Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#301) EQMontoya válasza VargaI (#300) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ajjajjj :DDD amúgy szándékos volt, sejtettem, h erre a kijelentésre nem épp ilyesfajta választ vár ;]

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#302) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor én génhibás lennék :U
Szeretek sőt imádok porszívózni, pontos, könnyed, precíz, kikapcsolhatod az agyad (végre) típusu munka a porszívózás. A párom meg utálja. Tudok mosogatni, szoktam is de utálok a trutyiban turkálni :DDD
Főzni a psik tudnak jobban az indok genetikai. Elvileg érzékenyebb a szaglásunk, ízlelésünk (jól jött a vadászatokon ez a 2 dolog). Viszont a nők meg díszíteni, szervírozni tudnak nagyon faintosan. Nincs szépérzékem. Ez van. A szemetet én viszem le. Barkácsolni én szoktam mert a drága 2 percenként leveri a kezét közben vagy megkarcolja, szétveri, elrontja csak mégjobban a dolgokat.
Én fekszek késöbb, de Ő kel hamarabb ami gáz mert én fel szoktam rá kelni. És idegesíti hogy használhatatlan (se lát se hall) zombi vagyok kb 8-9-ig :DDD Ő meg felkel és hopp már műkszik is az agya. BÁMULATOS! Ilyenkor persze szeretet teljesen ébresztget, simogat, círógat, puszihegyek. De ha én még aludni akarnék akkor túl boldoggá nem tesz vele ;]
De már kezdi ezt átlátni és nem haragszik meg annyira ha reggel annyit tudok dünnyögni neki hogy ahhhham, iggen, kérek, ja, nem. Ez a szókincsem 1 órán át :DDD . Ha a reggeli után én a cipősbe rakom a vajat azon senki se lepődik meg. Vagy a mosogatóba a kenyeret.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#303) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogy lehet vkivel megértetni, hogy mivel eljátszotta az esélyét nálad max alap kommunikáción kívül nem akarsz semmit? Mert az neki nem elég és jön mindenféle dumával, de az a baj hogy tudom, hogy csak játsza az eszét :(((. Haragban meg nem akarok lenni senkivel, mert annál szarabb nincsen, ha meg összefuttok - ami elég sűrűn megesik - hogy na már megint itt van/látom, és csak a kedvem szúrom el amiatt, hogy utáljuk egymást helyből, meg bunkózzak..:(. (Eddig nem volt ilyen gondom, mert akivel meghasalt vmi, azzal többet nem szoktam találkozni, vagy ha nagyritkán, akkor is képesek voltunk kulturáltan, akár segíteni a másiknak is korábbi előzményekre való tekintet nélkül, felnőtt emberek módjára.)

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#304) tildy válasza VargaI (#300) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát de komolyan, hogy lehet már ilyen hülyeséget mondani, hogy a nőnek ez a dolga, a férfinak meg az?
Kérem szépen, akinek nem tetszik a rendszer, el lehet menni, lehet más csajt keresni. Nem itt nyavikolni, hogy jajj milyen rossz, hogy nem vár ágybareggelivel, nem mossa ki a ruhát, és egész nap csak a tévé előtt ül.(Mintha anyámat hallanám... ) Ilyesmin enm változtat egykönnyen az ember, akkor sem, ha a párja ráparancsol, sőt ,attól még csak rosszabb lesz

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#305) Kidus válasza tildy (#304) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazat kell, hogy adjak, az alapveto beallitottsagok nem, vagy csak nehezen es nyogve nyelosen valtoznak. Erre meg ramehet gyorsan a kapcsolat. Meg lassan is.
Elsosorban az hatarozhatja meg ezt, amiben az ember felnott. En munkamegosztast lattam otthon, nem kiosztott szerepeket, nekem ez a termeszetes. Ha valaki olyan csaladban no fel, ahol a no haziasszony, mos-foz-takarit, apuka meg dolgozik, valoszinuleg ezt a rendszert is tartja normalisnak.
Ezert azt gondolom, hogy akiknel ez alapveto problema mar az elejen, ott ez kesobb sem lesz maskepp, ugyanigy problema lesz kesobb is, mivel nem nagyon lehet rajta valtoztatni, es nem is kell. Mindenki megtalalja a hozza illot elobb vagy utobb :)

Assuming Control

(#306) gregorik

gregorik
(senior tag)

namost inkább az ezalatti topikomra reagáljatok/jelentkezzetek ezerrel :D.

