vederről hallot-e már kend??? 
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

vederről hallot-e már kend??? 

vagy párnahuzatról....

Ez jó srácok, de utcán ezekkel együtt még cikibb lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
tekeyagd
Tartozom neked régről: Találkoztunk, megkértem, válaszoljon mindenre amit 1 évig hagyott megválaszolatlanul. És miközben beszélt, sorra lezárta bennem a kérdéseket, úgy szűnt meg a fájdalom. A végén nem maradt semmi, sem nekem, sem számára, csak a hidegség, amit nem tudtam megosztani vele. És elmondtam neki, elmondtam neki őszintén mindent, a fájdalmat, a magányt, az összekuporogva-sírva töltött éjjeleket, a szuicid őrjöngéseket, az álmatlan hónapokat, a csalódottságot, a nem szunnyadó reményt. Azt, hogy miért nem adok újra esélyt az egésznek. Mert a fájdalom és a csalódottság dühhé, haraggá vált néha és féltem, ott van mélyen. Sosem lettem volna képes újra bízni benne, magamban, mindent odaadni ez mellett. És ha nem adhatok mindent, nem akarok kapni semmit. Sírt, fájt neki, de nem tört meg, éreztem. Ő már túllépett rajtam. Kikísértem a buszhoz és elköszöntem tőle, végleg. 3 évvel azután hogy eljegyeztem, lekerült az ujjamról a gyűrű. Egy medál lett belőle, bőrműves barátom által készített fedlapba illesztve, a neve kezdőbetűje. Ezzel lezártam a múlt albumát, éppen idejében. Néha eszembejut, igen, talán hiányzik is.
De remélem megtalálta akit keresett és igazán boldog mellette.
[Szerkesztve]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

hm.
leírtad azt,amire én is jutottam.
szinte betűre ezt írtam egy naplóbejegyzésembe: ''Sosem lettem volna képes újra bízni benne, magamban, mindent odaadni ez mellett. És ha nem adhatok mindent, nem akarok kapni semmit.''
soha nem lenne a dolog a régi,annak ellenére,h nem hinném,h még egyszer fogok így szeretni és kívánni nőt egész életemben... 
nehéz bevallani,de néha már az arcára sem emlékszem,és ez szörnyű érzéssel fog el... 
[Szerkesztve]
Halkan és off-ban jegyzem meg, de teljesen leírtátok ugyanazt ami velem is történt/történik. Furcsa így rájönni, hogy mások is ugyanazokat élik át, amiket én...
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

smink nélkül elég ijesztő tud azért lenni a csaj.

Sokmindenki él át hasonló dolgokat nő/férfi-ügyekben kapcsolatban.
Adjak neki második esélyt... talán igen (megérdemli-e , ha kap 2. esélyt), de mivan akkor, ha visszaél vele, mert valszeg visszafog élni, amit egyszár már megtett megteheti mégegyszer. (Ez nembiztos.) Mivan akkor, ha megint odaadsz neki mindenedet és visszaél vele... ennyit az egész nemér. Másodszorra lehet nemlesz olyan, mint volt. Sőt tuti nemlesz olyan, akkor már máshogy fogtok viselkedni egymással. Elkell engedni, jobb úgy mindenkinek főleg neked. Lehetséges, hogy sok időnek kell eltelnie addig amíg túlteszed magad rajta, de majd jön egy másik egy sokkal jobb. Tudnám, hogy miért írtam ezt ide az jó lenne...
Most hívott az exem, hogy kimegyek-e vele sétálni... NEMet mondtam. Nemjártam volna azzal jól, ha kettesben sétálok vele.. Visszajöttek a régi emlékek, amiket már nemszeretnék újra látni/érezni. Lehet szarul esett neki, de nemhinném. Fáj minden perc amikor találkozok vele, hallom a hangját... fáj, hogy vége lett. Ennek megkellett történnie így jobb mindenkinek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Ehh...mennyi sebzett szív egy helyen 
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
''...You love until you don't, You try until you can't, You laugh until you cry, You cry until you laugh...''
Kokkantas rohadtul igazad van az el kell engedni résszel. Beszéltem vele (volt kis kavar mással amit haver érdekében kellett tisztázni) Eleinte jó volt mert csak ezzel foglalkoztam, ez volt a téma, aztán felmerült más is, ő is, én is, meg amik történtek. És rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, ki kell szállnom, mert megöl a fájdalom (az a bizonyos 5-ös pont, ha rémlik vkinek). Csak remélni tudom, hogy elég erős leszek hozzá...soha már...
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

