16 vok^^
Most az írásommal van a gond, vagy a viselkedésemmel? 
Amúgy csak ''írásban írok
'' ilyenket szóban nem nagyon...
[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
16 vok^^
Most az írásommal van a gond, vagy a viselkedésemmel? 
Amúgy csak ''írásban írok
'' ilyenket szóban nem nagyon...
[Szerkesztve]

jogos.(reméltem, h lesz egy kollega
)
[Szerkesztve]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
(#453) fokukac válasza elmoraan (r) (#435) üzenetére

dehogynem, csak az élvezetre koncentrálva.
baromira nem érdekel a méhszáj meg a péhá-érték. 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

De most mér mindig MSN-idézeteket másolsz be?
Nincs lehetőség személyes beszélgetésekre?
Úgysincs értelme neten ismerkedni, meg udvarolni. Biztos van kivétel, de szerintem törekedj az emberi társaságra. MSN-en meg a többi szarságon a lényeg nem jön át, a gesztusok, az arc, a szemek rezdülései...Nem tudom ennek az egésznek az előzményeit (csak láttam, h má hetek óta megy), de akivel nem lehet normális találkozót megbeszélni, azzal fölösleges neten bohóckodni.
Jah: vmi ilyet írt a csaj: ''..hülye vagyok..'' Aki hárító-szövegként ilyen komplexus-gyanús kifejezéseket használ, az megen csak felejtős...
ps.: bocs, de 16 évesen én pl. ezt már ~így láttam, tehát nem hiszem, h nem lenne érthető, amiket írunk
[Szerkesztve]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

már ezerszer elhangzott általam ebben a topikban: nőre ne hallgass. a viselkedését figyeld, ne azt amit mond, mert még magának is hazudik. egyértelműen nem kellesz neki, de nem fogja ezt kerek-perec megmondani, mert ilyet nemigen mond egy nő olyannak, akit (háziállatként) kedvel...
A vér nem válik VAZZE!™
Eza z izé ^^ ez mi ez? Ez
lenne?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
A kollégával kicsit zavarba hozol, mert én nem természettudományokkal foglalkozom, hanem humán területen végeztem/végzek (egy diploma megvan, egy + tanári még hátra). Shame on me... 
Eastsider: sorry, elnéztem egy évvel. Különben tényleg az MSN-beszélgetések bemásolása sokaknak böki a csőrét - Te mit szólnál, ha Timi éppúgy bemásolná egy nyilvános fórumra (mondjuk a http://antiszocnocikhelye.hu/forum_php-re
) az MSN-csevelyeiteket? Erre szokták azt mondani, hogy ez ''a személyiségi jogok megsértése'' és jogosan.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Sztem nem antiszoci
... de mindjárt kitöröltetem őket...
tildy: nézd a smiley szemét:''
''
Amúgy nme szokásom MSN-en ismerkedni, csak őt pont így ismertem meg...
de szerintem nem ''háziállatként'' kedvel... hanem tényleg baráként 
[Szerkesztve]

(16 év, az kb. gimi első v. inkább második osztálya, nem?)
Pala: akkor OK. Előtte nekem is volt 1 kb. fél évig tartó chat-es korszakom, de szerencsére elmúlt.
[Szerkesztve]

Sőt, mire eléri a 18-at, ki lehet találni azt is, hogy hogy maradjon testileg örökre annyi 
A vér nem válik VAZZE!™
Akkor miért nem azt a smileyt használod? Már kértünk rá nem egyszer: itt ne msn hülyenyelven írj!!!
Akkor ezek szerint ^^= XD Istenem de hülye smileyk, komolyan....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Csetelni nem szoktam, MSN is csak a haverok miatt van...sőt, ha lehet gép előtt inkább TS-t használunk...
#454: én nem mondtam, h nem értelek, nem hiszem el minden szavát, mert mondott olyanokat is, h pff 
tildy: oksi 
[Szerkesztve]
Inkább csak ezentúl ne másolj be olyan beszélgetést, ami kettőtökre tartozik, hanem próbáld meg szabatosan, kereken, érthetően elmagyarázni, miről van szó. 
Abból, hogy időnként a magad szlengjében (amivel egyébként nekem semmi bajom nincsen) kifakadsz, nem sokat értünk. Viszont, ha egyszer nyilvános helyen fakadsz ki, feltételezzük, hogy együttérzést/tanácsot stb. vársz tőlünk. 
a http://antiszocinocikhelye.hu/forum_php természetesen vicc volt 
frame>24: én most is neten ismerkedem, de nem chat-en/msn-en. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Oks, de lehet, h totál rosszul vágom le a dolgot, ezért másoltam be inkább, de ezentúl nem teszem 
Bölcs döntés, mert szó szerint nem ránk tartoznak a beszélgetéseitek. 

én meg pofákat VÁGOK 
Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz
nem hiába, Belgá-nak igaza volt
[Szerkesztve]
Ismerek olyanokat akik tényleg full így beszélnek 

A gyermekeid érdekében SZAKÍTSD MEG VELÜK A KAPCSOLATOT!!!

Most nézem: a logout blogodban teljesen máshogy fogalmazol egyébként, az a stlílus jobb, ha szabad ilyet mondani...
Általában úgy szoktam írni... 
tbs: sztem is elég gáz...
[Szerkesztve]
^^ =
csak épp japán eredetű változatban; gondolj az animefigurák arckifejezéseire 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

15 évesen is olyan voltam, mint most. Max annyi különbség van, hogy akkor még kimentem az emberek közé...

