Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#101) frame>24 válasza edipqe (#100) üzenetére

frame>24
(őstag)

Czére: majd nézz utána... :)
...a többihez nem szólok hozzá, Ti dógotok... :U

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#102) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

megnéztem. kellemes irományai vannak :R

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#103) t1 válasza Bubu79 (#99) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát jah nem akarok még 1x csalódni inkább akkor ne legyen semmi csak a csalódás ne legyen
Amióta ez megtörént tényleg önbizalom hiányban szenvedek a nőknél

Lehet igazad van abban, hogy nyitni akar felém de igazán nem tudom..de akkor mért mondta azt másnak, hogy már nem akar tőlem semmit mert, nem akar csalódni...bár ő nő szal lehet nem is így gondolja
Azért kösz a biztató hozzászólást.

(#104) vedini válasza t1 (#95) üzenetére

vedini
(őstag)

én mondtam, hogy döntsd le, nem hallgattál rám

workworkwork...

(#105) Xantomas válasza edipqe (#102) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Címre igen kellemesek, de elégé orba tudják csapni a férfiembert, pláne ha a környezetében is kezdi az olvasottakat felismerni. Bár még csak 2 legismertebb könyvét olvastam, a leszbikusokról, és a perverziókról szólókat, de őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy a többire kiváncsi vagyok.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#106) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

szeretném megkérdezni hogy csak én vagyok olyan aki ennyire el tud lenni valakivel aki nem a párja?
A kedves totyik látogatók ezzel hányadán állnak?

lehet hogy benevezek 1 ilyen könyvre, mostmár felkeltetted az érdeklődésemet.

[Szerkesztve]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#107) szepi79 válasza edipqe (#94) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

az utolsó 4-5 hsz-edet elolvasva nem értem a dolokat... most általánositasz, csak mert meg tudnád fektetni az egyik barátodat, aki mellesleg lány? (nem hiszem, hogy ugyanezt bárkivel el tudnád játszani)

és amiket leirtál, az abszolút nem ártatlan játék (hanem flört, ami játék ugyan, de nem ártatlan), ezt te is igy gondolod, különben nem irod be... és bizony azok igencsak kártyából készült falak

[Szerkesztve]

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#108) edipqe válasza szepi79 (#107) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

?

''ha az lenne, akkor nem irod be''
pedig sztem az.

és nem általánosítottam csak elmondtam, hogy jót tesz az ember lelki egyensúlyának, önbecsülésének, ha sikeres az ellenkező nem egy egyedénél.

(#109) Jenő válasza edipqe (#106) üzenetére

Jenő
(fanatikus tag)

Nem te vagy az egyetlen. Én is ilyen vagyok. De ez nem azt jelenti, hogy ez a normális, sőt! Tisztában vagyok azzal, hogy ha kapcsolatban lennék, és úgy játszanám a kis játékaimat a barát-barátnőmmel, akkor az nagyon nem lenne szép. És a páromtól is elvárom (_de nagyon_), hogy ne menjen bele az ilyesmibe, amíg együtt vagyunk. Ha kapcsolatban élsz, akkor azzal a személlyel viselkedj így, akivel együtt vagy, ne pedig azzal, aki a barátod.

(bizonyos helyeken fogalmazhattam volna erélyesebben is, de remélem, így is kiérződik a véleményem .)

(#110) edipqe válasza Jenő (#109) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

igen kiérződik :DDD
tehát ha párkapcsolatban lennél, akkor ahhoz a bizonyos baráthoz-barátnőhoz való viszonyod, viselkedésed stb megváltozna? Akkor is ha őt korábbról ismered mint a párodat?

(#111) Jenő válasza edipqe (#110) üzenetére

Jenő
(fanatikus tag)

Igen. (csak így tömören:) )

(Volt arra is példa, hogy azért változtattam meg a barát-barátnőmmel a viszonyomat, mert ő párkapcsolatban élt, és nem akartam [még ha nem is tudott {volna} róla a srác] rosszat tenni a srácnak.)

