Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#51) alitak válasza SzalaiG (#48) üzenetére

alitak
(senior tag)
LOGOUT blog

OK, igazad van, elnézést. Odafigyelek majd.

Nec arte, nec marte

(#52) vicces

vicces
(PH! addikt)

kár hogy elmúlik a szerelem.
utána meg marad a ''bartel'' /=szeretet..érdekből/ //érdekből, mert majd én is akarok gyerekeket meg Ő is. aztán egy idő után megálljt kell parancsolni a vadászösztönnek :D/
egyre inkább igy látom a dolgokat. na és persze önmagam soha nem lehetek kompromisszumok nélkül a majdani jövendőbelim mellett.
és ez kicsit elszomorít.

(#53) EQMontoya válasza I_Am (#41) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig gondolj bele... nem olyan könnyü dolog ez. Egy új felmérés szerint a férfiak nagytöbbsége úgy vélekedik, hogy az ideális nőnek 70(!!!) dolgot kell tudnia. Azért ez nem kevés. És hogy mi is ez a 70? a főzés, meg a 69

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#54) fokukac válasza EQMontoya (#53) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

LOL :D

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#55) VargaI válasza I_Am (#41) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Görgetés közben csak így rápillantva elég mókás ez a sor így önmagában:

Miért ne kaphatnál meg?

Ilyen könnyen adod magad? ;] :DDD

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#56) edipqe válasza vicces (#52) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

miért nem?

ne add fel azon álmodat hogy van valaki aki mellett önmagad lehetsz!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#57) TrollBalint válasza SzalaiG (#28) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

nekem van pár női barátom, és én nem akarok tőlük semmi többet. Erre varjál gombot :)
(gyorsan elmondom, hogy mindegyiknek van barátja már évek óta, és tudom, hgoy szeretik a baratjukat és ők sem akarnak tőlem semmivel többet)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#58) Atya válasza VargaI (#55) üzenetére

Atya
(kvázi-tag)

Udv!
Lattam ''tobb temabol all mar ez a tema''.

Erdekelne hogy mi alapjan itel meg egy lany egy ferfit amikor eloszor talalkoznak( eddigiek osszefoglaloja, foleg lanyok velemenye erdekel, de tapasztalt uriemberek is irhatnak :) ).
Holnap leirom az en tapasztalataimat is, de most hulla faradt vagyok.

Udv.:
Atya

Üdv.: atYa | Megette a kutyam az ido vas foga :DDD

(#59) Kokkantas válasza I_Am (#41) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Nekem nem kell sem guminő, sem igazi... nekem számítógép kell még vagy 5... :U

(#60) VargaI válasza Atya (#58) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

ő :U ez most, hogy is? mi is? vagy csak úgy random rám kattintottál a válasznál? :F

Külső az első mint mindenkinél. Csak vkinél kisebb, van akinél meg sokkal nagyobb súllyal megy latba. Sokaktól hallottam már olyat, hogy a szemét nézi meg a pasiknak, gondolom, hogy kb lát-e benne fantáziát :D. Parti helyeken pl jó tánccal is el lehet kapni csajokat.. bár nem feltétlen lesz abból utána akármi is :).

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#61) I_Am válasza VargaI (#60) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A jó tánc alapján maximum egy bizonyos magabiztosságot feltételez Rólad, többet nem hiszem.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#62) Kokkantas válasza I_Am (#61) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Tehát, ha valaki nemmer táncolni akkor nem magabiztos?

(#63) I_Am válasza Kokkantas (#62) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ne fordítsd már megint kifele a postot.

Ha valami előre igaz, nem feltétlen, hogy visszafele is fordítható.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#64) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

a csajok megőrülnek a formás feszes, pasiseggekért. az tuti.

a táncról meg esetleg a testmozgásra és arra tudnak következtetni, hogy mennyire vagy ura a testednek. ;]
de ez nem jelenti azt hogy aki nem tud táncolni az láma lenne az ágyban.

