Vettem...biztos a szigorlat vagy fronthatás miatt sikerült így...

449#: ez fájt...

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
Vettem...biztos a szigorlat vagy fronthatás miatt sikerült így...

449#: ez fájt...

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

ne is mondd,szombaton nekem is szigorlat... 
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html
Na asszem kijelenthetem, hogy a 421#-et szerintem merném ajánlani bárkinek (persze aki nem antiromantikus lélek, bár ki tudja
) Eddig pozitív a visszajelzés, s kellemes perceket szerzett az illetőnek, aki megkapta. Nyugodtan dobja be aki érez egy kis kedvet hozzá, a visszajelzéseket természetesen továbbra is várom, akármi is az...
thanks 

ma rájöttem valamire.
ez a férfi-nő (idősebb-filatalabb) életkor viszony olyan, mint a minimum system requirements kontra recommended.
Ha pont azonos korú, (aznos ''tudású'' - élettapasztalatú!!) nővel kezdesz, az a kapcsolat lehet, h csak eldöcög. Ha esetleg több évvel fiatalabb leányzóval vagy, akkor több esély lehet arra, h menni fog, egyik (ált. az idősebb) fél ui. már jóval tapasztaltabb.
És szintén: túl nagy korkülönbségnél meg már túl vén vagy
(Pl. legújabb konfigokon már inkopatibilitás miatt nem mennek a RÉGI játékok...)
...de az is lehet, h szimplán megőrültem. 
[Szerkesztve]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
nem egészséges vagy csak kocka 1 kicsit
ahogy itt mindenki engem is beleértve.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Nos, megérkezett a válasz:
''Nem tudom mit tettem Veled, hogy így állsz bosszút de kérlek bocsáss meg!!!
''
Ezután leírtam neki, hogy mi a helyzet és véleményt szeretnék:
'' ... a lényeg az, hogy pont ez a baj a mai lányokkal, nőkkel. Olyan sekélyesen és felületesen gondolkodnak, hogy ilyen szájbarágós vackokkal el lehet őket csábítani, lehet rájuk hatni. Ez minden csak nem romantikus. A múltkori dalszövegrészleted sokkal jobban bejött.
Egyébként szerintem aki ezt írta, csak szeretne ilyet átélni... ''
Na ja, van aki fel van készülve alapból az ilyenre és a tipikus ''felszedő dumákra'' való reagálása lesz egyből...van ez így. Azért kellő felvezetéssel és nem vadidegentől, nem biztos, hogy ugyanez lenne a reakció nála sem (a hasonlat ugye, amit már írtam #443-ban is). Az utsó sor picit egósnak tűnik nekem...
Ez a #421-re jött amúgy?
Ha a #430-ra akkor úgy nézki, hogy reggel kómásan nem szabad ilyet írni, mert mű lesz, és az ellenkező hatást váltja ki...
nem sikerülhet mindig minden...
[Szerkesztve]
nektek már vége vana szorgalmi időszaknak? nekünk még 2 hét szorgalmi időszak van.
de jah nekem is 2 szigorlat van tervbevéve 
[Szerkesztve]
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
421-re ment. Szerintem egyáltalán nem ''egós'', inkább tisztánlátásnak mondanám 
Hát az pedig célszemélynek íródott és nem véletlenül...mondhatom egészen más volt a reakció, amit tőle kaptam (na persze ő pontosan tudta, hogy odáig meg vissza voltam érte
). Úgytűnik hogy nőnemű haverodat/barátodat kicsit sokat kábították ilyen dumával komolytalanul semmi háttérrel, csak pusztán felszedés céljából, elég jó nő lehet...már kapásból ez a lekoptató duma jön vissza kis alázással is még, ahogy az kell (''...csak szeretné....'').
edipqe: Hol van vége szorgalmi időszaknak már most?
Itt a BME-n még egy hét BSC-seknek, nekünk alapképzéseseknek meg még két hét..
[Szerkesztve]
tekeyagd:ne is mondd,szombaton nekem is szigorlat
Félévközi szigorlat arrafelé nincsen? A vizsgaidőszak már önmagában is gyilkos nem hogy még egy-két szigóval megfejelve...
Nem érted a lényeget. Akár komolytalanul akár komolyan próbálkoztak volna nála ezzel, a siker elmaradt volna. Nem tudom ebben mi az alázás, ez az ő véleménye (mellesleg egyetértek vele).
Tök jó, hogy ennyire szétoffoltok egy topicot. Folyamatosan. 

