Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#551) EQMontoya válasza Retro11 (#550) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

legjobb védekezés a c vitamin... csak a hölgynek elég erősen kell a lába közé szoritania.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#552) szepi79 válasza Chandler (#549) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

mindenképpen hivd el. semmi baj, ha egyértelműek a szándékaid, sőt!

a fogamzásgátló pedig tényleg nem jelenti azt, hogy van éppen most pasija, ugyanis azt nem jó ''csak úgy abbahagyni''. (értsd: 2-3 hónapra abbahagyni nem tesz jót a szervezetnek. igy a lányok általában folytatni szoktáka szedését szakitás után is, hogyha összejön valaki, akkor ne legyen ebből gond.) de persze a fogamzásgátló szedés nyugodtan utalhat arra is, hogy van barátja. célszerű erre is rákérdezni (az is elég átlátszó de az se baj), esetleg a barátnőitől megtudakolni (bár az szinte olyan, mintha tőle kérdeznéd :DDD )

óvszer akkor kell, ha nem biztok egymásban és/vagy össze-vissza kefélte(te)k.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#553) orbano válasza edipqe (#541) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Kalandod itt véget ért!

A vér nem válik VAZZE!™

(#554) edipqe válasza szepi79 (#552) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

az én párom anno a bőre miatt kezdte el szedni, a háta nagyon csúnya volt, hormonális gubancok miatt. sitty sutty rendbehozta. holott pasi a közelben nem volt, az orvos foggátlót írt fel neki mondván ez a leghatásosabb :DDD jó mi?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#555) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Lenne egy ganz allgemeine de nem olyan egyszerű kérdésem. Ha egy nő vonzódik egy pasihoz, a lehető legdurvább mértékben, akkor szerelmes is bele? Lehet azt mondani hogy vonzódás = szerelem? És itt most nem olyan vonzódásra gondolook mint sok nő ahogy vonzódik pl. a vizilabdásokhoz, hanem magához a karakterhez vonzódik, magához a jellemhez... Helyzetre nem szeretnék/(inkább)tudok kitérni, sokan olvashatják ezt a forumot.:(

Vorsprung durch Technik..

(#556) anaqer válasza PumPi (#555) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Röviden? Lófaszt.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#557) PumPi válasza anaqer (#556) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Röviden? király:DDD

Így lenne a legjobb, remélem ennyire egyszerű az egész:), félek nem.

(#558) rauschie válasza Brett apó (#524) üzenetére

rauschie
(őstag)

3 bálintot ismerek, abból 2vel beszoptam (kurvaroszkorvoltak kurvaroszhelyen ésmégcsak aztsemondhatom hogy nemőktehettek róla, egyikük ezenfelül egy kibb@szott penetráns f@szkalap) a 3. meg simán nyomoronc.....

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#559) EQMontoya válasza PumPi (#555) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha egy nő a szokásosnál többet törődik egy pasival, az két esetben lehetséges:
Vagy akar tőle valamit, vagy nem. Hát, ezzel sokra mentél, tudom, de eddig nagyon igy tünt :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#560) PumPi válasza EQMontoya (#559) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Az akarás már megvolt:D, de vajon szerelemből vagy kalandból? Utóbbi lenne a kényelmes mindkettőnknek, remélem így is van.

(#561) szepi79 válasza PumPi (#555) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nem. a nő amikor a nő vonzódik, az azt jelenti, hogy érdekesnek, kivánatosnak találja a másikat, és arra is van esély, hogy bele tudna szeretni, de az még nem szerelem.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#562) anaqer válasza PumPi (#557) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Nézd, konkrétumok teljes hiányában csak ennyire lehetünk spezifischek. De ha adott típusban gondolkozik / adott típust keres, akkor vagy a) tudatosan, és nem szerelmes, vagy b) tudat alatt, és valahol beteg.