Nem tudom hány éves vagy, de akármennyi is, elég szomorú, hogy visszafele fejlődtél csak
![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™
5percig nem válaszolok neki: Mérges vagy ráM? 
De megint magátol ír rám...
[Szerkesztve]

Öreg vagyok...nagyon öreg. Ha érdekel akkor nézd meg a szülinapos totyikban.
Hogy legyek bunkó, h ne bántsam meg naon? vagy megbántsam? 

Lépj ki az msn-ből, vagy akármiből... Vagy töröld a kontaktot. Stb.
És ezzel mit is érek el?
(#480) (Kolombusz) válasza eastsider (#479) üzenetére
Hogy békén hagy, nem basztat, hamarabb elfelejted, nem terhelsz minket ezekkel a dolgokkal.
(#481) eastsider válasza (Kolombusz) (#480) üzenetére
Én má nem foglalkozom vele úgy, szal nincs mit elfelejteni... 
jolvan 
(#482) (Kolombusz) válasza eastsider (#481) üzenetére
Azt látjuk a mai hsz-eidből is, hogy nem foglalkozol vele.
Dehogynem, amig írsz róla, rágondolsz, addig foglalkozol.
Jah és ezt már írtad egyszer kroábban is, aztán utána megint foglalkoztál vele.

bunkó lenni valakivel úgy hogy ne bánts meg? az milyen? mint a luk sajt nélkül? 
A vér nem válik VAZZE!™

egyébként ez egy nők, nőügyek topik, nem kislányok, kislány ügyek topik
olyan a chat.hu-n van biztos 
A vér nem válik VAZZE!™
LOL, ez tetszett 
csetponthut meg nemismerem (nincs regem meg ilyenek)

Pedig az feküdne, gyakorolhatnál ismerkedni a csajokkal. Sok a korban hozzád illő 
Egyébként meg csüt este van, miért a gép előtt görnyedsz? Mennyé fussál, vagy bulizz, vagy valami! 
[Szerkesztve]
A vér nem válik VAZZE!™
(#487) (Kolombusz) válasza orbano (#486) üzenetére
Szerda van de nem lényeg. 
Koszi.

Megbuktam. Ugy, hogy az egyik tetel a kettobol maxpont 
Es mindemellett tanitani fogok az egyetemen 
Bocs, de mar ittam. Ja, es hogy kicsit ON is legyek, valoszinuleg nem fog menni ez a jelenlegi parkapcsolat. Szoval most megyek vissza inni. Biztos van ennel is rosszabb...
Ugye veled valtottam par privit? Ne emeszd magad, reg megbocsajtottam 
Kinomban mar mindenen rohogok
[Szerkesztve]
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX
Az nemgáz, h ollan idő van, h pff..
jah meg sehol senki az utcán, balatonparton, huuu bezzeg 20-ikán...
(ilyenkor télleg kihalt minden itt
)
''kihalt minden, zene se szól, nincs Beethoven, nincs rock & roll...'' 

Sajnálom a buktát...
Párkapcsolatodat is.
Jaja, de én nem vagyok megbocsájtó típus... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azért ne túl ittasra... Röhögni azt lehet. Felvidít... 

Hi all!
A szitu a kovetkezo:
Van egy csaj, aki nekem elegge bejon. Nem regota ismerjuk egymast (2 hete), de azota eleg sokat beszelgettunk (meg soha nem beszelgettem eddig lannyal 4 orat egyfolytaban
).
Mondjuk mar kerek-perec megmondta hogy koztunk nem lehet semmi, nem jovok be neki mint pasi. Meg egyebkent is Neki mas tetszik...
Viszont beszelgetni nagyon jolesik vele...
Szoval szerintetek probaljam meg a jovoben elkerulni a ''mellekhatasok'' kikuszobolese vegett, vagy igyekezzek minel tobb idot eltolteni vele? Nem igazan tudom mi lenne az idealis megoldas ilyen esetben. 
[Szerkesztve]
(#493) (Kolombusz) válasza CyB0RG (#492) üzenetére
Mondjuk mar kerek-perec megmondta hogy koztunk nem lehet semmi, nem jovok be neki mint pasi. Meg egyebkent is Neki mas tetszik...
Ezek után még van kérdés?
(#494) CyB0RG válasza (Kolombusz) (#493) üzenetére

Szerinted? 
A helyzetet egy kicsit bonyolitja hogy egy helyen melozunk...
Mondjuk magamra vessek ha mar egyszer a melohelyen tetszett meg valaki mi? 
(#495) (Kolombusz) válasza CyB0RG (#494) üzenetére
Korlátozódj munkatársi viszonyra. 
A csajok utálják a ''pincsikutya'' effektust, van aki még ki is használja és jót röhög magában. Kell ez neked?
maradj férfi, ha nem, akkor nem, és pont, ezen nincs vita.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
(#497) CyB0RG válasza (Kolombusz) (#495) üzenetére

Tehat innentol a barati viszony is teljesen kizarva?

Valahogy en is igy erzem...
De azert jobb megkerdezni tapasztaltabb velemenyet is, mert egyedul konnyebb rossz dontest hozni.
(#499) (Kolombusz) válasza CyB0RG (#497) üzenetére
Az LCSB általában egyik félnek sem jó. 
Persze vannak kivételek, de igen ritkák.
(#500) CyB0RG válasza (Kolombusz) (#499) üzenetére

Remek.
Koszonom mindkettotoknek a tanacsokat! 
Egyszerubb ez a csajozas mint gondoltam... 
U.I: Allitolag minden 100. kosar utan osszejon egy kapcsolat. Ezek szerint nekem mar csak 98... Haladunk gyerekek...