És mi van, ha elkezdi sorolni, és komolyan is gondolja!? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Pala
(PH! kedvence)
aki önmagával akar kibaszni, azon nehéz segiteni.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Pala
(PH! kedvence)
Ez igaz, bár valszeg csak a mi szemszögünkből tűnik úgy, hogy ki akar b@szni magával. Mert aki él-hal a tetkókért, az magasról tesz mások véleményére szerintem.
Remélem, úgy lesz. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Nem lehet kiszedetni normálisan.
Heges marad utána a bőrfelület.
Bolondember: átvarratni? na az sokmindentől függ, legfőképpen attól, hogy milyen szineket és mennyire sűrűn tartalmazza a tetko.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

tbs
(PH! addikt)
Ja, babapopsi az nem lesz utána a bürke. 
#857, bolondE: 
[Szerkesztve]
(#857) bolondember válasza I_Am (#855) üzenetére
- Privát
- 2007-09-05 23:39:24
okés, ez is igaz - na meg ne legyen tele az ember anyajegyekkel (nem akarok ujjal mutogatni egyesekre [értsd én[])
én meg egyébként is azt mondom: ha akar tekót, varrassa fel. az ő teste, Te max lízingeled minimális időtartamokra, hadd döntse már el mit akar! 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#858) I_Am válasza bolondember (#857) üzenetére
- Privát
- 2007-09-05 23:43:22
Így van. Akkor sem vetetném le a tetkóimat, ha ezen múlna, hogy hozzám jön-e egy leányzó.
Egyszerűen ha valaki igy érzi jól magát, akkor igy érzi jól magát, legyen az nő vagy férfi. (ráadásul manapság már teljesen elfogadott a dolog)
Én sem mondom meg páromnak, hogy mikor milyenre vágassa a haját, hogyan sminkelje magát, stb. Érdekes, mert páromnak a 11 tetkóm közül 2 tetszik, a többit legszívesebben levetetné rólam.
Ez van, JAAAAARP! 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
(#859) bolondember válasza I_Am (#858) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 00:32:04
szvsz ha valaki ennyire ágál ellene, az valamilyen szinte magasfokú önzőséget, teljes mértékű birtoklást jelent..
én is akarok egyet még, egy hasonlót, vádlira, ha egyenesbe jövök: ![[kép] [kép]](http://img458.imageshack.us/img458/4026/alien4h2se6.th.gif)
mindenki azt kezd a saját testével, amit akar.
Én is csak MEGKÉRDEZTEM Asszonkát, nem szeretne egy köldökpírszinget? Válasza: nem. Tuti nem? Nem.
ennyi, nem forszíroztam tovább...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#860) bolondember válasza Tim82 (#675) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 01:17:59
amire én gondoltam, az a Teafa teaház...
(#861) Tim82 válasza bolondember (#859) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 01:18:39
Azért egy Alien-t nem szívesen hordanék magamon... 
De nálam is tervbe van véve valamikor egy kis minta az egyik lapockámra. De ez mondjuk egyéni babona. Mintha talizmánt hordanék vagy ilyesmi. 
Úgyis amilyen értelmiségi jófiú-fejem van, senki sem nézi ki belőlem... 
szerk.: hát, a Café Ponyvaregény az cseppet más... 
[Szerkesztve]
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
(#862) EQMontoya válasza bolondember (#859) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 01:21:09
nézd, valamilyen szinten érthető, ha félti tőle a kedvesét, szal az, hogy megpróbálja lebeszélni, önmagában még nem gond. én sem vagyok hive sem a tetoválásnak, sem a pirszingnek. de nyilván meg nem gátolhatja a dologban.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

fokukac
(PH! kedvence)
Pleased to meet you - Hope you guess my name

golyani
(őstag)
hát ebből lcsb lett... 
így minden marad a régi kerékvágásban...
HP Pavilion dv5-1080eh
(#865) -=Libria=- válasza EQMontoya (#819) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 08:59:55

-=Libria=-
(PH! addikt)
perpillanat mások a körülmények, mivel faterom tartósan határon kívül van, az itthoni lakással kapcs nekem is vannak kötelezettségeim, azt meg itthagyni nem illik, legalábbis nem ilyen formában
egyelőre megy a találgatás hogy s mint legyen
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
(#866) tbs válasza -=Libria=- (#865) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 09:10:42

tbs
(PH! addikt)
Hát... Ne csüggedj. A rossz idők jó idők az erőseknek.
Egyáltalán nem arról van szó, hogy megmondom neki mit kezdhet a testével!
Csak félek, hogy később megbánja. Ennyi. És nem tudom megtenni, hogy akkor majd csak megrántom a vállam, hogy ''Te akartad, viseld is!'' mert szeretem és ha ő bánatos akkor az nekem is a kedvem szegi.
(#868) bolondember válasza D4rkm4n (#867) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 13:30:35
ki tudja, mellette leszel-e, mikor megunja... ![;]](/dl/s/v1.gif)
a lényeg: olyan helyre tetesse, ahol el lehet takarni, ha már kellemetlen lez neki adott esetben...
(#869) frame>24 válasza bolondember (#868) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 13:35:09

frame>24
(őstag)
Ha figyelembe vesszük a nyári strandozás időszakait, akkor (bikini szerkóban) nem sok ilyen hely marad. De az kevés hely izgalmas. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy ( )-ben: érdekes a tetkó és a való élet problémái (Libria) közötti ''enyhe'' kontraszt 
[Szerkesztve]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
(#870) ladybug válasza -=Libria=- (#865) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 13:35:39
És ha pár napra lelépnél? Akkor talán elgondolkozna édesanyád.
Darkman: Nem vállalhatsz felelősséget a tetteiért. Ez az ő dolga.
[Szerkesztve]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
(#871) -=Libria=- válasza ladybug (#870) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 13:55:39

-=Libria=-
(PH! addikt)
volt már rá példa, nem sok gyakorlati hasznosulással 
mondtam hogy jó, akkor én elléptem majd jövök ha akarok oszt pár napra rá állítottam haza
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
(#872) ladybug válasza -=Libria=- (#871) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 13:59:51
Akkor meg hagyd a ház miatti teendőket. Fontosabbak az emberi kapcsolatok, minthogy tiszta legyen az udvar, és le legyen nyírva a fű. És ezt édesanyádnak kellene már észrevennie.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
(#873) -=Libria=- válasza ladybug (#872) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 14:55:12

-=Libria=-
(PH! addikt)
nem igazán ez a probléma forrása, mert van egy önkontrollom hogy naponta takarítok, de nem úgy ahogy ő elvárná....bár épeszű ember sztem nem várna el ilyesmit, elgalábbis amiket msotanában indokként felhozott....igazság szerint szinte pontosan ugyanakkor jöttem össze asszonnyal amikor fater kiment külföldre, ez vót oylan 4 és fél hónapja lassan, és azóta - bár ugyanazok a hibáim - elkezdte a csajra kenni, mondván a szerelem meghülyített és hogy azóta vannak ezek amióta nőzök....ezt nem értettem mert ugyanazokat felejtem el általában megcsinálni mint előtte...és ezt volt hogy a csaj szemébe mondta, hogy mennyit változtam hátrányomra amióta ő van...kellemetlen volt....
sztem szimplán az b*ssza a csőrét, hogy a családban szépen lassan mindenki talált magának boldogulást, tesóm barátjával él, én eljárok asszonyhoz, csak neki nincs senki ilyen szempontból mert fater külföldön van és irigykedik vagy nem tudom
mondjuk msot 2 hét pihi van amíg fater itthon van szabadságon, de próbálunk oylan kompromisszumot találni hogy én 1edül is fenntartom ezt a lakást ha kell, ő meg menjen ki fater után, lehet az jobb lenne anyagiakban mindenképp, de neki is nekem is szellemileg is
(#874) D4rkm4n válasza -=Libria=- (#873) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 15:38:10
Látod, lehet megoldást találni. 
ezt nagyon elnezted...
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

Pala
(PH! kedvence)
1. nem hinném, hogy jó helyen jársz.
2. a hejesiraasod anyira csapnivalo hogy a mondandodbol alíg lehet valamit érteni mer még iráslyeleket se használsz szerintem elöbb lyárd végig még1x a záltalános iskolát mer igy a nök ki fognak röhögni
3. nem vagy te 19 éves...
(szellemileg tutira)
szerintem a www.csajozas.hu-t Neked találták ki, próbálkozz ottan... 
lényeg, hogy ne minket boldogíts az ostobaságoddal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#879) bolondember válasza Pala (#877) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 18:06:27
hűvazz, beletörött a szemem, mire kibogoztam az írásod...
![;]](/dl/s/v1.gif)
az iq életkorba alulról konvergálásának tipikus esete.
(#881) Pala válasza bolondember (#879) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 18:36:41

Pala
(PH! kedvence)
Ne izgulj, nekem is nehezemre esett így írni, külön figyeltem rá, hogy el ne ''rontsam''! 
(#882) bolondember válasza Pala (#881) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 18:43:19
asszem nem akarom megtudni milyen lett volna ha elrontod.. 
(#883) Pala válasza bolondember (#882) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 18:45:53

Pala
(PH! kedvence)
Akkor valószínűleg helyesen írom le. 

