Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#151) szepi79 válasza tekeyagd (#150) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nem aggódok, azon már túl vagyok; hogy maradjunk a hasonlatomnál, beszereztem légzőkészüléket, és fel vagyok rá készülve, hogy utána úgyis fürdeni kell :DDD

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#152) fokukac válasza szepi79 (#149) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

Mottó : ''Ne mozogj, mert hullámzik!''

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#153) kékgomba

kékgomba
(újonc)

Mondjátok meg, hogy mire kell gondolnom a következő helyzetben: párommal egy éve együtt vagyunk, de külön lakunk. Szeretnénk összeházasodni jövő nyáron. Mivel mind a ketten későn végzünk a munkahelyen, és nem lakunk együtt, csak későn tudunk találkozni. Jövő év elejére tervezünk közös lakást vásárolni.
Egyre nagyobb bennem a feszültség, mert szeretnék vele többet lenni, ezért klrtem, hogy költözzünk össze, azaz költözzön hozzám. Csípőből nemet mondott, azzal az indokkal, hogy az nem az ő lakása, nem érezné jól magát, sokkal inkább megfelel neki, hogy így ingázik (az anyjával lakik, minden este hazamegy, átöltözik, vacsorázik és utána jön át), miközben fáradt, mert 5-kor kel, és 11 után fekszünk le. Miért jobb ez így? Érti ezt valaki?? Ráadásul, ha úgyis kb. fél év múlva összeköltözünk, akkor miért zárkózik el valaki a mostani összeköltözéstől? Attól félek, hogy azért, mert nem is gondolja komolyan... Mintha egy időhúzás lenne ez az egész...
Szeretnék sok-sok véleményt hallani!!!!
Köszi a segítséget!

(#154) szepi79 válasza kékgomba (#153) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

hát... nem egyszerű.... ehhez még sok infó hiányzik... mondom, nekem milyen kérdéseim vannak, hogy egyáltalán el tudjak indulni a véleményalkotásban (ami persze tippelés, mert a nőket egy pasi se érti):
te egyedül laksz-e; saját lakás vagy albi; hány éves vagy te; hány éves a párod; viszony a szülőkkel (mindenki viszonya mindenki szüleivel);

de legfőképpen: 1 éves kapcsolatban már lehet beszélgetni házasságról (mármint hogy majd egyszer ha...), de ennyi idő még kevés ahhoz, hogy egy életre lekösd magad. ha egy éve laknátok együtt, és mondjuk előtte fél évig együtt voltatok, akkor már esélyes a dolog, bár én még akkor is várnék. szóval te miért erőlteted a dolgot? gyereket akarsz/akartok, vagy miért? anyagi helyzet?

[Szerkesztve]

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#155) Calogero válasza Calibos (#143) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

1 éve együtt lakunk. Ez idő alatt kiderül, hogy működik a dolog vagy nem.
Nem ismerek még egy nőt, aki képes arra hogy hajnali 2 kor felkeljen csak azért hogy én friss sült krumplit egyek, és a többi kényezstetésről ne is beszéljek....

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#156) Boxiné válasza Calogero (#155) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Ha valaki igazán szereti a párját, azért bármire képes. És ez így normális szerintem.
De ugye viszonzod a kedvességet? :) (Ez költői kérdés volt. Nem feltételezem rólad, hogy nem adsz cserébe ugyanannyi kényeztetést. :) )

[Szerkesztve]

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#157) frame>24 válasza kékgomba (#153) üzenetére

frame>24
(őstag)

egyrészt: szepi79-nek igaza van 1 év az shemmi...
másrészt: én 3év(!) után éltem meg ugyanazt, amit TE:
leányzó NEM TUD elszakadni anyjától.
Mi szétmentünk. Amúgy simán azt hinném, h ugyanazzal a csajjal van dolgunk :DD , de én egy éve még vele voltam., valszeg mégse Ő az :DDD

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#158) Calogero válasza Boxiné (#156) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Amit tudok mindent megteszek...
romantikus vacsik, szerenád, a fogalkozása miatt elég sokat áll, így nálunk alapszolgáltatás tv nézés közbeni a láb/talp masszás.
Valamint amibe tudok besegítek neki a házimunkába (mosás, vasalás, takarítás, konyhai robot :) )

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#159) Boxiné válasza Calogero (#158) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Szívből kívánom, hogy ez mindig így maradjon! :C
És babát mikorra terveztek?

