Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#351) szepi79 válasza bigman00 (#350) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

ez emberi tulajdonság, (mind a butaság, mind a szemétség, mind az egyoldalú véleményalkotás) nem pedig csak a nőkre jellemző.

amúgy mit ártottál az ''uncsitesókának''?

szerk: és ha javasolhatok valamit, ha ilyen hatalmas szöveget gyártasz, légyszives kicsit jobban tördeld, és az se baj, ha nyugszol picit, mindenkinek jobb, ha nem (heves) indulatból írsz.

[Szerkesztve]

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#352) VargaI válasza szepi79 (#351) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

viszont akkor meg számára épp a lényeg veszik ki, hogy kiadja magából a feszkót...:)

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#353) bigman00 válasza szepi79 (#351) üzenetére

bigman00
(fanatikus tag)

Pont ez a durva, hogy semmit nem ártottam neki. Lehet hogy ennyire unatkozik hogy mások idegeit szántja fel, vagy csak simán elmebeteg (szó szerint elmebeteg) vagy, vagy tényleg nem tudom ... De nem is ez zavar, hiszen vannak idióták a földön, miért is ne lennének DE miért hiszi mindezt el valaki rólam, főleg olyas valaki akivel már legalább 2 éve jóban vagyok :F

(#354) szepi79 válasza VargaI (#352) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

arra jobb megoldás, ha összetör egy poharat/tányért, vagy kimegy az erdő szélére orditani egy egészségest.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#355) Calibos válasza szepi79 (#354) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

vagy elszív egy doboz cigit.

(#356) VargaI válasza Calibos (#355) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ja, csak az árt az egészségre, ezt meg legfeljebb kimoderálják...:DDD

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#357) Kokkantas válasza Calibos (#355) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

vagy leül játszani valamivel... (nemkell rosszra gondolni)

(#358) bigman00

bigman00
(fanatikus tag)

a trágár szavakért és a hejenkénti általánosításokért elnézést kérek, a cigit meg az erdőszélen ordibálást valamint a pohárzúzást megvetem, városban vagyok nincs erdő, poharat söpörni nem pálya és a cigi az szintén nem pálya ... de talán átlehet fölötte repülni, talán nem beszéltem oly rondán :U

(#359) szepi79 válasza bigman00 (#358) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

a pohárzúzásban mi megvetni való van? :)

nem beszéltél csúnyán sztem. legalábbis bőven az elfogadható kereteken belül maradtál.

(#360) edipqe válasza bigman00 (#358) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Sosem hittem volna, hogy Analízist, matekot, mat statot, matlabot, valszámot stb-t rühellő gépész emberként ilyet fogok valaha valakitől kérni, de:

lehetne máskor X-et Y-t és Z-t alkalmazni meg maximum esetleg azt hogy én, engem, velem.
mert nekem ez így egy kicsit zavaros (bár a lényeg még nekem is leesett) volt.

Én a szemet, szemért... híve vagyok. Ha valaki nekem keresztbe tesz, azt nem hagyom annyiban. Olyan vagyok mint az elefánt (sosem felejtek).
Van barátja, barátnője, barátai, ékszerei, szüzessége, pénze, jó híre, szgépe, kutyája, macskája, naplója, lakása, szülei, sulija, jövője? Akkor mire vársz? Mérlegeld azt, de csak miután lenyugodtál, hogy mit érdemel. Tengernyi dolog van amit elvehetsz tőle, a legválogatottabb módokon ;]

