő keresett téged? Vagy csak te kerested őt?

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#663) szepi79 válasza Boxiné (#662) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg azt mondta neked, hogy nem tekinti lezártnak a kettőtök kapcsolatát?

konkrétan azt mondta, hogy nem akarja, hogy másé legyek. de most még nem tudja megadni, ami nekem kell.

Azóta ő keresett téged? Vagy csak te kerested őt?

is-is, bár inkább én őt. nem akarom (most) visszaszerezni, csak érdekel, mi van vele.

(#664) orbano válasza Pala (#660) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

te elolvastad ténylegesen, amit írtam? gondolkodjál már ember! ott van a zárójeles megjegyzés, hogy AZÉRT NEM SZABAD HINNI NEKIK, MERT ŐK SEM TUDJÁK MIT ÉREZNEK! Nem azért mert rosszat akarnak és hazudnak, hanem azért, mert áltatják magukat, téves ideológiákat gyártnak ösztönösen és tudat alatt a saját megnyugtatásukra.
Ez olyan kb, mint amikor egy nő aki le akar rázni, nagy bájos mosollyal végigsimít rajtad, és megkérdezi, hogy megvárod-e, amíg kimegy a mosdóba. Sose fog visszajönni. Vagy perfektül vágod, hogy egy nő mikor mire gondol és ennek mi köze van ahhoz amit mond, vagy egyszerűen nem foglalkozol kényes esetekben a szavaival, amikor az érzelmeiről beszél. Egy nő ilyenekben ösztönösen nem őszinte! Ez pszichológia. Ettől még lehet őszintén szeretni egy lányt és bízni benne. Másról beszélek. Csak látom write-only módba kapcsoltál te is :(((

Tessék itt van Boxiné, ő sem tekinti 100%-nak, amit a csaj mondott. Akkor barátunknak miért kellene? Hogy áltathassa magát? :U

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#665) orbano válasza szepi79 (#663) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én is kodbtam az asszonyt, de nem akarom hogy másé legyen. ennek semmi köze ahhoz, hogy akar e tőled valamit. birtoklási vágy, semmi több. (egyébként ha tényleg akarod, itt meg tudod őt fogni)

A vér nem válik VAZZE!™

(#666) szepi79 válasza orbano (#664) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nézd, én sem vagyok benne biztos, hogy később még lesz valami. csak szerinted eleve kizárt, hogy bármi történjen még, szerintem meg még lehet.

(#667) szepi79 válasza orbano (#665) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

(egyébként ha tényleg akarod, itt meg tudod őt fogni)

de miért akarnám megfogni bármivel is? hogy aztán azon agyaljak állandóan, legközelebb mikor dob ki ugyanezért? felesleges. vagy visszajön magától, vagy nem.

(#669) orbano válasza szepi79 (#661) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

most is szarul érzem magam, de de egy hétig ''depressziós'' voltam. ugyanez az állapot az előzőnél hónapokig tartott. most már tanulva az előzőből, tudom jól, hogy ezek hamis érzések/vágyak, így szisztematikusan el lehet őket nyomni, hogy ne érezzem magam szarul. de egy fénykép, egy emlék, egy akármi, még mindig ugyanugy földhözbax. és baromira hiányzik. de nem esek bele abba a hibába, hogy ebből levonjam azt a következtetést, hogy köztünk kell még hogy bármi is legyen valamikor.

A nőknek nem hiszünt mondat zárójeles részét is kérlek próbáld meg értelmezni. A saját logikádra hallgass, ne arra, amit a nő mond. Én is azt ''hazudtam'' anno egy szakításkor, hogy nem miatta szakítok, csak kell már a szabadság. Rohadtul nem így volt, de nem is megfontolt hazugság volt, csak egyszerűen beletemettem magam ebbe az illúzióba, így mindenkinek könnyebb volt.

A vér nem válik VAZZE!™

(#670) szepi79 válasza orbano (#669) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

elolvastam, de akkor sem értek vele egyet. talán nem kellett volna ennyire kihangsúlyozni. a többi kapcsolatomnál nem gondoltam/akartam, hogy legyen még valami. most igen.

