Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#951) Pala válasza Pala (#949) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Szóvá tenni meg.... kéne, de nem merem. Ahhoz, hogy világosan a tudtára adjam, mi a bajom, nyíltan és őszintén kéne beszélnem vele. Ami nekem ugyan nem esne nehezemre, de félek, hogy az egész úgy jönne le neki, hogy én bizonyos kritériumokat támasztok, amiket ha ő teljesít, akkor együtt maradhatunk, ha nem, akkor menés. Félek, hogy nem tudna (ön)kritikus szemmel gondolkozni és megfelelően értelmezni / kezelni majd dönteni a helyzetről. Mert ilyenkor általában megsértődés a ''természetes'' reakció... :( A sértődésből harag, a haragból veszekedés, a veszekedésből szakítás is lehet. Ezért félek.

(#952) bolondember válasza Pala (#949) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem szeretnék TELJESEN beletaposni a lelkivlágodba, de az a ''csaj'' nem érdemel meg (ez volt a benyalós rész :DDD )...
Az egy dolog, h a pasik kéne futni a nő után, meg minden, de az a csaj,aki arra nem képes, h felkeressen, megkeressen... HP. és még finom voltam...
Keress mást.

komolyan.

Csajszikám simán elvan a langyos vízben, élvezi (ÉRTED? ÉLVEZI!), h van egy csávó, aki fut utána, meg töri magá érte, meg minden, neki semmit nem kell érte tenni, sőt, néha össze is bújhat valakivel, ha úgy tartja a kedve...

mutasd fel neki a piros lapot, aztán vesd magad az életbe, h találj egy SZERETŐ társat magadnak...

értem? ;)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#953) Pala válasza bolondember (#952) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Hát, ha nagyon ridegen akarnék fogalmazni, lehet, hogy én is ezt írnám. :(
Szeret, de csak úgy, ha maximum a kisujját kell mozdítania kettőnkért. Bár fontos megemlíteni, hogy a nehéz családi körülményei és a suli+ meló azért igen sokat leszívnak az energiájából, szóval ez enyhít azért a helyzeten.
De gondolkodóba estem... Többször elhatároztam már, hogy első lépésként csak annyit teszek, hogy nem keresem...mindig megvárom, hogy ő keressen, kezdeményezzen....most megteszem...feltűnik-e vajh' neki, hogy fordulóban a kocka...azon a ponton úgyis kiderül, mennyit jelentek neki...ha számítok, és tényleg csak ''technikai'' akadályai vannak annak, hogy többet legyünk együtt, akkor valahogy megpróbálom lenyelni ezt a gombócot...de ha nem, akkor ideje lesz picit egoistának lennem és előtérbe helyeznem azt, ami elsősorban nekem jó...

(#954) bolondember válasza Pala (#953) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ne védd.
az nem a Te tiszted.

védje ő magát, ha végre rászánod magad és előállsz a farbával (amit szerintem nem kéne már halogatni!)...

na, ellépek aludni, fél 6kor kelek, reggeles műszak, majd akkor holnap! jó éjt 2 all!

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#955) NaNorbert

NaNorbert
(fanatikus tag)

Jó köszönöm szépen a hzs, eket és mostantól megprobálom gyakorolni a helyes irás sajátságait.
Sajna soha sem voltma magyar nyelvből valami extra igy nem is szeretek hlyesen írni de ha nektek ez kel, akkor megprobálom.
Köszönöm a segítségeteket.
És bocs ha véletlen is vaakit megsértettem volna az írás modommal!!
Ha kell irjon privit és szeméjesen is bocsánatot kérek!!!
Jó8 szakát mindenkinek!!!

:F Javult valamicskét??????? :F

[Szerkesztve]

◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►

(#956) Pala válasza bolondember (#952) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

''Az egy dolog, h a pasik kéne futni a nő után, meg minden, de az a csaj,aki arra nem képes, h felkeressen, megkeressen... ''

Ez a mondat nagyon szemet szúrt és elgondolkodtatott.....bármennyire is fáj nekem beismerni, de majdhogynem ez az igazság. :( :O

(#957) Tim82 válasza Pala (#956) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bolondember teljesen jogos dolgokat mondott.