Ha akár csak felmerül is benned, hogy nem kifejezetten RÁD gyorsít, chances are, jobban jársz ha nem veszed komolyan.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#563) lorcsi válasza rauschie (#558) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nálam teljes a képzavar :F
az adatlapodon ffi név van és itt is ffi-ket emlegetsz

(#564) edipqe válasza lorcsi (#563) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

én 1 szer üzleteltem is vele és a látottak alapján 79%-os vsz-gel állíthatom, hogy ffi. :DDD

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#565) Sárpac válasza PumPi (#555) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

A lehető legdurvább mértékétől függ!
Ha van sex és vonzalom is párosul mellé háát akkor jó az esély rá, hogy szerelmes is belé!:)
Viszont a nők egy részének van egy különleges képessége ami a férfiakra nem jellemző, mégpedig az, hogy ők akár 2pasiba is képesek beleszeretni és szerelmet érezni.:)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#566) orbano válasza lorcsi (#563) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gondlom konkurenicákról beszélt :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#567) orbano válasza Chandler (#549) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

két alapvető hibát követsz el, amivel szerintem predesztinálod, hogy semmi nem lesz:
1.: félsz a kudarctól. ez befolyásolja a viselkedésed, nem tudsz olyan magatartást muatni, amivel a lehető legjobban felkeltenéd az érdeklődésed
2.: túlzottan törődsz a nő érzéseivel. az esetek 99%-ban egy nőt úgy hódít meg az ember, hogy az elején nincs különösebb vonzalom. A nők nem oylanok mint mi. Nálunk 80% kinézet, náluk 80% jellem, ami számít. Az, hogy birizgálja a hajad, az egyértelmű érdeklődés, de nem feltétlenül tudatos. Viszont ha te azzal kezdesz el foglalkozni, hogy óó valyon most teccem e neki vagy sem... abból jó nem lesz. A lényeg, hogy neked ő tetszik, és ha jól csinálja, akár meg is kaphat téged...
Egy esélyed van, ha tudatosan és határozottan elcsábítod!

A fogamzásgátló pedig nem olyan mint a multivitamin. Azt mindig kell szedni. Ha leálsz vele egy kis időre is, legalább fél évig nem szedheted. Ezen felül ahogy mondták nem mindenki amiatt szedi. Én ex kedvesem is a bőre miatt szedte, én voltam neki az első...

Szal' öcsém csak tökösen!

A vér nem válik VAZZE!™

(#568) tekeyagd válasza Sárpac (#565) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

a második bekezdés minden sorát aláírom... :W

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#569) tekeyagd válasza tekeyagd (#568) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

őőőőőő
lehet,h 3.

szóval ez: Viszont a nők egy részének van egy különleges képessége ami a férfiakra nem jellemző, mégpedig az, hogy ők akár 2pasiba is képesek beleszeretni és szerelmet érezni.

(#570) orbano válasza Sárpac (#565) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nem tudnak. Ez férfinál, nőnél egyaránt fiziológiailag képtelenség. Ráadásul minden nő azt vallja, hogy ha beleszeret valakibe, mást nem lát rajta kívül. az egyetlen, ami ebbe bezavarhat, az az ex pasi, vagy a szerelem mellett éppen futó kapcsolat. De valamelyik a két érzelem közül nem szerelem. Leginkább a kötődés az előző kapcsolathoz tűnhet szerelemnek. Nehéz egy nőnek otthagyni egy jól működő kapcsolatot, amibe sok energiát invesztált, egy másik (ugyan hevesebb, érzelmekkel teli) kapcsolatért.
Egyik idősebb, tapasztaltabb barátném erre a példa: ha szerelmes a psijába, nincs az a félisten aki elcsábíthatja. Ha viszont kiszeretett/problémáik vannak, ő az első, aki félrelép szemrebbenés nélkül (és egy kifejezetten csalfa, démoni nőről van szó).

ámen. megin' jól kiosztottam az eszemet. lassan nem marad nekem semmi :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#571) Chandler

Chandler
(senior tag)

oksi, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, tanácsokat, és majd írok ha lesz vmi (sztem hetfo) :)

http://flickr.com/photos/gibert

(#572) Sárpac válasza orbano (#570) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Te csak hiszed!:DDD
Én 2csajt is ismerek aki így áll!;)
Egyik se démon inkább olyan átlagos.:)

(#573) ladybug válasza Sárpac (#565) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Ez igaz. Tényleg képes néhány nő arra, hogy két férfibe legyen szerelmes. És ehhez nem kell mindig testi kapcsolat. És lehet másképp szeretni a 2 férfit egyszerre. Egyik ezt ad, másik azt, és a két szerelem ötvözete adja meg azt az adott nőnek, ami igazán kell neki. Van ilyen...

