A biztonsági őrnél is van fegyver legtöbb esetben mégse használja csak lóg az oldalán.....
remélem érted
mire célzok.
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Avast
(kvázi-tag)

Avast
(kvázi-tag)
A havii nod-ok is tartalmazzák a TELJES vírus adatbázist ugye? (tehát mikor felrakom az aktuálisat letölt minden vírusdefiniciót az első frissítésnél?)
vagy csak az éppen az a havit tartalmazza?

[Szerkesztve]

Gabás
(őstag)
mindent definíciót frissít már kezdetben is
[ Szerkesztve ]

Avast
(kvázi-tag)
Akkor minden megvan nem vesztek semmit ugye? (sorry ha hülye kérdés de nem értek hozzá de egy másik fórumba ejtette el v-ki a nod topikban hogy a havi nod nem tarttalmazza a teljes adatbázist csak amit éppen letölt az adott hónapban) 

hdf
(tag)
Szerintem frissítéskor a teljes adatbázishoz csatlakozik ( csak egy van, és azt módosítják frissítés kiadásakor!), és a gépen lévőt összehasonlítja a forrás tartalmával. A különbséget tölti le, ezért bármelyik napon telepítetted föl, ahhoz képest minden változást letölt.
A VirusBuster 2006 így működik, de szerintem a többiek is. Ezért gyors a frissítés.
Csak a teljes vírusdefiníció töredékét kell leszedni. A különbség megkeresése pedig nagyon gyors lehet, kódokkal azonosítják a frissítéseket.
[Szerkesztve]
András

joci2000
(senior tag)
hát a nav tutira nem ilyen, vagy csak hasonló. Én folyton törlöm kifelé a régi update-eket, mert otthaggya winyón
de ahogy kinéz nemsokáig lesz fenn
jah és a nav csak auto online update mellett lassítja a gépet agyon
[Szerkesztve]

Avast
(kvázi-tag)
A nod32 megfogott egy Ad-aware-t
le se engette töltődni.

Benmartin
(őstag)

Avast
(kvázi-tag)
Ezen mit kell mosolyogni? Nekem ujdonság volt hogy megfogta. a linkeket meg nem tudom minek raktad be mert van 3 adwer irtóm is....... Amúgy beazonosította szal tuti adaer-t fogott,.
nézegesd meg jobban a linkeket!
adware: ők a rosszfiúk.
ad-aware: ő meg az egyik jófiú, aki elfogja a rosszfiúkat..
in asm we trust
Ad-aware egy kémprogram írtó alkalmazás, szóval az gáz lenne, ha valóban azt fogta meg
. Amire te gondolsz az az adware
. De ez inkább csak kötekedés, mindenki értette, mire gondoltál.
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

WillChi
(őstag)
Ha arra gondolsz, hogy az 'adware' és az 'ad-adware' keresésre is első helyen hozta ki az Ad-Adware-t, akkor ebben semmi vicces nincs. Gondolom a Google-on ebben a témakörben amolyan 'VIP'-nak számít az adott progi. A találatok rendezésében van egy fontossági sorrend (fizetett, hasznos, stb...).
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

Benmartin
(őstag)
ad-aware - nem létezik olyan ártó programkód amit ebbe a kategóriába sorolnak be.
van adware ami nem egyenlő az ad-aware-vel Avast nem tudom miért gondolja így.
mellesleg ad-aware a legnépszerűbb adware írtó valószínüleg ez okozhatta a gondot Avastnál de most remélem rádöbben hogy mégiscsak butaságot írt. - azért linkeltem a google-es találtakat sghc_toma mondjuk vette is a lapot.
Végül: WillChi: ismerem a google találatainak rendezési elvét.
Avast: Ha mindenki beírná ide ha a nod megfogott egy adware-t...
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

Avast
(kvázi-tag)
Nem érted hogy nekem ujdonság volt?! természetesen én se írok ilyet be de ilyen még velem nem történt. Ad-aware nevü cucc..............hm... ha ló nincs jó a szamár szindróma nálam az az utolsó védelmi állás.
[Szerkesztve]

Avast
(kvázi-tag)
[link]Minősített kémelhárító lett a NOD32

Tibro5
(fanatikus tag)
hát tőlem lehet minősített, önmagában pikulát sem ér 

derossi
(senior tag)
egyetértek,egy éjszakát azzal szenvedtünk haverral ,hogy megtisztítsuk a gépét a sok ''szeméttől''. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én a Kaspersky internet security 6.0 át ajánlom mindenki figyelmébe,mert van benne minden ami kell,ráadásul nem foglalja a gépet,és iszonyat gyors a viruskeresője. 

kisgyerek85
(fanatikus tag)
Én Kaspersky-t egyszer használtam. Baromi jó amúgy, mert megtalált olyat is amit a NOD nem, de lassú (nekem 3óra volt a teljes rendszer átvizsgálása) és lefogta a gépemet is nagyon.
(#569) Dredd bíró válasza kisgyerek85 (#568) üzenetére

