Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#751) Pala válasza bolondember (#748) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Hát nem! :DDD

(#752) Pala válasza Tim82 (#750) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

A lelkivilágukkal van a baj? Vagy túl elvontak?

(#753) bolondember válasza Tim82 (#750) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

egyes és kettes az szinte egy ;]
na de mi a baj a hármassal? :Y

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#754) bolondember válasza Pala (#751) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na, majd egy személyes találkozón elmondom, l a s s a n é s é r t h e t ő e n ;] ;] :P

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#755) Tim82 válasza Pala (#752) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

közben módosítottam a hsz.-t. :)

Amilyen bölcsészlányokat én ismertem, nos... Maradjunk annyiban, hogy rosszak a tapasztalataim.

Eddigi legbékésebb kapcsolatom a legutóbbi barátnőmmel volt. Ő BMF-es, csak hát éretlen a maga kemény - most már 21 - évével, amikor úgy gondolta, nem tud szeretni már, akkor lelépett. Ez még el is fogadható.

bolondember: nincsen annál ''jobb'', mintha összerúgod valakivel a port és a veszekedés, meg a fikázás a virtuális térben zajlik... :DDD

[Szerkesztve]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#756) Pala válasza Tim82 (#755) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Mármint csak úgy fogta magát és lelépett tőled? :Y
És ez nálad még ''elfogadható'' kategória? :F Bár az igaz, még mindig jobb, mintha valami ocsmányságot csinált volna a hátad mögött, miközben abban a hitben éltet, hogy szeret.
mod: engem az exem úgy megcsalt anno, mint a pinty! A szakításunk előtt 3 nappal moziban voltunk, késő este elváltunk, én haza mentem és tudtommal ő is. Mint később kiderült, ő még utána megtömte magát az új ''barátjával''.

[Szerkesztve]

(#757) Pala válasza bolondember (#754) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Lehet, nem teljesen ugyanarra gondolunk. Én aszerint reagáltam, ahogy számomra lejöttek a hsz-eid. :)

(#758) Tim82 válasza Pala (#756) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd, mivel ''nagy szerelmem'' pontosan ezt csinálta, amit leírsz, ahhoz képest... :)

Itt meg tudom, hogy hol szúrtam el - volt egy veszekedésünk, amin nem tudott túllépni. Illetve azon, hogy sikerült úgy felbosszantania, hogy fél napon át nem szóltam hozzá, mert akkor leüvöltöttem volna a fejét. Lényeg, hogy halálosan megsértődött ezen.

Asszem, le kellett volna üvöltenem a fejét. :DDD

''Nagy szerelmemmel'' hasonló a sztori, azzal a különbséggel, hogy neki volt rá kb. három szabad hete, amikor én az ágyat nyomtam otthon nyirokcsomólázzal... ;)

[Szerkesztve]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#759) EQMontoya válasza Tim82 (#750) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4. nem kezdünk olyan nővel, akinek a tőlünk való távolsága meghaladja az egy nap kényelmesen oda-vissza megjráható út hosszát.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#760) Tim82 válasza EQMontoya (#759) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez már ''Függelék by EQMontoya'' - én alapból nem is szoktam távkapcsolatot kezdeni, tehát... :R

(én még elkövethetem ezt a hibát :D )

[Szerkesztve]

(#761) EQMontoya válasza Tim82 (#760) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én sem szoktam, csak mégis belefutottam, mert azzá vált, elég is volt :D

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#762) Pala válasza Tim82 (#760) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Jaja, távkapcsolat az már csak kényszermegoldás, aki meg tudatosan erre hajt, az jó eséllyel súlyos potenciazavarokkal küzd. :DD

(#763) Tim82 válasza Pala (#762) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy csak nem vágyik annyira szoros érzelmi kötelékre. Báh, de finom volt. Szóval, tök jó neki, hogy a nő 200 km-rel arrébb van és nem pofázik bele a hétköznapi életébe. :))

tagolva a #758-at - ''nagy szerelmem''-mel való sztorim olyan, mint a Tied a Te exeddel, Pala.

[Szerkesztve]

(#764) Pala válasza Tim82 (#763) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nah, mégis van jó oldala. :))

(#765) Tim82 válasza Pala (#764) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze hogy. Cinikusabb napjaimon én is ilyet akarok. :DDD

(#766) Pala válasza Tim82 (#763) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

hajjaj... :(
Én ezt soha többet nem akarám átélni, csak az a baj, hogy erre nincsen semmilyen garancia. Nekem ráadásul az volt az első komolyabb kapcsolat, és ilyen csúnya vége lett; gondolhatod, hogy az a bizonyos első benyomás egy életre rányomta bélyegét a párkapcsolati bizalomról alkotott képemre. Ezért törnek rám még most is időnként féltékenységi rohamok.

(#767) Tim82 válasza Pala (#766) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hasonlóan. Azóta sem voltam szerelmes.

De ha ez megnyugtat, idővel el fog múlni, nem nyomja rá egy egész életre a bélyegét. Csak elég sok pozitív dolognak kell történnie. :)

(#768) Pala válasza Tim82 (#767) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Na igen. Csak nem akarom, hogy ezek a mellékhatások befolyásolják a mostani kapcsolatomat (azt meg pláne nem, hogy mégegyszer megtörténjen). Tod', ha valaki életében először lát pókot, és az rögtön megcsípi, akkor az illető nagy valószínűséggel egy jódarabig utálni fogja a pókokat. :) Pedig lehet, hogy a következő csak egy ártatlan kaszáspók lesz.

[Szerkesztve]

(#769) Tim82 válasza Pala (#768) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, megint közhelynek hatott, amit írtam, de tényleg. :)

Igaz, nálam inkább rossz tapasztalatok gyűltek azután is, de nem akarom hagyni, hogy azok alapján ítéljem meg a másik nem képviselőit. Bár egyelőre kompromisszumot kötöttem magammal: szeretem a nőket és nem bízom bennük. :DDD

Kicsit off: tényleg elkezdődött a tanév. Eastsider és Qdak sehol... :D

[Szerkesztve]

(#770) EQMontoya válasza Tim82 (#769) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én ezt a bizalom kérdést valahogy máshogy látom... egyrészt mielőtt valakivel hülye szóval élve összejövök, igyekszem valamennyire kiismerni. ebben nyilván benne van az is, hogy kialakul bennem egy kép (ami nem feltétlenül fedi a valóságot) arról, hogy az illető mennyire megbizható. nyilván, ha nem tartom annak, akkor hosszútávú kapcsolat kezdeményezése kilőve. amennyiben igen, akkor szvsz megbizom benne annyiban, hogy megkapja a bizalmat, én nem fogok utána szaglászni, hogy mit tesz, és mit nem, amennyiben visszaél a bizalommal, akkor meg teljes nyugalommal, de ellentmondást nem türően vágom ki a fenébe.

mod: amúgy nekem is tanév van, igaz, az utolsó... amúgy qdak 22-nek mondta magát, most érdekes módon a tanév megkezdtével seholse sincsen :D hmm, lebuktagyanús :D

[Szerkesztve]

(#771) Tim82 válasza EQMontoya (#770) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ideális esetben persze így mennek a dolgok - van idő ''kiismerni'' - esetleg.

Na, de tudom, hogy tudod, hogyan értettem az off-os részt. ;) Gonosz vagyok, evvan. :DDD

Na elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek, aki még fent van...

(#772) EQMontoya válasza Tim82 (#771) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ha nem bebaszva jössz vele össze, akkor valamennyire azért van. nah, én is away tente, csocsi.

(#773) Tim82 válasza EQMontoya (#772) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez kicsit sarkított. :)

A TV-maci leoltotta a ThinkLight-ot a laptopon, fellőtte a pizsit, oszt elvonult horkolni. Jó éjt, gyerekek!

(#774) tbs válasza EQMontoya (#770) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Én is eltűntem. Lebuktam..? :DDD

Na, nem lesz vmi teaházas buli mostanság..?

[Szerkesztve]

(#775) EQMontoya válasza tbs (#774) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, asszem, Téged eza veszély már nem fenyeget :D amúgy jótól kérded, nem vagyok Pösti.

(#776) dragonfx válasza Tim82 (#736) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

így van
Nincs mit, csak kicsit fax ki van már.... :O .....amelyik nővre azt mondanám na ezzel leélnék egy féléletet az azt mondja áhh cak barátok legyünk...aki meg nem jön be az meg nyomul...de az meg engem nem érdekel.

bolondember>>mi ez a faxság?? hogy tábla csak ajánlás fx? :C

Na ééésss?::DDD

(#777) dragonfx válasza bolondember (#753) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''na de mi a baj a hármassal?''

az hogy csak 1.6os moci van az enyémben :P :P

(#778) koob válasza dragonfx (#777) üzenetére

koob
(senior tag)

és nem M-es :DD

(#779) dragonfx válasza koob (#778) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a 2es válasz lett volna....de 1x lesz.. :C