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#361) bigman00 válasza edipqe (#360) üzenetére

bigman00
(fanatikus tag)

rendben
x: csaj
y: unokatesó

Most hogy kicsit lehiggadtam elkezdtem böngészni a naplózott beszélgetéseket (MSN) hogy rájöjjek min is akadhatott ki az Y, kezdjük azzal hogy X msn címén jelentkezett be és ő szólított le engem...azt se tudtam ki az csak hogy nem X... megkérdezte hogy kivagyok, azt mondtam egy élő legenda majd kinyomtam a beszélgetést... aztán azt mondta elmondja X-nek hogy kiléptem... azt mondtam erre hogy hajrá... erre ő: sok embert megutáltattam már vele, ... én nem foglalkoztam vele írogatta hogy mi mindenre képes aztán a végén azt mondtam hajrá... ekkor megkérdezte tudom e ki ő... erre azt feleltem hogy biztos nem egy élő legenda... ekkor befejezés képpen megkérdezte hogy hogy mondhatok neki ilyet... aztán kilépett és a másnaptól már leírtam ... csak arra tudok következtetni, hogy ez a csaj elmebeteg :F , De MSN-t se tartok többé :D

Pohártörés=söprögetés, szilánkok a talpban, ... megvetendő :)

Jesszusom most jövök rá milyen gáz ez az egész :D hát ez kész röhej :D
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#362) edipqe válasza bigman00 (#361) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

áhhhhh süti na látjátok! Így egy tipikus, nem szappaanoperás pasi is megérti :DDD

Hajánál fogva autó után kötni aztán meg M7, pattogjon a feje a huplikon;]

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#363) Brett apó válasza bigman00 (#361) üzenetére

Brett apó
(tag)

Egyszerű mindkét csajt elfelejteni a picsába! Ha a csaj tényleg a barátod lenne akkor tényleg meghallgatna. Az uncsitesó msn címét vagy számát,ha tudod pedig fölrakhatod valami sexpartnerkereső oldalra ;]

http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks

(#364) Zs.

Zs.
(újonc)

Sziasztok.

Elmesélek egy történetet, kíváncsi vagyok mit szoltok hozzá.
Előre szólok hosszú.