Egyébként mi a barátnőd részéről ez a ''szeret, de...''? = kicsit szeret? Ilyen nincs.

Nah, vagytok már annyi ideje együtt, hogy igenis keményen megkérdezd, hogy a jelenlegi formájában ezt a kapcsolatot ő hogyan gondolta... Mert ez így a továbbiakban tényleg nem pálya.

Ahogy egy bölcs ember mondja: ''Ha a barátnőd egyfolytában a munkára/családjára/iskolára hivatkozva nem nagyon akar Veled találkozni, akkor az a helyzet, hogy nincsen annyira odáig érted. Eredj és keress Magadnak másik nőt!''

És ezzel egyáltalán nem vagyok gonosz(kodó), csak realista...

De az is a helyzet, hogy szerelmes vagy, és nehezen fogod elismerni, ha gáz van a kapcsolattal. A szerelmesek nem vakok - egyáltalán nem - csak sokszor hazudnak maguknak... :(((

[Szerkesztve]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#958) frame>24 válasza Pala (#953) üzenetére

frame>24
(őstag)

Hát, én megen csak annyit mondhatok, tudom milyen ez. Igaz, nálunk azé' nem folyton ez volt, csak vizsagidőszakban (v. mosolyszünetes fázisokban). Az ilyen fajta lánynál a köv. van:
ha nem szakad el otthonról (és ehhez drámának kell történni), akkor ~egész élete egyfajta bizonyítás lesz a szülei felé. Ha beszélsz vele, nem érti majd meg (sőt, ő mondja majd, h te nem érted meg...) , ha meg otthagyod, vérzik a szíved, mert szereted...háát, kb. 2 lehet:
- megbarátkozol a gondolattal, h ez van, de ha továbblépsz, jópár hónap után képes leszel más nőt is észrevenni
- még akár évekig (!) is ki lehet így húzni, mert te a türelmes típus vagy. De ez egyben több év belső emésztődés is. (a képletes szó mellett tényleg kaphatsz jó kis krónikus gyomorfekélyt)
2 rossz közül kell választanod, mérlegeld, számodra melyik a kisebb rossz...

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#959) Tim82 válasza Kokkantas (#947) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Koki, Te nem nőzni mentél? Vagy gyors menet volt? :))

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#960) Pala válasza Tim82 (#957) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

A suli és a munka nem kifogás. Benned mennyi életerő lenne, ha reggel 8-tól este 10-ig (!!!) kéne hajtanod az igát hétköznap!? Szóval az a igazság, hogy ez tényleg nem kifogás a részéről, hanem indok (nem mindegy!!), a család viszont részben az.
Amúgy meg kicsit szeleburdi, kicsikét hanyag, kicsikét feledékeny természetű lány. Apró jellembéli tökéletlenségek és a családi / anyagi illetve az iskolai háttér szülik ezt az idétlen helyzetet. :(
Kevésszer ugyan, de szóba hozta, hogy szívesen lenne velem többet, de nem tud mit tenni. Tényleg az a helyzet, hogy amik így a fórumon kislányos kifogásként tűnnek, azoknak kb. 70%-a teljesen elfogadható és normális indok, a maradék 30% miatt húzom a szám. Hogy nem keres és nem kezdeményez a kapcsolatunkban, csak minimálisan, kb. éppen annyit, amennyi a kapcsolat egybentartásához kell. Meg vannak kisebb hibái, amiket ki tudna javítani ha akarna, de nem nagyon akarja. :(

(#961) Pala válasza frame>24 (#958) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Hát igen....
Ha az eszemre hallgatnék, nem lenne nehéz a döntés, rideg racionalitással mérlegelem, hogy nem kapok annyit, amennyi nekem kell, és továbblépek.
Csak sajnos pont azokban a helyzetekben más irányít, amikor elvileg az lenne a legjobb (nekem!), ha az eszemre hallgatnék. :W

(#962) Tim82 válasza Pala (#960) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neked van jobb rálátásod. De - szerintem - túl enyhén, illetve rózsaszín szemüvegen át ítéled meg a dolgokat.

