Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#401) -=Libria=- válasza tildy (#398) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

ez is jellemző, és ezek is zavarnak, pl : nem élünk együtt, de egyik alkalommal azt mondja, írjak vagy hívjam amikor tudom, örülne neki, amikor meg hívom és írok neki pár kedves szót akkor emg következő találkán azzal fogad hogy nem lesz ez így jó...tom, nem az, hogy egyik nap a narancsot máskor az almát kedveli, de engem ezek bántanak leginkább

[Szerkesztve]

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#402) Kidus válasza tiv83us (#400) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem is vertelek ossze, hazudol.
Egyebkent meg nem annyira off, vegulis nougy nougy... kerdes a szurikata mennyire szamit nonek.... :)

Assuming Control

(#403) tiv83us válasza Kidus (#402) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szuri Kata. Tessek, mar meg is van a neve. /Biztos doktorno...:U/.

Hold the line!

(#404) Kidus válasza tiv83us (#403) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:O

Assuming Control

(#405) Zs.

Zs.
(újonc)

Helló mindenki.

Próbálok válaszolni mindenkinek.

bigman00: Soxor voltam má vásárolni vele, tudom kicsit nőies, de én is szeretek vásárolni :P

Viszlát: az igazság valahol ott keresendő ahol te gondolod. Én próbálok segíteni neki és szeretném, hogy észrevegyen (és észre is vett). Elfutni pedig nem akarok. Már megpróbáltam, látod mi lett a vége.

tildy: Hidd el én önmagam vagyok, de képes vogyok két fajta ember benyomását kelteni. tudok kedves, romantikus lenni és képes vagyok tipikus férfi módján viselkedni is (értsd: az a tirpák). Az előbbi a gyakoribb. Próbálom kideríteni, hogy adott pillanatban melyik az az arcom ami közelebb visz a cél eléréséhez. És itt jön az amit korábban leírtam a női lélek rejtelmeiről. Az ellentmondások, az igenek, amik nemek, a szeretet ami harag, szóval a határozatlanság, próbálom értelmezni a jeleket. Ha valaki nem érdekel túlzottan, nem foglakozom ilyen mélyen a lekében tomboló határozatlansággal. De az Ő esetében, mindíg ki akarom találni, higy mire gondol, mert nem akarom megbántani. Nincs mese szeretem és kész. Ami a tíz hónap utáni házasodást illeti, az kényszerpálya volt. Hajóra mentünk dolgozni és így könnyebb volt elintézni a közös kabint. Tudom triviális, de ez van. :B

szepi79:
szerintem tálalj ki mindent a csajnak, azt is, hogy a házasságod csak menekülés volt pont előle, stb. ha nem is azonnal, egyben az egészet, de szépen lassan, adagolva...
Ez az adu ászom, még tartalékolom ;]

[Szerkesztve]

Az egyetlen baj az egoistákkal, hogy saját maguk jobban érdekli őket, mint én.

(#406) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

tildy: a motkány ténleg aranyos, de miért megható?

akarod tudni engem mi hat meg?
ez:[link]
az álmaiért küzd és a végén sikerrel jár, de milyen áron?! De pl ezt ahány havernak megmutattam mindenki elgondolkodott és csöndben maradt, könnyeivel küzdve kb 2-3 percig.
A barátnőm meg lereagálta emígyen: Jó, és? Meghal az álmaiért, nagyon aranyos. (ennyi volt a válasza, pedig hát ő lenne a gyengébbik nem vagy mifene :F )

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#407) szepi79 válasza Kidus (#396) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

-én vizilőőőő? te kígyő!!!
-én kígyőőőő??? te kütya!

fekete vipera for president! :DDD

Zs.: Ez az adu ászom, még tartalékolom
jaja, ez szerintem is aduász :D

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#408) tildy válasza edipqe (#406) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mert olyan ''szerencsétlen'' szegénykém, olyan kis elesett....
A kiwiset ismerem, durva:(

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#409) VargaI válasza edipqe (#406) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez megfelelő hangulatban érinti meg az embert igazán, ha megengeded ezt a pár sort javasolnám előtte...:U

