Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#251) I_Am válasza dokar (#245) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én még el sem jegyeztem, de mindig kávéval kelt, holott nem szereti, hogy azzal kelek, de mégis megfőzi nekem. :)) Néha iszik is egy kortyot a kávémból ha nagyon keveset aludt éjjel.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#252) Boxiné válasza dokar (#238) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Csórikám :( Mi lenne, ha te sem csinálnál otthon semmit? Mondjuk: nincs kaja, nincs szex. Kezdésnek szerintem ez is megtenné. ;] Nekem a képemről lesülne a bőr, ha a párom éhezne, vagy nem lenne tiszta ruhája.
Amúgy meddig vagy hajlandó ezt elviselni :F

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#253) Iscariah válasza Boxiné (#252) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!
Igazából nem ismerem a srácot, de Te most arra adtál neki tippet, hogy ő mint férfiember, azzal fenyegesse az asszonyt hogy nincs szex.. Nos azért tényleg van sokszor hogy a nő akarja jobban, de azért én nem csesznék ki magammal is... :DDD

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#254) szepi79 válasza dokar (#238) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

és dolgozik valamit? vagy tanul? egyébként nem olyan nagy baj az, ha egy férfiember főz mondjuk....

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#255) I_Am válasza szepi79 (#254) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én kedden lasagne-t csinálok kedvesnek. Multkor csináltam és nagyon izlett neki, azt mondta ennyire finom lasagne-t még Joey sem ehetett soha. :D
Mi imádunk főzni, sőt néha azon kapunk össze ki főzzön a másikra. :))

Mondom, ha Őt nem veszem el, akkor soha senkit nem fogok. :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#256) Speed(R) válasza I_Am (#255) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pfuj, te szerelmes vagy :)

Szerinted/szerintetek normális az, hogy 1+ éve nincs mellettem senki és nem zavar? Szexuális szempontból sem tartok egy csajt sem érdemesnek arra, hogy közeledjek :U Egyszerűen hiányoznak az érzések belőlem, vagy nem tudom, közömbös vagyok. Nagyon elkúrt valamit eXem? Vagy én..? Hülyén(ek) érzem magam :o

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#257) dokar válasza szepi79 (#254) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mindketten dolgozunk, bár ő most betegszabadságon van

extra

(#258) dokar válasza Boxiné (#252) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi lenne, ha te sem csinálnál otthon semmit?

hát ő mindig ezt hangoztatja nekem, holott a kívülállok pont az ellenkezőjét jegyezik meg

eszek rendesen és van tiszta ruhám is :D
legtöbbször ha nem csinál kaját, akkor én csinálok, az úgyis jobban ízlik és ő is kap belőle
ha nem megy a hegy mohamedhez... :U

extra

(#259) tekeyagd válasza Speed(R) (#256) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

biztos az,más is van így. bár nekem már hiányzik,h nincs velem senki,várom az alkamas jelöltet... ;)

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#260) tildy válasza dokar (#238) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beszeltetek mar rola, hogy ez neked nem tetszik?

En peldaul addig ritkan fozok, amig parom meg nem mondja, mit szeretne enni. (Kivetel ez alola rizs plusz csirke, mert az barmikor johet).

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#261) tildy válasza I_Am (#228) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkoriban szegyen volt valni, meg sokan nem is mertek, satobbi. Rengeteg olyan csaladot lattam pedig, ahgol jobb lett volna , ha a szulok szetmennek, koztuk egyik pl. a sajat csaladom.

Calibos: nagy szerelembol is lehet nagy valas, ha osszekoltoeskor mar nem passzolnak a dolgok. Baratnonek alompar voltakm maguk szerint is. Aztan mikor jott a gyerek, fel ev mulva mar hazakoltozott a srac, utana megint megprobaltak egyutt, alberletben, de nem ment. Azota elvaltak. Hazassag elott par honapot eltek csak egyutt, elotte 4 evig 'jartak' , nagy szerelemben.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#262) sanan

sanan
(tag)
LOGOUT blog

Reggeli témára:
A reggelit általában én készítem,ami azzal kezdődik hogy reggel lemegyek üzletbe.Mire kikelnek az ágyból , felöltöznek már meg van terítve az asztal.Lehet reggelizni,szokok tojást is sütni...Megcsinálná a párom is a reggelit,de türelmetlen vagyok.Mire elkészítené én már meg is ettem volna ha én én készítettem volna.