A sztori hét éve kezdődött. Történt, hogy az egyik barátom összejött egy akkor még húsz éves lánnyal, akkor én 22 voltam. Mondhatni a fénykoromat éltem. Rengeteget jártunk bulizni, társaságba bárhova csak a barátok és az együttlét kedvéért. Az egész társaság, akiket a barátaimnak tartok rendkívül összetartó csapat. Tel múlt az idő és egyre jobb barátságba, kerültem ezzel a lánnyal. Mindig is kedveltem a nyílt, közvetlen, bulizós csajokat. Na őt nem kell félteni ő ilyen. Minél közelebb kerültem hozzá annál nehezebb lett a saját kapcsolatomat (kapcsolataimat) fenntartani, hiszen így utólag belegondolva, fordított esetbe én sem szeretném, ha az aktuális barátnőm kijelentené, hogy van egy nagyon kedves fiú barátja, és ugyan már nézzem el neki, hogy esetenként inkább vele van, mint velem. A lényeg a lényeg három évvel ezelőtt a barátom Amerikába utazott és a terveiben az szerepelt, hogy hosszabb távon ott marad. A lány utána ment, de két hét után hazajött, mindegy, hogy miért nem számít. Később kiderült, nem amiatt a konkrét ok miatt, amit most nem írok le, hanem mert szerelmes lett valaki másba. Én megtudtam ezt a dolgot. Rettentően felháborodtam. Nem tartom egy korrekt dolognak, ha valaki nem mondja meg őszintén a másik szemébe, hogy mi a helyzet. Ekkor elbeszélgettem vele.
Nagyon sokat beszélgettünk, és minél többet beszélgettünk, annál inkább rá kellet, hogy jöjjek nem csak a felháborodásom az, ami bánt. Ráeszméltem, hogy féltékeny vagyok. Elöntött ez az érzés és nem tudtam kordába tartani. Kihasználva az ő gyengeségét, amit az elkövetett csalás miatt érzett, én még közelebb furakodtam hozzá. A vége az lett, hogy a végén már mindenért engem hívott. Ha egyedül volt, ha nem, a lényeg az volt, hogy legyek ott. Nem sokra az eset után a haverom hazajött Amerikából és eltelt kb. 2 vagy 3 vagy, mit tudom én hány hónap. Én még mindig a hirtelenjött érzelmeimmel voltam elfoglalva és rettentő gonosz módon mindkettőjüket manipuláltam. Azt akartam, hogy ne menjenek szét. Ha eltávolodnak egymástól én, elveszítem őt, hiszen mégiscsak, mint ffi. a barátommal kell tartanom.
Na mindegy próbálom rövidre fogni. Kicsit kétségbe estem, mert realizálódott bennem, hogy ezzel sem érek el semmit. Remek, hogy ők együtt maradtak, de én még mindig egyedül vagyok és semmi esélyem, azzal lenni, akivel szeretnék.
Na itt elkövettem egy irdatlan nagy hibát. Okuljatok. Megismertem egy másik lányt, ráadásul az említett hölgy jóvoltából. Örvendeztem, hiszen így közösen járhattunk, kelhettünk. Az említett új hölgy bizony megérintett, volt benne valami, amit mindig is kerestem a lányokban. Kedves, sportos, okos, nyílt stb. Na és itt jön az őrület. Miután tudatosult bennem, hogy semmit nem tehetek azért, hogy az enyém legyen akivel valójában szeretnék lenni, minden gondolatom és érzésemet az új lány irányába kezdtem terelni. A vége az lett, hogy minden kapcsolatom megszakadt a barátaimmal. Mindenkivel. Mivel a kedvesem igencsak érezte rajtam azt a furcsa vonzalmat, amit a másik lány ébreszt bennem. Nem törődtem semmivel, elfogadtam, hogy így jobb lesz. Elfelejtem az előző életem és belekezdek egy felnőttebb életbe, az új barátnőmmel (aki rendkívül gyorsan megutált mindenkit körülöttem a korábban említett okok miatt).
Eltelt pár hónap és én eltűntem. Az addig vidám humoros társaságfüggő emberből, egy saját világába menekült, savanyú kis senki lettem. Hittem, hogy ez kell nekem és 10 hónap után elvettem a barátnőmet. Külföldön próbáltunk szerencsét többször is, de csak nem akart összejönni. Egy évvel a megismerkedésünk után kezdtem azt érezni, hogy valami nem stimmel. Mikor az ember úgy fekszik le a másik mellé esténként, hogy arra gondol milyen jó lenne nélküle felébredni és visszatérni, abba az elcseszet szituációba, ami elől ide menekült, hát az már nem normális. Rettentően megromlott a kapcsolatunk. A második év elején már nem is volt nevezhető kapcsolatnak, csak valami egyszerű egymásmellet élésnek.
Tavaly év elején Londonban dolgoztunk és egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, hogy én ezt nem akarom. Ezért májusban hazajöttem. Megbeszéltük, hogy ő kint marad augusztusig, aztán hazajön az egyetem miatt. Na ebből semmi nem lett 3 hétre rá, hogy hazajöttem közölte, hogy szerelmes lett egy brazil pincérbe, és viszlát. Hát kérem ez nem esett jól, de örültem is, hogy vége a két éves szenvedésemnek. Folyt...

Az egyetlen baj az egoistákkal, hogy saját maguk jobban érdekli őket, mint én.

(#365) Zs.

Zs.
(újonc)