[link]

[Szerkesztve]

(#307) Kokkantas válasza Kidus (#305) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

''Mindenki megtalalja a hozza illot elobb vagy utobb''

Vagy nem... ;]

(#308) SzalaiG válasza Calogero (#299) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

:(((

Jellemző. Az igazán jó nők egyediek.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#309) edipqe válasza SzalaiG (#308) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

És foglaltak, betonbiztos kapcsolatban :DDD

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#310) Kokkantas válasza edipqe (#309) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

vagy a nőkre buknak ők is...

[Szerkesztve]

(#311) edipqe válasza Kokkantas (#310) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

vagy egy pasi már korábban megbántotta/kihasználta/megalázta ŐT annyira hogy jó ideig nem tud megnyílni/megbízni/beleszeretni más pasikba.

(#312) VargaI válasza tildy (#304) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Vicces, ez már lassan öljük meg a hírnököt kategória...:U
ő...semmi ilyesmit nem mondtam. Sőt, ha olvastad a hsz-em (296#) akkor nem értem hol itt a probléma :F, de örülük hogy EQMontoya-án jól felhúzva magad rajtam vezetted le a feszt, szívesen máskor is, ha valakit ki akarsz osztani...:P
peace :R

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#313) YouCanCANON

YouCanCANON
(fanatikus tag)

jajj de jó... megtaláltam ismét a topicot! hátha tudok valamit tanulni, én kis ártatlanka :B

You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

(#314) tekeyagd válasza edipqe (#311) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hamar felejtenek,és képesek újrakezdeni velük... :(((
persze nem ok vagy érdek nélkül... :((

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#315) tildy válasza VargaI (#312) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Félreértettél: nem osztottam senkit. Nem is értem miért gondolod , hogy hárpia vagyok, sőt azt, hogy rajtad vezetem le a feszt.
Kidus írta jól a hozott mintát. Meglátszik az is , hol voltak leosztott szerepek. És ahol ilyen ezt csináld meg azt csináld meg dolog volt, ott nagy eséllyel meg it utálták azt a szerepet az emberek. Ahol normális munkamegosztás, azt meg kevésbé.
A férfiakat pedig nem kell megölni, csak megtaítani arra, hogy már nem a középkorban vagyunk, és a nőnek is lehetnek vágyai, illetve vannak olyan dolgok is, amik régebben az ő feladatkörük volt, de ma már nem biztos, hogy szívesen végzik. Ilyesmibe nem szabad belekergetni az embert , megbeszélni persze lehet.De ha túlságosan zavaró, akkor előbb utóbb tényleg muszáj az ilyen kapcsolatból kilépni.

(Pl. nem mindegy az sem, hogy valami elvárás, vagy kérés. Ha pl. egy nő elvárja, hogy a férje mindig ágyba reggelivel várja, az szerintem nem helyes.... Az viszont ha néha néhja megkéri, vagy pont fordítva , a férfi kéri meg , hogy legyen ágybareggeli (de írhattam volna mást is) , az szerintem tök korrekt ) Szóval nekem az elvárásokkal van bajom, valószínű , ez is otthonról hozott dolog.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#316) edipqe válasza tekeyagd (#314) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

hú ez nekem most magas volt.
mármint hogy visszamennek azokhoz a pasikhoz akik már megszivatták őket?