[Szerkesztve]

(#263) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Boxiné, vitatkoznék azzal a ''kölcsönös udvariasság és tisztelet'' felvetéssel; nem hiszem, hogy ne lettek volna hasonló problémák, mint ma, csak volt egy beivódott - szinte már - kasztrendszer az emberek között, és egyszerűen senkinek sem jutott eszébe visszaszólni... mint ahogy tildy is írta, szégyen volt a válás, így nem is váltak, még ha az lett volna a megoldás a problémákra is.

dokar, szerintem ha főzöl magadra, és az asszony nem hajlandó házimunkát végezni, neki ne jusson :U Egyszer-kétszer elég is lesz...

I_Am, a ''lakva ismered meg a másikat'' nagyon is szerintem - és elég ritka, amikor erre sincs szükség... Említetted, hogy hosszú ideig tartó különélős kapcsolatban is volt már egy-két nyaralás - annak az ideje alatt viszont egy fedél alatt laktok, és ha nem szállodás az a pihi (sátor, apartman, ilyesmikre gondolok), ne adjisten 2-3 hétig is tart, már kapsz ízelítőt abból, milyen is a párod a mindennapokban.

Speed(R), előfordul az ilyen, nálam volt 2 éves ilyen periódus és perpill. is tart egy fél éve...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#264) Boxiné válasza Wolverine (#263) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Részemről ez csak észrevétel volt. Én sem gondolom, hogy a kölcsönös udvariasság, és tisztelet megoldás lenne bármilyen problémára is. Épp néztem egy régi filmet, és nagyon tetszett, ahogy viselkedtek akkoriban az emberek egymással. Talán ezért is nézem ezeket olyan szivesen.

dokar: Olyan, mintha te otthon elfogadnád ezt a helyzetet, és csak itt nekünk veted fel, hogy ez nálad probléma. Hiszen ha a párod nem csinálja meg a házimunkát, megteszed te. Persze az nem baj, ha besegítesz, de próbáljátok megosztani, hogy ki, mikor, mit csináljon.

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#265) Kokkantas válasza Speed(R) (#256) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Nálam is ugyanez van...

(#266) dokar válasza Boxiné (#264) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem fogadom el a helyzetet, sokszor nógatom, de nem igazán használ
hát a takarításból én nem csinálok többet

extra

(#267) tildy válasza Boxiné (#264) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valószínűleg kiforgatása lenne a szavaidnak, ha azt modnanáma mai filmekben meg minden happy enddel végződik , tehát a mai élet is ilyen.
Azért a film és a valóság igencsak más tészta :U :U

(#268) EQMontoya válasza tildy (#267) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hála az égnek van 1-2 film, ami nem :) pl, h ''nők, nőügyek'' témánál maradjunk: Donnie Darko, Butterfly effect :)

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#269) I_Am válasza EQMontoya (#268) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lebegés

(#270) Kidus válasza dokar (#245) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hat, en ha nem dolgozom epp, reggel 10 elott semmit nem csinalok, nemhogy kave, meg rantotta meg mittomen. Meg amugyse szeressuk a rantottat :D
Nem fozok, nem sutok, rendelunk. Ha olyan a helyzet, es kell, akkor fozok, volt mar ra pelda, mikor hetekig fozocskeztem, de ha amugy nem szeretek, nem hiszem, hogy reszkirozni kene. Megcsinalok mindent, amit meg kell, de egy kapcsolatot nem hatarozhat meg ez, hogy hanyszor fozok egy heten. Szerintem :)
Es ha kapnek egy gyemanttal kirakott 5 kilos nyaklancot, akkor sem kelnek fel reggel 7-kor kavet csinalni, viszont ha tudom, hogy a kedvesem valamit nagyon szeret, akkor megteszem barmifele noszogatas nelkul, hogy oromet okozzak. :)

Assuming Control

(#271) Wolverine válasza tildy (#267) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is erre akartam utalni: a régi filmek erősen idealizáltak, a valóság meg elég gyakran megjátszott volt akkor is szerintem... :U

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#272) Integra válasza tildy (#267) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehet
de nem lehet elvitatni azt a tényt, hogy ezek a filmek a heppy enddel igenis fontosak, főleg a mai cizellált és széthulló világban. mert reményt ad azoknak akiknek valamiért önerőből nem megy. és igenis sokakban tartja a lelket.
lehet rajta kuncogni, meg sajnálkozni, de ez az igazság

(#273) tildy válasza Integra (#272) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Önámítás . Nem hiszem , hogy jót tesznek az embereknek azok a filmek, meg azok a gondolatok, hogy happy end van mindennek a végén, meg hogy minden sikerül, csak legyen türelmes az ember.
Inkább arról kéne szólnia a filmeknek, hogy nem fog összeomlani a világ, ha nem vagy tökéletes, ha valamit elrontasz, és mindenki követhet el hibákat , és ha nincs is happy end, akkor sem értéktelen az ember .