vannak ilyen ők és férfiak,egy idő után betelik a pohár,ha a másik túlságosan is kimutatja az érzelmeit... 
Hát az elég frusztráló tud lenni, ha az egyik fél folyton a lelkiállapotával traktálja a másikat. 

nem a bajait pakolja a válladra,hanem kimutajta a szerelmét,ha úgy tetszik hangot ad neki.
szvsz nem egyről beszélünk... 
bocs nem ide akartam
[Szerkesztve]
(#470) dr faustus válasza tekeyagd (#466) üzenetére

Nem értem, hogy ez hogyan kapcsolódik a témához.
Warning: Explicit Content
Velem volt ilyen. Állandóan azt várta volna tőlem, hogy folyton bizonygassam, hogy mennyire szeretem... Eleinte ez ok, a kapcsolat kezdetén.
De úgy gondolom a bizalom az alapja a szerelemnek. 
Én is erre próbáltam utalni korábban ezzel:
''Meg miért ne lehetne újra és újra a meghódítás érzését kelteni benne néha-néha? Úgyis mindig amiatt aggódnak, hogy elég szépnek és vonzónak találod-e még őket egy bizonyos idő után is...szerintem''
Meg adod a számát? Na jó, msn is jöhet...
[Szerkesztve]
(#473) tekeyagd válasza dr faustus (#470) üzenetére

ez legyen a te bajod 

ez nem bizalom kérdése. ez izgalom és csábítás kérdése. szüksége van mindkét félnek arra a kapcsolatban, hogy teperjen érte a másik néha. ennek semmi köze a bizalomhoz. a nők erre különösen érzékenyek szerintem...
A vér nem válik VAZZE!™

Egy évvel ezelőtt a mai napon hagyott el a barátnőm. Az elején azthittem, hogy sosem fogom túltenni magam rajta, de mostanra úgyahogy sikerült. Köszönhetően a segítségnek amit itt kaptam. (bár ha találkozok vele akkor kikészülök, éppen ezért kerülök vele mindenféle találkozást)
A legfurcsább az, hogy egyáltalán nemakarok barátnőt. Mindeki csesztet, hogy legyen már barátnőm, de nemlátom értelmét. Valahogy nemtudnék megbízni, hinni nekik.
Meg egyébként is jobb egyedül.
1. miért raktad OFFba? nagyon is ON a téma.
2.Meg egyébként is jobb egyedül.
francokat jobb. egyszerűbb, biztonságosabb, átláthatóbb. de nem jobb.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Dr.Kézi egy ideig elviselheto, de kurvara unalmassa tud valni. Szar dolog az egyedullet. /Nem csak a szex miatt/. Az ember tarsas leny es gyorsan leepul ha egyedul van.
Hold the line!
a nők irracionálisak, a lelki 1ensúlyod visszanyerése nélkül nem is járna a választott nő jól veed, mert nem vagy még rá készen.
ezt miért nekem?
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
racionális, tiszta vulkáni logikán alapuló életet csak nők nélkül lehet érni, passzol a felsorolásodhoz, hogy milyen nélkülük.
[Szerkesztve]
ja, értem. én az átláthatóbb alatt erre gondoltam, csak nem találtam a megfelelő szót. köszi a kiigazítást.