[Szerkesztve]

(#112) szepi79 válasza edipqe (#108) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

és nem általánosítottam

ééééés akkor a #94 pedig:

a nőket nem nehéz elcsábítani, ha ismered annyira hogy tudd hogyan gondolkodik és mire vágyik akkor nagyon nem nehéz (és akkor én még fiatal vagyok relatíve kevés tapasztalattal)

hiába van pasijuk ha pont azt kapják amire vágynak álmaikba, akkor nem tiltakoznak túl hevesen sőt olyanok mint a kiscicák akiket ha simogatnak bújnak, vonaglanok, hogy méééég simogass.

''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

(#113) edipqe válasza szepi79 (#112) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

félreérthető voltam.
Bár ezt sok női ismerősömről el tudnám mondani:

''ha pont azt kapják amire vágynak álmaikba, akkor nem tiltakoznak túl hevesen''

(#114) Atya válasza t1 (#95) üzenetére

Atya
(kvázi-tag)

..ültetés és megkértem ofőt hogy ültessen vissza mellé..
Hm... Nekem nem uyg tunik, mintha nem szertned! Bar lehet Te sem hiszed el. Ha az lenne amit leirtal, akkor siman lennetek baratok. Szerintem meg mindig oda vagy erte titokban.
..mikor a közelembe van és beszélget a barátaimmal..
Feltekenyseg? :) Ugy erzed, ha bekapcsolodnal, azt rogton kiszurna. :) Szar egy erzes, de csak mentalis problema.

Tanács:
Nezz mas lanyok utan! Nem kell ismerkedni, csak nezzed :) Rajta meg probalj tudatosan tullepni, de ne bunkon, maradjatok baratok, tapasztalat ;)

Üdv.: atYa | Megette a kutyam az ido vas foga :DDD

(#115) Bubu79 válasza t1 (#103) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csalódni mindig pocsék dolog - tudom, nem vigasztal a tudat, de nem Vagy egyedül ezzel a dologgal, sokan voltak már hasonló cipőben. ;)

Talán az lehetne a megoldás, hogy leültök valamikor egymással szemben és megpróbáljátok átbeszélni a dolgot - de ehhez persze az is kell, hogy Részéről is meglegyen a szándék ezügyben. Ha tényleg sokat jelentettél Neki valaha is, akkor nem kérdés, hogy hajlandó lesz rá...

Nem tudom mennyi idős lehet a Hölgyemény, és azt sem, hogy Te mennyi idős Vagy, lehet, hogy csak azért viselkedtek mindketten furán egymással, mert egyikőtöknél sem tisztázódott még le, hogy mit is szeretnétek a másiktól igazán...
Ebben segíthet egy nyílt, őszinte beszélgetés, amiben elkerülitek a rébuszokat, és megpróbáljátok tisztázni, hogy mik a határok a kapcsolatotokban. Tudom, hogy nem könnyű dolog... Tapasztaltam...

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#116) t1 válasza Atya (#114) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg mindig oda vagy erte titokban.
Ettől félek én is...de nem tudom már mit érzek össze vagyok zavarodva

Lehet nem tudom hogy féltékeny vagyok-e...de sztem igen haverom viccelődött hogy milenne ha ő összejönne az Ivettel..egyből ráüvöltöttem hogy akkor....szal ösztönösen jött..ő is azt mondta hogy féltékeny vok :B

Lehet más utána kéne nézni... nem tudom de tényleg nem...főleg hogy Ivettnek még mindig megvan az a barátja akivel még akkor összejött :(

(#117) t1 válasza Bubu79 (#115) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom és az a szomorú egyre többen vagyunk :(

De mit beszéljünk ezen?Nem értem... te miről beszélnél vele?
Ha most elmondom neki hogy még lehet hogy nem felejtettem el akkor megint padlón lesz és akkor tényleg menthetetlen ez a barátság.
Amúgy én nem, rég lettem 17 ő meg december 19-én lesz 19 és vmi 21-22 éves barátja van.

(#118) Bubu79 válasza t1 (#117) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A helyzet sutaságáról... hogy úgy látod, egyikőtök sem tudja, hogyan kellene viszonyulni a másikhoz és ez kellemetlen - mindkettőtöknek.
Tisztázni, hogy mi az, amit a másik képvisel az életedben - bizonytalanság/baráti szeretet/vagy egyszerűen csak jó együtt...

