Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

(#151) I_Am válasza D4rkm4n (#146) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

És még be is szól?! ;]

Számítógép előtti kis tér? Ha annyit töltenél a gép előtt amennyit én, lehet nem a Te írásaiddal telne meg a totyik mint az előző is. ;]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#152) Tim82 válasza D4rkm4n (#149) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem célzás volt I_Am részéről, hanem találat ;)

[Szerkesztve]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#153) Kokkantas válasza D4rkm4n (#146) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

''Tudod van élet a számítógép előtti kis téren kívül is! ''

Gyóóóó na nemááááááááááá. Nem hiszem el! Te tuti hazudsz. Az is lehet, hogy valami vírust szedtél össze... ;]

(#154) frame>24 válasza dragonfx (#136) üzenetére

frame>24
(őstag)

hmm, én így írtam:[link]
asszem ez elég konvergens egy megfigyelés :DDD

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#155) EQMontoya válasza D4rkm4n (#146) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudod van élet a számítógép előtti kis téren kívül is! Nem hazudozunk informatikai fórumon ilyeneket!!!

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#156) orbano válasza D4rkm4n (#137) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Boldogságnak kb. azt nevezik, amikor az ember megtanulja, hogy szeresse a küzdelmet és a nehézségeket. Amit akkor érzel, amikor célba érsz, az öröm. Az öröm sokkal hevesebb érzés, mint a boldogság, szóval ne keverjük a szezont a fazonnal :o :)

Eastsider: erre nagyon kíváncsi leszek, bár félek, hogy pofáraesés lesz :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#157) Baboon

Baboon
(senior tag)

Eastsider vigyázz ez a csaj lehet okos és tudja hogy *opattátok és úgy gondolja, hogy akkor ő meg téged *opat be csak te közbe oda meg vissza leszel tőle és koppansz. Ha így lenne add meg a számát, szeretjük az ilyen vicces/cseles csajokat ;]

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#158) D4rkm4n válasza orbano (#156) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

A célbaérés alkalmával - amennyiben sok munkába és fáradtságba került annak elérése - inkább elégedettséget érez az ember. Ami megint különbözik az örömtől.

Szerintem nem lehet élesen szétválasztani az örömöt a boldogságtól, mint ahogy az elégedettséget sem. :U

(#159) D4rkm4n válasza eastsider (#150) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Félek Orbanonak ( #156 ) igaza lesz... Szerintem érdemesebb és eredménnyel kecsegtetőbb ha tiszta lappal indulsz egy olyan csajjal, akit még egyik haverod sem cseszegetett.

[Szerkesztve]

(#160) D4rkm4n válasza I_Am (#151) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Töredelmes szívvel belátom hogy nem volt 2 hétig itthon az asszony szóval... A külső környezet kényszerített rá a PH-zésre. :DDD

(#161) tekeyagd válasza eastsider (#43) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

öreg gyere vissza 5 év múlva jó? De csak minimum az érettségi után!!! :((( :W

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#162) eastsider válasza tekeyagd (#161) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok :DDD de az már tökmind1.... és ezekről a dolgokról nem is beszéltek MSN-en, szal ennyire érdekelte...

Azt se tudja, h beszéltem azzal a haverommal, de mind1... ha meg nem jön össze így jártam, ezért nem is élem bele magam :) lesz ami lesz...

Meg azt is tudom, h elmegy Kaposvárra suliba, és csak hétvégente jön haza, és ezt ő is mondta, h gáz...

[Szerkesztve]

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#163) tekeyagd válasza eastsider (#162) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

bah,lekapartam magam... :W

(#164) eastsider válasza eastsider (#162) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként engem is beszopattak egyszer bnői, és én is csak röhögtem rajta.... :)

és egyébként nem is mondta nekem, h haverommal SMS-ezett...

(#165) tekeyagd válasza eastsider (#164) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hová a faszba tart ez a világ??? :W

biztos csak velem van a baj... :F

(#166) elmoraan (r) válasza tekeyagd (#165) üzenetére

elmoraan (r)
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nyugi, nem csak veled van a baj...

''új Babylon épül''

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#167) Kokkantas válasza tekeyagd (#165) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Na látod, ez egy nagyon jó kérdés.