(#671) orbano válasza szepi79 (#666) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem azt mondtam, hogy kizárt, hanem azt hoyg ne foglalkozz vele. hesegesd el ezeket a gondolatokat. könnyebb. nem azért írom ezt, hogy okoskodjak a levegőbe, csak szeretek az embereknek segíteni. bocs, ha kicsit agresszivan tettem :(

A vér nem válik VAZZE!™

(#672) orbano válasza szepi79 (#670) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akkor elmondom másképp, szelídebben: ha egy nő kinyilatkoztatja feléd az érzelmeit, ne higgy neki. a tetteire hallgass, ne a szavaira. azok őszinték, a szavai még őt is becsapják. persze a tetteivel is óvatosan, mert sokszor belőle is csak az egó szól (pl ez, hogy féltékeny rád. ez természetes, van hogy ez még évek múlva is így van. a tesóm tipikusan ilyen. minden pasiját ő vágta ki, de utána hónapokkal is féltékenyen beszélt, hogy húú ez milyen hülye lotyót szedett össze, és hogy hozzá képest... ráadásul sokszor ő volt jobban kiborulva a szakításkor, nem a pasi)

A vér nem válik VAZZE!™

(#673) Boxiné válasza szepi79 (#663) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Ez így még durvábban hangzik, hogy nem akarja, hogy másé legyél. Ez már tényleg birtoklási vágy, mint ahogy orbano mondta. Nekem ez úgy jön le, hogy ő éli világát, ahogy neki jól esik, vagy összejön valaki mással, vagy nem. Téged pedig tartalékolni akar, hogyha minden kötél szakad, akkor visszamegy hozzád. Bár szerintem ennek nem sok esélye van.
Ne legyen igazam, de így néz ki a szitu.

(#674) szepi79 válasza Boxiné (#673) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nem mondta, hogy ne csajozzak, sőt, mondta, hogy nyugodtan. csak nem akar tudni róla. erre mondta, hogy nem akarja, hogy másé legyek.

(#675) Boxiné válasza szepi79 (#674) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Erről egy szó jut eszembe: önzés. :(
Ne haragudj meg érte, de ez van.

(#676) szepi79 válasza Boxiné (#675) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nem haragszok meg érte. én nem így látom, persze lehet nekem a rózsaszín napellenző betesz.

(#677) orbano válasza Boxiné (#675) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ez azért nem feltétlenül tudatos. Szerintem minden ember ilyen. Az önzés az lenne, ha maga mellett tartaná, hogy legyen egy biztos pont... így is jártam már, de még ez sem volt tudatos a csajnál, egyszerűen csak megvan az az érzés, hogy ''jó lenne, ha jóban maradnánk''. Erre a nők jobban hajlamosak, ezért is írtam, hogy nem szabad nekik hinni... :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#678) Boxiné válasza orbano (#677) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Így is olyan, mintha maga mellett tartaná, csak nem közvetlen. Hiszen még nem tekinti teljesen lezártnak a kapcsolatot. Ha elhagyja, engedje is el!
És én ezt a ''jó lenne, ha jóban maradnánk'' dolgot nem tartom túl jó ötletnek. Minek? Fájdalmat okozni a másiknak? Feltépni a sebeket? Nosztalgiázni? Mi értelme :F

(#679) orbano válasza Boxiné (#678) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Persze nincs értelme, de tapasztalat kell hozzá, hogy így gondolkodjon valaki (szerintem). Mondjuk exem egyből úgy állt hozzá, hogy mindenkinek jobb, ha nem találkozunk (talán azért is, mert meséltem neki az azelőtti kapcsolatom végéről). De alapból szerintem bárkit be tud csapni ez az érzés, hogy nehéz elengedni valakit...

A vér nem válik VAZZE!™

(#680) szepi79 válasza Boxiné (#678) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

És én ezt a ''jó lenne, ha jóban maradnánk'' dolgot nem tartom túl jó ötletnek. Minek? Fájdalmat okozni a másiknak? Feltépni a sebeket? Nosztalgiázni? Mi értelme?

na ez az, amit még nem tudok, hogy legyen... egyelőre még dumálgatunk, csak... még 1 darabig lehet beszélni a szakításról, meg 1-2 komoly dologról, de bájcsevegni nem nagyon akarok vele minden apró hülyeségről, mintha sose lett volna közöttünk semmi. valszeg az lesz a megoldás, hogy ne keressük egymást... havonta egyszer beszélünk, csak hogy tudjam nagyjából, mi van vele, meg mutassam, hogy azért érdekel...