(#780) elmoraan (r) válasza (Kolombusz) (#714) üzenetére

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:DDD
Kivéve, ha olyan határozottan jön a lakótárs, hogy hiába van rajta a kulcs... Én már voltam ilyen határozott lakótárs :B Lendület kérdése az egész :U
Mentségemre legyen mondva, előtte kopogtam is, de utólag érthető okokból nem válaszolt senki :D

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#781) bolondember válasza dragonfx (#777) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

olyan vagy, mint a viccbeli Móricka - csak Neked nem a pin@ jut eszedbe mindenről, hanem a Bömbid... :DDD ;] :C

(#782) koob válasza bolondember (#781) üzenetére

koob
(senior tag)

inkább legyen valaki autóbuzi, mint homo :)

(#783) bolondember válasza koob (#782) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

szerintem meg kurvára mindegy, h otthon kivel mit csinál az ember fia/lánya.. Amíg nem gyerek és állat, hadd' tegye... Az számít, milyen ember, nem, h milyenek a szekszuális preferenciái! :(((

(#784) tbs

tbs
(PH! addikt)

Ma, frissen (2 nap) beretvált orcával, is rámvigyorgott egy jóseggű...

Ja, leány; mielőtt vki mást gondolna hirtelen... :DDD

[Szerkesztve]

(#785) koob válasza bolondember (#783) üzenetére

koob
(senior tag)

ááá, egyetértünk... :és mégcsak nem is vagyok libsi :U

(#786) ladybug válasza tbs (#784) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Babapofi? Szépfiú?
Avagy mi köze a jó fenekű nőknek a frissen beretvált arcú pasikhoz? :)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#787) tbs válasza ladybug (#786) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

A múltkor a borostára fogtátok... Itt az ellenpélda. ;)

(#788) ladybug válasza tbs (#787) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek szerint mégsem az arcod teszi. Helyes vagy így is, úgy is. Csak, hogy növeljem az önbizalmadat..... ;)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#789) tbs válasza ladybug (#788) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Ja. Valszeg a lábszagom a ludas. Valami büdös pocsolyába léptem reggel, szétázott a zoknim is. Majd megszáradt. Azóta bűzlik... Lesz helyem a metrón.! :DDD

(#790) fokukac válasza ladybug (#786) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

a babapopsi arc nem dörzsöli a feszes popsit, na. :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#791) ladybug válasza fokukac (#790) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Huh, ez nagyon jó meglátás. :D

tbs: A büdös zokni inkább riaszt. Bár lehet, hogy a hölgyike nem megnevetett, hanem kinevetett.

(#792) tbs válasza ladybug (#791) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

:C Nincs cserelehetőségem. ERRE nem készültem hajnalban. :DDD Arc: mondom 2napos. Smirgli már. ;)

Nomeg. Leszagoltam. Nem a zokni gáz. A cipő... Moshatom ki azt... Nem lábszag, valami benzolgyűrűs származék lesz ez. Egyre jobban érzem magam... :DDD

[Szerkesztve]

(#793) ladybug válasza tbs (#792) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Igazi laboratóriumi vizsgálati alany vagy. :DDD
Eh, már megint offolunk.

(#794) fokukac válasza ladybug (#793) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

hát, ha nincs nőügy, ez is megteszi. :D

(#795) tbs válasza ladybug (#793) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Inkább ez, mint az álhomokozás..? Ugye Kukuc..? :DDD

Babaarc/popó dologban neked nagyobb rutinod van, eddig csak képen láttam arcszőrt rajtad...

(#796) fokukac válasza tbs (#795) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

micsoda, Katicáról láttál borostás képet? :DDD

(#797) ladybug válasza fokukac (#794) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs nőügy? Belefáradtál?

tbs: Ki a szőrös? Kukuc vagy én?

(#798) tbs válasza fokukac (#796) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Vááááááááá..! :W :DDD Szőrős Kukuc..!

#799, Katica: nincsvita. Kukac szőrös. KUKAC SZŐRŐS..!

[Szerkesztve]

(#799) ladybug válasza tbs (#798) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Valld be, hogy félreérthető voltál. Egy férfi és egy nő is félreértett. Tehát nem csak az én nőfejemmel van bibi. :)

Szerk: Vita? Milyen vita? :)

[Szerkesztve]

(#800) fokukac válasza ladybug (#799) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

én nem értettem félre, csak lecsaptam a labdát. :D

---------------
igen, szőrös vagyok,mint az állat. néha szoktam borotválkozni is, úgy hetente egyszer, néha kétszer is. nem találok összefüggést a szőrösség / babapopsi kinézet és a csajok figyelmének felkeltése között, ez valamely más paraméterek mentén dől el.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.