Sajnos van, hogy az ember kénytelen elengedni azt, akit szeret, mert nem tudja/nem akarja végignézni, hogy a másik mással van... Ha valamelyik fél úgy érzi, hogy részéről többről van szó, mint barátságról, akkor annak a barátságnak nagy valószínűséggel lőttek...
Mert hiába próbálja az egyik megtartani a távolságot és barátként viselkedni, ha a másikat megöli a féltékenység, az aggodalom, a nem szeretettség érzése... Ez megöli a barátságot...

Abban a korban vagytok, amikor a többség próbálja megtalálni önmagát...
És sokszor az sem tiszta, hogy magával kapcsolatban mit érez, nemhogy az, hogy más iránt mit érez...

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#119) Atya válasza t1 (#117) üzenetére

Atya
(kvázi-tag)

..én nem, rég lettem 17 ő meg december 19-én lesz 19..
Erdekes egy osztaly! :Ö:
Amugy hidd el, nem lesz olyan a baratsagotok soha, mint az elott volt! Baratok lehettek meg, de olyan mint regen... :U

(#120) t1 válasza Atya (#119) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor ennek kampec :O ekkora marhaságot soha életembe nem csináltam...

Jaja fura..én 90-es vagyok ő meg 88 vége a többiek átlag 89-esek

(#121) t1 válasza Bubu79 (#118) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben teljesen igazad van.Tényleg suta helyzet.Én sem tudok oda menni hozzá és beszélni vele ilyenről, régen még ment sőt egycsomoszór ''lelkiztünk'' meg minden.
Nem tom lehet elkéne hívnom vhova egyik délután és tényleg beszélni vele.És rákérdezni hogy mit érez irántam.
Mert tudom hogy szeret mert mondták hogy sírt miattam 1 csomoszór mert nem úgy viselkedtem vele mint ahogy kellet volna.

(#122) Bubu79 válasza t1 (#121) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem megy másként... Jobb tisztázni a helyzetet, mert különben iszonyatosan mély nyomot hagyhat mindkettőtökben...

''Mert tudom hogy szeret mert mondták hogy sírt miattam 1 csomoszór mert nem úgy viselkedtem vele mint ahogy kellet volna.'' - El sem hinnéd mennyire ismerős a szitu, amit leírtál...

(#123) t1 válasza Bubu79 (#122) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ebből tudom hogy még mindig szeret csak fél tőlem és ő se akar csalódni... :(
Sajnálom és tényleg áttudom érezni hogy neked is szar lehetett...
Nem tom miért csináltam vele...hülye voltam.. :(

(#124) Bubu79 válasza t1 (#123) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''Nem tom miért csináltam vele...hülye voltam..''

Nem, nem voltál hülye... Azt tetted, amit a szíved diktált - mert úgy érezted, nem csak Neked jelent sokat a kapcsolat, hanem Neki is... Megosztottad Vele a legmélyebb érzéseidet, amivel nem tudott hirtelen mit kezdeni...
Megpróbált ugyanúgy viszonyulni Hozzád, mint annak előtte, de ment a dolog - nem működhetett, mert az járt a fejében, amit elmondtál Neki...

Később pedig már Te voltál úgy a dologgal, hogy nem tudtál mit kezdeni a közeledésével, mert az lebegett a szemed előtt, hogy kosarat kaptál és nem értetted, mit akarhat még ezek után Tőled... Sz@r ügy...

„ Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz.” - Anakreon

Mod.: Esküszöm legközelebb asztalosnak tanulok inkább.. Már nem lennének útban a felesleges ujjaim egyujjas gépelés közben...

[Szerkesztve]

(#125) t1 válasza Bubu79 (#124) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jók ezek az idézetek :)
Per pill most arra gondoltam hogy azért voltam hülye mert úgy beszéltem vele és miatam sírt..ezt nem bocsátom meg magamnak..mert nem viselkedtem barátmódjára :(

(#126) Bubu79 válasza t1 (#125) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sírt, mert nem értette, hogy fájdalmat okoz Neked, amikor úgy közeledik Hozzád, mintha mi sem történt volna - Te pedig dühös vagy magadra, mert Ő lenne az utolsó ember, akinek fájdalmat akarnál okozni akár csak szavakkal is...