Azt mondja, hogy kedveli a családom, de igazából nem tudom. A kutáymra is azt mondta, hogy aranyos, aztán később egy haverjától tudtam meg, hogy utálja.
Nem akarlak se téged-se barátnődet megbántani!
Ha egy csaj/nő ilyet mondana a kutyámra, lezártnak tekinteném a kapcsolatot. Nem őszinte ember a barátnőd, és ha most nem őszinte, akkor mi lesz később? Amúgy is milyen felelőtlen és buta dolog valakivel úgy összeházasodni, hogy még ''igazán'' nem éltetek együtt?

Amióta csak fehérbőrűeket engednek be azóta szükség van a reklámra? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ismertek közül nekem egy sem ugrik be.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

a kisz pöszét nem szorolnám ide 
szerintem a plázák körül minden lépésbe ilyenekbe botlani

a nők 80%-a... 
------------------
bezzeg mi smink nélkül is milyen szépek vagyunk...

[Szerkesztve]
Pleased to meet you - Hope you guess my name

ez így van!
hm... és melyik a pösze ezek közül? 
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

a szilvi sejpít,bár lehet,h pösze is 
Nem feltétlenül kell együtt élni valakivel ahoz, hogy összeházasodjatok és utána bútorozzatok össze. Elég ha mindkét fél elég komolyan áll magához a házasság témához és akkor utána nyugodtan mehet a bútorozás.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Aktualitás ha minden igaz:
Két informatikus beszélget.
- Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
- Szerencsés fickó...
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: ''vetkőztess le!''
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- No! Csak vettél egy notebookot? Milyen processzorral???
ebben nem értünk egyet. van egy közmondás, miszerint ''lakva ismerszik meg az ember''. (lehet nem szó szerint idéztem.)
ez sztem pontosan igy van. amikor csak együtt jársz valakivel, nem találkoztok túl hosszú időre, igy van lehetőség megjátszani magatokat. itt most megjátszás alatt azt értem, hogy van 1 kép, amit a másiknak magadról akarsz mutatni, a legjobb oldalat akarod láttatni, teljesen ösztönösen viselkedik mindenki igy, nincs ebben semmi rossz vagy elitélnivaló.
de ha összeköltöztök, akkor derülnek ki a rejtett hibák, a személyiségetek negativ oldalai is.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Pontosan. Anno fél év együttlakás után mertem eljegyezni expáromat.
Mint utólag kiderült, hiba volt
Szóval ja...de azért ''biztonságosabb'' így.

szejpít vagy pösze egyre megy, nem tud normálisan beszélni és csak riszájla a seggét a lényeg.- véletlen valakinek épp ő tetszett meg ..vagy jó helyre ült
Na akkor ebben nem értünk egyet azt hiszem, de ez személyiségfüggő.
Ha meg már ''megjátszást'' említettél, SpeedR meg a merészséget, akkor ez mind a bizalomhiányon alapszik és igy akárhonnan is nézzük nem lehet hosszú távra senkivel tervezni. Akkor meg már megette a fene, ha csak szóban lehet valakivel tervezni.
És írtam azt is, hogy nem elkapkodva, de mondjuk 2 év után ha megkéred a leányzó kezét és Ő igent mond, akkor addigra akarva-akaratlan is kibuknak a rejtett hibák, hiszen minek is rejtegetné őket. Valószínűsithető, hogy túl vagytok legalább két nyaraláson is, ahol kis időre is, de a még lazább önmagát adó valakit láthatsz, hiszen nyaraltok. És ha a hozzállás komoly, akkor az összeköltözés utáni problémamentességbe is biztos lehetsz.
Ez az én hozzállásom, aki addig amig meg nem ismertem mostani Kedvesem, mindig azt mondtam a házzaság csak felesleges papír és elvesztette mára a jelentőségét. Na Vele tapasztaltam meg az ellenkezőjét, mert ha Vele nem házasodunk össze akkor tényleg soha senkivel nem fogok. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Másképp kellett volna fogalmaznom...de a lényeg ugyanaz. Ha nem lehet biztos abban, aki mellette van, az összeköltözéssel meggyőződhet. Jó próba a kapcsolatnak.