Mikor mindent megteszel, gondosan aprólékosan előkészíted a legapróbb
kis részletig, hogy szinte érzékien tökéletes legyen. S mikor már kész
vagy vele, akkor jön el az a pillanat, hogy már nem számít semmi, nem
foglalkozol semmivel, csak beleveted magad ebbe a pár örökkevalóságnak
tűnő pillanatba magad teljesen...körül vesz az a hevesen szikrázó és
mégis oly nyugodt érzés, amire annyira nagyon epekedve vágytál, egészen
pezsgető lüktetéssel járja át teljes tested minden apró kis részletét,
hiszen megérintheted ezt a csodát, érezheted végre e ragyogó érzés forró
körül izzását, ahogy a hűs levegő suhanása lágyan símít...tűzforró,
ám rendkívüli megnyugvással eltöltő melegségbe hatol, mint fagyos
jégszilánk megperzselődve egy hevesen izzó zuhatagba való csapódáskor.
Ezt jelenti teljesen öngmagadnak lenni, ebben a végtelen szabadságban,
s nem érzel már ebben a heves érzelmi csapongásban mást csak egy
kellemesen ellazító határtalan nyugalamat, hiszen mire olyan erősen
kivánkoztál, végre elérted...s ebben a pillanatban meghasaad az idő,
megszűnik létezni minden...egy kellemesen nyugtató melegség árad szét
végtelenül benned...végre megélheted...hihetetlenül boldog vagy...mert
ott vagy, amire mindig is vágytál...az álmaidban...

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#410) edipqe válasza VargaI (#409) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

:O

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#411) VargaI válasza edipqe (#410) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi a sírás tárgya? :F :U

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#412) edipqe válasza VargaI (#411) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

a kapcsolatomban a távolság kiöli az igazi mély érzéseket. Nem tudsz, szeretni igazán, mert akkor nagyon fáj az a perc mikor megint ott kell hagynd a párod.
Péntek: Lasan megszokjuk a másikat. Semmi intimitás, vagy igazi érzelmi kifakadások. Furcsa, hogy 5 napig csak virtuális a párod és hiányzott aztán, most meg ott van hús és vér valójában. Nem tudjuk hova rakni az érzéseinket. Pénteken inkább nagyon jó barátokra hasonlítunk.
Szombat: Lassan megszokjuk a másikat, ölelések, szeretet, igazi mélyről jövő érzések. Jó szex. Társaságba megyünk. Örülünk a másiknak és annak, hogy szeretjük 1 mást, de a boldogságot beárnyékolja és néha hazavágja, hogy holnap Vasárnap van.
Vasárnap: Már kinyíltunk a másiknak. Szeretet. Jól érezzük magunkat, de aztán el kell mennem, vissza Dunanewyorkba. És x@r felszálni a buszra. Megszakad a nehezen kialakított kötelék. Megszakad és egész héten csak elmélyül mint a Grand-Kanyon.
és mikor már majdnem azt érzed, hogy nem is szereted és csak megszokásból vagytok 1üt a folyamt újraindúl.

És ezt játszuk már majdnem 1 éve! Lehet, hogy lassan mindent kiöl belőlünk.

[Szerkesztve]

(#413) VargaI válasza edipqe (#412) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

hát őőő...nehéz és érdekes ügy...és pont most vasárnap olvastad el ezt most..:U

(#414) edipqe válasza VargaI (#413) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ja, néha gondolkodunk hogy amíg nem jön a nyár (olyankor mindíg 1üt vagyunk pesten) addíg el kéne engednünk 1mást. De ez csak pénteken és vasárnap jut eszünkbe.

(#415) bigman00

bigman00
(fanatikus tag)

Ezt a szösszenetet Zs. szövegéből szedtem elő de nem csak neki szól ezért nem ''VÁLASZ''ként írom. Ha valaki tipikus férfi módjára viselkedik az miért tírpák ? :D Bár elég valószínű hogy igaza van, csak monyuk én ritkán éreztem magam tírpáknak de az biztos hogy olyankor nem az volt bennem hogy HÚ EZ MOST FÉRFIAS! :U

edipqe: ha nem működik a távkapcs. de szereted akkor haggy mindent a francba és költözz be a szekrényébe :Y

[Szerkesztve]

(#416) edipqe válasza bigman00 (#415) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

viccnek jó, de ha már 3 évet lenyomtam a célegyenesben nem hagyom abba a fősulit.