(#317) VargaI válasza tildy (#315) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

''Nem is értem miért gondolod , hogy hárpia vagyok, sőt azt, hogy rajtad vezetem le a feszt. ''
Előbbit nem gondoltam, nem szeretem ha helyettem mondják meg mások mit gondolok, azért csak nem vagy gondolatolvasó nem? vagy igen? ;] Utóbbit meg igenis megtetted, kirohantál, kifújtad a gőzt, ezzel nincsen semmi baj. A hsz-em meg teljesen nyugodt és inkább komolytalan hangvételű akart lenni, gondoltam ezt egyértelművé teszi ez a smiley is : :P , ezek szerint mégsem... :)

Az elhangzottakkal egyetértek. Egyébként is ezek evidens dolgok kellenének, hogy legyenek. Ha ismerem a párom, akkor úgyis a kedvére teszek, ahol tudok, de többnyire úgy ami nekem is örömet okozzon, ha másnem azzal, hogy örülök, hogy örömet szerezhettem neki...:))

edipqe: Elég jellemző viselkedés mindkét oldalról, csak sajna leginkább akkor ha nem egyformán kölcsönös az érzelem. Ekkor ugyanis a szerelmesebbik fél csak tűr és tűr és bármit megtesz egy kis kedvességért. Ekkor szoktak csodálkozni normális (értsd nem rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélem a világot emberek), hogy hogy lehet ilyet eltűrni és még visszamegy hozzá bocsánatot kérni, meg még mindig az tesz/küzd, akit olykor-olykor porig aláznak...:(

[Szerkesztve]

(#318) tildy válasza VargaI (#317) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az a smiley inkább olyan beszólósnak érződik :U Nem vagyok gondolatolvasó, csak úgy néz ki totál félreértjük egymás ''hangnemét'' :F A fene vigye el , hogy itt nem látszódik a non-verbális kommunikáció :B

(#319) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

hála a jó égnek sztem hogy nem látszódik!

Így a nők nincsenek előnyben. A pasiknak a non-verbális kommunikációs jelek nem mondanak szinte semmit. A nők a valóságban előnyben vannak. A monitor mögött ez az előny elhal.

(#320) VargaI válasza tildy (#318) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért próbáltam leírni az előző hsz-be, hogy poénkodósra próbáltam venni a figurát...azzal, hogy EQMontoya-nak szóltam, hogy vigyázzon, mert vége lesz, mindjárt kivégzed :)), neked sikerült felvenni és a gúnyos cinizmus olvastad ki belőle...van ez így...van webcam is...:U :))

[Szerkesztve]

(#321) tekeyagd válasza edipqe (#316) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hát legutóbbi exem ezt tette... :(((

(#322) Kokkantas válasza edipqe (#316) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Láttam már erre példát... nemis egyet

(#323) edipqe válasza Kokkantas (#322) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen én is 1-2 szer láttam már ezt az életben megnyílvánúlni. Csak azért kérdeztem rá mert kora reggel nem volt teljesen tiszta hogy mit is szerettél volna mondani.

(#324) I_Am válasza tildy (#315) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hozott minta?

Mintha pont Te írtad volna, hogy nem lehet és nem szabad általánosítani... :U

Amiben felnősz, azzá válsz? Ezt már Freud is megcáfolta...

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#325) tekeyagd válasza edipqe (#323) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

én csak arra lennék kíváncsi,h közben mit éreznek a nők. miközben szarrá alázzák őket,és gyakorlatilag tojnak a fejükre. sztem ez egyetlen normális embernek sem okozna örömet vagy megelégedést... :(

(#326) VargaI válasza tekeyagd (#325) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudnod kell, hogy a szerelem ''egy incesztuózus szadomazochista duálunió''...egyes könyvek szerint...egy vírusos betegség, nem éppen ''normális állapot'', nem véletlenül mondják, hogy a szerelem vakká tesz. Rózsaszín szemüvegen keresztül nézve a világot egész máshogy tűnnek a dolgok, és iszonyat nagy hülyeségekre is képesek az emberek, hogy elérjék, amit nagyon akarnak...A baj az, hogy ez még saját magát erősíti, minél többet szenved annál jobban fog örülni egy apró morzsának is akár (egy ölelés, egy csók, vagy akár az, hogy újra ''együtt'' megint...), mert megküzdött érte, elérte amit akart :(.(legalábbis akkor, ott, azt hiszi..)