Egyébként volt hasonlóra példa - mármint a súlyos igahúzásra - nálam. Valóban, nem maradt bennem túl sok életerő, akkor sem volt barátnőm épp, de érdekes módon csajozásra maradt pl. energiám. ;)

Az embernek arra van ideje, amire szakít magának... Nehezen hiszem el, hogy ne tudna, ha ne akarna. Pl. már ő forszírozhatná az időnkénti Nálad alvást stb. Hangsúlyozom: szerintem. No offense meant.

(#963) frame>24 válasza Tim82 (#962) üzenetére

frame>24
(őstag)

Szvsz nincs ott rózsaszín szemüveg, csak a szív dolgai. Azt nem lehet kinyírni.
De mondom: ebbe bele lehet hülyülni. Szal valami shift kéne.

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#964) Pala válasza Tim82 (#962) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Értem én mit akarsz mondani. Én csak pont annyira védem őt, amennyit teljesen jogosan megérdemel. Mindent nem róhatok fel neki pusztán azért, mert nem az én kényem-kedvem szerint alakulnak a dolgok.
Szóval az előbbieket megpróbáltam attól függetlenül megítélni, hogy szeretem Őt!
Most tesztüzemre kapcsolok, nem fogom keresni egyáltalán, eljátszom a nagyon elfoglalt embert, akinek még vécére menni sincs ideje, nemhogy őt fölhívni vagy üzenni neki. Aztán majd meglátom, az alapján, hogysmint érdeklődik felőlem (bár elvileg holnap vagy max holnapután fog, mert ez meg van beszélve)

(#965) Tim82 válasza frame>24 (#963) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ''rózsaszín szemüveg'' kicsit annak szól, hogy Pala először mintha reálisan vázolná a problémát, aztán amikor ''támadtam'' a barátnőjét (nem annak szántam :) ), akkor azzal védte, hogy a probléma messze nem olyan vészes, mint ahogy elsőre tűnt a leírásában, mert hát a ''kifogások'' 70 %-a elfogadható. Neki legalábbis.

Jó, én azért vagyok ilyen megveszekedett racionális, mert túl sok hasonló szituban voltam és túl sokszor ''hülyültem bele''. Egy hiba, amit nem akarok többet elkövetni. :)

Na de mi csak Pala álláspontját ismerjük, tehát az egyetlen normális tanács a ''minél hamarabb ülj le a lánnyal megbeszélni'' lehet. :D

#964: ez szerinted célravezető? Ha valaha is kisül, hogy játszmázol - mert ez az - annak csúf következményei lehetnek...

[Szerkesztve]

(#966) Pala válasza frame>24 (#963) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Ebbe bizony bele. :)
Egyébként meg emlékszem tisztán arra, hogy kb. 1 évvel ezelőtt, amikor még javában egyedül voltam, ideírtam valamit a topikba azzal kapcsolatban, hogy a magánynak csak az az egyetlen hátulütője, hogy nincs melletted egy társ, nincs kit szeretni és nincs, aki viszontszeret (tény, ez mondjuk egy komoly hátrány). Egy párkapcsolatban viszont millióféle különböző tíousú és színezetű probléma léphet fel, milliárdféle küloönböző lehetséges végkifejlettel; valahogy éreztem már abban a pillanatban, amikor összejöttem vele, hogy - bár akkor még mit sem sejthettem a mostanra kialakult állapotról - továbbra is lesznek majd gondok, még több, és még cifrábbak, amelyek ugyanúgy fognak kellemetlen perceket és bosszúságot okozni.

(#967) EQMontoya válasza Pala (#966) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hehe, fura volt olvasni a soraidat, szerintem pont a lényeg szúrta ki a szemed, azért nem láttad, amikor ezt leirtad. a magánynak csak az az egyetlen hátulütője, hogy nincs melletted egy társ, nincs kit szeretni és nincs, aki viszontszeret és elolvasva az elmúlt pár10 hsz-t... nah, csörömp-csörömp? igen, pontosan, a legfőbb probléma igazán nem oldódott meg, csupán órákra, néha-néha.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#968) Kokkantas válasza bolondember (#954) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Pontosan ezt akartam írni énis. Van egy olyan rossz szokás az embernek, hogy akit szeret azt védi. Pedig vannak olyan esetek amikor nem helyes.