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#65) EQMontoya válasza Kokkantas (#62) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Attól, hogy minden politikus tolvaj, még nem lesz minden tolvajból politikus :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#66) Twiggydoll válasza edipqe (#64) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

én még életemben nem feltételeztem ilyet egy pasiról aki tud táncolni. persze lehet hogy én vagyok a kivétel:) ti mindent logikusan akartok megmagyarázni?:)

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

(#67) Kokkantas válasza Twiggydoll (#66) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Aha...

[Szerkesztve]

(#68) Atya

Atya
(kvázi-tag)

Na keremszepen!

A legy ket dologtol doglik:
Az egyik a chemotox, a masik a szemelyiseg.
Valaki kerdezte a topic egyik arcivumaban, hogy hogyan lehet magabiztos, hogyan lehet kisugarzasa. Ez az amit a randiguruek nem tanitanak meg ( legalabbi szerintem nem, meg nem probaltam, nem is tervezem, de egy beszamolot meg hallgatnek valakitol ).
Szerintem ez eleg egyszeru. kb 4 evet jatszottam neten, CoDot, eleg jol szerepeltunk. Ez adott egy toltest, hogy vagyok valaki. Ez szepen reszeve valt az eletemnek. Tehat ahoz, hogy magabiztos legyel, szerintem eleg sok mindent kiprobalni es azok kozul 1-2 dologban eredmenyesnek lenni.

Irtatok, hogy fontosak a kulsosegek. Mit vesztek kulsosegnek? Sokan az arcberendezesuket, magassagukat, meg max a hajukat. Pedig kulsoseg a testtartas, mozgas, a gesztusok. Ezek szerintem messze tobbet szamitanak, mint mondjuk az arcberendezes ( mar csak azert is, mert konnyebb rajta valtoztatni ). Helyes testtartassal, egyenes hattal, fel szegett fejjel sokkal magabiztosabbnak tunsz, mikor setlasz, mintha csak siman setalnal es neznel magad ele. Egyik konyveben olvastam az ,,egyszer Ti is lesztek olyan okosak mint en'' testtartast, ami ulohelyzetben tamlanak dolve, labat terdben keresztezve tarkora tett kezzel vilagbanezos figurat takar. Mondjuk messzirol raneztek erre a figurara, meg egy osszefont karral varakozo csavora, melyik fog dominansabbnak, helyesebbnek kinezni( pontosabb ha azt mondom, melyiket veszitek eszre ) ( nyilvan messzirol nem latni az arcukat )?
Masik fontos kulsoseg, bar ez mar csak kozelebbi akcioban mutathato be, a beszed. Sokfele keppen lehet beszelni, en meg is ketfele veszem. Koveti a beszeded a mondanivalod, vagy sem. Erzelmekrol pl mindig tagoltabban, lassabban beszelek, mint peldaul valami izgalmas dologrol.
Sokan mondjak, hogy fontos a mosoly. En sosem mosolygok. Vagyis ez tulzas, de pl beszed kozben sokkal ritkabban, mint masok. Szinten egy konyvbol, vagy irsbol, vagy valahonnan van, hogy ,,hanyszor lattad mar James Bondot mosolyogni''. Van benne valami, de nem ez a teljes igazsag. A komor arckifejezes elzarja az erzelmeket az arcrol. Nem tul pozitiv dolog. En legtobbet erzelmek kifejezesere a szemem hasznalom. Sot, altalaban a partner szemet figyelem. Lehet van hozza erzekem, de jo kozelitessel meg tudom mondani mit gondol az akivel beszelek. Ez mar regota igy van, de miota olvasgattam a temaban, pontosabban tudom mi mit jelent.
Ezek eddig mind olyan dolgok, amiket mindenfele ertelem nelkul lehet csinalni.
A beszed. Sokan azt mondjak, nem szamit. Mondhatsz hulyeseget is, csak tedd hatarozottan. Ez is igaz, de adok magamra, hulyeseget nem beszelek. Beszed kozben gyakran ereztetem a partnerrel, hogy nem o iranyit. Legyen az lany, vagy ffi.
Nem szoktam bunko lenni, maximalisan udvarias vagyok, de jelentektelen dolgokat nem ragozok tul. Pl osztalytarsam bulijan talakoztam egy ( harom, de csak eggyel voiltak terveim ) lannyal, beszelgettunk 5 percet, majd eltuntem. Aztan O is. :) Amikor ujra lattam nem azt mondtam, hogy ,,elkerhetnem a telefonszamod?'' hanem hogy ,,Telefonszamot, emailt, msn-t legyetek szivesek'', es felhuzott szemoldokkel vartam a valaszt. Mindket lanytol kaptam. Nem kerdezni kell, hanem cselekedni. Persze elotte jo leszűrni, hogy vajon mi lesz a reakcio es nem szabad pofatlannak lenni.

