Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#651) Tim82 válasza bolondember (#650) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

cáfolom, velem már volt olyan, hogy a csaj azt találta ki kifogásnak, hogy túl magas vagyok. :DDD

valószínűleg inkább a személyiségem nem volt elég vonzó, mert azóta egy kb. velem egymagas, de elég gizda (pasihoz képest rohadt vékony) sráccal jár és nagy a láv. ;)

Pala: akkor tudod, miről beszélek. ;)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#652) Pala válasza Tim82 (#651) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Én se vagyok egy vastag ember. :) De bnő megmondta kerek perec, hogy ő így szeret: magasan, és relatíve vékonyan. No, azért a csontjaim nem állnak ki, de közelebb vagyok a gördeszkás alkathoz, mint a szumóshoz. :D

Kokkantas: akkor itt most te vagy a feketebárány, mindenki 190 vagy afölötti. :)

bolondember: :Y :C De vajon miért imádják, én erre nem tudtam még rájönni. Bár beszéltem már erről már egy lánnyal, aki szerint azért szeretik a magas srácokat, mert sok csajnál bejövősek a vízilabdás alkatú férfiak; relatíve magasak, és enyhén izmosak. Nem tudom ez mennyire igaz.

[Szerkesztve]

(#653) Tim82 válasza Pala (#652) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért a magasságodhoz képest gondolom, nem vaságyastul 60 kiló vagy, hanem mondjuk 70-80 között :DDD

én most 95 vagyok, az pont elég, ez a max fajsúlyom :DDD, voltam én is 75 kg, nem egészen két éve még... :U (durva fogyás volt :((( )

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#654) Pala válasza Tim82 (#653) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

jól tippelted... 190-hez vagyok kb 75-76 kiló. Vékony vagyok, ez látszik, de nem csontváz. Viszont kéne még néhány kiló az ideálishoz.
ui: pont súrolom a metróajtót, mert az asszem éppen 190cm (nem értem, hogy miért nem 2m-re méretezték :U )

[Szerkesztve]

(#655) Tim82 válasza Pala (#654) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''ideális''... én 80-85 kilósan éreztem magam a legjobban a bőrömben, de az nem volt ''ideális'' a mindenféle testtömeg-index számítások szerint. :D

amióta viszont én főzök magamra, visszahíztam a max súlyra. ;)

engem úgy, ha megnéznek az emberek, még mindig 85 kiló körülire tippelnek, főleg, mert bő pólókat, ingeket szeretek hordani, mert az kényelmes és nem annyira látszik a kezdődő (? - :D ) sörhasam/pocakom. :)

Szerk.: én már vertem be 1-2x csúnyán a fejemet metróban... :DDD azóta reflexből lehajtom :))

[Szerkesztve]

(#656) Pala válasza Tim82 (#655) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

ehhe, na igen....egyébként ezeket a testtömeg-számítgatásokat szerintem lazán kell kezelni, mert ugyebár mindenki egy kicsit más... a csontozatunk se egyforma, lehet, hogy valakinek ehhez a magassághoz 100 kiló dukál, más meg annyival kövérnek látszik. Én sose voltam 80-85 kiló, de látatlanban úgy gondolom, hogy kb. nekem is ez lenne kényelmes.

Ja igen: már bennem is kialakult egyfajta ''metróajtó-detektor'' :D

(#657) Tim82 válasza Pala (#656) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem elég erős, nagy csontozatom van, tehát... :)

utoljára meg tavaly vertem be csúnyán a fejemet, hogy órákon át véreztem, mint a leszúrt disznó :DDD (nem metrós sztori)

(#658) Pala válasza Tim82 (#657) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nekem még a vállam széles, de pl. az alkarom meg a derekam vékony. Ilyen ''felemás'' vagyok. :DDD

(#659) Tim82 válasza Pala (#658) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hehe, kettőnkből kijönne egy ''normális'' testalkatú ember... :DDD

én pl. nem vagyok szélesvállú. ''csak'' nagydarab. :) szintén vékony karokkal.

(#660) bolondember válasza Pala (#652) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''De vajon miért imádják, én erre nem tudtam még rájönni.'' - szvsz mert magasak, fel leht rájuk nézni, védelem, meg arra is számítanak lehet titkon, h nagy ember nagy bottal jár... :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#661) Pala válasza Tim82 (#659) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Wehhe, én csak ballonkabátban tűnök nagy darabnak. :) Hátha még emellé kopaszra is nyírnám magamat, elég ijesztő lehetnék. :DDD

(#662) Pala válasza bolondember (#660) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

:D
Nekem bnőm azt mondta, hogy időnként kisebbségi komplexus gyötri mellettem, de rögtön hozzátette, hogy mégis így szeret. :) Szal fura. Mondjuk valószínűleg ez is teljes mértékben ízlés kérdése, az ízlés meg csak úgy ''van'', nem nagyon kell magyarázatot keresni rá.