Na innen kicsit gyorsítok.
A barátaim, akiket ott hagytam, minden szemrehányás nélkül visszafogadtak, sőt kifelezetten örültek a nagy visszatérésemnek. A lány, aki miatt az egészbe belemásztam egy héten belül megint a legjobb barátom lett. Mivel három hónapig nem volt melóm, és ő meg tanár (nyárszünet ugye) így az egész nyarat együtt töltöttük. A haverom, akivel még mindig együtt volt még örült is, hogy kicsit lefoglalom. Mit ne mondjak az ő kapcsolatuk sem volt felhőtlen. Minden rezzenésükről tudtam. Hol a lány hol a haverom panaszkodott a másikról. Én meg megint kettejük között álltam. Esküszöm, már nem éreztem azt, mint korábban, de éreztem azt is, hogy kezdek vissza süllyedni abba az ingoványba, amiben három éve volta. Az egész nyár és az ősz és a tél bulikkal volt kikövezve (közlöm, hogy az óta is ) züllöttünk, mint régen. Én szeptemberben kaptam melót, mit ad isten egy utcányira a lány munkahelyétől. Így szinte minden nap találkoztun. Ő a lukas óráiban mindig lejött hozzám kávézni, dumálni stb. Szerencsére jó a melóhelyem így ez nekem sem okozott problémát.
És bekövetkezett a katasztrófa: Egy szeptemberi estén megdumáltuk, hogy megyünk bulizni, de rámcsörgött, hogy most jön haza vidékről és fáradt. Vonatozott és kivan teljesen, a haverom Pesten volt és nem volt senki, aki az állomásról hazavigye meg ilyenek. Mondom neki, elviszlek, de nem mondhatod azt, hogy nem megyünk bulizni. Haza vittem. Kajáltunk egyet. Közöltem, hogy akkor most én lelépek, átöltözöm és két óra múlva, megyek érte. Közölte, hogy ugyan már maradjak, aludjunk egy órát és majd utána, együtt elugrunk hozzám, majd onnan megyünk a közös ismerősünkhöz. Nem mondom meg, hogy mi történt, de úgy is kitaláljátok.
Ez tavaly szeptemberben történt. Három napig nem találkoztunk. Nem tudtam a szemébe nézni. De utána mintha mi sem történt volna ismét ott voltunk egymásnak. Sőt a barátságunk még nyíltabbá vált (pedig addig sem volt túl prűd a kapcsolatunk). Idén szakított a haverommal, és én megijedtem, hogy na itt van a pillanat, amikor elveszítem. Ezt el is mondtam neki. Erre közölte velem, hogy ő nem így látja. És igaza lett azóta is naponta beszélünk, találkozunk, sőt. Én egyre inkább azt hiszem, hogy szeretem, és nem tudok ellene tenni. Ő is mutat és tesz dolgokat, amikről én azt hiszem (lehet, hogy tévesen), hogy talán ő is érez valamit (biz. érez csak nem tudom mit). Megmondani nem merem, hogy mit érzek. Olyan vagyok, mint egy gyerek, pedig 29 éves vok. Nem tudom, hogy mi lesz a vége, de kezdek kicsit félni, hogy a végén becsavarodok. Most dobtam (értsd, tényleg úriember módjára elmondtam neki, hogy nem szeretnék vele lenni) egy másik lányt, mert tudom, hogy nem szeretem, és mindig másra gondolok. Na ennyi. Tudom hosszú…

(#366) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ilyen kezdést se láttam még!

szakmai 0 közösségi 2 piaci 0 (0 apróhirdetés)

Nagyon szép történet! Nekem is van hasonló helyzetem, valakivel aki a barátom, de vele néha jobban érzem magam mint a párommal. Neki is van. Nekem is van kapcsolatom. De amikor 1más semébe nézünk akkor mind 2önk párja féltékeny. De csak barátok vagyunk már 3 éve. És a mi barátságunk se prűd :DDD SŐT! Eléggé jól fűszerezett. De remélem, hogy nem megy rá az életem, hogy megoldjam vele a jelenlegi helyzetet. Gondoltál már a megfilmesítésre? Sztem írj neki egy verset. Vagy vidd el a pl.: kishableányra moziba (az a nők nagy részében nem kicsit pendít meg érzelmi húrokat) és mondd el neki, hogy vele akarsz ébredni reggelente.