Akik azt gondoljak, hogy ha igy viselkednek, akkor at fogjak verni a lanyokat, pedig garantalom hogy nem. Nagyon egyszeru a magyarazat. Ha igy tudsz viselkedni, akkor erted a dolog lenyeget. Ha erted, belatod, ez a legesszerubb. Nem fogsz utana maskepp viselkedni.

Most pedig jojjon az en problemam. Bar lehet skizofreniat felteteleztek rolam, de ez most irrelevans. Ezt amit leirtam, meg tudom csinalni egy lannyal, akihez odamegyek, a pultossal az ABCben, tanarnenivel, de amint az van, hogy valaki nem ( csak ) testileg tetszik, hanem mentalisan is, nem mukodik az egesz. Kicsit kifejtenem, mert eleg gubancos: Az elvem az, hogy szep lany sok van ( olyan aki beszamithato partnernek ). Olyan akivel egyutt elnek, egyutt jarnek ( tetszik a gondolkodasa, viselkedese ) keves. Ilyenkor nem muxik a dolog. Egzaktabban: rinyalok :D. Nagy tehernek erzem a helyzetet, mikor ilyen csajszival vagyok. Nem sok volt meg, de nem meglepo modon nem sikerult a dolog. Itt lenne jo par noi komment :) Bennuk jobban bizom ilyen teren.

Ja, amugy noi gondolkodasra is panaszkodtatok. Nem azert nem logikus a noi gondolkodas, mert nem az, hanem mert rossz szemszogbol figyeled. Amit a nok mondanak, gyakran szoges ellentetben van azzal amit gondolnak. Van amikor a helyzet miatt nem mondjak ki, van amikor pillanatnyi elmeallapot ( sokkal emocionalisabbak mint az atlag ffiak )

Meg egy apro megjegyzes. Vannak azok a bizonyos csajozos konyvek, akikert egyesek sok dollart fizetnek es varjak a csodat. A csoda nem fog jonni. Mint minden siker eleresehez szenvedni kell. Tkp nem ide akartam kilyukadni, hanem oda, hogy van a DavidDeAngelo fele Humoros Arrogancia. Ami majdnem jo. Azonban azt szurtem le belole, hogy nem arrogansnak kell lenni, hanem hatarozottnak. Nem mondom, hogy kamuzik a csavo, de nehol nem tartom helyen valonak amit leir.

Kommenteket, Pü-ket, ellenvelemenyeket varok. Mivel tobb reszletben irtam, lehet ideologiai elteresek vannak ( bar ketlem ), ezek pontatlan fogalmazasbol erednek, kerlek kerdezzetek. :)

Mr Ego aka atYa!

ps:
Itt van par kep, hatha valaki felismer + lassatok nem vagyok extrajokepuubermajermacsogyerek :D
[link]
[link]
[link]

(#69) edipqe válasza Twiggydoll (#66) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

pedig tudat alatt ez megy végbe a tánc során. Párzási ösztönöd mondja meg ki lehet jó pár és ki nem. (pusztán az állatias oldalunkig lecsupaszítva a szitut)

(#70) Brett apó

Brett apó
(tag)

Köszönjük Atya a prédikációt :DDD
Van elég sok hozzáfüznivalóm,de majd később,ha jobban leszek..