(#160) kékgomba

kékgomba
(újonc)

Szepi:

Az eljegyzés megvolt gyűrűvel, mindennel még ősszel, tehát azért írtam, hogy az esküvőt is tervezzük. Én azt gondoltam, hogy ennyi idő után, már bátran kérhet ilyet az ember. A rezsit, amit idáig is egyedül fizettem, egy büdös vasat soha nem kértem tőle, hiába is alszik nálam minden nap. És meg sem fordult a fejemben. Tehát nem anyagi indíttatásból jött ez szóba.
Én tényleg inkább arra tudok gondolni, hogy:
1. nem tud elszakadni anyukától
2. nem gondolta ezt az egészet komolyan
Persze továbbra is azt hajtogatja, hogy majd jövőre összeköltözünk, de miért jobb az, ha veszünk egy nagy lakást, fizetjük a törlesztőrészleteket, aztán mivel sosem éltünk úgy igazán együtt, fél év múlva szétköltözünk, mert akkor ismerjük meg egymást!!??!!
Miért nem lenne jobb most összeköltözni, ha van probléma az vagy megoldódik, vagy nem, de akkor még időben rájöttünk, hogy nem illünk egymáshoz.

(#161) Boxiné válasza kékgomba (#160) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Nagyjából én is ezekre gondoltam. Plusz még az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy nem nagyon kedveli a családodat.
Én pl. imádom a párom családját, és gondolkodás nélkül odaköltöznék hozzájuk, ha más lehetőségünk nem lenne.
(Hála az égnek mi már együtt lakunk, csak épp az én szüleimnél :D )
Tényleg, arra még nem gondoltatok, hogy te költözz oda?

(#162) kékgomba

kékgomba
(újonc)

A 20 nm-es panelba?? Köszi, nem!
Másrészt fel sem ajánlotta, tehát ez nem lehet megoldás.

(#163) szepi79 válasza kékgomba (#160) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

így van, pont ezért írtam, hogy előbb költözzetek össze, és csak aztán legyen eljegyzés.... tök fölösleges addig eljegyezni valakit, amig nem vagy benne 110%ig biztos, hogy tényleg ő kell, és ismered is teljesen... (azért 110, mert 10%-nyit úgyis elbizonytalanodsz, legalább :DDD )

ha még ősszel megvolt az eljegyzés, akkor mennyi ideje voltatok együtt? 5-6 hónapja? remélem, most viccelsz...

megintcsak nem irtad, hogy saját lakás-e, vagy albérlet. ez mondjuk azért lenne érdekes, mert ha csak albérlet, akkor esetleg megérné elmennetek közös albérletet nézni, ahol otthonosabban érezné magát, mert azt már ő választotta magának.

amúgy meg ne siesd el ezt a házasság dolgot. nekem volt 1 lány ismerősöm (mondjuk elég sötét csaj volt, de ha sokáig egy soron dolgozol valakivel napi 8 órát, óhatatlanul is dumáltok eleget), aki minden pasijával eljátszotta azt, hogy 5-6 hónapnyi járás után eljegyeztette magát, ''mert ezáltal is közelebb vannak egymáshoz''. kérdem esküvő, valami? ááá, még nem tudják, majd 3-4 év múlva talán... így esett meg a csajjal, hogy 22 éves korára már 4x volt eljegyezve (egyszer sem házasodott)... :W :W :W

(#164) Boxiné válasza kékgomba (#162) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Upsz, az tényleg gáz lenne. De tényleg elég kevés az infó ahhoz, hogy okosat tudjunk neked mondani. Szóval még 1x: ő hogy áll a te családodhoz? Milyen a viszonyuk?