(#367) Zs. válasza edipqe (#366) üzenetére

Zs.
(újonc)

Köszi a tanácsot. Valószínüleg az a jó megoldás, ha elmondom neki, érzem, hogy az lenne a helyes. Lesz folytatás :B
Ami a kezdőségemet illeti, már vagy öt éve járok erre az oldalra, és több hozzászólásom is volt, csak mindíg elfelejtem a nickem és a jelszavam, de most ezt megjegyzem...

(#368) edipqe válasza Zs. (#367) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

a kezdős dolog az dícséret volt :R
jah én is régen elfelejtettem->megcsináltam->elfelejtettem->megcsináltam. ezt sokáig játszottam :DDD

[Szerkesztve]

(#369) Viszlát válasza edipqe (#366) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Vagy vidd el a pl.: kishableányra moziba (az a nők nagy részében nem kicsit pendít meg érzelmi húrokat)

Ezen lepadlóztam... nem tudom szeretnék-e bármit is attól a nőtől akiben a kis hableány megpendít bármit is... :Y

(#370) Zs.

Zs.
(újonc)

Még egy dolog. Ami a megfilmesítést illeti, már dolgozom a forgatókönyvön :DDD Azt hiszem ez jobb lenne mint a Barátok közt :DD

(#371) edipqe válasza Viszlát (#369) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

minden nő volt kislány! nem? de.
És nem láttam nőt aki anno ne imádta volna. És ha egy nőt akivel ilyen a kapcsolatotok elviszel rá akkor természetesen magára fogja vetíteni, az érzelmeket és a helyzetet. Erre gondolkodóba esik. Megnyílik a szíve. És ha nyitva az ajtó csak be kell mennie a srácnak (ZS) rajta.

Ha valaki felnő az nem jelenti azt hogy a gyerek énjének nyom egy format c: -ot!

[Szerkesztve]

(#372) Zs. válasza edipqe (#371) üzenetére

Zs.
(újonc)

Minden nő volt kislány ez így igaz, és vagyok olyan szerencsés helyzetbe, hogy elég sok lány vesz körül. Néha azt hiszem már ismerem őket. De ez gyorsan elmúlik, amint beszédbe elegyedek velük.
A most következő kijelentésemért bocsánatot kérek előre is minden lánytól aki ezt olvassa:
A nők kiszámíthatattlanok, folyamatosan ellentmondanak önmaguknak, egyik pillanatban még a romantika az ami számít, a következőben meg az, hogy légy machó. Ha elviszed egy filmre megérintheted a szívét, de ha rögtön utánna nem lépsz, már csak a lelki barátság marad, vagy az sem. Bele estem már pár ilyen hibába. Nem értem most akkor mi a helyes? Romantika vs macho dolog. Hol ez kell hol az. Légy elérhetettlen (vagy legalább is látszodj annak) de légy elérhető, légy barát, de légy szerető, fogadj el mindent, de légy határozott. Most akkor mi kell?
Ami a nyitott ajtót illeti, ez az ajtó már nyitva áll, csak én toporzékolok a küszöbön, mert nemtudom melyik arcomat mutassam? :F Keresem az arany középutat :)

bigman00: Ejtsd a csajt (csajokat) ne foglalkozz vele (velük).
UI: éljen az infantilitás, mert az olyan jó :P

(#373) Zs.

Zs.
(újonc)

Elmentam autót venni, ez legalább feldob :DD du. leszek, ez a topic tetszik azt hiszem törzstag leszek...