[Szerkesztve]

(#327) tekeyagd válasza VargaI (#326) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hát én is erre jutottam anno,mint szenvedő 3. fél.. :Y . megéreni azonban soha nem fogom ezt... :(

egyébként időközben kiderült,h exem otthon nem meri/akarja elmondani ki a pasija (hogy a régi emberkével kever újra),ez mondjuk mindent elmond a dologról. A csaj vagy anno hazudott mindenkinek,vagy most hazudik saját magának. az idő majd megoldja a dolgait remélem,tisztán egyelőre nem akar látni,ha rákérdeznek a srácra nála,akkor hevesen tagad és dühkitörései vannak... :C :C :C

[Szerkesztve]

(#328) tildy válasza I_Am (#324) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyet sehol nem írtam. Ezt hogy következtetted ki a mondandómból?
Pont azt írtam, hogy nálam otthonról hozott dolog az, hogy elvártak tőlem dolgokat -> ezért én azt jól meg is utáltam, amit elvártak . (Vááá megint abba a hibába estem, hogy nem igazán tudom jól megfogalmazni a mondandómat)
Bár valószínűleg a hozott szó nem épp megfelelő ide. :U Az okozat , folyomány, következménye szó talán megfelelőbb lett volna , és kevésbé félreérthetőbb.

[Szerkesztve]

(#329) szepi79 válasza tekeyagd (#325) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

ezen én is sokat gondolkoztam. én arra jutottam, hogyha az ilyen mazochista tipusú nők találnak egy rendes pasit, egyszerűen nem hiszik el, hogy ilyen van, és állandóan attól paráznak, hogy mikor jön be valami rejtett hiba, valami eltitkolt akármi. és egyszerűen azért nem érzi jól magát, mert nem látja a kapcsolat buktatóját, és inkább visszamegy ahhoz, aki iszik, le se szarja és alkalmanként egy pofont is kioszt, mert ott legalább tisztában van azzal, mire számíthat. szal szerintem inkább a biztos rosszat választják a bizonytalan helyett.

még1x kihangsúlyozonom, hogy nem minden nő ilyen (szerencsére!), csak van ilyen tipus is.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#330) tekeyagd válasza szepi79 (#329) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hiba mindenkiben van,de nem mindegy,hogy milyen vonatkozásban és mennyi...
de ha ez kell nekik,hát legyen velük boldog az életük. mondjuk a 2 dolog teljesen kizárja egymást :))
az emlékeit meg az ember nem tudja kitörölni,sokan a leveleket,sms-eket is megőrzik,visszaolvassák,rájöhetnek olyan dolgokra a jövőben,hogy oltári nagy bakikat voltak képesek elkövetni... :W

(#331) tekeyagd válasza tekeyagd (#330) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

és itt gondolok magamra is,nem csak a mindenkori másik félre...

(#332) szepi79 válasza tekeyagd (#330) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

hiba mindenkiben van,de nem mindegy,hogy milyen vonatkozásban és mennyi...

így van, a rendes pasi alatt kb. azt a mostanában szerencsére (na jó, annyira nem szerencsére, nagy lesz a konkurenciám :DDD ) elszaporodni látszó állattipust értem, aki gyakran kedveskedik zöldséggel a párjának, nem nézi le túlságosan annak másabb felépítésű, de nem feltétlenül egyszerűbb agymechanikája miatt és még meg sem csalja a szükségesnél sokkal gyakrabban. :DDD

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#333) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

''az idő majd megoldja a dolgait remélem''

Ez egy kicsit Punisher-esre sikeredett.