kutyaharapást szőrével, hidd el nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én a legnagyobb szerelmemen (mésfél év egyedüllét és epekedés) úgy lettem túl, hogy belementem egy új kapcsolatba, nincs ló jó lesz a szamár is alapon. nem volt rossz, de még bennem volt a régi érzés és zavart. de valahogy szépen lassan elmulasztotta az új lány és megéltem életem legjobb hosszútávú kapcsolatát. most jöttem ki belőle februárban, még most is elfog a rosszullét ha rágondolok (pedig ugye én szakítottam), de csak azért is randizgatok. most is, egy olyan lánnyal, aki nem igazán érdekel, de mégis voltak kellemes, újszerű pillanatok. hidd el kell ez. pedig mindegyik randi úgy kezdődött hogy jajj meddig fog ez tartani. aztán csak belemelegedik az ember.
ráadásul nem akarod mindenáron meghódítani, így az esélyeid is jobbak. jobban fog teperni a csaj, sokkal jobb élményben lehet részed, mint gondolnád... csak ne bízz a jelenlegi érzéseidben!!!!
A vér nem válik VAZZE!™
Nem értem őket, de mingyá agyonlövöm.... Megkér,hogy segítsek egy játék egy részében...fogom,segítek, fegyvert váltok,mert ugye kell...erre leugat,hogy mi a f*asznak váltottam át....megölöm....Mi a retekért kér meg akkor, ha beleszól. Hihetetlen...
Jah, és amikor mondom, neki, hogy akkor oldja meg Ő, akkor ki sértődik meg...na ki? Áhhhh.... 
[Szerkesztve]
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!
Valaki probalja meg korulirni, mit jelent az, hogy valaki erzeki.
Olyannak, aki nem tudja, mi az 
Ugy ertem, kivancsi vagyok, kinek mit jelent ez, hogyan fogalmazna meg.
Assuming Control

#476 szepi79: Miért nem jobb? Egyébként meg OFFolhatnékom volt.
#477 tiv83us:Az ember valóban társas lény. A leépülést is észrevettem magamon, sokat romlott a memóriám aminek nagyon nemörülök.
#482 orbano:Nemakarok én randizgatni senkivel sem. Múlt 7en is hívott egy csaj a MEN-re, de nemvolt kedvem elmenni, mondjuk azelőtt meg Erdélybe, de oda sem mentem.
Kidus: Ez egy jó kérdés...

nézd, max dugsz egy jót
csak tisztázd, hogy milyen állapotban vagy és nem akarsz szemétkedni, de vonzódsz és szívesen eltöltenél vele pár órát, de komoly kapcsolatra ne számítson mert képtelen vagy rá.
ha másért nem, hát a tapasztalat miatt érdemes ilyet csinálni, legalább tudni fogod hogy hogy viselkedsz ilyen helyzetben és utána milyennek fogod érezni magad utána..

én 4 randira mentem most el amihez nem volt kedvem. közben lett. a depresszió legalapvetőbb csapdája, hogy a kedvedre hagyatkozol, amikor nyilváőnvalóan olyan programot kéne cisnálnod, ami kibillenthet. legyél okos, hallgass a tapasztaltabbra. menj el randizni, akkor is ha nincs kedved! nem kell megkérni a kezét. csak egy ember. ne akarj tőle semmit. menj el, próbáld vele magad jól érezni. ismerd meg, csináljatok valamit. aztán még ki is alakulhat valami, sohasem tudhatod...
Hogy is mondták nekem... ne akarj semmit, ne tégy semmit, csak fogadd el amit kapsz... elhatározás és nyitottság kérdése az egész. persze az önsajnálat egy sokkal könnyebb út 
[Szerkesztve]
A vér nem válik VAZZE!™

Olyan nő, aki érzékeny és fogékony az érzelmi hatásokra, illetve érzékeny mások érzelmeire és tudja azokat befolyásolni, hatni rájuk.
Ennél épkézlábabb definíciót nem tudtam kitalálni 
A vér nem válik VAZZE!™

próbálom emésztgetni mert kidushoz hasonlóan én sem értem igazán a szó mit is takar
azon kívül hogy nagy marketinget építenek köré a marketingesek parfümök terén