http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks

(#71) frame>24 válasza Atya (#68) üzenetére

frame>24
(őstag)

hát...őőőő...khm...
szerintem az, h ''MI kell a nőnek'' az leginkább az életkorától függ...totál más igényei, elképzelései vannak egy tinilánynak, egy 18-20 évesnek, egy 25körülinek, 30évesnek, és így tovább...tegyük hozzá, hogy - tisztelet a kivételnek - de pl. manapság úgy 27-30 éves koruk előtt a lányok (még inkább lányok, mint nők) egyáltalán nem tudják, kit, mit is akarnak igazán, emiatt eccerűen baromi nehéz stabil kapcsolatot kialakítani vkivel...személy szerint a kérészéletű dolgokat meg nem hajhászom.
ha Neked a CoD ad önbizalmat, hát hajrá, de abból kevés dolgot nyersz, ami egy komoly nőnél hasznos lehetne a kapcs. építése szempontjából. Végül a legtöbb lány és nő olyan vkit keres, aki mellett BIZTONSÁGBAN érzi magát. Ez nem =pénzzel, de leginkább olyan ffi-t tartanak ''méltóbbnak'', aki ''már valaki'' - ez alatt azt értem, h MEG TUD ÁLLNI A SAJÁT LÁBÁN, s ez szerintem jogosan fontos igény.
Amit én a legfőbbnek tartok: bármily (komoly) kapcsolat akkor lehet igazán hosszúéletű és gyümölcsöző, h MENTESÜL A SZÜLŐI (káros) BEHATÁSOK (belepofázások) -tól! Végig lehet nézni a topikot, v bármely ismerősünk történetét, nagyon sok ember emiatt megy szét. Főleg a lányokat sújtja, h nagyon nehezen megy az anyától való tényleges (lelki) elszakadás. Mert ugye a családot nem lehet megtagadni és nem is szabad, de 1 egész életet tönkretehet a ''fentről jövő'' tiltás, ellenvélemény, ''nagyobb tapasztalat, jobb ötlet'', stb...
ha fenti problem kiküszöbölhető, és alapok erősek (fiz.-lelki ''tetszés'', harmónia, hasonló világnézet, tervek, stb..), akkor még mindíg egy életen át tartó nemes ''feladat'', h kell valami ''mindig megújító - és megújítani akaró'' hozzáállás, egyfajta élénk figyelem a másik iránt. Ezt sokkal nehezebb elsajátítani, mint leírni és megérteni.
Amit írtál, abból 2dologgal értek egyet: többnyire szeretik a határozottságot (de már innen is könnyen át lehet esni indokolatlan és nevetséges bunkóságba), és valóban fontos a gesztus+beszéd (szerintem utóbbi 2 nehezen választható szét).
Egyébként az egód több sebből vérezhet, ha olyan nőnél, aki igazi hatással van rád, már ''tehernek érzed a helyzetet''...ovis csajokkal bárki elfagyizgat...láthatod te is, mennyivel nehezebb ''élesben'' nyugodtnak lenni - na ezen segít szerintem, ha az ember már vmennyire önálló. Még1 megfigyelés: szinte mindig akkor robban be az igazi szerelem, mikor az ember már egész jól elvan egyedül, nem haragszik a világra,h ''mért nincs nő'', emelt fejjel, (de nem gőggel!) megy előre.
(az aláírásomat most változtattam meg, polgárpukkasztásból ;) )

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#72) fokukac válasza frame>24 (#71) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

szerintem a 27 évesek sem tudják, mit akarnak. :D

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#73) EQMontoya válasza fokukac (#72) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem kb egyik se...

(#74) frame>24 válasza EQMontoya (#73) üzenetére

frame>24
(őstag)

megkockáztatom, h ja... de valahol csak kilyukadnak :DDD

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#75) EQMontoya válasza frame>24 (#74) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aztán utána meg sopánkodnak, h ''mégse Vele kellett volna kilyukasztatni magam?''

