Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#501) Szabtom válasza rudi (#500) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Azonnal szállítható, Bp, 69990:

[link]

(#502) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hang és képkimenetek terén mik az alap lehetőségek? Valaki tudna linkelni egy honlapot, ahol kimenetekről írnak, mert mindenhol csak az élmény... :R

(#503) shev7

shev7
(PH! kedvence)

Ha sikerul szereznem egy wii-t. Es ketten akarunk jatszani, akkor az alapgep melle veszek egy wii play-t, meg egy Nunchuk-ot?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#504) rudi válasza ByB (#502) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alapból egy kompozit video és két hangcsatorna van + adnak hozzá egy scart átalakítót. Elég vastagok a drautok és szerintem a minőséggel sincs baj; VGA hoz mellékelt tyúkbelek gyakran sokkal rosszabbak. Lehet venni (jó drágán) echte nintendós alapból SCARTOS RGB kábelt, az olyan S-Video szinten lehet, a legjobb pedig a komponens (HDTV-snek is hívják) kábel [link]. Az extra drótokat még nem próbáltam, valahl korábban linkeltem egy nyugatihoz köteli boltot, ahol 4500-ért volt ''utángyártott'' komponens kábel. Hangban a kétcsatornás bemenet a max, arra tud rákeverni Dolby Pro Logic II-t [link].

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#505) rudi válasza shev7 (#503) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, bár a második Nunchuk nekem eddig csak a páros boxhoz (már ehhez megéri, csak kár hogy annyira jó vagyok benne, hogy senki nem mer kiállni velem ;]) és a play egyik minijátékához kellett (a tankoshoz).

(#506) shev7 válasza rudi (#505) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

''komolyabb'' jatekok kozott melyik az amit szerinted/szerintetek ''elmeny'' ketten/tobben jatszani?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#507) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gamespot MoH:V review [link]. Jól lehúzták, bár a legtöbb wii-s fps-t lehúzzák - gondolom nem érzi a tesztelő a kontrollert ;]. ING-n 7/10 [link]. Mindenesetre, innen nézve legelső PC-s MoH szintű (vagy annál gyengébb) a grafika - ezt a gamet is kihagyom.

(#508) laxius_ válasza shev7 (#506) üzenetére

laxius_
(tag)

kororinpa is jo :d

1*1 az neha 2

(#509) Shabranigdo válasza shev7 (#506) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

Rayman!!!és ehhez is elkél a 2 nunchuk

''Tudom, hogy naponta csak egy hülyét lehet kérdezni, de nekem ez ma az első''

(#510) Zenty válasza shev7 (#506) üzenetére

Zenty
(őstag)

Red steel( mint már emlitettem a legjobb fps eddig) osztott képernyön azthiszem 4-en vagy többen is lehet nyomni benne? Állitolag jó igy ,bá rnekem nemjön be alapból osztott képernyős dolog :)
Másik fps-ek is jók! Az emlitett moha is jó lesz hiába átlag konzol grafja van.. A wii motel filinges az egész!

Guild Wars - Zenty a survivor

(#511) Peat;) válasza ByB (#502) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Holnap 65-ért is lehet wii-t venni. Ment egy röpke privát, hogy ha mostanában vennéd de már nem lesed ezt a topikot ma akkor is eljusson az info hozzád.

(#512) Zenty válasza Peat;) (#511) üzenetére

Zenty
(őstag)

Mivel az sg-én is beírták ott akkora sor lesz szerintem mint amcsiba a wii megjelenésénél :D

(#513) ByB válasza Peat;) (#511) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm az infót, valaki ismeri ezt a boltot, vásárolt már ott? Remélem nem lesznek sokan, még szeretném kipróbálni mielőtt rábólintok... :R

(#514) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van közületek valaki, aki balkezesként használja a Wii-t? Nézegettem a sport játékokról videókat és ott általában jobb kezesek a bábúk, nem zavaró ez...? :U

(#515) rudi válasza ByB (#514) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sportsban állítható, hogy jobb- vagy balkezes legyen a figura.