[Szerkesztve]

(#168) tildy válasza -=Libria=- (#142) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

''asszem lenne leb@szás istenesen.''
Szvsz fura lenne, ha azok a feltevések élnének vki fejében hogy ha a férfiak nem képesek megjegyezni valamiylen dátumot, akkor annak már rögtön leb@szás a vége....de mint tudjuk ez nem így van ;)

Párom még a szülinapomat névnapomat se jegyzi meg, igaz a sajátját se ;] Így én az évfordulót már nem is számolom. Szépis lenne ha ezért még le is b@sznám.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#169) D4rkm4n válasza elmoraan (r) (#166) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

''A civilizáció Babylon-tornya épül, aztán összedől végül...'' - Lukács László -

(#170) (Kolombusz) válasza D4rkm4n (#169) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amíg van ital és vannak nők, addig nagy gond nem lehet. :D

(#171) Kokkantas válasza (Kolombusz) (#170) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

De a pia is csak átmenetileg old meg dolgokat. Annyit meg az egész nemér. :(((

(#172) Pala válasza tildy (#168) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Ha ez megnyugtat, az enyém se tartja számon a dátumokat. :( Azért remélem nem kell azt a csalódást átélnem, hogy pl. születésnapomról teljesen elfeledkezik. Ajándékozás engem totál nem érdekel, sokkal inkább az, hogy eszébe jussak a megfelelő napon.

(#173) orbano válasza (Kolombusz) (#170) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ott a pont :D

Kokkantás, lazíts! ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#174) dr faustus válasza Kokkantas (#171) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Nem vagy te kicsit depressziós? Én pozitív hsz-ra nem is emlékszem tőled.

Warning: Explicit Content

(#175) orbano válasza dr faustus (#174) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nem depressziós, csak szereti kimutatni hogy neki milyen szar :) Itt meg nem kap elég kemény oltást, hogy magához térjen (engem meg már úgyis utál :D)

A vér nem válik VAZZE!™

(#176) eastsider válasza orbano (#175) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyi nem lesz em0s? ;]
(nekem xar kedvem volt 1-2 napig máris le lettem osztva, h kezdek emos lenni :DDD )

(#177) tbs válasza Pala (#172) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Én a saját szülinapomról is el szoktam feledkezni... Inkább egy pinkód, mint egy évszám... :DDD

(#178) D4rkm4n válasza Pala (#172) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak a névnapokkal vagyok gondban. Persze barátnőmét észben tudom tartani, csak gyakrabban kell úgymond leellenőriznem magam.

Abban pedig igazad van, hogy ez egy olyan apróság, ami tényeg jól esik az embernek. Még ha nem is kap ajándékot akkor is.

(#179) dr faustus válasza orbano (#175) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Nem depressziós, csak szereti kimutatni hogy neki milyen szar

Nem depressziós, csak szereti sajnáltatni magát? Hogyan lehet megkülönböztetni a kettőt így fórumon keresztül? :)

Warning: Explicit Content

(#180) frame>24

frame>24
(őstag)

Ma minden nő, akivel általában találkozni szoktam a mindennapokban, szokatlanul kedves volt hozzám (munkahely). Az egyik lány, akivel kapcs. napok óta gondolkodtam, h elhívjam-e randira, azonnal és úgymond örömmel belement. Egy másik, akinek jóval korábban megadtam az elérhetőségemet, de semmi komoly reményt nem fűztem ahhoz, hogy él vele, most mintegy a semmiből fölkeresett...Egy harmadik itt a laborban elkezdett nyösztetni, h majd ezentúl menjünk együtt sportolni... :U
Ezek hatására idétlen vigyorral az arcomon mászkáltam a városban. :U

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#181) gasMask! válasza frame>24 (#180) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

És ezek hatására a többi fórumozó utál téged. :DDD

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#182) Cloud_s válasza frame>24 (#180) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

Ezt már én is megfigyeltem, hogy néha extra kelendő vagyok; máskor meg észre sem vesznek. Jó lenne tudni mi befolyásolja... :F

(#183) frame>24 válasza gasMask! (#181) üzenetére

frame>24
(őstag)

yeheeeaaa :DD
Cloud_s: igen, ezt valahogy ki kéne deríteni...Pedig pont olyan hangulatban kezdtem ezt az egész hetet, h szarok minden(ki)re...remélem nem ez kulcs...

[Szerkesztve]

(#184) Baboon válasza frame>24 (#180) üzenetére

Baboon
(senior tag)

Hát bizony van akinek összejön az élet ;)
Csak nehogy 3 szék közé ess ;] (vagy ne értékeld túl, hogyha vki felhív vagy elhív sportolni vagy elmegy veled egy teára :D)

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#185) orbano válasza Cloud_s (#182) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

metakommunikáció. a csajok erre nagyon fogékonyak. ha olyan a kisugárzásod, akkor tapadnak (sikeres vagy, összejött valami, jó lábbal kelsz fel).
nekem is van ilyenem hogy megnéznek a buszon, kikezdenek velem, akármi. ez amolyan murphy törvény, hogy a csajok nagy hullámokban érkeznek, aztán meg sokáig pangás van :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#186) EQMontoya válasza Cloud_s (#182) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezel tényleg arra buknak, ha az ember úgymond szarik rájuk. állandóan a figyelmességről áradoznak, hogy az milyen jó, meg minden, holott nagyon nem az kell, mondhatni pont az nem.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#187) Cloud_s válasza EQMontoya (#186) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

Azért önmagában nem elég szarni rájuk, mert akkor könnyen lehet, hogy ők is visszaszarnak. :) Meg itt olyanról is van szó, amit orbano is említett, hogy megnéznek utcán vadidegenek, stb. Ekkor nem a kedvesség/rászarás a döntő, hanem valszeg az amit ő mondott...