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#574) Kidus válasza ladybug (#573) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En is alairom :)

Assuming Control

(#575) Sárpac válasza ladybug (#573) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Igen és pont ezért veszti el ezt is és azt is az egyik ismerősöm.
Ne feledkezzünk meg egy dologról 1férfinak se kell huzamosabb ideig egy fél nő!:)

(#576) Kidus válasza Sárpac (#575) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy elvesziti mindkettot, vagy dont, vagy idovel megoldodik magatol, kerdes ki tud varni addig....

Assuming Control

(#577) Sárpac válasza Kidus (#576) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Én már átestem ezen 2 nővel is egyik sexből szeretett, de mindíg másról beszélt, a másik meg velem lenni szeretett, de mással sexelt.
Már mind a 2 a múlté!...:)

(#578) tekeyagd válasza orbano (#570) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

de nagy igazságokat mondasz,szal osszad szét azt az eszet!!! :DDD

(#579) Sárpac válasza tekeyagd (#578) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

jaja csak az igazság ez esetben odaát van!:DDD

(#580) tekeyagd válasza Sárpac (#579) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

mindig! :Y

(#581) bigman00 válasza Chandler (#571) üzenetére

bigman00
(fanatikus tag)

Azóta sok mindenről beszéltek itt de én visszatérnék hozzád:
Az nem lehet hogy a csaj is matt részeg volt és össze vissza szédelegtetek és másnapra fájós fejjel nem emlékszik semmire VAGY nem is akar mert gáz neki a dolog ? (bár mire hétfő lesz és ezt elolvasod addigra már alakítottál egysmást szval mind1 is :D ) ... Az egész csak azért merült fel mert én nem ismerek olyan embert (leszűkítve a kört nőt) aki szivesen simogat egy segg részeg palit ;]

(#582) Chandler válasza bigman00 (#581) üzenetére

Chandler
(senior tag)

na jó akkor kifejtem:
én sem voltam segg részeg, csak valamelyest :DDD és rajtam kívül csak még 1 lány, és az nem Ő volt, Ő egy kortyot sem ivott... csak egy picit becsiccsentettem :DDD
úgy kezdőtött az egész hogy egy kicsit fáradt voltam és rádőltem, erre Ő ''Naaa ne aludj már'' :DDD erre én ''Mi, ja jojo'' kb, ez parszor, aztan utana kezdett el simogatni... :)

http://flickr.com/photos/gibert

(#583) rauschie válasza orbano (#570) üzenetére

rauschie
(őstag)

na, azé' amiko a cnc topicba agyelszívást linkelté új képek cimén arra emlékezek ám! ;]

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#584) szepi79

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

Már elég régóta a topik olvasója vagyok, időnként irni is szoktam...

tegnap szakított velem a barátnőm. valahogy előre sejtettem már akkor, amikor összejöttünk, hogy ez lesz belőle, de nem akartam kihagyni Őt, mint ahogy Ő sem engem.

az volt a baj, hogy nagy a korkülönbség, én 27 vagyok, ő nemsokára 19 lesz. szeretjük egymást, de ő még bulizni akar, pasizni, megcsalni viszont nem szeretne. úgyhogy szakitott velem. minden ellenérzésem ellenére azért ezt korrekt dolognak tartom, jobb, mintha később a hátam mögött akarná kiélni magát mondjuk egy gyerekkel később. szóval ez van :(

persze most jól sajnálom magam meg minden. attól nem tartok, hogy többet nem lesz barátnőm, csak attól, hogy már nem leszek többé másba szerelmes...

(#585) orbano válasza szepi79 (#584) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

''csak attól, hogy már nem leszek többé másba szerelmes...''