Nagyon jól tudja, hogy milyen állapotban vagyok... ő is hasonlóban szenved vagy szenvedett, már nemtudom pontosan, mert tégen beszéltem vele.
Orbano:Ha nemakarok menni akkor én nemmegyek. Semmi és senki sem tudna rávenni arra, hogy elmenjek akárhová is ha nincs kedvem. Márpedig kedvem nemszokott lenni, mert nemszeretem, ha sok ember vesz körül... egy kis társaság még oké, de egy nagyot már nagyon nehezen viselek el. Vannak olyan napjaim amikor az kívánom, hogy netalálkozzak senkivel sem.
[Szerkesztve]

hát akkor menj el, ki tudja, max kibeszélitek magatokat, tanultok egymás dolgaiból és ki tudja, még talán nevetgéltek is magatokon egyet
mit veszthetsz? érted...
befordulni a legrosszabb

de egy valaki rá tud(na) venni, ha akarna. az pedig TE vagy. de látom inkább a könnyebbik utat választod, elengeded és sajnáltatod önmagad. tényleg jobb mint megoldani a problémákat. a csigák és a hernyók is ezt a stratégiát preferálják, a gerincesek kicsit jobban szoktak küzdeni
no offense...
A vér nem válik VAZZE!™

befordulni a legrosszabb, de egyben a legegyszerűbb tényleg. így sikerült nekem is másfél évre hosszabbíani a szenvedésemet egy fél éves kapcsolat után
most egy 2.5 éveset feldolgoztam 5 nap agónia után, egy végigbulizott húsvéttal
pedig az egóm könyörgött, hogy temetkezzek bele a gondolatba, hogy ''deeee az exem a tutifrankó és én milyen fasz vagyok, hogy elengedtem és sohasem találok jobbat....'' lófaszt! 
A vér nem válik VAZZE!™
számomra az érzéki nő olyan, hogy egy pillantásával/mozdulatával/mondatával lángra tud lobbantani. egy másodperc töredéke alatt azt az érzést tudja kelteni bennem, hogy én vagyok a férfi, aki mellett nőnek érzi magát. szerencsére a mostani párom ilyen csaj, az előző nem volt az, és fel sem tűnt, ez mennyire hiányzik, amig újra részem nem volt benne...
szerk: koki: azért nem jobb, mert az ember társas lény, erre van tervezve. ha sokat vagy egyedül, becsavarodsz, megkattansz, stb...
[Szerkesztve]
nagyon jó megfogalmazás! kb én is erre gondoltam, én azt szoktam mondani hogy tutajos a szeme és az egész lénye. Hogy sugárzik belőle a nőiség, a feromon hegyek, a szexualitás. JA és még valami egy érzéki nő ezt egy pasibol 20év után is kiváltja, nem csak 1-2 évig.
[Szerkesztve]

Szerintetek a nevek(női) adnak tulajdonságot is a viselőjüknek vagy ennek semmi köze nincs?
nekem speciel Anikókkal, Szilviákkaal, Adriennel, Hajnikkal jó tapasztalataim vannak
szerintem semmi köze sincs... de még ha lenne, már akkor is késő általánosítani, mert a mai világból eltűntek a Júliák és a Máriák; már csak Aletta, Elénia, Lucénia van, mer ugye egy gyerek attól különleges, ha nagyon egyedi és speciális neve van neki...
na jó, abhagyom, mert ezen nagyon fel tudom magam húzni...
Hát én meg kb. szinte egyetlen ilyen nevű ismerőssel nem rendelkezem. Ellenben Zsófiákkal Dunát lehetne rekeszteni. 

Az Anikókkal vigyázni kell! Én és 2 haverom szürtük le ezt az infot. 
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|