(#334) tekeyagd válasza edipqe (#333) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hm,nem annak szántam... :(((
nem akarok én senkinek sem rosszat,nemhogy pont Neki... :))

(#335) Kokkantas válasza szepi79 (#332) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Minek a nőknek a répa... :F

(#336) nRu3 válasza szepi79 (#329) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

hu rólam van szó :D az én ex kedvesem mindig hibát kereset a szavaimban ha már másba nem tudott belekötni ,én meg a sok huzását elnéztem, mire most se ő se én nem tudjuk mit akarunk és mitt merünk egymástol, közben mindketten szenvedünk és éljük külön életünket, de az egyikünknek semm tetszik és a telefonos értelmetlen kapcsolat tartás megy amivel egymást csak kivégezük, de egyikünk semm tesszi meg az első vagy utolsó értelmes lépést.

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#337) I_Am válasza nRu3 (#336) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de egyikünk sem tesszi meg az első vagy utolsó értelmes lépést... vagy szánná rá magát, hogy egy értelmes és hosszabb beszélgetésbe kezdjen a másik féllel. Ahol mindent meg tudtok beszélni és ha elég komolyan gondolja az egyik fél akkor csatlakozik hozzá a másik is és megkötitek a saját kis kompromisszumaitokat, aztán végre, talán boldogan élhettek....

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#338) nRu3 válasza I_Am (#337) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

de ezt sem én sem ő nem teszük meg, hogy miért ne kérdezd, makacsság ,büszkeség , vagy tényleg ahogy mondják ha elsőre nem megy akkor nem kell erőltetni, Igazad van és azt mi is tudjuk hogy a legegyszerübb és a legjobb lenne közösenn leülni és megbeszélni kitárgyalni a problémáinkat és a sértödéseinket, de nem olyan egyszerü mégsem, mert nem ezt teszük.
Vagy csak tényleg anyagi vonzata van a dolognak ami az én egyetlen hátrányom, nem tudok stabil biztos szép jővőt garantálni egyenlőre

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#339) I_Am válasza nRu3 (#338) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha az anyagi háttér ennyire elbizonytalanító tényező a leányzó részéről, akkor szerintem nincs is miről tovább beszélnetek.

Viszont az elváláshoz is le kell ülni beszélgetni. És ezt ha már férfinak születtél, Neked kell kezdeményezni és lezárni, mint ahogyan a legtöbb esetben is a férfi nyit egy nő felé és a nő választ, hogy kell-e neki. ;)

(#340) nRu3 válasza I_Am (#339) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Nem fő szempont az anyagi de fontos, ezt ő is elmondta, de azt én sem akkarom hogy x év mulva valami történyen a munkámal és utána hiányban szenvedjünk föleg ha közben lenne gyerek, sajnos a mai világban a karrier fontos és az nálam most bizonytalan. A gond ha én nyitok felé akkor kitér előlem, vagy még mindig nem tudja mitt akkar. sajna elég koplikált esetbe estem bele sok tényező van ami neheziti a helyzetet. pl 1200Km :W és ez elég nagy gond. ami persze orvosolható és eleinte nem volt gond.

(#341) I_Am válasza nRu3 (#340) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Állás?

Manapság nem lehet ilyen kérdésben olyan messzire tervezni, hogy emiatt bukjon bármi is. Én megélek a jég hátán is, mindíg ezt mondom magamnak és bizonyítom is ha az kell. Te miért vagy ennyire bizonytalan? Mert talán ha itt mutatnál egy kis határozottságot, akkor ''komolyabban'' vennének és máris lehetne egy jövőkép, amiért megéri küzdeni. De amig ez nincs, mert ''mi lesz ha...'' van helyette sok, addig nem lesz normális életed sem. Szerintem.

(#342) nRu3 válasza I_Am (#341) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

A mostani munkámal minden évben egyre kevesebet keresek már a Kft-m bezárásán gondolkozok mert azal is kiadás sporolok, másba amibe belekezdek a bevétel elmarad de nem bukok legalább. De előre most nem birok jutni, abban igazad van hogy csak bennem és a hozáálsal van a gond.Mert ha valaki valamit el akkar érni akkor küzd érte, ezzel általában nem is volt gond mostanáig.