Elég ha mindkét fél elég komolyan áll magához a házasság témához és akkor utána nyugodtan mehet a bútorozás.
Vén róka létedre nem hiszem hogy ezt komolyan gondolod
Valakivel úgy össze házasodni hogy igazán nem éltem együtt vele elégé kockázatos dolog. Persze szubjektív véleményem mint hogy a tiéd is 
Bár nem tudom mekkora köztük a szerelem?!

Te jelenleg szerelmes vagy vagy csak erős szeretet?
Annyira túl próbáljátok beszélni a dolgokat, hogy az már fáj. 
Akkor ezzel az erővel ne is bútorozzatok össze.
Most én kérdezek:
Szüleink és nagyszüleink korában miért működött a házasság összeköltözés nélkül?
Kicsit elgondolkodtató, hogy mindent ennyire csak új szemszögből tudtok nézni és egyre inkább elmodernizálódik és ''elhülyül'' a világ. Már bocs, de ez a ne sérüljek nagyot, meg biztosítsam be magam minden irányból már nagyon rinya szövegnek és cselekvésnek tűnik.
Borultam akkorát már életemben több téren is, hogy senkinek nem kívánom és ehelyett mégis inkább az életet választom. Ti miért nem meritek? 
Az előző kérdésedre meg inkább nem reagálok. Ha nem tudsz olvasni a sorok között, akkor inkább nem is méltatom. (már bocs, de kicsit berágós lett számomra a kérdés)
Szüleink és nagyszüleink korában miért működött a házasság összeköltözés nélkül?
mint ahogy te is irtad, most már más, ''hülyébb'' világ van. egyébként szüleink és nagyszüleink korában sem hiszem, hogy olyan nagyon működött volna. nem attól működik egy kapcsolat, mert együtt maradtak életük végéig. az nem működés, hogy józsi gyerek elvette a marist, aztán marisnak kuss volt otthon, és nem mert lelécelni. manapság egyre több joga van a nőknek, és nem annyira sikk már a válás sem, régebben ez nagy szégyen volt. (újabb ok a működésre.)
Már bocs, de ez a ne sérüljek nagyot, meg biztosítsam be magam minden irányból már nagyon rinya szövegnek és cselekvésnek tűnik.
attól még, hogy együtt lakok vkivel 1-2 évig házasság előtt, még korántsem vagyok bebiztositva.
Borultam akkorát már életemben több téren is, hogy senkinek nem kívánom és ehelyett mégis inkább az életet választom. Ti miért nem meritek?
fogalmam nincs, most miről beszélsz. (na jó, azt nagyjából tudom, hogy miken mentél át, de hogy ebből hogy következik, hogy ''nem merjük az életet választani'', ez már teljes homály)
Ezzel egyetértek. Annno ha vki elment katonának, a kedvese simán megvárta azt az 1-2 évet. Manapság mivel az alapértékek lassan kihalnak (becsület, szeretet, tisztelet, megbecsülés, megértés..) a legtöbb ember csak kavar komolytalanul összevissza
. (pl.: nemrég hallottam egy esetről egy 3 éves kapcsolat fél éve megromlott az egyik fél szerint/részéről, és most érettségire készül a csaj amiatt a srác nem akarja dobni...de közben már keresgél, és kavart is már másikkal, de persze az hogy megbeszélje a párjával, hogy vmi már nem az igazi, vagy egyenesen, hogy ennek ennyi itt a vége, arra már nem képes. ''Jó dolog a gerinc csak kevés embernek van'' (menjünk biztosra majd ha megvan az új és ''oké'', akkor dobom a régit...
)
Calibos írásában engem az ütött meg hogy ''csak szeretet?''
. Mi kell annál több több év után, hogy szeretitek a másik úgy ahogy van? Ha az meg van akkor már rendben is vannak a dolgok, hiszen a szerelem szeretetté alakul, és ha több év után is megvan akkor, sinen is van már a dolog szerintem...Egy könyvben erről az volt, hogy ''... a szerelem házastársi szeretetté nemesül...'' Manapság gyakorlailag erre az együttélés ''jó teszt'', vagy ahogy te mondtad elég a megfelelő hozzállás mindkét fél részéről, csak hát újabban na ez az ami nem nagyon van meg...
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

Kialszom magam és folytatjuk...