De leszel :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#586) orbano válasza rauschie (#583) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

:DDD :C :W

A vér nem válik VAZZE!™

(#587) tildy válasza edipqe (#554) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez miylen már? Akkor adjanak már a pattanásos hátú pasiknak is fogamzásgátlót :D :( :(

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#588) orbano válasza tildy (#587) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ez nem milyen már, ez bevett szokás. Sok nőnél hormonzavar okozza pattanásos, zsíros bőrt, ezért szedetnek vele fogamzásgátlót. Exem is ezért szedett dianét...

A vér nem válik VAZZE!™

(#589) fokukac válasza szepi79 (#584) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

tehát még mindig igaz a ''hiába, MNK'' alaptétel....

--------------

fel a fejjel, lesz ez még ígyse.
gyere, menjünk és rúgjunk be. :D

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#590) tildy válasza orbano (#588) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miből gondolod hogy férfiak esetében nem lehet szintén hormonzavar a háttérben ?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#591) bobsys válasza tildy (#590) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

ma tudtam meg hogy szereted a goa-t, 19én garancsi-tó?

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#592) tildy válasza bobsys (#591) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meglatjuk :B :B :U MEg nem mondom biztosra.

(#593) orbano válasza tildy (#590) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Lehet, de női hormont adni rá? Még viccnek is rossz szerintem :U Ez nem fájdalomcsillapító, hogy bárki szedheti akinek fáj a feje...

goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mi lesz 19-en? :B

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#594) szepi79 válasza fokukac (#589) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

tehát még mindig igaz a ''hiába, MNK'' alaptétel....

nem igaz szvsz... az előző szakitásomnál azt hittem, de a mostani... nyugodtan, békében váltunk el, MSNen ma is dumáltunk, látom, hogy ő sincs jól...

gyere, menjünk és rúgjunk be.

kösz az ajánlást, de sose voltam az a nagy berúgós...

(#595) TrollBalint válasza szepi79 (#584) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Mondjuk abban igazad van, hogy valamennyire korrekt, hogy előre megmondta, hogy inkább szakitsatok, mert nem bír hűséges maradni, de nem hinném, hogy ez a helyes viselkedés... Ha igazán szeret akkor nem kell neki más. Bár érdekes, hogy pont én osztom neked az észt :)

(#594) mondjuk ha msn-en beszéltek annak azért van egy hátul ütője. Ha ő tényleg úgy gondolja, hogy még ki akarja élni magát, neked nem fog jót tenni, ha meg tudod esetleg egy elejtett szavából, hogy van valakije. Mikor én szakítottam a barátnőmmel, akkor is tartottunk a kapcsolatot és folyamatosan arról beszélt, hogy regisztrálta magát egy társkeresőre és ez meg az ir neki, meg ezzel meg azzal találkozgat.

[Szerkesztve]

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#596) tildy válasza orbano (#593) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem is. Csak ez olyan... Olyan durva, hogy noknel lehet igy kezelni.Szegeny pattanasos pasik meg felkothetik a gatyat....

(#597) orbano válasza szepi79 (#594) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ne msnezzetek. Én az ő helyzetében vagyok, mégsem bírnám ki, ha megtudnám, hogy van valakije, vagy akármi. A puszta emlékétől szarul érzem magam. Szóval ha lehet kíméld magad! :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#598) bobsys válasza orbano (#593) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

lehet meglep de goa party :))

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#599) orbano válasza bobsys (#598) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akkor megpróbálom explicitebb módon:

Pontosan hol lesz (pontosan), mettől, milyen vendégekkel? Esetleg online info? :))

A vér nem válik VAZZE!™

(#600) szepi79 válasza TrollBalint (#595) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

bir hűséges maradni (vagyis eddig tudott). de abban igaza van, hogy most kell kiélje magát, és nem 10 év múlva.

mondjuk ha msn-en beszéltek annak azért van egy hátul ütője.

tudom, sok hátulütője van. de nem tervezem, hogy sokat dumáljunk, most egy darabig biztos szükségem lesz rá, hogy esténként kicsit beszéljek vele, aztán remélem, egyre ritkábban... és nagyon remélem, hogy nem fog a pasiügyeiről tájékoztatni.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.