Félreértettél: nem osztottam senkit. Nem is értem miért gondolod , hogy hárpia vagyok, sőt azt, hogy rajtad vezetem le a feszt.
Kidus írta jól a hozott mintát. Meglátszik az is , hol voltak leosztott szerepek. És ahol ilyen ezt csináld meg azt csináld meg dolog volt, ott nagy eséllyel meg it utálták azt a szerepet az emberek. Ahol normális munkamegosztás, azt meg kevésbé.
A férfiakat pedig nem kell megölni, csak megtaítani arra, hogy már nem a középkorban vagyunk, és a nőnek is lehetnek vágyai, illetve vannak olyan dolgok is, amik régebben az ő feladatkörük volt, de ma már nem biztos, hogy szívesen végzik. Ilyesmibe nem szabad belekergetni az embert , megbeszélni persze lehet.De ha túlságosan zavaró, akkor előbb utóbb tényleg muszáj az ilyen kapcsolatból kilépni.
(Pl. nem mindegy az sem, hogy valami elvárás, vagy kérés. Ha pl. egy nő elvárja, hogy a férje mindig ágyba reggelivel várja, az szerintem nem helyes.... Az viszont ha néha néhja megkéri, vagy pont fordítva , a férfi kéri meg , hogy legyen ágybareggeli (de írhattam volna mást is) , az szerintem tök korrekt ) Szóval nekem az elvárásokkal van bajom, valószínű , ez is otthonról hozott dolog.
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain