Hát, valamikor rá kell jönni, hogy vannak dolgok amiket nem érdemes figyelemmel követni. Ilyen pl. a női gondolkodásmenet. Lenyomozhatatlan. 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Laptop IDE DVD/RW eladó, hibátlan tesztelt Pioneer DVR-K14RA - 3.900Ft
Új OEM Intel Corei3 2100--21.990,- i3 2120--25.990,- 1év papíros garanciával
i5 650 Új, OEM 1év papíros garanciával eladó 21.990,- ÁRCSÖKKENTÉS !
ACER Travelmate 4502LMi bontás -- alaktrészek bent a topicban --
i3 530 Új, OEM 1év papíros garanciával eladó 17.990,- ÁRCSÖKKETÉS
Hirdetés
már kezdem megszokni 
[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
LOL közben rájöttem, h valszeg csak egymást szopatják úgy, h azthiszik, h a másik komolyan veszi XD 

orbano
(PH! félisten)
ja. így szok ez menni. aztán ebből lesz a nagy @*#%ás 
A vér nem válik VAZZE!™
Chlidplay. 
De tök vicces 
ez kicsit diszgráfiás angol szónak sikerült.
(Childplay.
)
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Senki sem tökéletes. Szeressetek ilyennek. 
Nem vagyok olyan... 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Na gyerekek, ez most példakép vagy csak egy aberrált állat? [link]

b_anita
(lelkes újonc)
Helllóóó!! Gondoltam újra benézek ide egy kicsit, h tanuljak ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták."
vmit nagyon tud, ha 90 évesen még olyat is tud 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Kokkantas
(senior tag)
Mit szeretnél tanulni errefelé?
Ilyenkor érzem csak igazán úgy, hogy nagyon padavan vagyok. 
Még nem hegeszt elég jól. ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv!
rég nem jártam errefelé. (no nem azért, mintha rendben lenne a magánéletem, egyszerűen ritkán voltam PHn.) mi ez a nagy heggesztős duma? csak tőszavakban irjátok már le 
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
D4rkm4n szövege. Épp nagyon fickós volt a srác. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Természetesen a ''megvolt?'' szinonimája akarna lenni a ''meghegesztetted?'' kérdés. A többi kitalálható. 
Ja igen, srácok, lehet, hogy tévedek és én vagyok az egyetlen, aki így tudja, de szerintem egy g a hegesztés.
Shame on me, ha nem, mert nincs most épp elérhető közelségben helyesírási szótár... 
(Tudom, tudom, szőrözős vagyok.
)

Kokkantas
(senior tag)
Miért kell az exemnek elb@sznia a születésnapi ''bulimat'? Miért kell ottlennie, mikor tudja, hogy nem szabad látnom, mert akkor nem tudom elfelejteni. Itt lenne már az ideje, hogy elfelejtsem, de ha mindig ottvan mindenhol ahol én, akkor hogyan felejtsem el? Már mondtam neki, de nem fogta fel. Haverom meg még nyomul is rá elég erősen... Hát köszmá nekik. Hogy a fenébe ne foglalkozzak ezzel az egésszel, mikor a szemem előtt történik minden? 
Úgy, hogy az egész elhatározás kérdése. Bár fogadok, (ebben legalábbis) úgysem hiszel nekem...
Azt mondhatnám, amíg az agyadban/szívedben ott van, addig tök mindegy, hogy látod-e, ott van-e vagy nincs, nyomulnak rá vagy nem... Persze, elméletileg nagy segítség lenne, ha nem lenne ott. Gyakorlatban már nem ettől függ... Áááá, késő van, bonyolultan ragozom a sz@rt: a lényeg, hogy attól függetlenül, hogy látod-e stb., túl tudsz rajta lépni, ha tényleg túl akarsz.
Másrészt viszont ha ez a Te születésnapi buliféléd, akkor nem volt némi ráhatásod arra, hogy ki jöjjön el, és ki nem?
Szerk.: egyébként nekem is most augusztus elején volt születésnapi bulim és volt egy parám, hogy el fog jönni ''nagy szerelmem'' - hálaajóégnek, nem jött el, igaz, nem is volt meghívva... 
[Szerkesztve]
jól tudod, egy g-vel irandó.
#69: Kokiéknál érdekesen szerveződnek a bulik 
[Szerkesztve]
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Kokkantas
(senior tag)
Ez hirtelen rendezett buli volt...én semmit sem tudtam róla.
Tudom, hogy elhatározás kérdése minden. De miért kell megnehezíteni ígyis a nehéz dolgomat? Nagyon túl akarok, már lépni ezen az egész sz@ron, mert csak engem épít le egyre jobban, és semmi haszna nincs. Nincsenek barátaim akik segítenének kijutni a sz@rból...magadat meg nagyon nehéz kuhúzni belőle.
- viszont az ''irandó'' az meg hosszú í
(sorry, tényleg szőrözős vagyok, mint félig-meddig végzett tanár
)
#71: még ha meg is próbálnák a barátaid, akkor sem lennének rá képesek. Vagy Te megléped, vagy...
Én is végigmentem a procedúrán. Ami sokat segített anno, hogy szétbuliztam/csaptam magamat egy hasonló cipőben járó cimbivel, majd amikor már nem volt ehhez kedv, akkor felléptem netes társkeresőkre, mert élőben kevesebb lehetőségem van ismerkedni még kies fővárosunkban is - illetve, nem bukom a 16 éves emóspalántákra pl. 