[Szerkesztve]

(#417) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ilyen nincsen...kezdeti msn-en való szépen megfogalmazott bókok után na mondom személyesen is dícsérem. Hát ilyet még nem láttam, nem tudta a csaj hova piruljon tovább :Y. Fülég ért a szája, lesütötte a szemét meg minden, hát ilyet még nem láttam, és akkor még csak kb annyit mondtam, nagyon gyönyőrű, meg virágot a virágnak hasonlat néhány szál gyöngyvirág átadásakor...
Azt mondta, nincsen hozzászokva, hogy szépen bókolnak neki és a szavakkal játszva dícsérik...:F Még most is a sokk hatása alatt állok... :Y :DDD

[Szerkesztve]

(#418) edipqe válasza VargaI (#417) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

hogy néz ki hogy nem szokott a bókokhoz hozzá?

(#419) VargaI válasza edipqe (#418) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk 10-ből 7-es, de engem nem érdekel különösebben a külső. A természete miatt próbáltam meghódítani, (jó humorú, mindig mosolygós, és nagyon érzéki...)
Hát ez most így sikerült...:DDD

[Szerkesztve]

(#420) edipqe válasza VargaI (#419) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

''nagyon érzéki'' nah ez az 1 dolog van ami hiányzik a páromból :O , de kedves, aranyos, okos, megértő, szeretetre méltó stb stb stb.

(#421) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ha vkinek van kedve és kipróbálná/elküldené, szívesen hallanék róla visszajezéseket, emailben vagy msn-en ajánlanám bedobni, hogy milyen hatást váltott ki az illető hölgyből....:U (személyesen qrva nehéz...:O)

Szia!

Volt már úgy, hogy álmodtál valami szépet, s reggel széles mosollyal
az arcodon ébredtél, tele vidámsággal és jó kedvvel? De nem is szimplán
szépet, hanem olyat, hogy mikor átélted, benne voltál teljes egészeddel,
úgy élted meg mintha teljesen valóságos lenne, és mégis oly nagyon
tündőklően vont körül, mint ahogy az érzéki forróság sugárzik egy
tűzpirosan, lágyan lobogó gyertyalángot körülölelő forróságból, mely
majd hogy nem enyhén megéget belül, mégis lágyan hevítő láng, ami
tele van határtalan energiával...s úgy érezted, ez több mint puszta
valóság. Egészen magával ragad ez a hihetetlen, csapongó érzésékkel
teli világ, lágyan csengő számodra nagyon kedves hangok zendülnek a
ködbe burkolózó, kicsit homályos háttérből. Meghökkentően élénk
színvilág, melyből kiárad a csillogó pompa, mintha kilépnének abból a
puszta szerepből, hogy csak részük valaminek, mégis meghatározzák azt
egészében...elragadóvá, varázslatosan egyedivé teszik ebben a nyugodt
környezetben, mely egészen megérint teljesen legbelső kis zugaidig,
feltöltve szétáradó energivál minden részed, hogy hihetetlen megújulással
teli érzés fogjon el, mintha ezüst szárnyaid lennének, s lágy fuvallatok
repítenék soha meg nem élt, s elképzelt magaslatokba, egy számodra
csillogóan rád mosolygó, érzékien kellemes, teljesen körül ölelő és
mindentől megvédő elképzelhetetlen világban. Egy angyalt volt...
szavakkal szinte leírhatatlan érzések bukkantak fel, hirtelen előtörve,
mindent felemésztő vadsággal a semmiből...egészen megérintve, mintha
egy ragyogóan fénylő aranysugár bújt volna épp elő, hogy lágyan
simogasson sugaraival, s teljes nyugodtságot árasszon mindenfelé az a
csodálatos szépség, mely belőle árad, mint fergeteges zuhatagból a
minden mást elsöprő csörgedező csobogás...olyan érzés mint téged
megpillantani előszőr, úgy igazán, hihetetlen nyugodtsággal ám mégis
teljesen felcsigázó vad érzelmek morajlása közepette, igéző szemeid
világát megcsodálni...csak ezt érezni, egy tekintet mely végnélküli,
teljesen magába olvaszt, olyan elsöprő szélsőségeket kiváltva, mint a
tenger, mikor dühöngve mégis oly lágyon simítja a partját. S ebben a
az örökké tartó pillanatban, mintha megmaradtunk volna, egymáshoz
kapcsolva egy halkan csörgedező fényesen szikrázó aranylánc által,
mégis teljes szabadságában ennek a csodálatosan nyugtató és
mélységekig boldogító érzésnek, melyet egy aprócska dolog vált ki,
mikor két ragyogó szempár pillantása összetalálkozik, s a pillanat
hevében eggyé, hirtelen egészen új és csodálotos élménnyé válnak, ám
ebben mégis megmaradnak végig önmaguk teljes szabadságában, csak
hihetetlen nyugalom és heves boldogság tölt el teljes erejében
mélységekig hatolva érzéki szívekben...veled lenni egy pillantásban az
örökkévalóságot jelenti a gyorsan múló idő tengerében...