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Üdv. Fellet menve pár veszélyesebb oldalra (xxx meg játék oldalak) de a nod 32 az égvilágon semmit nem jelzett egyik oldalon se (mégcsak bejövő támadást se fogott meg) Az összes ful scan-él azt mondja tiszta a gép.
MEGBÍZHATOK BENNE? 
''Én vagyok a Rend!''
Megbízhatsz abban hogy azt mondja: VÍRUS nincs a gépeden. De ha kémprogramot és trójait sem akarsz a gépeden, akkor érdemes kémprogikeresőt is futtatni rajta, bármennyire is kémprogiellenessé tették a NOD-ot. Ha azok is nemet mondanak, akkor ok.
Tudod hogy van: Bízz Istenben, ÉS tartsd szárazon a puskaport. Valamint: Jobb félni mint megijedni. Szerintem..
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Azt általad v-hol ajánlott spyware terminator állítja hogy semmi sincs meg az ad-aware is.
Akkor elvileg minden ok?
''Én vagyok a Rend!''
Ha mondjuk még a Spybot S&D is azt mondja, akkor elvileg igen.
De biztos soha nem lehetsz. Viszont hinni és reménykedni kell. 
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Az a program nálam nem hajlandó működni.
(bár soha nem is szerettem) Tehát akkor ''elvileg'' semmim sincs ha a terminator meg a nod egyszerre állitja. 
''Én vagyok a Rend!''
És mi volt a baj vele, mármint hogyhogy nem működött?
Van benne egy general bug, de arra nekem igen kedvesen és gyorsan 3napon belül adtak egy frappáns kis választ a support-tól, amivel belopták magukat a szívembe, és bár magát a bugot nem javították még ki, a javasolt megoldásuk remekül működik. Konkrétan a rezidens védelem jelzése/ablaka csúszik szét, és nem stimmel a gombfelirat, meg ilyesmi, de nyílgombokkal aktivizálni lehet okosan a gombokat, én nekem tökéletesen megy a progi, és mondhatni még szeretem is.

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Be se indul.
Régebben bizonyos dolgait nem szette le a netről felrakás utáni első frissülésnél. Most meg már el se hajlandó indulni.
''Én vagyok a Rend!''
Reinstall? 
Persze nem muszáj erőltetni, de én nem hagynám annyiban, nehogy már ő nyerjen 

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Te azért nem vagyok teljesen kezdő.....

Amúgy nem izgat már régebben is találtak utánna pucolni valót más spy írtók és külömben se tetszett.
''Én vagyok a Rend!''

Sátán44
(őstag)
Mi az a Tükrözés funkció a Frissítési menünél?

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Az hol van? én nem találtam.
''Én vagyok a Rend!''

Fori23
(őstag)
Az admin verzióban. Ha jól tudom, a helyi hálózatban a netre nem engedett gépek felé tudja tükrözni a frissítéseket.
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
Hali!
Kéznél van valakinek a pcworld júliusi száma?
Dobhatna egy privit a 12-ik oldalon lévő nod32 kóddal.
Nekem is megvan az újság, csak otthon, úgyhogy no warez.
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
Na ma behoztam az újságot.

ballington
(őstag)
már újságban is közlik a kódokat?
marha jó 
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
miért ne?
ez nem varez, az újság és az eset(nod) közös akciója.
előfizetek egy évre, és ezért kapom 1 évig a nodot.
persze lapszámonként is vehető

Dredd bíró
(kvázi-tag)
ballington
ez jó volt.....
''Én vagyok a Rend!''
csak mennyibe kerül az egy évi előfizetés az ujsagra és mennyi az 1 éves nod?
(Sztem egy tízessel több az ujsag.)
Vagy nem.
Kb. 15 ezer lehet, nem tudom a cég fizeti. ![;]](/dl/s/v1.gif)
De nem a nod-ért veszem az újságot, ez csak plusz szolgáltatás, nem emelték az árát attól kezdve, hogy bekerült a nod.
megnéztem: 1 éves előfizetés ára: 13 920.- Ft

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Maga vírusírtó olcsób

főleg diákkal.
''Én vagyok a Rend!''
Persze hogy olcsóbb. 
De én az újságot veszem, a nod meg ingyen van nekem.
még régebben felpakoltam, csak hülyén installáltam fel. A win indításánál ott van az asztal közepén a nod logó pár mp-ig,. Azt hol lehet lelőni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Beállítások - nyitóképernyő kikapcsolása
És ezt a beállítások menüpontot merre találom?
(#595) Dredd bíró válasza Winner_hun (#594) üzenetére

Dredd bíró
(kvázi-tag)
De miért zavar az a 10mp amég ott van?
''Én vagyok a Rend!''
(#596) Winner_hun válasza Dredd bíró (#595) üzenetére
mert csak. Ne legyen ott és kész.

Söri
(kvázi-tag)
Tegnap néztem haveromnál olyan 16millió napig érvényes a NOD-ja. Eddig azt hittem ezt nem lehet megbuherálni, de úgy néz ki már ezt is sikerült.

Noxy
(senior tag)
Figyi, a fasznak raktad fel, ha még annyira se vagy képes, hogy rá nézél a progira. 
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
Nem a fasznak, hanem azért, hogy legyen egy vírusírtó a gépen. És ha nem tudsz segíteni, akkor inkább meg se szólalj. Mivel nem találom sehol, ezért kérek segítséget.
[Szerkesztve]
Control Center -> NOD32 System Tools -> NOD32 System Setup -> Setup -> General -> Do not display NOD32 splash screen at startup -> OK
http://bashtravel.com/