#955: Nem nagyon. Van egy olyan haverom aki nem tud helyesen írni és nem akar Engem személy szerint idegesít, ha valaki szarik a helyesírására. Nem olyan nagy dolog odafigyelni, hogy mit is írsz le. Hibák lehetnek benne, de ne olyan súlyosak, mint neked.
Ha önéletrajzot írsz abban nem lehet hiba.

(#969) Tim82 válasza Pala (#966) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen, de a magány egy gond. Elég nagy, nehezen lehet vele megbirkózni, de akkor is csak egy. :DDD

Nem mintha tényleges, normális alternatíva lenne - nem erre vagyunk szocializálva - de talán érthető, én pl. most inkább miért erre szavazok, legalábbis időlegesen. :)

(#970) Pala válasza Tim82 (#965) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Gondoltam erre a ''játszmás'' dologra...mármint gondoltam rá, hogy ez nem túl tisztamegoldás...de ebből mi derülhet ki szerinted? nem lépek félre, nem csinálok semmi rosszat, egyszerűen csak megpróbálom jobban élni a saját életemet, nem ragaszkodni hozzá annyira, amennyire valóban szeretnék. Így próbálnám meg ráébreszteni arra, hogy milyen is ez az állapot. Sokkal hatásosabb valakit rádöbbenteni valamira, mint elmondani neki. A rizikó csak az, hogy nem biztos, hogy úgy jön le neki a dolog, ahogy én akarnám.
Amúgy meg való igaz,csak érem egyik oldalát ismeritek, de van annyi önkritikám és félre tudom tenni az egoizmusomat annyira, hogy a lehető leginkább objektív-közeli leírást adjak a helyzetről, és visszaolvasgatva úgy érzem, hogy ez többnyire sikerült is.

(#971) Kokkantas válasza Tim82 (#959) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Háát az úgy volt, hogy...
Ma délben megyek egyik csajszihoz ''gépet javítani'' :DDD

Gyorsan el kell felejtenem az exemet, mert valszeg öszejött haverommal... Ami, ha igaz akkor szép pofánrúgással fogok díjazni a haveri társaság miatt. Ugyanis így nem járhatok le. :W A csigák...

(#972) Tim82 válasza Pala (#970) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Senki sem veszi jó néven, ha játszmáznak vele. Ha meg tudod oldani úgy, hogy ne derüljön ki, direkt csinálod és messze nem vagy olyan ''elfoglalt ember'', mint ahogyan láttatni próbálod, OK. Szerintem ugyan az egyenes út jobb, de ez magánvélemény - én azt választanám. De ismered: ''szólj igazat és betörik a fejed''... :DDD Meg hát a másik rizikót pontosan leírtad...

Koki: nyugodtan mondd ki, hogy hegeszteni mész. :)) Nem eltúlzott kicsit az a pofánrúgás egyébként?

(#973) Pala válasza Tim82 (#972) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Hidd el, nyom a lelkiismeretem miatta, de nálam ez még nem igazán játszmázás, inkább csak puhatolózás kategória, ami talán nem minősül teljességgel etikátlan megoldásnak. De amint keres és jelzi, hogy látni akar, én ugrok azonnal... ez az ''elfoglaltság'' csak arra vonatkozik, hogy ritkábban fogom keresni, kb. úgy, mint ő engem. Egyszerűen csak zavar, hogy én nyalom utána a padlót, ő pedig alig tesz valamit. :(

(#974) Tim82 válasza Pala (#973) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert
1. bizonytalan vagy abban, hogy ő mennyire szeret - így, hogy nem kapsz elég egyértelmű visszajelzést, hiszen Te ''nyalod utána a padlót'',
2. vagy annyira férfiból, hogy az önérzetedet is bántja a helyzet. :D (OMG, de ismerős! Önironikusan a tükörképemre kacsintok... :DDD )

Viszont ha belevágsz, a lelkiismereti problémázást sürgősen húzd le. Akkor lebuksz. Elég jól megindokoltad magadnak, hogy miért és hogyan, miért fér még bele, akkor itt húzd is le a rolót a további morális töprengések előtt. ''A tett halála az okoskodás.'' :P Itt is. :)

Nah, jó éjt, lelépek aludni, Te pedig ne rágódj ezen. Van még egy búcsúidézetem, úgyis imádom elsütni: ''Do. Or don't do. But don't try.'' ;)

(#975) Pala válasza Tim82 (#974) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

:R Áve Maria!
A reakciódból úgy érzem, hogy sikerült visszaadnom a valóságot a saját irományaimmal.