Nem kuncogok, nem sajnálkozok, csupán nem értek egyet ezzel a ''mesevilággal''. Na de azért néha jólesik megnézni egy ilyen filemt is :D :D

(#274) aesir válasza tildy (#273) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Megközelítés kérdése. Mindennek a végén lehet happy end, szimplán attól függ, hogy mit nevezünk annak. Kinek ezt, kinek azt jelenti a happy end. Azt meg ne felejtsük, hogy a rendező a ''happy end''-nél csak abbahagyja a filmet, de a történet mindig pörög tovább a hétköznapokba. Ez pedig piszkosul nem önámítás, csak a legjobbkor jössz ki a moziból.

Van saját életem...

(#275) Integra válasza tildy (#273) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem önámítás. max a te nézőpontodból, de azt tudjuk, hogy te általánosan a pesszimisták táborát erősíted, ennyi.
a remény pedig nem önámítás, hanem hit. amit tudatosan vállal az ember, a céljai érdekében, vállalva hogy sikerül vagy nem. de nagyon sokan nem nyugszanak bele sztoikusan, hogy ez van és kész.

(#276) tildy válasza aesir (#274) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na a manóba . :B :B Ez igaz.

(#277) Eastman válasza tildy (#273) üzenetére

Eastman
(senior tag)
LOGOUT blog

''Inkább arról kéne szólnia a filmeknek, hogy nem fog összeomlani a világ, ha nem vagy tökéletes, ha valamit elrontasz, és mindenki követhet el hibákat , és ha nincs is happy end, akkor sem értéktelen az ember . ''

Az európai filmek ilyenek. ...azért imádom őket! :)

[Szerkesztve]

www.gerincnyujtoterapia.hu

(#278) dokar válasza Kidus (#270) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sztem ti nagyon jó barátnők lennétek :D

extra

(#279) Twiggydoll

Twiggydoll
(tag)

én csak depisebb leszek a szomorú végű filmeknél. meg ha hír tv-t nézek :((

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

(#280) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

kicsit off is meg nem is:

Párom őseiről tudni kell hogy hihetetlenűl elvakult, szűk látáskorü, körömszakadtáig reménykedő ős-komcsik. Néha össze is szólalkozunk amikor már nem bírom azt, hogy akkor se rántanák félre a ''kormányt'' (gondolok az ország jelenlegi helyzetére) ha szemben jön egy nyerges kamion. vakon bíznak. És ha valaki szeretné őket felvilágosítani akkor azonnal a fejéhez vágják, hogy mondj példákat! Nem is igaz amit mondasz emrt az sosem volt úgy és nem is igaz! Na ennyi háttértörténet.

Hétvégén hazaugrottunk hozzájuk. Ebédidő. Rádió bekapcsolva. Egy helyi rádió, én nem ismerem csak azt tudom hogy megy benne 24/7 a komcsi parasztvakítás, propaganda x@r. Az ősei isszák minden szavát annak a csatornának és mindíg síri csöndben figyelnek minden hírre!
eszünk jó izűen. Erre jön a hírek. Egy (nem vágom ki, de parlamenti b.oldali képviselő) fazon felemelte a szavát a többiztosítós modellel szemben. Felhozott egy csomó példát hogy hol bukott már meg és hol-miért bukott meg. Fél tucat példát simán felsorolt pl.: volt olyan hely hoyg 12 biztosítóbol 9 csődbement és vitte magával a betegek pénzét az állam meg álhatta a cehet, vagy volt olyan ország ahól nem tudnak visszaváltani a régi modelre mert a biztosítók követelnék az államon az ezáltal kiesett hasznukat stb. ÉS LÁSS CSODÁT! a nagy csöndben (mert ugye a rádiónak minden szavát hallani kell :DDD ) amint ezt a hírt elkezdte mondani a szülei elkezdtek tök hangosan beszélgetni, értelmet, pitiánar hülyeségekről! Tök hangosan. Csak hogy ne kelljen hallaniuk. Mintha a rádió nem is mondana semmit. (van az a PaPAPAPA rekláma a nem vágom melyik banknak na kb olyan volt.) engem érdekelt volna bezzeg, de alig értettem belőle valamit. :(((
És amint a hírnek végelett, Bummmm. Hírtelen elkussoltak. Villámcsapás szerűen.
Hihetetlen volt! Lestem nagyokat :D Azt hittem ilyen nincsen! Hogy lehet valaki ilyen?