(#76) szepi79 válasza Twiggydoll (#66) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

ti mindent logikusan akartok megmagyarázni?

persze. miért, lehet máshogy is? :DDD

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#77) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ma lettem egy éves a barátnőmmel. Csak gondoltam megosztom ezt az élménmyt... és nagyon remélem, hogy még igen sok ilyen év van előttünk :)

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#78) Atya válasza frame>24 (#71) üzenetére

Atya
(kvázi-tag)

totál más igényei, elképzelései vannak egy tinilánynak, egy 18-20 évesnek, egy 25körülinek
Igaz!

nem tudják, kit, mit is akarnak igazán, emiatt eccerűen baromi nehéz stabil kapcsolatot
Nem beszeltem a talalkozas utan 30 percnel tavolabbra :)

Ez nem = pénzzel, de leginkább olyan ffi-t tartanak ''méltóbbnak'', aki ''már valaki'' - ez alatt azt értem, h MEG TUD ÁLLNI A SAJÁT LÁBÁN, s ez szerintem jogosan fontos igény.
Nem csak igy lehet biztonsagot nyujtani egy nonek. Amit irtal, sajat labon allas, az penz fuggvenye.

Neked a CoD ad önbizalmat, hát hajrá
Neeem :) A kettonek semmi koze egymashoz. Pontosabban csak annyi, hogy ott voltam eloszor sikeres. Ez inditott el az egoizalodas utjan. Amugy meg nem neveznem egoizmusnak, csupan merhetetlen optimizmus, es szeles latokor kombinacioja. Azert mert sok dolgot kiprobaltam, sok mindennel kapcsolatban van tapasztalatom, a legtobben azt szurik le, hogy egoista vagyok, pedig csak elmondom amit tudok a temaban.

...ovis csajokkal bárki elfagyizgat...
Hja. Bar szerintem a problemam abbol fakad, hogy az emocionalisabb lanyokat kedvelem. Lehet valaki alomszep, ha melle nem tarsulnak erzelmek. Ilyenkor van az, hogy hanyagolom a lanyt. Azonban ha valaki intellgines aranyos, mellette nemcsunya, akkor Vele szemben probalok hozza jobban igazodni, mikozben tudom, hogy az nem celravezeto :) Ezert terhes a dolog. Persze lehet, hogy draga baratom altal emlegetett regi lelki megterheles az oka a dolognak ( meg a legtobb felelemnek, kellemetlensegnek ).

Amugy kivancsian varom Bret Apo kommentjet :)

(#79) Gh0sT válasza fokukac (#72) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Szex kell a nőnek... ennyi, semmi több... ;) A szexben az a jó, hogy kortól független és mindig igény van rá. Alaptézis...

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#80) Atya válasza Gh0sT (#79) üzenetére

Atya
(kvázi-tag)

Probalkozz igy leszolitani csajokat :) 100bol biztos lesz par aki ident mond ;)

(#81) Boxiné válasza Szten Márs (#77) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Gratula! Én is azt kívánom nektek, hogy még sok-sok boldog évet töltsetek el együtt! :C

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#82) SzalaiG válasza Gh0sT (#79) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Mégha ilyen egyszerű lenne... ;]

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#83) Xantomas

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Ha láttatok egy bunkót, pénteken a Stadionoknál, aki egy fenék pacsiért egy orbitális pofont kapott, az jelentem én voltam.
Hátulról pedig teljesen úgy nézett ki, mint az egyik igen közeli lányismerősöm. A haja, az alkata, a ruhája, és a táskája is ugyan az volt. A szituációbol egész jól jöttem ki, a fene gondolta, hogy ekkora sokktól az ember így meg tud táltosodni.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#84) szepi79 válasza Xantomas (#83) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

bővebben légyszi, mi az, hogy jól jöttél ki? zavart dadogás után mondtad, hogy bocs, összekevertelek vkivel, aztábn a végén még a telefonszámát is elkérted, vagy mi? :DDD

szerk:
szalaig: márpedig ez ilyen egyszerű :D 100ból biztos összejön pár pofon a csajoktól, 1-2 verés kinéz a fiúiktól, de tuti lesz olyan aki belemegy.