[Szerkesztve]

(#681) Boxiné válasza szepi79 (#680) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Ne keresd! De most komolyan. Ha jelentesz még neki valamit, úgyis ő fog jelentkezni, ha pedig nem, akkor már túl van rajtad. Hidd el, sokkal hamarabb túl tudod tenni magad rajta, ha meggyőződsz arról, hogy már nem kellesz neki. Éld te is tovább az életed. Ismerkedj emberekkel, menj a haverokkal szórakozni, és legyél nyitott a világ felé.
A bájcsevejt pedig tényleg felejtsd el! Az csak neked rossz.

(#682) VargaI válasza Boxiné (#678) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Le a kalappal, hogy semmit nem vettél fel abból, amit orbano mondd már jópár hsz óta, ill. még a szituban is ez a véleményed... :R

Válasz a kérdésedre: Biztos alap, kéznél van/lesz folyamatosan. Tudja, ha elhinti a reményt egy ilyen esetben, akkor körülnézhet, lehet új kapcsolata, várhat, akármi. Ha meg vissza akar menni hozzá csak meg kell keresnie, elég pár szép szó és együtt vannak. És ebben az a legszebb, hogy nem az van, hogy döntött vége szétmentek, és viselnie kell a következményeit, hanem még megis lett nyugtatva, hogy teljesen nyugodtan...
Az ember szereti a kényelmet és a biztonságot, pláne ha szinte minden kockázatot és következményt le lehet venni egy bizonytalan döntésről.

Egy példa az utóbbi gondolatmenetre: sokan nem lépnek ki egy kapcsolatból addig, míg nincsen meg az új megfelelő személy, de akkor egyből, mert így kényelmes biztonságos, nem lesz az, hogy egyedül maradhat rossz döntést hozol akármi, az már más kérdés, hogy nagyon nem őszinte/egyenes/gerinces...

Senki ne értse félre nincsen célzás benne, általánosan a helyzet ill. csak egy példa akar lenni.. ;)

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#683) szepi79

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

na, pénteken találkozunk, és beszélünk egy jót. majd tudósítok, hogy mi volt.

(#684) tekeyagd válasza Boxiné (#681) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

én is úgy gondoltam,ahogy a kolléga,aztán egyzser csak kitöröltem msn-ről,és a telefonomból. azóta 2szer keresett,egyszer a segítségemet kérte,egyszer pedig érdeklődött rólam meg a családomról. de ennek lassan 3-3,5 hónapja szintén... :DDD

világosan a tudtára adtam,h én nem fogom őt keresni,holott én is bíztam az észheztérésben,meg a nagy-nagy visszatérésben,de kurvára semmi értelme,higyje el mindenki!!! :R

[Szerkesztve]

(#685) Boxiné válasza VargaI (#682) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Hát pedig igenis önző, és most durva leszek, szemét dolog hitegetni egy szerelmes embert azzal, hogy még lehet közük egymáshoz, holott ő már rég tudja, hogy semmi esélye az egésznek. Lehet, hogy ebben az esetben ez nem így van, és ez csak általánosítás a részemről, de nekem így jött le.
Amúgy meg az őszinteség, és a gerincesség mostanság nem nagyon ''divat''. :(

(#686) Kokkantas válasza szepi79 (#676) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Hmm...rózsaszín napellenzőt honnan lehet beszerezni?

(#687) szepi79 válasza Boxiné (#685) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

Hát pedig igenis önző, és most durva leszek, szemét dolog hitegetni egy szerelmes embert azzal, hogy még lehet közük egymáshoz, holott ő már rég tudja, hogy semmi esélye az egésznek.

ha ez így lenne, akkor tényleg szemét és önző dolog lenne. de szerintem nincs így.

(#688) szepi79 válasza Kokkantas (#686) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

szerelmesnek kell lenni hozzá, máshol nem kapható.

(#689) Boxiné válasza szepi79 (#687) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Neked legyen igazad! Reménykedni szabad, de azért járj a földön. Legyél óvatos, hogy ne érjen több sérelem a részéről!