(#663) Tim82 válasza Pala (#661) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én meg szeretek válltöméses öltönykabátot hordani :DDD

bolondember: nem járok nagy bottal, ''csak'' átlagossal... mégse panaszkodtak még utána. hopsz, most kiadtam magam... :))

(#664) Pala válasza Tim82 (#663) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

olyanom van nekem is, abban is nagyobbnak tűnök. :)

Én lassan lépek, mert találka előtt nem ártana eltüntetni az arcszőrzet-kezdeményemet.

(#665) Tim82 válasza Pala (#664) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy kalappal! Meg legyen szép délutánotok, estétek! :)

(#666) I_Am válasza Pala (#661) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

JAAARP lennél :DD

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#667) Pala válasza Tim82 (#665) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Köszi. :R
Valszeg picit fáradt lesz, mert dolga van/volt a mai napon, de azért remélem, legalább egy meghitt estét sikerül összehpzni (azt előre bocsátom: megint nincs hova menni, szóval max sétálunk egy nagyot, vagy moziba megyünk, ilyesmi)

(#668) bolondember válasza I_Am (#666) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és meghatódna ha meglátna egy plüssmajmot!
JAARP! :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#669) Tim82 válasza Pala (#667) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

teaházak most is vannak nyitva, meg ajánlom Budán, a Bercsényi Miklós utcában a Café Ponyvaregényt, az jó hely, kicsit alteros, hangulatos, én eddig mindig leendő nőimet :D vittem oda. ;)

(#670) Pala válasza Tim82 (#669) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Valamit kitalálunk... eddig nem volt gond. Bár tény, időnként kell az újítás, úgyhogy köszi a tanácsot. :R

Ez a JAARP! mi az isten? Lemaradtam valamiről?

(#671) Tim82 válasza Pala (#670) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ööö... annyiban rossz a tanácsom, hogy megnézve az oldalukat, ma nincsenek nyitva. :(

a pontos cím (későbbi felhasználásra ;) ): 1111 Bercsényi u. 11. (a 47-49-es villamos - ha jár :DDD - Bertalan Lajos utcai megállójától kb. 150 méterre).

Szerk.: természetesen nem kapok a menedzsmentjüktől százalékot a reklámért. :)

[Szerkesztve]

(#672) bolondember válasza Tim82 (#671) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ö.
az nem a Lágymányosi-Bercsényi sarkán van és 1,5 hónapja nyílt? :B

@JARP: nézzétek meg a Vaskabátok (Hot Fuzz) című filmet... 10es skálán 9.8...

(#673) Tim82 válasza bolondember (#672) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem, gimnazista korom óta megvan a hely. :)

gyakorlatilag a Bartók Béla úttól egy köpésnyire van. :DDD

(#674) bolondember válasza Tim82 (#673) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem lefelé kell menni? mert az említett hely, amit én mondok az (mintha) nemrég nyílt volna...
gimnazista korod óta?
érettségi szünetben, s most kezded a fősulit? :DDD

(#675) Tim82 válasza bolondember (#674) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nézzük csak... az irány stimmel, de megvan kb. 10 éve... 16 éves koromban voltam ott először... :D

nos, én 25 éves vagyok, most végeztem/végzek (még 2 szakdolgozat/államvizsga :DDD ), amúgy meg egyetem, egyébként minden stimmel! :))

(#676) frame>24

frame>24
(őstag)

ma ezt a fost kapatam iwiw-en vmi tök ismeretlen nőtől:[link] Hogy kaphatok ilyen emailt, ha senki sem ismerősöm azok között, akiknek forvardolták???

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#677) The DJ válasza frame>24 (#676) üzenetére

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Én is megkaptam... :U

Nagy reményekkel belevetettem magam, de rá kellett döbbennem, hogy ez is csak ilyen ''rendeld meg, perkáld a lét, kapsz egy könyvet és csak várjad a csodát öcsém'' típusú oldal :DDD

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#678) fokukac válasza lorcsi (#638) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

jajjmár. ;)

ez azért van, mert a gyümölcsből is a pici a finomabb. ;)
ha ez megnyugtat, nekem eddig csak 160 alatti barántőim voltak életemben.
én 180 vagyok. ez a méret így pont kényelmes, pont befér a hónom alá. :D