[Szerkesztve]

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#85) Xantomas válasza szepi79 (#84) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Valami olyasmi. Alapból dadogok, de vannak olyan stresszes helyzetek, mikor elmúlik. Pl érettségi, komolyabb szóbeli vizsgák, stb Olyankor külső szemmel nézve is elég magabiztosan pimasz vagyok. Éppkézláb helyzetekben nem is tudok csajozni, csak ilyen elképesztő hülye alkalmakkor.
Bocsánatot kértem, magyarázkodás, úriasan kezelte a helyzetet, lehetett vele beszélgetni ezután. Annyia bántott a dolog, hogy egy virgáboltból, ahol ismerős dolgizik, kb fél perc leforgása alatt szereztem egy orchideát. Válaszul puszi, meg névjegykártya, hátulján privát mobil szám.

(#86) frame>24 válasza Xantomas (#85) üzenetére

frame>24
(őstag)

:Y pfffff...hát ez kész.. :C
Na, akkor hétvégén megyek segget fogdozni orchideával... ;]

(#87) szepi79 válasza Xantomas (#85) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

ez télleg kész van.... pedig csak hasamra ütöttem :DDD mondd, hogy csinálod? taníts, mester! :DDD :R :R :R

(#88) Xantomas válasza szepi79 (#87) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, engem is érdekel hogy van ez.Kb akkora Don Juan vagyok mint Kokkantas (bocs, nem sértés akar lenni). Az a kis szemüveges, pocakos lúzer vagyok, aki oda se mer menni egy lányhoz, csak ha tízen odatolják. Ilyen már megesett.
Alapból olyan csajokra bukok, akiket más szégyelne, vagy kiröhög.
Amúgy se sokat kezdek a számmal, eddig szinte sosem hívtam fel senkit se egy két kivétellel, addigra már elszáll a pillanatnyi vakmerőség. ~1 hónapig tartó kapcsolatok száma is leírható 2 biten. Tovább senki nem bírta csodálatos jellemem, és komolytalanságom.

(#89) edipqe válasza Xantomas (#88) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy se sokat kezdek a számmal

pedig ha jól forog a nyelved az nagy előny ;]

(#90) tekeyagd válasza edipqe (#89) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

;)

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#91) Xantomas válasza edipqe (#89) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Magas labda volt, sejtettem, hogy valaki lecsapja.

(#92) Kokkantas válasza Xantomas (#88) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Nemveszem sértésnek.

Egyébként már rég feladtam azt, hogy legyen valakim... már egyáltalán nemfoglalkoztat ez az egész.

(#93) Bibby válasza Xantomas (#88) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Azér ezt nem kihasználni igen nagy böszmeség lenne... :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#94) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

tegnap tapasztaltam mit jelent az hogy csak az a nő foglalt akinek a sírján ló legel ;]
a nőket nem nehéz elcsábítani, ha ismered annyira hogy tudd hogyan gondolkodik és mire vágyik akkor nagyon nem nehéz (és akkor én még fiatal vagyok relatíve kevés tapasztalattal) ;]

hiába van pasijuk ha pont azt kapják amire vágynak álmaikba, akkor nem tiltakoznak túl hevesen :)) sőt olyanok mint a kiscicák akiket ha simogatnak bújnak, vonaglanok, hogy méééég simogass. Csak a dorombolás sóhajokban és felfokozott(vagy éppen elakadt) levegővételben nyílvánúl meg :B

Néha jól esik az embernek (a májamnak, az önbecsülésemnek) érezni azt hogy simán el tudja tekerni egy bomba nő fejét, egy angyalét, egy istennőét. Csak a távolságot meg a határokat kell megtartani közben.

(#95) t1 válasza edipqe (#94) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Leírom nektek életem jelenlegi legnagyobb problémáját. A történet a következő:

Tavaly május vége fele szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe (aki a padtársam volt 1 éven keresztül) Ivettbe. Nem tudom hogy történt az egész csak úgy jött… suliban is csak együtt lógtunk aztán a sulin kívüli időt is együtt töltöttük. Eljártunk sétálni napi 3-4 órát, fagyiztunk de úgy hogy egy fagyit ettünk ketten meg jégkásával is ez volt, na szal mindent együtt csináltunk odabújtunk egymáshoz stb…
Aztán ő összejött egy sráccal, aki máig vele van..én meg bevallottam neki hogy szeretem meg ő életem szerelme szal ő a nagy ő. Természetesen ő nem volt belém esve, mert mért is… meghatotta a dolog és egész nyáron nem beszéltünk semmit… még szünet elején hívtam, érdeklődtem iránta de, elzavart, azzal hogy én ne hívogassam, mert nem vagyok a pasija.