(#690) orbano válasza VargaI (#682) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Mit kellett volna felvennie? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#691) VargaI válasza szepi79 (#687) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a független ítélő bizottság döntött, ön túlságosan is érintett a témában...:DDD

Komolyra fordítva: Ezt most mi sem és te sem tudjuk megválaszolni, hogy melyik eset áll fent. Mindennek ellenére én személy szerint nem tartom korrektnek a hitegetés dolgot..:((( Ha vége akkor vége. Persze ez nem zárja ki, hogy ne kereshessen meg egy-két év múlva, de akkor sem folytatásról, hanem tiszta lappal induló új kezdetről kell, hogy legyen szó, ahol ismét újra meg kell ''küzdeni'' a másikért...szerintem

orbano Először is összekaparom magam a földről, emrt ezen dobtam egy hátast :C.
Mondjuk, hogy egy az egyben az arcába vágtad a nőknek, hogy hogyan viselkednek leginkább, és mindenki tudja, hogy az ennyire nyílt kijelentéseket nem igazán szeretik a nők (meg úgy többnyire az emberek sem - fáj az igazság effekt-), még akkor sem ha tudják, hogy igazad van. Na megy egy kis női hiúság ugye...:)

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#692) tekeyagd válasza szepi79 (#687) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

há maga szerelmes,mint a csacsi!!! :Y

(#693) tekeyagd válasza VargaI (#691) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

jól beszélsz,vazz egyre bölcsebb lesz itt mindenki mostanában... :DDD

(#694) orbano válasza tekeyagd (#693) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

persze, nemsokára egyesülünk a Világmindenséggel. velem az élen :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#695) szepi79 válasza Boxiné (#689) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

a pénteki nap még biztos nem fog pirosbetűsként bevonulni a privát történelemkönyvembe, az tuti.

#692 tekeyagd: ez csak most esett le?

[Szerkesztve]

(#696) VargaI válasza tekeyagd (#693) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Első sorban leginkább a nemrégi hatalmas buktámnak és az azóta tartó folyamatos probázásoknak köszönhetem (nap mint nap látom és muszáj kulturált keretek közt megtartani a dolgot, még az anyázást is, és ebben azért durván megedződik az ember). Bár még sajna nem vagyok megbarátkozva azzal a gondolattal ill. iránnyal, hogy ebben az irányba haladnak a dolgaim, annak még kell idő...:(

Valamint orbano-nak köszönhetően kaptam még 230 oldal okosságot a meglévő 3-400 mellé és ezeket olvasva kicsit helyreigazodik a szemléletem a ''normálisnak'' megfelelően...:))

(#697) Boxiné válasza VargaI (#691) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Mondjuk, hogy egy az egyben az arcába vágtad a nőknek, hogy hogyan viselkednek leginkább, és mindenki tudja, hogy az ennyire nyílt kijelentéseket nem igazán szeretik a nők (meg úgy többnyire az emberek sem - fáj az igazság effekt-), még akkor sem ha tudják, hogy igazad van. Na megy egy kis női hiúság ugye...

Tudjátok hogy szól a mondás: akinek nem inge...
Általánosságban írt orbano a nőkről, amit egyáltalán nem állt szándékomban magamra venni. Nem volt min megsértődnöm.

szepi: Szorítok a péntekért. Legyél erős, és határozott!

[Szerkesztve]

(#698) szepi79

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

de legalább pörög a topik. az elmúlt időben eléggé behalt...

(#699) orbano válasza Boxiné (#697) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ráadásul szepinek mondtam, nem a nőknek. Ez csak amolyan tanács volt, hogy hogyan érdemes egy férfinak kezelni egy nőt. Egy rossz szavam nem volt a nőkre (mellesleg egy nőnek is ugyanezt tanácsolom, de ez részletkérdés).
ez nem igazán csak neked szólt

A vér nem válik VAZZE!™

(#700) VargaI válasza Boxiné (#697) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért mondtam pont, mert hogy te nem ilyen vagy nem így gondolkozol, ezért nincs is min besértődnöd meg magadra venned akármit is. És ez a szemlélet ill. gondolkodásmód ahogy én látom elég ritka, ahogy te is mondtad...:R

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.