Ez természetes - sajnos...

''..nem viselkedtem barátmódjára'' - mert nem tudtál barát módjára viselkedni, mert Neked Ő több volt...

[Szerkesztve]

(#127) Atya válasza t1 (#125) üzenetére

Atya
(kvázi-tag)

..nem bocsátom meg magamnak..mert nem viselkedtem barátmódjára ..

Egyet ertek Bubuval! Nem barat modjara kell viselkedned, ez mar kiderult. En mindig az egyenes utak hive voltam. Mond meg neki, hogy tisztazni akarod a dolgot, mert ez teher Neked, nyilvan Neki is. Megbeszelitek, aztan lesz ami lesz. A lenyeg, akarmi legyen is, probald meg magad ne padlora tenni :)
Viszont figyelj, nehogy abba a csapdaba ess, hogy nagyon szertned hogy valahogy legyen, es felreerted a dolgokat..
Gondolok itt arra, hogy pl azt mondtad, hogy miattad sirt, mert nem ugy viselkedtel, ahogy O varta. Te is mondtad, h baratkent kellett volna viselkedned, ami nem igaz. Ugy viselkedtel, ahogy _Neked_ kellett. Azonban ez paradoxon. Ezt nem foghatod fel ugy, hogy szeret, mivel azt varta, hogy baratkent viselkedj.

Na nem ellened akarok beszelni, csak tanultam a hibaimbol, tudom milyen padlon lenni, nem kivanom senkinek, mert a csalodasnal szarabb erzes nincs.

(#128) SaNyEe

SaNyEe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv mindenki.
Eddig nemnagyon írtam ide, ezidáig mindig sikerült megoldani az efféle dolgaimat de most ez egy felettébb érdekes szitu.
Az egész elmúlt év szeptemberéig nyúlik vissza mikoris összeismerkedtem egy leányzóval akivel aztán kicsit összegabalyodtunk de végül kb másfél hét után aszondta, hogy szevasz, valami hiányzik belőlem amit keres, aztán novemberben meghívott a gólyabáljukra ahol aztán ugyanaz lezajlott mint a másfél hét alatt csak épp egy este volt az egész :F .
Ezután tudatosan nem kerestük egymás társaságát max egy-két ímél semmi több, a barátságot azért fent akartuk tartani mégha eleinte nehéz is volt(legalábbis számomra) aztán jött a névnapom, szülinapom jöttek az üzik, azóta is írunk egymásnak, most nemrég megejtettünk egy találkát ahol is aztán kis beszélgetés után szóbakerült nem-e érzek még iránta. . .
Szóval most olyan szituban vagyok amiben nem tudok döntést hozni ugyanis már nem érzem azt amit anno éreztem még novemberben is, de attól kicsit tartok, hogy ha megint feltámadnak bennem azok az érzelmek nem-e ugyanott fogunk kikötni mint annak idején, ez az egyetlen dolog ami itt motoszkál a fejemben, mivan ha :F
Vagyis mi vehet rá egy nőt arra, hogy visszatáncoljon egy előző pasihoz úgy, hogy lett volna több lehetősége is az elmúlt időben? Azt tudom, hogy valamin változtatni szeretne mert egy ideje nem volt ''normális'' kapcsolata. Amik felmerültek eddig bennem: változtatni akar és ehhez egy stabil kapcsolatra van szüksége, szeretethiány amit így próbál pótolni(bár kétlem, hogy ezzel pont engem keresne meg), utóbbi időkben kudarcok és próbál visszakanyarodni hozzám.
Szeretnék erről véleményeket kapni, esetleg efféle tapasztalat vagy bármi ami előrelendíthetne engem :U
Remélem nem adtam túl nagy házifeladatot :B

http://rugalmatlan.atw.hu/

(#129) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha azért akar veled lenni mert szüksége van a lelki stabilitásra, akkor az nem jó.
Egy párkapcsolat akkor működhet ha a felek lelkileg kiegyensúlyozottak. Nem elvesznek a másiktól a kapcsolatban hanem mind a ketten adnak. (ezt valami okos mondta és teljesen igaz)