Kokkantas
(senior tag)
No, elhúztam csajozni. 
[Szerkesztve]
Egyetértek veled...
Amúgy a te helyesírásod se valami nagy durranás, és még te magyarázol...
2. a hejesiraasod anyira csapnivalo és iráslyeleket
Vagy ez direkt írtad így??? 
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
(#886) bolondember válasza Makaveli (#885) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 20:01:30
hát, szerintem ezt hívják szarkazmusnak... 
(#887) EQMontoya válasza bolondember (#886) üzenetére
- Privát
- 2007-09-06 20:02:16
nemhiába, a szarkazmus az intelligens emberek humora... tétel ismét bizonyitva.

bocX
(tag)
tényleg ennyire kevés lenne az értelmiségi és szép lány itt nálunk? vagy csak én bénázok? tudom már sokszor volt téma, de ezt muszáj volt leirnom
sz'al nemtudok egy 'épkézláb' lányt találni, akivel azt mondom, na vele szivesen tölteném az időmet. 
az mennyire igaz, hogy ''ha hosszutávon nincs nő, akkor az agresszívá teszi a férfit''? ezt ismerősöm szájából idéztem, mert lassan már kezdek...vagy nemtom
sok munka és ugyanannyi lazaság

Pala
(PH! kedvence)
Az direkt volt, de én azt hittem, hogy lejön elsőre!

frame>24
(őstag)
nyugi, pl. nekem egyértelmű volt...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Pala
(PH! kedvence)

Mellesleg nem akarom tudatosan szekálni a gyereket, hiszen nem ismerem, de amit idenyögött, az tényleg annyira primitív volt, hogy még a monitorom is majdnem elsötétült szégyenében. Nulla IQ-s, kokszos csávók szoktak ilyen magas röptű szövegekkel csajozni. 

fokukac
(PH! kedvence)
''az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem,
ki érti ezt, ki érti ezt, én nem'' 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

NaNorbert
(fanatikus tag)
én csak azt nem értem miért kell a másiknak beszolni
de 1 nyomik vagytok ijenkor
de bezzeg ha valamit elakartok adni akkor szia mizu meg stb
akinek nem inge ne vagye magára!!!
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►

frame>24
(őstag)
szerk. 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
![[kép] [kép]](http://hok.poliod.hu/wade/smiley/kategoriak/anim2/36_2_34.gif)

bocX
(tag)
na igen, kb ez a szitu, van akivel teljesen jól eltudok beszélgetni, de ő annyira nem jön be, a másik véglet aki szép aki tetszik de nem lát tovább a tükörnél...sajnos...nekem még a ''szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem'' ez még nem jött el
de mint mondtam semmi nem akar összejönni már hosszu ideje és kicsit zavar
mondjuk egyetemista létemre valaki azt mondja hát igen, pedig lehetne, valaki meg azt mit foglalkozom vele, ráérek még vele....hát én nemtudom, valahogy mostanra kezd érni hogy mégis hiányzik valami az életemből... 
sok munka és ugyanannyi lazaság

Pala
(PH! kedvence)
Kevés, bezony. Hozzáteszem, normális férfiből sincs túl sok szerintem, de a ''normális'' fogalma meg erősen relatív, szóval nem akarok erről hosszas értekezést írni. Neked is csak azt tudom mondani, amit már párszor leírtam a topikban: ha értelmiségi és/vagy intelligensebb lányra vágysz, akkor olyan helyen keresd őket, ahol általában az értelmiségiek megfordulnak: könyvtár, színház, hangverseny (és egyéb ''arisztokrata'' szórakozási formák), és hadd hozzam fel örökérvényű példámat is - a sakkversenyeket! Természetjárás alkalmával is lehet ismerkedni. Azt már megfigyeltem, hogy aki szereti a természetet (lány) és relatíve gyakran jár kirándulni vagy esetleg túrázni, az jóval kevésbé ''plázásodik'' el.
Én egy időben terveztem, hogy eljárok vívni; olyan szép lányok vannak a honvéd vívótermében
Az utolsó bekezdésedre: szerintem igaz, bár személyiségfüggő is!

frame>24
(őstag)
vannak ''szépek és okosak is egyben'', ----> mind foglalt 

Pala
(PH! kedvence)
Szerintem senki nem szólt be neked!
Közöltük, hogy nem jó helyen jársz, mert ez nem ismerkedős topik (bár nincsen kizárva, hogy valakik itt alapozzák meg majdani együttlétüket
)
A helyesírásod meg ha tetszik, ha nem, csapnivaló. Ez tény. Én ugyan nem fogok falnak rohanni miatta, de a saját megítélésed érdekében szerintem jobb, ha megpróbálsz javítani rajta, mert különben nem nagyon fognak komolyan venni. Tökéletesen senki sem ír, de van egy minimum szint, amit nem árt, ha megüt az ember.