Kokkantas
(senior tag)
A nagy bulizás az kivan húzva, mert sok pénzbe kerül és most másra gyűjtök. Majd csak vége lesz ennek az egésznek hamarosan. Haverokkal nem fogok kijárni, mert ha ottvan az csak nekem rossz. Eddig sem nagyon jártam kifelé, de most mégjobban megcsappan az egész. Egy dolognak örülök nagyon, a sulikezdésnek. Végre lesz valami ami képes lekötni hosszútávra.
bocs, de sem hosszú í, sem hosszú ű nem van a billentyüzetemen, beillesztgetni meg nem fogom, sry.
[Szerkesztve]
(első verzió törölve, véletlen volt
)
[Szerkesztve]
Öööö... senki sem mondta, hogy én súlyos pénzeket költöttem a bulizásra. 
De a suli jó, keretet ad a napjaidnak és lefoglal. Aztán majd lesz valahogy. Tudod: olyan még nem volt, hogy sehogy se lett volna... 
EQMontoya: bocs, nem tudtam, ha ''hardverhiba''
, az más. 

Kokkantas
(senior tag)
No, de önző énem akkor is szemétségnek tartja azt, amit csinálnak. Ha nekik ez jó akkor áldásom rájuk.
Essenek bele abba a gödörbe amit ástak maguknak.
''D4rkm4n szövege. Épp nagyon fickós volt a srác.''
LOL
Nem azért használok szlenget mert kanos vagyok! Olyankor nem PH-zok hanem elmegyek a barátnőmhöz. 

tbs
(PH! addikt)
Nem kér reklámot, nincs rászorulva.
És... Mivel normális, ezért majdnem 1 a valószínűsége, hogy soha nem fog ide reggelni. (Normális -> mint ti, csak nem lételeme a gépnyomás.
)
Persze, csak hogy bosszantsalak titeket, jól megmutatom neki ezt a topikot... Majd tudósítok róla hogy fogta a fejét a hülyeségem miatt... 

orbano
(PH! félisten)
Csak magadat tudod kihúzni belőle pedig. Ha más teszi, azt csak sebezhetőbbé tesz. Ha magad küzdesz meg a boldogságodért, az magabiztossá tesz. Ha mások segítségén múlik, akkor örökké félni fogsz...
Bah, megint áthat a fény olyanokat írok
Megyek kialszom magam, tegnap kemény menet volt, nőügy téren is...
A vér nem válik VAZZE!™
Így van. A férfi erejének alapja a magabiztosságban van. 
Tudom irigyelni a fáradtságodat! 
nem véletlenül volt ott a ''
'' smiley. 
tbs: nem vagyok benne biztos, hogy minket bosszantasz... inkább a húgodat... 
Ööööö... mijazaz LCSB? 
[Szerkesztve]
Megtudtam, hogy a lány mégse ribi
csak kislányos, meg tudja, h nem szeretnék LCSB-t 
ma kiderül minden.... de sztem csomó dolog leesett neki...