(#165) kékgomba

kékgomba
(újonc)

Egy ház részről van szó, a családi házunkban. De teljesen külön bejárattal, villanyórával meg minden. Szóval csak az udvar közös.
Azt mondja, hogy kedveli a családom, de igazából nem tudom. A kutáymra is azt mondta, hogy aranyos, aztán később egy haverjától tudtam meg, hogy utálja.
Szóval korai az eljegyzés? Akkor most ha azt mondom, hogy ő akarta, akkor meglepődtök...??? :F
Én ezt sosem fogom megérteni!!!
Amikor össze jöttünk én semmi komolyat nem akartam, aztán ez lett belőle. Most meg fordult a kocka.
27 éves vagyok különben.

(#166) szepi79 válasza kékgomba (#165) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

igen, én meglepődtem. hm.. lehet ugyanarról a lányról beszélünk? :DDD írd meg lécci a keresztnevét :DDD

komolyra fordítva a szót, én azt hittem, kb. 20 lehetsz... 27-30 körül már általában az emberek megfontoltabbak annál, minthogy pár hónapos ismerettség után eljegyzéseket kössenek felelőtlenül...

(#167) Boxiné válasza kékgomba (#165) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Gondolom már megkérdezted tőle, hogy mi a gond. Akkor mit mondott?

(#168) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

lehet hogy ketyegni kezdett az a bizoyos óra?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#169) kékgomba

kékgomba
(újonc)

Hogy nincs gond, én rosszul látom.
Tudjátok, hogy én hogy látom: nem őszinte, tehát csak bohóckodik velem. Na, legalább ezért rdemes volt ide ezeket leírni... azt hiszem ezekben a percekben világospdtam meg. Ennek a kapcsolatnak lőttek.

(#170) szepi79 válasza edipqe (#168) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD remélem, ezt nem gondoltad komolyan

30 előtt nem nagyon kezd az a bizonyos óra ketyegni, ha meg mégis, akkor már fél éve összeköltöztek volna...

(#171) Boxiné válasza kékgomba (#169) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Ne ásd el még ezt a kapcsolatot! Azt azért nem hiszem, hogy csak bohóckodik, játszik veled. Nincs értelme. Lehet, hogy nem veled van baja, hanem saját magával.
Próbáld meg minél előbb kideríteni, mi az igazság. És ezt csak tőle tudhatod meg, nem pedig tőlünk.

(#172) kékgomba

kékgomba
(újonc)

Ez igaz!
Na, majd meglátjuk mi lesz..

(#173) szepi79 válasza Boxiné (#171) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem sem játszik veled, itt valami más lesz a háttérben...

szerk: természetesen kékgombának akart menni

[Szerkesztve]

(#174) Boxiné válasza szepi79 (#173) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Velem? ;]

[Szerkesztve]

(#175) szepi79 válasza Boxiné (#174) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

veled se :DDD

(#176) Boxiné válasza szepi79 (#175) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Na, az tuti! :DDD

(#177) tildy válasza kékgomba (#153) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tartom jó ötletnek a házasságot előtte való együttélés nélkül. (Barátnőm így járta meg: 4 éve ismerte a srácot, fél éve laktak együtt, mikor házasság, majd gyerek, majd gyerek fél éves korában különköltözés, azóta válás... Igaz ők a barátnőm anyja házában laktak, ahol ott élt az anyuka is, de nem emiatt let tösszekülönbözés, hanem amiatt, mert a srác anyja kigyot ékát kiabálva a csajra telebeszélte a fia fejét. ....)
Ha valaki valakit nagyon szeret, akkor nem emel ilyen kifogásokat, sőt összeköltözik a kedvesével.
Mondjuk ha a párom azt akarta volna, hogy hozzájuk költözzek, vagy fordítva, azt, hogy ő költözzön hozzánk, szerintem nem működött volna a dolog.