(#422) edipqe válasza VargaI (#421) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

majd holnap letesztelem.

(#423) VargaI válasza edipqe (#422) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

ha meg másnem, kivédheted magad azzal, hogy neten találtad vmerre, és gondoltad elküldöd neki csak úgy, kiváncsi vagy a véleményére róla, ennyi...:)

(#424) orbano válasza edipqe (#420) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nekem is ez kezdett hiányozni 2.5 év után :( nehéz döntés volt ezért feladni az általad felsoroltakat...

A vér nem válik VAZZE!™

(#425) orbano válasza VargaI (#421) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ezt mégis hogy kell előadni? így egy az egybe hogy nesze vaze' ezt neked írtam? életemben nem mondtam ilyeneket nőnek, kicsit meg vok lőve :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#426) edipqe válasza orbano (#424) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

de ha ezt leszámítva minden szép és jó benne, akkor nem biztos hogy jó 5let lenne csak ezért szakítanom vele. Szeretem és csak ez hiányzik belőle. :B

[Szerkesztve]

(#427) tekeyagd válasza edipqe (#426) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

te tudod,de egy érzéki emberrel valóban más lenni,mint egy kevésbé olyannal...
mondhatni ég és föld. a legelső kapcsolatomban a lányból is ez hiányzott,minket szét is szakított a távolság,de azóta megtalálta a párját,férjhez ment,és megszületett a kislánya! és nagyon szépek együtt!!! teljesen kinyílt a lány,felnőtt. persze akkor csak 17 évesek voltunk,most meg már 26... ;) ezzel nem azt akarom mondani,h az érzékiség tanulható,vagy belenő az ember,de mindenképpen formálódhatnak a fiatalok abba az irányba is. persze jónéhány lelki hatás érte őt,lehet az tette őt érzékenyebbé,érzékibbé. ezek nem túl megfogható dolgok... :W

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#428) orbano válasza edipqe (#426) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem is mondtam, hogy szakíts vele. nekem hiányzott nagyon valami plusz, amiért kemény áldozatot kellett hoznom. február elején szakítottunk, azóta nem igazán érzem jól magam, holott tudom jól, hogy helyes döntés volt...

A vér nem válik VAZZE!™

(#429) edipqe válasza orbano (#428) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

tudom tudom, csak ezt éreztem ki belőle.

(#430) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

KIWI 2.0 csak erős idegzetűeknek...(szerintem egy érzékenyebb lelkületű embert ezzel ki is lehet picit fektetni...:U)