Baboon
(senior tag)
Te kokkantás mióta is nem vagy együtt az exeddel? és szerintem miután leírod hogy mióta, ráeszmélsz, hogy hogy ne foglalkozz a dologgal.
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

tbs
(PH! addikt)
''...legyünk csak barátok, jóóó..?''
(#87) (Kolombusz) válasza eastsider (#84) üzenetére
- Privát
- 2007-08-26 12:42:31
Mintha kissé nagyon éretlenül kezelnéd a nőket.

Kokkantas
(senior tag)
Köbö 67 hete. Én már nagyon nem akarok a dologgal foglalkozni, de van valami bennem ami igen, és sajna túl gyenge vagyok ahhoz, hogy ''kiírtsam'' magamból.

Baboon
(senior tag)
Baszki de rossz... napra pontosan nem tudod? nem is szeretted igazán...
DD Koki kééééééééérlek ne legyél olyan mint egy homokos. Szedd össze magad. Épp tegnap mondta az egyik barátom, hogy az erősebb kutya *aszik és milyen igaza van...
Volt 1 barátnőm aki kifejezetten a leleki sérült fiúkra bukott (nem is maradtunk együtt sokat), megadjam a számát? 
(#90) eastsider válasza (Kolombusz) (#87) üzenetére
- Privát
- 2007-08-26 12:53:08
az nincs kizárva...
de ő engedett túl közel magához...

orbano
(PH! félisten)
szerintem inkább te gondoltál túl sokat a dologról
túl közel engedett magához? ez mit takar?
A vér nem válik VAZZE!™
hülye mozaikszavak/rövidítések. én csak az OTP-t ismerem. öreg vagyok, na. 
Volt 1 barátnőm aki kifejezetten a leleki sérült fiúkra bukott (nem is maradtunk együtt sokat), megadjam a számát?
nekem jöhet a száma
bár nálam inkább az van, hogy én fogom ki a lelkibeteg csajokat.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

Kokkantas
(senior tag)
Nem volt kedvem napra pontosan leírni. Értelme semmi sem lenne.
Megadhatod a számát.
Úgysem kezdenék vele semmit sem.
[Szerkesztve]
ezek szerint Nálad sikeres volt az elektrosokk? 

Baboon
(senior tag)
De vigyázzatok 27 éves és a fiatalabb fiúkra bukik szóval csak a 20-23 közötti fiúk jöhetnek szóba, de ha bejössz neki akkor olyan szexekben lesz részetek ami után minden más csaj amatőrnek fog tünni.
Egyfelől ez jó másfelöl szar, én iszom a levét 
basszus, már 25 vagyok...
pedig én pont az idősebbekre bukom. 
#98: azon élcelődtem, hogy a volt nőd a lelkisérültekre bukik, de azért voltatok együtt rövid ideig, mert Téged kigyógyított...
sorry 
[Szerkesztve]

Baboon
(senior tag)
Elektrosokk? ugyan...
Egy jó alvás és minden el van felejtve. Minden nő, minden baj. 1 hét és az emlék is törlődik. Bár emiatt sok csaj utál is, hogy egyik nap halálosan összveszünk másnap meg nem értem mi a franc baja van hisz az tegnap volt 

Baboon
(senior tag)
25? hmhm ha kölyökképű vagy és nem vagy túl kigyúrva akkor lehet belefér 
Amúgy néha én is az idősebbekre vágyom, néha pedig a korombeliekre. Nehéz a döntés, mindennek megvan a maga előnye/hátránya.
ha nem lenne szakállam, akkor kb. úgy néznék ki, mint az avatárom 
a ''nem vagy túl kigyúrva'', nos... kis pocakom (eh... sörhas
) van, persze nem nagyon látszik még, amúgy meg magas vagyok. 
de ez azért nem a húspiac. szóval számot csak priviben.