Ja és eszerint cselekszem. Ez nem egy olyan drasztikus lépés, nem is annyira elkötelező jellegű, de jóval kisebb a rizikó, az eredményből pedig lehet következtetni. Nem tekintem őt játékszernek, csak a kapcsolatunk komolyságának mértéke felől szeretnék óvatosan megbizonyosdni.

(#976) Kokkantas válasza Tim82 (#972) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Nem hegeszteni megyek... Pontosabban nincs benne az 5 éves tervben. De nem fogok ellenkezni. ;]
A pofánrúgással még kedves is voltam mindkettőjükkel, sokkal rosszabbat érdemelnek. Nem szeretem a hazug embereket.

[Szerkesztve]

(#977) EQMontoya válasza Kokkantas (#976) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eddig is türted, aztán látjatod a türelem eredményét :)

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#978) tbs

tbs
(PH! addikt)

A helyzet változatlan.

Pala -> nyuszizik.
Kokkantás -> nem azért megy.

Hajrá srácok, csak így tovább!!! :DDD Teaizé vmikor..? (Hétvégén nem vagyok, ha ki akartok hagyni... ;) Azaz pontosabban keddig tuti nem jó. :B )

(#979) tbs

tbs
(PH! addikt)

''Tisztelt Szerkesztőség!

Még sohasem írtam Önöknek, de most végső kétségbeesésemben elhatároztam, hogy a segítségüket kérem. Nehéz döntés előtt állok.
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik, az a gyanúm, hogy félrelép. Amikor csörög otthon a telefon és én veszem fel, előfordul, hogy nem szól bele senki. Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állítólag a barátnőivel talákozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, úgysem ismerem őket, a kolléganői.
Néha ébren maradok, és az ablakból lesem, hogy milyen autóval jön haza, de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talán nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnézzem, hány óra, dühösen rámkiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelőtt, amikor ismét elment estére itthonról, úgy döntöttem, hogy kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, míg haza nem jön. Olyan helyre állítottam a vadonatúj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát. Ahogy ott térdeltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból. Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Vajon mi lehet a gond? Remélem nem komoly! Most mit tanácsolnak? Próbáljam magam megjavítani, vagy vigyem vissza a kereskedőhöz?''

(#980) elmoraan (r) válasza tbs (#979) üzenetére

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:D :R
Akinek Harley-ja van, az mi a rossebet törődik vele, hogy mit csinál az asszony?
(Egy esetet el tudok képzelni: nincs házassági szerződés, aztán kell a bizonyíték, nehogy a gépsast is a nőnek ítélje a bíróság.)
;]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#981) frame>24 válasza tbs (#979) üzenetére

frame>24
(őstag)

:C

(#982) bolondember válasza Pala (#975) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Állj már a sarkadra, légy férfi, ne hagyd magad má' így kihasználni!

plíz...

(a következő nem kérés lesz - leb@szás)

(#983) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rájöttem egy alapigazságra>>A nőkkel nem szabad töredni, mert kihasználnak, visszaélneka jósággal, le kell xarni őket, és akkor a fantáziájukat izgatja mér van mellőzve és maguktól fognak keresni. :R

Na ééésss?::DDD

(#984) Pala válasza bolondember (#982) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Azt próbálom, de miért ne kísérletezhetnék enyhe módszerekkel kezdetben!? Aztán ha látom, hogy nagyon nem megy, akkor úgyis keményebben fogok fellépni (már ha lesz hozzá lelki erőm)

dragonfx: nem minden csaj ilyen, egyszer egy barát barátnőmmel beszéltem erről elég nyíltan, ő speciel azt mondta, hogy ha leszarják, akkor őt sem érdekli a másik, mondván, minket törje magát egy olyasvalaki után, aki tesz rá magasról. :)

(#985) dragonfx válasza Pala (#984) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ha meg töröm magam, akkor hátam mögött röhög..mekkora nyálas csicska vagyok....és csakazéárt se tesz a kedvemre...