Ha Ő lelkileg instabil akkor lehet hogy aksitöltőként funkcionálnál és amikor rendbejött...
de ez csak az én véleményem

(#130) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Huhh. Nem jártam ilyen nevű topicban vagy két hónapja :Y Szal üdv a törzsgárdának :D

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#131) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Különleges randiszolgálat szüzeknek: [link]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#132) Xantomas válasza Calogero (#131) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

A cikk elolvasása után, kicsit bántja a szemem a ''randiszolgálat'' megnevezés.
De amire van igény, az működik. Inkább így, mint egy teljesen vadidegen csajjal, merevrészegen valami házibuliban, ami után egy héttel azt se tudod mid vakard, vagy adott esetben mid ne.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#133) szepi79 válasza SaNyEe (#128) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon úgy néz ki, hogy a lány veled ''ha ló nincs, a szamár is megteszi'' tipusú játékot játszik, aztán amikor rájön, hogy mégse jó a szamár, akkor eldob (de nem túl messzire, hogy elő tudjon keresni később). én hagynám, még a barátságát is.

(#134) rien válasza szepi79 (#133) üzenetére

rien
(senior tag)

Sziasztok!
Szerintem is csak ''játszik'' vele, én is csináltam (sajnos) ilyet. Először megláttam mást és már nem is kellett. Másodjára...azt le se írom. Viszont úgy hozta az élet, hogy ezek után egy munkahelyre kerültünk és nagyon jóban voltunk, sokszor beültünk meló után is beszélgetni valahova, majd egy albértletben is laktunk egy jó darabig. Nekem mondta el nöügyeit és én is neki az én gondjaimat. Olyan is volt, hogy megkért, hogy koptassam le a barátnőjét mert egyszerűen nem érti meg a csaj, hogy vége. Beültünk egy bárba vagy hatan és öt perc után kapott egy nagy pofont a barátnőjétől :) és többet nem látta és nagyon örült neki, össze-vissza puszilgatott, hogy de rendes vagyok. Tényleg nagyon jóban voltunk.
Ezt csak a barátságra írtam le, hogy szerintem az egyáltalán nem biztos, hogy az se kell.
Bár ehhez elsősorban Ő kellett, hogy eltudjon határolódni a sérelmektől, pedig Ő nem csak annyit kapott mint SeNyEe.

[Szerkesztve]

----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

(#135) SzalaiG válasza Calogero (#131) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Hali!

Rég jártál erre. Mizu? :)

Boxi is nagyon eltűnt. Már csak a párja jár ide.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#136) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ez fogant meg bennem:

Álomból

Mint angyalka a fán, számomra kedves.
Ajka testes, neve nemes, kecses
Szeme, ha tagadja is szürkés-zöldes.
Álmomban, nincs magány:
Kacag és nevet, csak egy nevet.
Végre költőnk boldog lehet.
S bátran álmodozni kezdhet:
Vadul vonz a vadsága e vadnak,
Hát vad érzések hősünkben fakadnak,
Így szól a vadon szava: de csak a vadaknak!
(Kik eszük helyett a szívükre halgatnak.)
Szeress vadul,…magadnak.
Az érzések nem csalhatnak.
S e sorok mindent megadnak.
Ha mégsem?
Hát a szavak (tán) elragadnak!
Akárcsak a szél ki vadak közt él
Egyszer (majd) a tarkójához ér.
S sóhaja végre szárnyra kél.

Felkelvén

Ébredek, így véget ér a talány:
Kacag és nevet, de egy másik nevet.
Átkozott legyen hát a kikelet!
Szabadulni… reménytelen.
Tovább álmodni… értelmetlen.
Akkor mire-e rémes rímek?
Jön az érzés, jön a csend.
A torkom megremeg, mert
Közeledik a nő ki álmomban kísért.
Jön minden mi kedves,
Csak te ki oly kedves.
Kinek keze illata mindent körülölel,
Hát engem már sosem ölel?
Ez hát a végzetem?
Egy név a mindenem?
Nem enged, rabul ejt…Mint a mágnes.
S e név mi lenne más mint Ágnes.

mentségemre szóljon hogy 8-10 éve nem írtam és akkor se verseket írtam hanem novellát 1-2 db-ot.