Voltál már úgy, hogy úgy érezted, ilyen nincsen, hogy kibabrált veled az a kiszámíthatatlan, s követhetetlen sors, ami mindig ott piszkál bele a dolgokba, ahol nem kellene? Ám te elhatároztad magad, minden erődet összeszedted, s úgy döntöttél teszel vmit. Elég volt ebből a sajnálkozásból, ami csak mélységéig égeti fel egykoron makulátlanul ragyogó, határtalanul tiszta, s végtelenül nyugodt belsődet. Oly régóta éget már belülről, hogy már elég volt, s fogod ezt mélységekből feltörő forró lángnyelvekkel csapkodó tüzet, s finom lágysággal kiengeded magadból. Testedet teljes egészében járja át ez az forró áramlat, úgy érzed kezdessz megkönnyebbülni, s ebben a lobogóan áradó nyugalomban megújult erőre kapsz, s amit igazán kitűztél magadnak, egy soha meg nem csodálhatott érzést keltő vágyat...Hát belevágsz...most hogy már nem számít semmi, csak önmagad vagy ebben a pezsgető végtelenül kellemes nyugodtságot és határtalan melegséget keltő érzésben, mely szinte összeszorítja szíved, mint ahogy aggódó madár anya óvó szeretetével magához öleli egyetlen kincsét, a gyermekét...szinte megkönnyeznek szemeid...bármit megtehetsz...hiszen egy új mindent elsöprő csodálatos világ nyílik meg előtted, teljesen kitárult önmagad ebben a végtelen szomorúan nyugodtságot árasztó mindenes békében...

[link]

[Szerkesztve]

(#431) Viszlát válasza VargaI (#421) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Biztos én vagyok rosszul beállítva, de ez valami szörnyedelem :Y Ne érts félre, nem akarlak Téged kritizálni vele, ízlések és pofonok ugyebár, de egyszerűen az egész annyira mesterkélt számomra és élettelen. Csúnyán mondva, nyálas.

Lehet kövezni, de úgy gondolom, hogy ha sikert értek el egy nőnél ezzel, túl sok jóra ne számítsatok hosszútávon...

(#432) VargaI válasza Viszlát (#431) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért gondolom te sem képzeled, hogy egyfolytában így beszéljen vki? :Y Na az már durva lenne, csak néha bedobni egy ilyet. Leginkább az elején udvarláskor, bókolásnál. Tudom nem éppen hétköznapi ''kő kóla, gyüssz tipródni'' azt az éjszakát nálad tölti, vagy már ott kimentek a mellékhelységbe...nem tudom, az nem egészen az én stílusom...:U

(#433) edipqe válasza VargaI (#432) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

de ez már talán sok. amúgy a másikat elküldtem asszonynak és tetszett neki nagyon. Ideges volt egész nap a munkája miatt és azt mondta hogy 1ből lenyugtatta. de ez a mási ksztem is csurog egy kicsit.

(#434) VargaI válasza edipqe (#433) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Király, örülük, hogy tetszett neki és hogy megnyugtatta. Akkor be kell lőni a mai társadalmi igényeknek, miből mennyit lehet :))
És azt nem is kérdezte, hogy ez mi? meg honnan? (fura, mert eddig egy csaj sem kérdezte, csak a pasikat foglalkoztatják a miértek...:F :DDD)

(#435) Viszlát válasza VargaI (#432) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Nekem pont ezzel a ''dobjunk be egy aduászt'' dologgal van problémám. Persze, én is megnézek egy romantikus filmet barátnővel, vagy hallgatok vele olyan dalt, de nem azért, hogy meghassam vagy, hogy elcsábítsam, ez gáz, szerintem.

(#436) VargaI válasza Viszlát (#435) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit mintha magadnak mondanál ellent nem? Megnézel vele egy romantikus filmet, hogy elszórakoztasd, meg mert tetszik neki, szereti őket nem? Első mozinál meg még egyételműen csábítás van, szal nem értem hol itt a gáz... Te ezért teszed, hogy ő jól érezze magát, szerintem nincsen különbség. Meg miért ne lehetne újra és újra a meghódítás érzését kelteni benne néha-néha? Úgyis mindig amiatt aggódnak, hogy elég szépnek és vonzónak találod-e még őket egy bizonyos idő után is...szerintem

Persze mindenki különböző, én pl nem tetováltatnám tele a fél hátamat vagy rakatnék nyelvpiercinget sem...(ezzel senkit nem akarok megsérteni ám, nincsen semmi bajom velük, csak nekem nincsen rá igényem ennyi)

[Szerkesztve]

(#437) Viszlát válasza VargaI (#436) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Nem azért viszem el moziba, hogy szórakoztassam, azért viszem, hogy szórakozzunk együtt. De valószínűleg a romantikus kategória is más minden embernél :)