Elég volt hívok egy Qvát :DDD

[Szerkesztve]

Na ééésss?::DDD

(#986) as_Rock válasza D4rkm4n (#828) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Felnőt? :DDD Muhaha :D
Jó kis védőháló, anyuci és/vagy apuci mint biztos háttér, adómentes diákmelós pénz, kis tehetséggel ösztöndíj, általában fix szállás, kaja, senkit nem kell eltartani, senkiért nem vagy felelős.
Persze vannak kivételek, haver is már 16 évesen a csarnokba járt reggel 5kor pakolni, mert faterja meghalt anyja htb volt, és el kellett tartania a testvéreit, de nem ez az általános.

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#987) D4rkm4n válasza as_Rock (#986) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Vannak esetek mikor a szülők csak konkrétan a taníttatást finanszírozzák, semmi mást. Esetleg még az étkeztetésbe beleszállnak. Ennyi.

Azt pedig hogy nincs felelősség, botorság volt kijelentened. Szerintem.

Most nem az egyetemisták mellett ágálok, hanem csak arra próbáltam rávilágítani hogy 20< már rég nincs szükség a szülők útmutatására.

Na jó, nekem segítettek az adóbevallásom elkészítésében. (Mert ugye nem csak adómentes diákmunka létezik...)

(#988) as_Rock válasza D4rkm4n (#987) üzenetére

as_Rock
(őstag)

ÁLTALÁBAN, mond neked ez a szó valamit? :W

Útmutatásra nincs, de a pénzükre, kéglijükre, támogatásukra igen. Szintén ÁLTALÁBAN, mielőtt... :D

[Szerkesztve]

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#989) Nahoten válasza Pala (#949) üzenetére

Nahoten
(újonc)

Pala, te reménytelen vagy.

Dobd már azt a ribit!

Az eseted olyan mint az állatorvosi ló. Már nincs is értelme sorolni a hibákat, amiket elkövetsz.
Mondd, jó ez az állapot neked? Mert ha igen, élvezd! Ha nem, tégy ellene! Ha meg képtelen vagy a cselekvésre, vedd tudomásul, hogy lábtörlőnek használnak.

(#990) Tim82 válasza Pala (#975) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értettem én az elejétől fogva - a nem-értésem inkább a problémázásnak szólt. ;)

tbs: PH!-n lehetne olyan verzió is, hogy ''meg akartam nézni a zasszony emiljeit, de a MacBook Pro Deluxe Edition-öm/Dell Inspiron Core 4 Quad notim* ismeretlen hibaüzenetet írt ki... :O ''... :DDD

* hasraütöttem és nagyot mondok. :D

Nahoten: ha ''reménytelen'', akkor felesleges felbosszantanod Magad rajta, nem? Nemhogy hozzászólni... annak csak felesleges polémia lesz a vége a ''romantikusok'' és a ''realisták'' tábora között. :P

[Szerkesztve]

(#991) Pala válasza Nahoten (#989) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Könnyű annak fekete-fehéren gondolkodni, akit nem fűznek az érzelmek. Voltál te már úgy kib@szottul szerelmes? Ha nem, nincs miről beszélni, ha igen, akkor meg nem értelek; nagyon más ember lehetsz. Ez most nem szúrkálódás volt, csak én most nem vagyok képes teljesen racionálisan gondolkozni (pedig az eddigi életem során már többször is tapasztaltam, hogy szinte mindig jobb az észre hallgatni)

[Szerkesztve]

(#992) Pala válasza dragonfx (#985) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Időnként már én is úgy érzem, hogy egyszerűbb az élet annak, aki nem problémázik; összejön egy kurvával vagy pornósztárral (vagy többel:) ), emellett pedig magának él, és kész. :)

(#993) Nahoten válasza Tim82 (#990) üzenetére

Nahoten
(újonc)

Már régebben írtam Pala-nak a dologról.
Azóta szándékosan nem szóltam hozzá, de most elfogyott a türelmem. Hozzászólásai szabályosan fájnak, és egyben idegesítenek. Csak körbe-körbe járkál.