[Szerkesztve]

(#374) Viszlát válasza edipqe (#371) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Természetesen megvannak a gyermeki szív-lélek előnyei, de azért nem kéne ezt mindenre ráhúzni. Létezik egy olyan dolog, amit érzelmi intelligenciának hívnak, jómagam ezt többre becsülöm egy nőben :)

(#375) I_Am válasza Viszlát (#369) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Minden csak nézőpont kérdése, lehet nem pedofil, csak türelmetlen, hogy a kis hableányra viszi az ''áldozatokat''. :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#376) bigman00 válasza Zs. (#372) üzenetére

bigman00
(fanatikus tag)

Hiába van nyitva az ajtó azért csöngetni kell mielőtt belépnél :D
Amúgy most hallottam egy felmérésről miszerint a nőket jobban feldobja a vásárlás mint egy férfi társosága, szóval menjél vele vásárolni :D

(#377) EQMontoya válasza bigman00 (#376) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az már gyanúsan önfeláldozó lépésnek tünik :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#378) edipqe válasza I_Am (#375) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

I AM:[OFF]22 éves gépészmérnök (még 1 év kell neki), csajt vittem kishableányra. x nyelven beszél, a teste egy istennőé, ha kéne akkor már ma képes lenne a caládja vállalkozását 1-az 1be átvenni és sikerét tovább vinni, komoly és nagyon megfontolt, okos, és érzelmi inteligenciában sem szenvedett az a kedves teremtés hiányt. ennyit a pedofíliáról. Nálánál NŐbb NŐT nem hordott még a hátán a Föld. Ha valaki azokba a tutajos szemekbe néz örökre elvész. /OFF]lásd 136-os hsz

[Szerkesztve]

(#379) I_Am válasza EQMontoya (#377) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én pölö imádok vásárolni párommal.

Mondta is, hogy mennyire szereti bennem, hogy néha nagyobb élvezettel vetem bele magam a vásárlásba mint Ő. :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#380) Twiggydoll válasza Zs. (#372) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

haha.tényleg ilyenek a nők :))

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

(#381) Viszlát válasza Zs. (#372) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Nos ez a probléma valóban fennáll de távolról sem olyan misztikus a probléma. A korábban emlegetett érzelmi intelligencia hiánya, alapvető önismereti gondok és a fogyasztói társadalomra jellemző mindent egyszerre akarok szemlélet halmozottan meglévő jelensége. Három lehetőséged van, megvárod, míg felnő, vagy megpróbálsz segíteni neki a fejlődésben (amiben benne van a rizikó, hogy nem Te leszel az akit igazán akar, ha végül rájön, hogy mit és kit akar). A harmadik lehetőség pedig, hogy olyan messze futsz tőle amennyire csak tudsz :)

(#382) Twiggydoll válasza Viszlát (#381) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

szerintem nem arra célzott h a nők gyerekesek,hanem hogy változó kedvűek...

(#383) Viszlát válasza Twiggydoll (#382) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Az általa felvázolt jelenség nem kedv kérdése szerintem és nem is gyerekességé.

(#384) tildy válasza Zs. (#372) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ami a nyitott ajtót illeti, ez az ajtó már nyitva áll, csak én toporzékolok a küszöbön, mert nemtudom melyik arcomat mutassam?Miért arcot akarsz mutatni? Miért nem önmagad? És miért akarsz másoknak megfelelni?

edipqe: skatulya. Szerintem a nőket sokkkal jobban megérinti Scrat, a motkány, mitn egy kis hableány;]

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#385) Twiggydoll válasza tildy (#384) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

pedig én nagyon szerettem a walt disneys arielt:) engem megint megríkatna. de a motkány is ari :))

a legszomorúbb akkor is a Dumbo volt:(

(#386) szepi79 válasza Zs. (#373) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem tálalj ki mindent a csajnak, azt is, hogy a házasságod csak menekülés volt pont előle, stb. ha nem is azonnal, egyben az egészet, de szépen lassan, adagolva...

(#387) tildy válasza Zs. (#364) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ne haragudj, hogy ilyet kérdek, de miért ugrottál fejest egy házasságba? Szvsz az egy komoly döntésnek kéne , hogy legyen, nem pedig 10 hónap után, csak úgy...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#388) tekeyagd válasza tildy (#387) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hát igen,ezt én sem értem...