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#679) frame>24 válasza The DJ (#677) üzenetére

frame>24
(őstag)

hát, ja, ez úgymond lerí róla... :)

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#680) EQMontoya válasza frame>24 (#676) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én a link megnézése nélkül, a következő, egyszerüségével már szinte bántó választ küldtem: anyád, az! Egyébként akitől kaptam, szintén nem ismerősöm, és a manapság gyakorinak számitó, nagyon becses, Oláh Jennyfer névre hallgat :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#681) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs is jobb mint egy kis lepedőharc egy albérleti ágyon. ;]

(#682) Pala válasza EQMontoya (#680) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Bahh, én is megkaptam ezt az üzit, és szintén Oláh Dzsennifer barátnőnktől. Gondolkodtam egy, a tiédhez hasonló tömör, velős, fejleordítós válaszon, de végül nem küldtem.

(#683) frame>24

frame>24
(őstag)

nyilván az egész egy rossz vitz, de ezen jót röhögtem:[link]
''Az ilyen pillanatokért érdemes élni'' - a kép aláírása az eredeti oldalon. (nem mertem képként linkelni :D )
nem hurrogtam le a küldőt, mer szvsz fingja se vót, h nekem is elküldte...DE mekkora hack és bug ez az iwiw is...

mod: D4rkm4n, szerintem fáradt vagy. ;]

[Szerkesztve]

(#684) D4rkm4n válasza frame>24 (#683) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen a képen mi is a vicces?

Lehet hogy csak én vagyok túl fáradt és nem esik le a poén...

(#685) Kokkantas válasza D4rkm4n (#681) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

De van. ;]

(#686) Cloud_s válasza bolondember (#672) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

Hát ha a Hot Fuzz 9.8, akkor a Shaun of the Dead 10+...:)

(#687) Tim82 válasza D4rkm4n (#681) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lesz ez majd így se ;]

(#688) bolondember válasza Cloud_s (#686) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

jobb, mint a Shaun of the szvsz...

(#689) D4rkm4n válasza Kokkantas (#685) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Mégis mi? :)

#687 Hát, remélem hogy lesz még pár ilyen! ;)

(#690) elmoraan (r) válasza D4rkm4n (#689) üzenetére

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogyhogy mi?
Egy nagy lepedőharc a saját lakásodban, a saját ágyadon. Például. :D

Bár gondolom Koki ezt is tudja überelni ;]

[Szerkesztve]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#691) D4rkm4n válasza elmoraan (r) (#690) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem mindegy hogy hol hegesztesz. :D

(#692) tekeyagd válasza D4rkm4n (#691) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

fülig ér a szád,mi??? :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#693) D4rkm4n válasza tekeyagd (#692) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Na jó, őszinte leszek: nem volt hegesztés, csak mellápolás meg minden más amit el tudsz képzelni. ;)

Parás lett volna ha épp ''munka'' közben jönnek meg az albérlő társak. :B

(#694) Maverick14 válasza D4rkm4n (#693) üzenetére

Maverick14
(kvázi-tag)

Pedig a lebukás veszélye nem elhanyagolható mértékben fokozhatja az izgalmakat. :DD

My other car is an F-14 Tomcat!

(#695) tekeyagd válasza Maverick14 (#694) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hajaj,ez így is van! :R
egyszer sikeresen le is buktunk a csaj szülei előtt... :DDD

[Szerkesztve]

(#696) Tim82 válasza tekeyagd (#695) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A lebukás tud ám nagyon fájdalmas is lenni... :DDD értsd: amikor villámsebességgel kászálódik le rólad a csaj... :))

Ja, tök fura érzés, szombaton lesz az első komoly barátnőm esküvője. :)

(#697) tekeyagd válasza Tim82 (#696) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

szerinted akkor és ott mi is történt??? :DDD
majdnem letörött a cerka vaze :Y

(#698) D4rkm4n válasza Tim82 (#696) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, most én voltam felül szóva... ;)

(#699) Pala

Pala
(PH! kedvence)

Gyerekek, engem meg valami féltékenységi kór gyötör! :F
Zasszony új suliba megy (ötödév), új társaságba kerül és ilyenkor picit aggódok. Ez normális? Pedig működik a kapcsolatunk (az ő részéről meg pláne semmi probléma nincs, mivel amiket ide a topikba írogattam, azok az én nyavalyáim voltak), de mégis olyan nyomasztó érzés. :((

(#700) as_Rock válasza elmoraan (r) (#690) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Pl.: ''Egy nagy lepedőharc a saját lakásodban, a saját ágyadon'', egyedül :D :DDD

[Szerkesztve]

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.