(#994) Pala válasza Nahoten (#993) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Ez van, sajnos én nem vagyok olyan erős lelkileg, mint egyesek.

(#995) Tim82 válasza Pala (#992) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lópikulát. :P

Nahoten: hát, akkor fogd fel úgy, hogy Pala most fizeti meg a tanulópénzt. Hátha úgy könnyebb elviselned a hsz.-eit... :P (Ugyan nem fogom fel, életfelfogás-beli különbségek miatt miért kell a másikat leb@szni, mert még ha politikáról lenne szó... ;] )

(#996) Kokkantas válasza tbs (#978) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Miért mindig mindenkinek mindenről a szex jut az eszébe?

(#997) tbs válasza Kokkantas (#996) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

''...azért...'' -> beszélgetés, ismerkedés...

No, kinek jutott eszébe a szeksz..? Freud doki látott már? ;]

(#998) Nahoten válasza Pala (#991) üzenetére

Nahoten
(újonc)

Ki gondolkodik itt feketén-fehéren? Én nem, de a te eseted teljesen nyilvánvaló: ez a ribi nem szeret. A te esetedben ez teljesen egyértelmű.
Nincs még egy alak, aki ennyit elviselne ettől a ribitől. Neki ez nagyon kényelmes és hízelgő, és amíg elfoglalt, addig meg is tart. Majd a következő barátjánál figyelheted meg, hogy mennyire odaadó, simulékony, kedves kis teremtés lesz az oldalán. Milyen jó lesz látnod, hogy arra a férfira teljesen másképp, szerelmesen fog nézni ésa ennek megfelelően fog viselkedni.
Ha tapasztaltad, és más, általad megbecsült emberek is azt mondják, hogy racionálisan viselkedni jó dolog, miért nem teszed? Senki nem mondja, hogy adott esetben a racionális viselkedés könnyű vagy élvezetes. Lehet az fájdalmas is. Hosszú távon azonban kifizetődő.
Ez a ribi halott ügy. Ha racionálisan gondolkozol, felfoghatod úgy is, hogy ezt az idő amit mellette elpocsékolsz, a jövendőbeli nagy Ő-től veszed el. Vele élsz majd kevesebbet.

(#999) Nahoten válasza Tim82 (#995) üzenetére

Nahoten
(újonc)

Tudom én is, hogy kell a tanulópénz.

Vannak olyan vígjátékok, ahol a csetlő-botló főhős, valami olyan mértékben csak a saját hibájának köszönheti a bonyodalmakat, hogy nem bírom nézni. Egyszerűen olyan kényelmetlen érzés fog el, hogy el kell fordulnom, vagy el kell kapcsolnom.
Vagy ott vannak a brazil sorozatok. Arra épülnek, hogy a szereplők a hibás lépést azonnal meglépik, majd az ezt kijavító, korrigáló lépést tíz részen át, vagy tíz rész múlva teszik meg. Fáj.

Nos, Palat olvasva pont ilyen érzés fog el.

(#1000) Nikkel15

Nikkel15
(tag)

Sziasztok!
Lenne egy ''apró'' problémám.
Együtt éltem egy lánnyal 6 évig nagyon szerettük egymást meg minden eljegyzés ilyesmik megvoltak a szülei borzasztóan kedveltek szóval happy volt minden.
Aztán 5 hónappal ezelőtt rájöttem hogy megcsal......elbeszélgettünk a dologról vele nem kertelt bevallotta hogy mi van Úgyhogy fogtam a cókmókomat és otthagytam csapot papot lakást bútort mindent mondtam hogy nekem semmi sem kell.azt hittem összeszakad bennem a világ 3 hónapon át lestem hogy nem e keres vagy valami.Nem keresett tökjól elvolt az új barátjával na mindegy átléptem a dolgon megismerkedtem egy 19 éves lánnyal nagyon aranyos kedves imádnivaló......csakhogy az ex barátnőm újra feltűnt írt egy sms-t ami így szólt ''Bocsáss meg még mindíg nagyon szeretlek szakítottam a sráccal kérlek kezdjük újra''.
Hát mondanom se kell teljesen paff vagyok.
Szerintetek mit tegyek nagyon jól érzem magam az új barátnőmmel nme akarom bántani.

''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.