(#343) tekeyagd

tekeyagd
(fanatikus tag)

mi van,mindenki nekiállt pénzt csinálni??? :DDD

(#344) fokukac válasza tekeyagd (#343) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

hát, ha egyszer a nőknek az kell... :)

egy tanulságos kis rajzfilm :

[link]
:D

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#345) frame>24 válasza fokukac (#344) üzenetére

frame>24
(őstag)

:DDD : azér amikor megsózza az nagyon durva... :DDD
..meg többi is vitzes!

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#346) tekeyagd válasza fokukac (#344) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

ez igen! :R

(#347) Llajon

Llajon
(lelkes újonc)

Fú milyen kalandom volt most szombaton :)

LLAJON

(#348) tekeyagd válasza Llajon (#347) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

há így mán mi is tisztában vagyunk vele! :DDD

(#349) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

:B
na milyen volt mesélj.

(#350) bigman00

bigman00
(fanatikus tag)

Hogy képes egy nők olyan mocskosul szemét lenni mikor semmit nem ártott neki az alany. És méginkább miért hisznek el egymásnak mindent DE szó szerint mindent a nők, és miért nem hisznekk az alanynak? Miért nem kíváncsi mindkét fél véleményére? Talán mert fél hogy kiderül hogy mégsincs igaza? Hogy lehet valakit megalapozatlanul egy ember szavának alátámasztásával végérvényesen elásni? És mennyire de mennyire álnok hazug pics@ az aki képes elhitetni a másik nővel hogy az alany hazug? És miért vagyok olyan kib@szott büszke hogy engem ez zavarjon?
Kissé érthetetlen tudom, de számomra is az.
Volt egyszer egy nőnemű lény meg voltam én. Nem volt semmi olyan amitől azt lehetnek hinni hogy jártunk, tényleg csak barátok voltunk. A lány kissé esetlen, naív, gyakorta buta de mégis rendes. De volt ennek a lánynak egy gonosz unokatestvére akivel összehozott a sors (nemillik rosszra gondolni csak szóba elegyedtem vele). EZ a nő (márha lehet ezt a szót használni erre az álnok szörnyetegre) közölte hogy bármikor elintézheti hogy az a bizonyos lány örökre megutáljon. Nem igazán fogtam fel mit is akar ezzel mondani, így félvárról vettem a dolgot közöltem vele hogy hajrá. Másnap összefutottam a lánnyal (aki nem az unokatestvér) aki közölte velem hogy egy szemét tetü vagyok amiért elküldtem a picsába az ''UNCSITESÓJÁT'' ... Én csak néztem magam elé hogy most mi is van, majd sikerült megmagyaráznom hogy ez így nagyon nem igaz, a lány el is hitte meg nem is hiszen az ő ''uncsitesókája'' ilyet nem csinálna de énse ... szval el lett felejtve. Hazaérvén tapasztalom hogy msn-en rezgetnek. Az ''uncsitesóka'' volt az, közölte hogy egy bunkó paraszt vagyok és hogy a lány úgyis neki fog hinni. NEm akartam elküldeni oda hisz akkor alátámasztottam volna azt amit állított. Hejette közöltem hogy a beszélgetések naplózva vannak amit bármikor megmutathatok a lánynak. Eleinte még könyörgött is hogy ne tegyem, én nem foglalkoztam vele majd megunnya, de mégsem így lett. Mára odáig fajult a hejzet hogy a lány (aki nem az unokatesó) szóba sem áll velem, hiába bizonygatok neki esküdözöm nem foglalkozik velem.... most már tudom micsoda két buta libával van dolgom a probléma csak a következő: képes lennék szétzúzni a puszta kezemmel egy gyémántot olyan mérhetetlenül felidegesített a dolog. Hazugnak tartanak, ugyanakkor sikerült kicsesznie velem egy tizenéves kis rib@nc-nak...
Egy gonosz unokatestvér történetét halhattátok. (a hejenként nem nyomdaképes szavakért mint pl ''RIB@NC!!!'' elnézést kérek, az indulat beszél belőlem ...) :W :W :W

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.