Amire ti gondoltok az ma ár nem úgy működik és arról én nem tehetek hogy változik a világ. Nekem se tetszik a mai életforma a sok régi értékeket, hiányolom a múltból.
Na de pont erre akartam utalni, tényleg fáradt lehetsz, de nem sikerült kiolvasnod.
Mi van ha olyannal találkozol akivel nem kell összeköltöznöd ahoz, hogy tudd, ha elveszed, nem kell aggódnod az együttélés miatt?
Mert az, hogy kevés van nem jelenti azt, hogy nincs. Na erre irtam az utolsó sort amire kérdezted, hogy szerelem vagy szeretet.
(amugy szerelem és ráadásul még itt a tavasz is, túl vagyunk egy válságon és most nagyon lángra kapott
)

Szép estét mindenkinek!
Épp most megy a tévében a Meseautó c. film. Persze a régi változat Kabossal, és a többiekkel. Érdemes nézni. Mondtam az én drágámnak, hogy hallgassa hogyan beszéltek, és viselkedtek egymással az emberek akkoriban. Csupa udvariasság, kölcsönös tisztelet. Hol van ez ma már 
Egyébként én is annak a híve vagyok, hogy minél előbb össze kell bútorozni. Persze ez nem a tizenéves korosztályra vonatkozik, hiszen ott nagyon ritka, hogy valaki képes legyen egy életre elkötelezni magát. (Bár ilyen is van a környezetemben. Barátnőm 16 éves volt, amikor megismerkedett a (mostmár) férjével. Az első fiú az életében, és már 14 éve együtt vannak teljes harmóniában, és boldogságban.) Lakva ismeri meg az ember a másikat igazán. Akkor tud igazán összecsiszolódni egy pár, ha a hétköznapok kicsi gondjait is együtt élik át.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
''Akkor tud igazán összecsiszolódni egy pár, ha a hétköznapok kicsi gondjait is együtt élik át.''
De ehez nem felétetlenül kell együtt élni. 

Dehogynem!
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
Szerinted! 
Én is bemutatkoznék: Egy olyan kapcsolatban élek, ahol a nálam 3 évvel fiatalabb 23 éves asszony nem csinál nekem kaját. Most is éhezem, ő meg csak lesi a tévét. 
Nem főz, nem süt és csak nagy nógatás árán mos.
extra

Szerintem is.

Ez annyira egyértelmű, hogy nem értelek...na mindegy, písz. 
EQMontoya![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
Ne vigyél haza pénzt
Majd meggondolja ![;]](/dl/s/v1.gif)
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Lehet, hogy valami főzős műsort néz. Még fél óra és kész a kaja.
Amugy részvétem, ismerem az érzést. (már otthagytam.. jeee)
X

tedd gyorsan lapátra.
egyszer buliból mentünk haza egy párral (hajnali 3) és a srácnak 7-re menni kellett dolgozni, a csaj reggel 6-kor felkelt rántottát csinálni neki...
vége lett a tombréjdernek, belekezdett vmi más műsorba, az éhség hatása alatt megnyomtam a tévé kikapcsolóját, azóta kész a levesem és a tévét is visszakapcsoltam 
extra
vhogy átmeneti megoldásnak látom 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
egyszer buliból mentünk haza egy párral (hajnali 3) és a srácnak 7-re menni kellett dolgozni, a csaj reggel 6-kor felkelt rántottát csinálni neki...
hát én az asszonyt rubin + gyémántköves gyűrűvel jegyeztem el, de ilyen reggelit 2 havonta egyszer ha csinál, de akkor se magától és természetesen csak 9 óra után 
extra

Szar ügy
, nálunk elég, hogy nagyon szeretem. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
fel se tünik Neki, h morcos vagy? 
én is szeretem nagyon az enyémet, eszem ágában sincs elhagyni, csak vannak néha olyan dolgok, amelyeket nagyon nem tudok megérteni
extra
már megszokta
extra