(#516) ByB válasza rudi (#515) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így azt hiszem, a Nintendo nyert még egy Wii vásárlót a részemről! :DDD Manapság hatalmas csodaként tudom megélni az ilyen ''apró'' figyelmességeket...

(#517) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megvettem, hazahoztam, játszom... :D Elképesztő, szavakat nem találok!

(#518) Troy. válasza ByB (#517) üzenetére

Troy.
(őstag)

Hello.
Egy ilyen szerkentyűhöz feltétlen kell lcd tv?

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#519) rudi válasza Troy. (#518) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért kellene? Bármi jó, ami PAL jelet tud kezelni és van SCART vagy kompozit bemenete.

(#520) ByB válasza Troy. (#518) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem itthon normál síkképcsöves Sony tv-re van kötve és nagyon szép képet ad, este kipróbálom a Samsung 244T-men is... :R

Kegyetlen küzdelem alakult ki itthon, én már tréningben és ásványvízzel erősítek! :D Nem lehet abbahagyni...

(#521) Wiizi

Wiizi
(újonc)

Sziasztok!WiiPlay-en az arcfelismerősben Platina érmet kaptunk, a kérdésem az, hogy az összes többi játékban is el lehet ezt érni, vagy azokban az arany a legjobb? És a soprt-ban van valakinek platina érme? Köszi a válaszokat.

(#522) Peat;) válasza Wiizi (#521) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A sportsban fokozat van, 1000 pötty felett leszel pro (meg boxban champion ha legyűröd 1500-1600 pötty körül a főellent), a trainingben már vannak érmek, én ott maximum aranyat értem el...de ez nem jelent semmit :)

(#523) Peat;) válasza ByB (#520) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Minél kisebb a TV annál jobb :DDD én sík 55cmesen szeretek játszani, szebb ott mint a 72 cm-esen :F ''picit'' gyenge a gép, de ahogy elindul a game már nem izgatnak ilyen dolgok :) Lcd-n még nem néztem őkelmét, ahogy halottam a sports az szép, a többi game meg pixeles kicsit (mármint a nagyobbacska méretűeknél).

[Szerkesztve]

(#524) rudi válasza Wiizi (#521) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindegyikben van platina, de néhányban csak akkor van rá lehetőség megkapni ha már előtte aranyos lettél. Pinpongban pl. 100 visszaütésnél vége és ad egy aranyat, de utána ha újra játszol már 200-ig megy és ott platinát ad. Sport edzésben nekem boxzsákütésből van platina, de asszem a srácoknak a teniszesekből is.

(#525) rudi válasza ByB (#520) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

2 nap és garantált a teniszkönyök :DDD tenisz és baseball kombó a leghatásosabb.

(#526) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

hellosztok végig olvastam topicot megnéztem pár videot és ugy döntöttem venni akarok egy ilyen gépet csak nem tudom mit kell még hozá vennem hogy 2 tudjunk játszani szoval mit adnak az ala csomagban hozzá?

//unrealnorth.com

(#527) Peat;) válasza VAN der BOSS (#526) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Alapcsomag: a gép és hozzzá való eszközökön kívűl a kontroller (ez áll egy wii moteból, és egy nunchukból, a kettőt össze lehet kapcsolni, ezáltal mind2 kezed használni tudod, pl box) illetve wii sports játékprogram. Ahhoz hogy ketten tudjatok játszani minimum kell még1 wii mote, ezzel pl teniszezni lehet ketten. Amennyiben pl. boxolni is szeretnétek akkor meg plusz egy nunchuk. Wii mote-ot mindenképp úgy éri meg vásárolni hogy a wii play nevű játékot veszed meg amihez adnak egy wii moteot is (15000 az ára, ha külön veszed a wii motetot csak magában az meg 13-14 szóval minenképp megéri a wii play! ).
A wii sportsban tenisz, box, golf, baseball és bowling van. Teszteket itt találsz: [link]

(#528) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első nap mérlege: 7 óra 13 perc játék, én már csak ülök a székbe, mint egy bamba gyerek, karom, lábam, mindenem fáj... Egyszerűen nem tudok mit mondani, olyan élményt nyújt a Wii, amit játéktól (Lego) utoljára tíz éve kaptam. Kortól, nemtől független, mindenki élvezte aki ma kipróbálta.

ui.: Papám nagyon erős bowlingba, ebből még bajok lehetnek! :D

VAN der BOSS - Wii alapcsomag + Wii Play - én is ezt vettem ma és két embernek tökéletes, sőt sok játék még így is játszható akár hárman, vagy négyen! (Nunchuck nekem egyenlőre nem hiányzik.) Uberkonzol.hu jövőhét végére is ígért valami akciót, ha érdekel...