Na ezekre az anyós/apósjelöltekre varjon valaki gombot!

de ezt leszámítva tök normálisak, sőt kedvelem is őket.

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#281) PazsitZ válasza edipqe (#280) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Párod szüleivel ne is próbálj meg nagyon politikáról beszélgetni ezek alapján. Vannak elvakult emberek, az ilyenekre inkább rá kell, hagyni a dolgot. Meggyőzni úgyse tudod őket, max rosszban lenni velük. Lehet ez pont idegesítő számodra, de gondolj arra mindenkinek vannak hibái, hátha így könnyebb szemethunynod efelett ;)

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#282) Sipi16 válasza PazsitZ (#281) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt inkább úgy kéne mondani, hogy semmilyen családtaggal ne álljunk le politizálni mert abból csak vita lesz. Nekem már kezd az agyamra menni, hogy nem mindig lehet saját véleményem és alkalmazkodnom kell az aktuális társasághoz, mert vitatkozni ki szeret?

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#283) orbano válasza edipqe (#280) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem értem hol itt a probléma. ilyenek. és? viseld el, vagy ne. vagy netán a párkapcsolatodra is kihatott a betegbiztosítási helyzet? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#284) edipqe válasza orbano (#283) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

el van viselve. nincs más választásom. csak nagyon kiakadtam. és nem a komkrét gazdasági-társ-pol. probléma volt a lényeg hanem a strucc viselkedése az őseinek.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#285) Calibos válasza dokar (#278) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Na majd ha jön a gyerek nem lesz 10-ig alvás ;]

(#286) Twiggydoll

Twiggydoll
(tag)

és a barátnőd nem szól nekik,vagy nem áll ki melletted?Én biztos ''beszólnék'' a szüleimnek,vagy utalnék rá ha ennyire feltünően taplók lennének.

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

(#287) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

utalgat rá. De jobban szeretné kerülni a nyitott konfliktus helyzeteket.

(#288) bandus válasza edipqe (#280) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt nekem is egy ilyen rövid időszak. a házban mindehol narancssárga tollak, kitűzők, hűtőmágnes. ha a baloldal nyer, akkor a család költözik ausztráliába, meg ilyenek.. :D

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#289) Kidus válasza Calibos (#285) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most is csak heti egyszer, max. ketszer fordul elo. Epp ezert esik olyan jol :)
Tobbi napon meg hajnali 4-kor keles, neha 6-kor.
Dekurvajo is nekem :)
Gyerek meg ''kicsit'' mas idobeosztast igenyel, ott nem te szabod meg, mikor alszol, hanem o. De az meg arrebb van, addig kielvezem a heti 1-2 sokaig alvasomat, amikor lehetosegem van ra.
Amugy meg mindig nem ertem, miert jelent egyeseknek problemat, hogy van aki nem szeret hajnalban kelni es reggelit csinalni, vagy epp minden nap fozni otthon. Annyi lehetoseg van manapsag mar, meg lehet oldani mindent ugy, hogy mindenkinek jo legyen. Persze takaritani, mosni, mosogatni stb. muszaj, de ezt is meg lehet osztani, ha sok. Normalis hozzaallas kerdese.

Assuming Control

(#290) tildy válasza Kidus (#289) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet hogy itt még egyeseknek mindig az a felfogása, hogy a nőnek a fakanál mellett a helye. A fenéket.
Egyébként szerintem jól csinálod/mondod...

(#291) EQMontoya válasza tildy (#290) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah most ha itt a kurvanagy emancipációs felfogás, és viszket a tenyerünk a fakanáltól, és vonza a kenzünket a távbirizgáló, akkor el lehet húzni dolgozni, és senki nem szól 1 büdös szót se, h fúrja fel a ház ura a polcot, ''máár megin lassú a gép'', stb.

Falramászok attól, amikor a nők azt látják a nagy emancipálódásban, hogy éppen mi alól lehet kibújni.