Az már más tészta, hogy mi meg átestünka ló túloldalára, és lassan 9 év után is még eljegyzés sem volt (De 8 év együttélés igen). Van mikor zavar, de túlképpen most is iszonyatosan boldog vagyok vele, akkor meg miért kéne ennél több? Talán egyszer, majd ha jön a gyerek.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#178) Calogero válasza Boxiné (#159) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Köszönjük a jó kívánságot.
A baba eddig még nincs tervben.

(#179) Boxiné válasza Calogero (#178) üzenetére

Boxiné
(fanatikus tag)

Először az én drágámtól hallottam a ti történeteteket. Hogy hogyan ismerkedtetek meg. Nagyon tetszik! :C

(#180) szepi79 válasza Boxiné (#179) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

jaja, azon én is behaltam :DDD először emlékeztem, de amikor Calogero beírta, hogy motorhangra vonultak be, egyből beugrott, és felnyerítettem... néztek a kollégák :DDD

(#181) SzalaiG válasza Calogero (#155) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Huga van?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#182) Integra válasza SzalaiG (#181) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hehe, már izzitód a légzsákodat?:DDD

(#183) SzalaiG válasza Integra (#182) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Az nincs, de annyit megér... ;)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#184) tekeyagd válasza SzalaiG (#183) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

csak 2 méteres kopasz,kigyúrt ember ne üljön mellette... :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#185) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki érti a nőket?

Tegnap este emberkével elmentem bijiárdoznyi. 2-óra után kb észrevettem egy régi jó barátomat (a másik nemhez tartozik). Ismerem már néhány éve. De az utóbbi fél évben csak iwiw+msn en beszélgettünk néha. Most mikor láttam alig tudtam ráismerni! Annyira jól nézett ki, leadott 1-2 kilót, meg tök jó cuccokban volt. Lenge is top, a formás feszes kis popsin egy jó kis gatyó. Az első reaktióm a pusziszkodás után az volt hogy
-hű de nagyon jól nézel ki.
-Köszönöm (fejet kicsit lehajtva), de jó lenne ha más is mondaná...
-Mert?
-Vele vagyok, ott a válam mögött...látod? Még 1szer nem mondta hogy tetszenék neki, vagy hogy csinos vagyok. ..nagy sóhaj......Pedig már 1 hónapja 1üt vagyunk már.
Egy kigyúrt, gyurmázós, buta, ostoba, barom, állativadék volt. (Nem, nem általánosítok, vannak okos gyurmázók is, de ebből az egyedből sugárzott az IQ :DDD )
Na ezen rendesen kiakadtam.
-Azért ez eléggé durva, pláne hogy ilyen jól nézel ki.-(10 nőtlen pasiból sztem 7,5 nem mondana neki nemet. A maradék 2,5 meg csak akkor hajtana rá ha a lelke is már megtetszett nekik. De nekik is kéne a hölgyemény!)- Én azt aki 1 hónap alatt 1 szer sem éreztette hogy szép vagyok azt kapásból ott hagynám.
-Ez van. Na szió. :W :W :W
Visszabattyogott a pasihoz. És akárhányszor odanéztem az este folyamán, mindíg az volt hogy a csávó elvolt ezzel-azzal foglalva, a csajhoz még csak hozzá se vakkant. Egész este. :W
Amikor velem beszélgetett és jól megnéztem magamnak, hogy mennyit változott, a pasija még csak észre se vette a dolgokat! A féltékenységnek a legapróbb jelét se mutatta.

A storyhoz az is hozzátartozik hogy a csajnak a volt pasija is gyurmázós volt 2 évig. (Csak az okosabbik fajtából) És lehet hogy nosztalgiázni szeretne szegénynek a szíve.

Sztem ez megalázó. De ha meg a másik oldalt nézem aki ezt megengedi, hogy így bánjanak vele és nem tesz semmit, az talán meg is érdemli, vagy nem tudom. De nagyon kiakadtam ezen.