(#438) VargaI válasza Viszlát (#437) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez mindig is igaz, a kettő nem zárja ki egymást. Én szoktam örülni már annak is, hogy más örül, s boldog, pláne ha én váltottam ki :)). Az utolsó mondatod nagyon igaz, van aki egyenesen utálja...de hát vele nem is kell együtt lennem se...''én nem bántom őt, ő nem bánt engem'':DDD

szerk: szerintem értem...csak próbálom az én nézőpontomat is elfogadtatni..:DDD

[Szerkesztve]

(#439) Viszlát válasza VargaI (#438) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Nem akarod érteni, mindegy :)

(#440) dr faustus válasza Viszlát (#431) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Szerintem is borzasztó szöveg, de ki tudja. Lehet, hogy tényleg működik.
Mindenesetre azok a nők, akiket én ismerek, szerintem visítva menekülnének el egy ilyen monológ hallatán. :)

[Szerkesztve]

Warning: Explicit Content

(#441) Viszlát válasza dr faustus (#440) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Elküldtem egy jóbarátomnak (nő), minden körítés nélkül, kíváncsi vagyok mit fog reagálni :DD

(#442) I_Am válasza dr faustus (#440) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az én párom is végtelenül romantikus alkat, de ha ezt odaadnám, hogy elolvassa, szerintem a második mondat után lettenné, hogy elfáradt. :D

Egy szép versnek amit én irtam sokkal jobban örül, még akkor is ha 12 versszakos. :)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#443) VargaI válasza dr faustus (#440) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Tuti hogy vannak...ez egyértelmű. Olyan nincsen, hogy valami mindenkinek jó legyen, sőt már az is ritka, ami az emberek jó részének megfelel.
Puding próbája az evés... ott a 421# küldd el vkinek, ha gondolod. Azt már megis van oldva, mivel úgyis lesz vmi reakció...:R

Egy hasonlát hátha: Önmagában persze hogy kevés. Ez kb olyan mintha rámászol vkire csak úgy, kapsz két akkor a pofont, hogy csak na. Kell hozzá megfelelő előkészítés rávezetés aztán mehet csak...:R

[Szerkesztve]

(#444) orbano válasza I_Am (#442) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

önmagában azért nyilván teljesen más a hatása, mint ha (azt hiszed) az írta, akit szeretsz/aki iránt érdeklődsz... :U
ez nem csak neked szól

A vér nem válik VAZZE!™

(#445) dr faustus válasza VargaI (#443) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Puding próbája az evés... ott a 421# küldd el vkinek, ha gondolod.

Ma érkezett hozzánk egy új kolléganő, azon gondolkozom, vajon jó tesztalany lenne-e. Az a baj, hogy elég okosnak tűnt elsőre, s nem szeretném magam elvágni már az első nap. :))

Warning: Explicit Content

(#446) I_Am válasza orbano (#444) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Természetesen ugy gondoltam, hogy saját irásként adnám oda. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#447) VargaI válasza dr faustus (#445) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

''tesztalany'' ROTFL ezen dobtam egy hátast hallod :DD.
Még mindig ott van az, hogy pusztán a véleményére voltál kíváncsi és kész...bár valóban meló közepette ha vki ilyesmivel zargatna én is kidobnám az ablakon lehet. viszont ott van edipqe példája, ott megörült neki. Minden nő más, leginkább mind kiszámíthatatlan..ezért próba csereszenye az egész :)

szerk: Nőkről írunk szinte egyfolyátban mégis OFF-ba megy..:C

[Szerkesztve]

(#448) gregorik válasza edipqe (#420) üzenetére

gregorik
(senior tag)

''''nagyon érzéki'' nah ez az 1 dolog van ami hiányzik a páromból''

már elnézést, de én (főleg) épp ezért hagytam ott három barátnőt is, noha csúnyán odavoltak értem. ha nem vonz eléggé hormonális szinten :D, akkor az egész románc meg van lőve, ott kell hagyni és be kell indítani üzemileg a methodot, hogy találj egy 10/10-est.

[Szerkesztve]

(#449) brownus

brownus
(PH! addikt)

:D -> [link] bocsi:)

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#450) tekeyagd válasza VargaI (#430) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

híj,emmán tényleg sok egy kicsi! na jó,nagyon! :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.