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#292) Kidus válasza tildy (#290) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Voltam olyan kapcsolatban 2 evig, ahol a paromnak szent meggyozodese volt, hogy nekem napi szinten fozni kene, minden nap mosnom, takaritani pedig csak en tudok, o meg a sajat cuccait sem rakja el, mert mire valo a no, ha nem arra, hogy a vizes osszegyurt torolkozot pakolassza, meg a hasznalt zoknikat es egyebeket a parja utan. Boltba is leginkabb csak en tudok menni, mert en vagyok a no. Es persze mellette dolgozzak, ergo mindent csinaljak meg egyedul, neki meg ha hazaer, meleg leves es sult husi legyen az asztalon, reggel pedig kikeszitett tiszta ruha.
Rabszolgasagnak ereztem, nem is birtuk veszekedes nelkul, egyszeruen nem birta megerteni, hogy nem haztartasi robotgep vagyok.
Most epp egyedul eldegelek ( kedves ugye a vilag vegen :) ), igy eleg egyertelmu a helyzet itthon, de mikor egyutt vagyunk, mindenben segit, aminek nagyon orulok, ha mosok, segit teregetni, a mosogatasba is boven besegit, boltba egyutt megyunk, csak a porszivot hasznalom egyedul, mert annak a hangjat se birja :D
Es ez nekem jo igy, jol esik, hogy megosztjuk a dolgokat, es meg szorakoztato is bir lenni minden. Nem cseszegetjuk egymast, hogy mikor keljen fel a masik, ha o elobb kel, ad egy puszit es hagy aludni. Ha en kelek elobb, hagyom en is ot.
Neha ramjon, es akkor fogom magam, es fozok, de ez maximum idonkenti hobbinak jon elo, olyankor jol esik a konyhaban forgolodni. Ha meg nincs kedvem, kitalaljuk, mit akarunk enni, es vagy elmegyunk etterembe, vagy rendelunk valamit. Igy is lehet :)

Assuming Control

(#293) Kidus válasza EQMontoya (#291) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Eleg rosszul latod.
Senki semmi alol nem kell kibujjon.
En dolgozom, a gepemet megszerelgetem, furni is tudok, ha valami elromlik akkor fogom magam es megcsinalom, ha nem megy, hivok szerelot. Mindent megcsinalok, amit kell.
Csak azt ruhellnem, ha olyan szerepet kenyszeritenenek ram, ami nem az enyem, es amiben nem birok letezni.
Mindenki hadd eljen ugy, ahogy akar, az ember parja pedig vagy fogadja el ezt, vagy ha nem tudja magaval osszeegyeztetni, keressen mast.
Mindenhol vannak kompromisszumok. Ahol az egyik fel elnyomja a masikat, az a kapcsolat elobb-utobb ( de inkabb elobb ) meghal.

Assuming Control

(#294) EQMontoya válasza Kidus (#293) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben teljesen egyetértek, az előző postom nem is Rád vonatkozott, hanem a dokar által leirt helyzetre. De az a kapcsolat is hamar meghal, ahol az 1ik fél baszik bármit is csinálni :)

(#295) Kidus válasza EQMontoya (#294) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az mar egy masik tema, amikor az ember a masiktol var mindent, es lusta arra is, hogy magarol gondoskodjon. Ez nem a szerepekrol szol, hanem inkabb arrol, hogy mindent a masikra haritunk, ha mar ott van, hatha nekunk nem kell megcsinalni :)

Assuming Control

(#296) VargaI válasza Kidus (#292) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem egy idő után zavart, hogy mások ''intézik a dolgaimat'', aztán elkezdtem magamtól csinálni. Nem egy nagy vmi ha az ember gondoskodik a saját szükségleteiről, nem pedig másokon élősködik. És nem utolsó sorban, szerintem mégiscsak egy jó érzés, hogy önállóan is megy, nem szorul másokra. Főzni szerintem meg tök móka és élvezet, mindössze időigényes. Egyébként meg olyat nem is szabad elvárni valóban a másiktól, hogy megcsinálja, ami neki nem természetes, mert neked az. Ekkor ha kell csináld magad és kész :). Ha meg lehet együtt csinálni dolgokat a pároddal, annál nincs jobb hiszen addigis együtt vagytok :)).

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#297) tildy válasza EQMontoya (#291) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mifelénk nem a ház ura fúrja fel a polcot, nem a férfi szereli a gépet, sőt még a lefolyót sem ő szedi szét ,úgyhogy neked csend legyen! Irgum -burgum! :(((

Kidus: hm, , azt hittem csak az én pasim olyan egyedi, hogy nem bírja a porszívó hangját...

[Szerkesztve]

(#298) EQMontoya válasza tildy (#297) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

engem is kifejzetten irritál a hangja, főleg, ha vmi audioval kapcsolatos munkát próbálnék végezni közben.

(#299) Calogero válasza tildy (#297) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

A porszívóval engem ki lehet kergetni a házból. Általában ekkor megyek ki kocsit mosni :)

(#181) SzalaiG : Nincs huga

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#300) VargaI válasza EQMontoya (#298) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Vigyázz mert beletrafáltál tildy-nél, véged lesz mint a botnak mindjárt... :DDD :P
peace :R

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.