Aztán eljött az év eleje erre ő visszaült mellém. Néztem csak nagyokat, mert sose gondoltam volna… év elejére én nagyjából elfelejtettem őt. Vagy csak úgy hiszem. Gondoltam, hogy nem lesz semmi sem ugyanaz, mint eddig és nem is lett jött a sok veszekedés. Ilyen iskolai problémák hogy nem tud miattam jegyzetelni, mert zavarom és figyelni sem tud. Erre én szépen ott hagytam és elültem mellőle talán ki is, ábrándultam belőle. Szépen magára maradt barátilag, mert én voltam az egyetlen barátja most nem viccelek.
Beolvastam neki, és olyan dolgokat vágtam hozzá, amik nem voltak igaza:
-Soha sem, szeretett még barátként sem
-Ki használt
És egyéb hülyeségek.

Na aztán 3 hónapig nem beszéltünk…
Aztán mostanában volt ültetés és megkértem ofőt hogy ültessen vissza mellé, mert hiányzik és olyan jó volt vele. Jó visszaült mellém és elkezdett miattam sírni… Miattam…
Nem tudtam a szemébe nézni..haverok mondták azért sír, mert annyi szenvedést okoztam neki, és elege van belőlem, és nem akar még1x csalódni. Minap beszéltem vele ezekről a dolgokról bocsánatot kértem tőle. De sztem semmi sem fog köztünk változni sohasem leszünk olyan jóba, mint régen
Annyit vettem észre, hogy ő próbál változtatni… sütivel kínálgat, próbál társalogni, de én elhajtom mindig vmi kifogással. Meg állandóan, ha vmi poént mondok rámnéz és mosolyog de, nem tok ránézni egyből lehajtom a fejem.

Azért írtam ide, mert nem tudom, hogy ezt mért csinálom, mert rá nem haragszom. De szerelmes sem vagyok belé. Nem tudom nem értem. Sőt azt sem tudom elviselni mikor a közelembe van és beszélget a barátaimmal. Mondjátok meg hogy mi a baj velem mert nem értem magamat ilyen még soha sem fordult velem elő.
Legyen ez mindenkinek példa hogy nincs fiú lány barátság.

(#96) tekeyagd válasza edipqe (#94) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

akkor játszol csak a nővel,neked fordítva ez hogy esne??? :(((
a májadat inkább konyakkal kényeztesd! :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#97) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ő is szokott velem játszani.
ez a természetes kettőnk között. a csipkelődő. mindíg odaszólok a másiknak valamit amin felhúzza magát. Piszgálgatjuk egymást ha éppen kedvünk van(ami sokaknál már fülledt lenne) és 1ikünk se tiltakozik. Csak játszunk mint a ''gyerekek'' a homokozóban. De semmi nagyon komoly ami már nem lenne szép a párunkkal szemben. Sose lépünk át bizonyos határokat.