Ez is csak jó példa a régi nótára: A nőknek egy tulok kell!

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#186) Tündiii

Tündiii
(újonc)

Ha szeretnétek hogy ez a kevésbé csúf lány keverje nektek az italokat, akkor gyertek le holnap a Rioba.. :)
[link]

(#187) Llajon válasza Tündiii (#186) üzenetére

Llajon
(lelkes újonc)

Eléggé fura, hogy egy lány mondja ezt :)

LLAJON

(#188) Tündiii válasza Llajon (#187) üzenetére

Tündiii
(újonc)

A jó nőket a lányok is megnézik.. :)
Meg őt lehet h csak nem rugnám ki az ágyamból.. ;)

(#189) Speed(R) válasza Tündiii (#186) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tündérbogár, ezért regiztél be? :P 1ébként nem kevésbé csúf... :o

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#190) Tündiii válasza Speed(R) (#189) üzenetére

Tündiii
(újonc)

Horváth Éva mennyire jön be?

(#191) Tüzi válasza edipqe (#185) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy örök érvényű mondás, miszerint:

''A kurvákkal királynőként, a királynőkkel kurvaként kell bánni, és minden rendben lesz''

Amint látom, a Te eseted is ezt bizonyítja.
Mindig siránkoznak a nők, hogy: ''Jaaj, nincs egy értelmes pasi'', ''bunkó az összes'', ''kiveszett a szerelem'' stb stb stb... Amikor megkapják, akkor kis idő múlva faképmél hagynak, összejönnek egy ilyen gyurmagyurival, és a lelkük mélyén szerintem élvezik, hogy alázva vannak :)
Ezen milyen jókat szoktam röhögni :DD :DDD

Úgylátszik ez teljesen normális viselkedés lett az utóbbi időben :F

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#192) szepi79 válasza Tündiii (#190) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nabakker... sikerült a magyar celebvilág 3 legtöbbet ÉRDEMTELENÜL magasztalt csajából 2-t említened... a harmadik kannácska... komolyan, ezért a 3 nőért oda meg vissza van az ország férfiúinak hada; én meg nem értem, mire fel, olyan rondák, mint a bűn...

(#193) Speed(R) válasza Tündiii (#190) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kb az előttem szóló véleményét osztom, bár Horvát Évit konkrétan szépnek tartom. A melleit nem kelett volna a nyakába varratnia, de a többi ''eléggé'' renben van.
[kép]

Szerk.: Kevésbé nőies avatarral nem randizhatott az egered? ;)

[Szerkesztve]

(#194) Tündiii válasza szepi79 (#192) üzenetére

Tündiii
(újonc)

Akkor szerinted melyik lány az aki über faszán néz ki? :)

(#195) Tündiii válasza Speed(R) (#193) üzenetére

Tündiii
(újonc)

Horváth Éva az egy természetes szépség volt még eleinte..
Aztán már ő is agyon műtette magát, de attól még szerintem jó kis csaj! :)

(#196) Speed(R) válasza Tündiii (#195) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ha pusztán a külsőségek alapján ítélnénk meg, valóban az. Szép.
Azonban exemnek köszönhetően volt szerencsém összefutni vele tavaly novemberben a fősulin és hát hogyismondjam :U Nem buta nő, de van nyoma a szakmában lehúzott pár évnek. Felszínes, feltűnési viszketegség, etc. Amúgy ja :)

(#197) szepi79 válasza Tündiii (#194) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

görög zita, bódy szilvi, bálint antónia. pl.

(#198) tekeyagd válasza szepi79 (#197) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

Szilvike! :R :R :R

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#199) Speed(R) válasza szepi79 (#197) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ááá, akkor ebben bebuktam az egyetértést :( Szilnek dromedárfeje van, Tóni meg 15 éve se tetszett, pedig akkor még azt sem tudtam mi van a lábam közt :DDD

(#200) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

jó májusfa állítgatást mindenkinek! én leléptem 1 hétre.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.