(#188) EQMontoya válasza Cloud_s (#187) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ebben igen, viszont a munkahelyen már nem biztos, hogy csupán erről van szó. (ott azért ismeirk az embert.

(#189) D4rkm4n válasza orbano (#185) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Megnéznek téged a buszon? :U Lehet hogy nem egyszál rózsaszín csipkés latextangában kellene felszállnod. :DDD

A hülye viccet félretéve, tényleg igazad van, hogy amolyan hullámszerűek a kapós és az érdektelen napok.

''Az élet olyan mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod mit veszel ki belőle.'' - Forrest Gump -

(#190) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogyan kell otthagyni egy lányt, akivel még egy hete sem jársz, de tudod, hogy nem is lesz ebből nagy szerelem.. ő viszont eléggé ebben bízik. :F (jó tudom, összejönni sem szabadott volna, de én megpróbáltam, mert tényleg tetszett, de elég hamar kiderült, hogy nem az igazi)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#191) Bibby válasza bandus (#190) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Gyorsan és őszintén. Semmi szarakodás nem kell ehhez, halogatni sem érdemes, meg hülye ál-indokokat kitalálni sem.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#192) D4rkm4n válasza bandus (#190) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Bele a két szemébe. Tökölni, hazudni tilos. Ha így teszel, csak magadat ásod el. Hidd el, az őszinteség hálásabb. Igaz, fájni fog a csajnak, de miután kibúsulta magát, rájön hogy így volt jobb.

(#193) Tim82 válasza D4rkm4n (#189) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annál érdekesebb helyzetet teremt, ha nem csak lányok, hanem melegek is megnéznek. :DDD

Volt olyan napom, amikor nem csak lányok néztek meg (nem túl gyakran, de előfordul :D ), hanem egy meleg srác elég komolyan megbámult. Mondjuk, nem értem az ízlését, de toleráns heteroszexuális vagyok és bóknak vettem. ;)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#194) Kokkantas válasza orbano (#173) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Nem lazíthatok... Mert akkor jönnek... Ésésés...
(Ja és nem utállak :P )

#174 dr faustus: Én depis? Holmár? Inkább az a fő kérdés, hogy mikor nem voltam én depis.

#185: ''amolyan murphy törvény, hogy a csajok nagy hullámokban érkeznek, aztán meg sokáig pangás van''
Ez rám nem érvényes háhááááá.

[Szerkesztve]

(#195) D4rkm4n válasza Tim82 (#193) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Csak akkor lesz okod pánikolni ha már csak a melegek bámulnak meg. Akkor lesz elérkezett az idő a ruhatárad frissítésére és megváltoztatására. :DDD

(#196) Tim82 válasza D4rkm4n (#195) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor még jó darabig nyugodtan alszom. ;)

(#197) qdak válasza Tim82 (#196) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

az mért természetes a lányoknál h ugy beszélhet veled mint a kutyájával???
ha 1 lánynak nincs jo npja mér kell bunkonak lenni mindenkivel??
nekik az nehéz h azt irja: most nem akarok beszélni ??? v valami hasonlo
nem a barát nöm ö nem olyan :)

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#198) Wolverine válasza qdak (#197) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem teheti meg ofkorz, és ha erre magától nem jön rá, akkor rá kell ébreszteni, még ha meg is sértődik. (mondjuk az én ismerőseim tudják, hogy velem nem érdemes bunkózni, mert parasztabb vagyok 90%-uknál :DDD)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#199) -=Libria=- válasza tildy (#168) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

azért valljuk be, inkább általános az hogy a nő felkapja a vizet ha a ''Tudod milyen nap van ma?'' ímű nóta elfütyülése után nem vágod rá a választ, vagy esetleg ''Ja, ma kezdődik a foi vb'' jellegű választ adsz :)
nekem speciel mákom van, az ajtótól 10 méter emgtétele után már arra sem emlékszem bezártam e vagy hogy mit reggeliztem , a fontosabb dátumokat meg simán.....elég égő lenne ha szülinap névnap kimaradna, legalábbis nekem nagyon vastagon égne a pofámon a bőr

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#200) qdak válasza Wolverine (#198) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

nem tudom ezek mit képzelnek magukrol mikor ilyet csinálnak van aki ezt elviseli????
v ki mondja meg mit éreznek ilyenkor???????

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.