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#389) orbano

orbano
(PH! félisten)

szerintem teljesen felesleges ''kitálalni'', gondolom úgyis jóban vannak. én egyszerűen megmondanám mit akarok. ezt pedig a lehető legszenvedélyesebb, legmagabiztosabb formában...

A vér nem válik VAZZE!™

(#390) Kidus válasza tildy (#387) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:DDD
Most eszembe jutottunk mi.
Nem az ido szamit, hanem hogy ismerd magad, tudd, mit akarsz, mire vagysz igazan, es erezd azt is, hogy ismered a masikat, es tudod, o mit akar.
Ez is ido persze, de 10 honap is eleg, vagy adott esetben kevesebb. Van, akinek 10 ev is keves ( lenne ) hozza.
O valahol erezte szerintem, hogy nem lesz ez igy jo, csak talan maganak sem merte beismerni. De aztan rajott, ahogyan a masik fel is. Idoben. Ez meg a szerencsesebb eset szerintem.

Assuming Control

(#391) tildy válasza Kidus (#390) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is eszembe jutottatok ti ,de a ti esetetek - ha fogalmazhatok így - azért egy hangyányit más....

Nem az ido szamit, hanem hogy ismerd magad, tudd, mit akarsz, mire vagysz igazan, es erezd azt is, hogy ismered a masikat, es tudod, o mit akar.
ehhehe , én ezt már annyiszor megkajáltam, hogy azt hittem ismerem a másikat. Miközben folyamatosan változik. Ő is, én is, minden...
(De ezt most nem rátok értem, csak így eszembe jutott)

Mégvalami, ezt már a többieknek : valaki írta ma , vagy tegnap itt, hogy a nők mennyire kiszámíthatatlanok.... Hát nemcsak a nők... Annyira lelkiállapot-függőek a pasik is, hogy azt el nem lehet mondani...

(#392) bigman00 válasza Kidus (#390) üzenetére

bigman00
(fanatikus tag)

Szerintem ez az összevissza házasodósdi egyáltalán nem szerencsés :U

(#393) -=Libria=- válasza tildy (#391) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

hát, kiszámíthatatlanság....én bnőmmel most pont ilyen időszakban vagyok, nemrég óta vagyunk együtt, de amit csinál és amit mond az teljesen egymásnak mondanak ellent - mivel nemrég óta, szeretne bizonyos távolságot tartani azért, viszont néha egy egy mozdulatával olyan dolgokat képes ébreszteni bennem amit soha nem hittem volna ilyen rövid idő után, majd pedig rá 2pillanatra egy két mondatával megint a mélybe képes taszítani....ennyit a kiszámíthatóságról, csak mivel én ilyen téren kiegyensúlyozottabb vagyok, engem ez eléggé zavar, emgvisel mert az én lelkiállapotom emg aszerint idomul

[Szerkesztve]

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#394) Kidus válasza bigman00 (#392) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En sem mondtam, hogy az lenne.

Assuming Control

(#395) tiv83us válasza bigman00 (#392) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez teny.
Viszont errol egy szo nem esett jelen esetben.
Bar gondolkoztam, hogy elveszek egy mangusztat...:U

Hold the line!

(#396) Kidus válasza tiv83us (#395) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mepont mangusztat?
Vizilő? :P

Assuming Control

(#397) tiv83us válasza Kidus (#396) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mer nem beszel annyit mint te, angyalom ragyogom.

Hold the line!

(#398) tildy válasza -=Libria=- (#393) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én kicsit másra gondoltam: pl. ami egyik nap tetszik neki, az máskor nem, , és ez épp hangulatfüggő...

(#399) Kidus válasza tiv83us (#397) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Cserebe harap.... de te tudod :D

[link]

Assuming Control

(#400) tiv83us válasza Kidus (#399) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De legalabb nem porszivozik es nem ver ossze, ha kiontom a sort a szonyegre es a lady friss torolkozojevel turlom fö'.
Meg nem offol annyit mint te...:U

Hold the line!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.