pl fél éve egyzser mikor fent voltam nála mutattam neki novellákat a mellesleg.hu-n olyanokat amik tudtam hogy megütik egy nő izlésbeli követelményeit is. Sosem olvasott korábban ilyesmit emrt eléggér merev nevelést kapott és a környezete (barátok) sem volt teljesen olyan mint most. Én ilyen téren nagyon nyitott vagyok. Megmutattam neki.
Tágra nyílt szemekkel olvasta. Alig bírt magával. Jöttek a kényszercselekvések. Kortyolt egy kis vizet, járni kezdett a térde, piszkálgatta a haját, az ujjával kopogott a billin és az egeren.
Mutattam még többet is. Aztán tekintve hogy unatkoztam beszáltam én is az olvasásba. Ő teljesen fel volt ajzva hamarosan én is. Ezt ugye leplezni nem nagyon lehet :DDD
Persze észrevette, annyit mondott hogy ha ezt xy-ja látná :U Persze mosolyogva mondta. Tudta, hogy csak játszunk. Végig a füle mögött olvastam és észre sem vettem (mert olvastam) hogy a szuszogásom, a hideg és meleg váltakozása (ahogy be és ki megy a számon a levegő) mennyire jól esik neki. Beleremegett, gyakran. ;] persze Ő is zseret idegesíteni. végigkarmolta a mancsomat. Én felsóhajtottam, remegő hanggal. Erre ő elkapta a nyakát mert nem bírta ki a hangomat amit kiadtam.
Kiment a fűrdőbe és hidegvizet eresztett a nyakára ;)
azt mondta hogy nem akar semmit és most ha nem megyek el akkor megerőszakol.
én elmentem Ő meg eresztett magának egy forró kád vizet és eltöltött ott 1-2 órácskát. ;]

Én meg elmentem este futni, edzeni.

ez csak baráti játék. Ártalmatlan, és semmi kivetni való nincs benne sztem. Mindenkinek vannak olyan barátai (barátnői-- kinek mi), akik annyira közel állnak hozzá, hogy a legbelső dolgait, gondjait, érzéseit, vágyait stb megosztja vele. És mégis csak barátok egy életen át. És nem lépnek félre. Soha egy csók vagy ilyesmi.

Voltak pl bensőséges csodálatosan romantikus sétáink, estéink, vacsorák stb. Mégsem történt semmi. Csak élvezzük a másik társaságát.

[Szerkesztve]

(#98) frame>24 válasza edipqe (#97) üzenetére

frame>24
(őstag)

baráti játék, baz??? :Y :Y :Y
én ettől már prosztata-görcsöt kapnék (végkifejlet nélkül..)!!!
ez nem baráti játék, öcsém!
azok a határok kártyavár erősségűek lehetnek....

mod:..vagy sokat olvasgattál Czére Gyöngyvér könyveket, és csak szívatol minket... :DDD

[Szerkesztve]

(#99) Bubu79 válasza t1 (#95) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

''Mondjátok meg hogy mi a baj velem mert nem értem magamat ilyen még soha sem fordult velem elő.''

Hogy mi a baj Veled? Valószínűleg a világon semmi... Talán azért vagy olyan a lánnyal, amilyen, mert annak idején elmondtad Neki, hogy mit érzel - és Ő nem úgy fogadta az érzéseidet, ahogyan szeretted volna.
Csalódtál és valószínűleg úgy érzed, hogy a legjobb lenne, ha ez mégegyszer nem fordulhatna elő és megpróbálod távol tartani Magadtól, mert így talán könnyebb...

''Annyit vettem észre, hogy ő próbál változtatni… sütivel kínálgat, próbál társalogni, de én elhajtom mindig vmi kifogással. Meg állandóan, ha vmi poént mondok rámnéz és mosolyog de, nem tok ránézni egyből lehajtom a fejem.''

Próbál nyitni feléd, mert hiányzol, és hiányzik Neki az a ''baráti'' viszony, ami köztetek volt...
Csak félve merem leírni, hogy esetleg közben átértékelte a dolgot és másképpen vélekedik a dologról - és esetleg valami mást is érez irántad.
„ Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész. ” - Victor Hugo - talán rájött, hogy többet jelentesz Neki, mint egy egyszerű barát...

Nem merném azt állítani, hogy jó nyomon vagyok, hiszen előbb megfejtheted az Univerzum végtelen titkait, minthogy megfejtsd a Női észjárást...

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#100) edipqe válasza frame>24 (#98) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

nem kártya vár erősségüek, nagyon is magas várfallal védettek azok a határok csak tágasak mint a sztyepp. Az akinek nicsn ilyen erősségű barátsága annak nehéz ez lenyelni.

Czére Gyöngyvér :F nem vágom

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.