[Szerkesztve]

(#137) SzalaiG válasza edipqe (#136) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Abból is tehetnél fel!

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#138) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

:B
erotikus novellákat írtam (lásd a melleslegen azok amik minimum 8as átlagot kapnak)
aztán nyomtam egy winreinstalt és Őket nem tudtam lementeni mert annyira szét ment a winfos anno. Még ma is fáj a haláluk.

nem tudom mit szól majd hozzá az illetékes nőszemély ha elolvassa. :DD
De kb: utállak te kis hülye. ekkor az oldalamba öklöz. vagy hozzám vágja a füzetét.
tudom hogy utálja ha piszkálgatom. :DDD

[Szerkesztve]

(#139) SaNyEe válasza edipqe (#129) üzenetére

SaNyEe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én is valami hasonlóra gondolok, igazából nem tudja helyesen kezelni az érzelmeit. Azt nem tudom, hogy tényleg meg szeretne-e változni :F Mondjuk vannak olyan dolgok is amit nem szeretnék leírni úgyhogy emiatt nem is tudtok teljes képet alkotni a helyzetről (az igazság az, hogy még énsem :W )

rien: ez a helyzetemben sztem nem igaz de azért észben tartom ;)

(#140) szepi79 válasza SaNyEe (#139) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

inkább az a kérdés, meddig akarsz a próbababája lenni?

(#141) Calogero válasza SzalaiG (#135) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Hali.
Ahogy elterveztem koccanásunk évfordulóján egybekeltünk, azóta nincsenek nőügyeim :)
Az házasságkötő csak nézett amikor az általunk kért zenére bevonultunk, ami nem volt más, mint egy motorbőgés, fék csikorgás, egy nagy durranás, valamint csörömpölés. A többi a megszokott módon történt, pedig milyen lett volna, ha a virágcsokor helyett egy törött kipufogó csövet fogott volna az édes. Tudom hülye vagyok, de az a mentségem hogy a koccanásnál biztos bevertem a fejemet ;]

Amúgy semmi különös éldegélünk és várjuk a nagy napot. Május végén átvehetjük az Astrát.Nászútra a közös szerzeménnyel akarunk menni.

Röviden ennyi..

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#142) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindenki boldog és szerelmes vagy mi fene? kihalt szinte a totyik!

(#143) Calibos válasza Calogero (#141) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Ez hamar ment, nem lett ez egy kicsit elkapkodva?! Remélem nem bánjátok meg :U

(#144) Calibos válasza edipqe (#142) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

a faszt boldog mindenki :((

(#145) Kokkantas válasza edipqe (#142) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Azmiaz? ;] ''Boldognak'' lenni még oké is, de szerelmesnek... annak inkább nem.

(#146) szepi79 válasza edipqe (#142) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

én most inkább csak szerelmes vagyok, és nem boldog. de olyat minek irjak be, amin segiteni nem lehet, majd az idő megoldja (vagy nem), maximum jól tudnám sajnáltatni magam, de az meg egyedül is frankón megy :DDD

(#147) TrollBalint válasza szepi79 (#146) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

mi?? MIért nem vagy boldog (mondjuk az elmúlt időbe nagyon ritkán tudtam itt olvasgatnif :( lehet kimaradt valami) mikor legutóbb erre jártam még boldogan éltél a barátnőddel :)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#148) SaNyEe válasza szepi79 (#140) üzenetére

SaNyEe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem-nem az a kérdés, de mostanra ''minden'' kiderült :B
Amúgy megértettem elsőre is mit akartál írni, nem kell ennyire nyersen fogalmazni :DDD

(#149) szepi79 válasza TrollBalint (#147) üzenetére

szepi79
(őstag)
LOGOUT blog

nem maradt ki semmi (mármint nem írtam be semmi ilyesmit)... csak mostanában többet kell tanulnia, kevesebbet tudunk együtt lenni, meg munkahelyi problémák is vannak, plusz némi kis adósság is a képbe került... szal a szokásos ''államig ér a szar és még nő tovább'' szitu... de idővel majd megoldódik minden...

(#150) tekeyagd válasza szepi79 (#149) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

ne aggódj,majd ha átcsapkod a fejed felett!!! :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.