[Szerkesztve]

(#529) Zenty válasza VAN der BOSS (#526) üzenetére

Zenty
(őstag)

ha végig olvastad a topicot tudonod kéne :D

(#530) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan még a Wii puszta léte is öröm, de gondolni kell a jövőre is: ahogy néztem elég drágák a játékok, ezért arra gondoltam, ha van rá jelentkező, lehetne cserélgetni: mindenki beszáll egy játékkal és megbeszélt időre el lehetne cserélni, ha pedig végigjátszás és visszaadás után is tetszik, akkor meg lehet venni. Én tuti benevezek majd a Super Mario Galaxy-ra, Addig pedig vagy Zelda, vagy Red Steel, bár a Rayman is jónak tűnik... Van valami kimondottan ehhez az eszemente ugráláshoz, csapkodáshoz, rázáshoz fejlesztett game? Mit szóltok az ötlethez, vagy esetleg már létezik is játék kölcsönző? (Nem lenne rossz!) ;]

(#531) rudi válasza ByB (#530) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kimondottan a kontroller fícsöreihez írták a WarioWare Smooth Movest. Olyan multi része is van, hogy pároddal a csípőtökhöz szorítjátok a kontrollert (egyik a remote-ot, másik a nunchuckot) és a kis rohanó emberkékkel, akik persze össze vannak kötve, lyukakat kell átugrálni. Ha nem csaltok (kézből emelgettek csak), akkor baromi fárasztó tud lenni. Nekem megvan. Húsvét utáni kedden megyek fel Bp-re akkor 1-2 hétre kölöcsönadhatom, de a Zeldámat is nélkülözni tudom, mert mostanában alig van időm wii-zni és akkor is a sportsot tolom (bowlimgban 270 fa fölött a rekordom és 1500 a pontom, ezt kellene csiszolni még), esetleg Play-t. Nagy vágyam a Super Monkey Ball: Banana Blitz, csak sehol nem kapni. Abban vagy 50 minijáték van, olyasmik mint a sportsban. Ha esetleg veszel Raymant, azt én is kipróbálnám.

(#532) Zenty válasza ByB (#530) üzenetére

Zenty
(őstag)

Nah rayman azt is el is felejtettem.. Az igazi party game még nekem is bejött :D

Én most áprilisi capcom parti bejentését várom! Akkor mondják meg mikor jön a csak wiire új resident evil ,meg lehet a resident evil 4 remake port is :)

[Szerkesztve]

(#533) Zenty

Zenty
(őstag)

Van egy új game ami elég ötletesnek és jónak tünik
Valami koropina vagy mi ?

[link]

(#534) Kraptor válasza rudi (#531) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Innen megtudod rendelni:

[link]

+ 3 font a postaköltség

Mondjuk lehet, hogy érdemesebb ezt a csomagot megvenni:

Sonic + Banana

[link]

(#535) Zenty válasza Zenty (#533) üzenetére

Zenty
(őstag)

Kororinpa :DDD

(#536) rudi válasza Kraptor (#534) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

WOW, 1001 köszönet! :) Nekem a 19,99 fontos Supermonkey + 39,99 fontos Sonic egyben 59,98-ért nem tűnik annyira akciósnak, de magában a Supermonkey 16 000 forint helyett 7500 forintért már nagyon jól hangzik. Rövidesen meg fogom rendelni az angoloktól, ha valaki szeretne még valamit rendelni (PC-s Oblivion pl 6000 forintra jön ki, Wii-s komponens kábel úgyszintén), csak szóljon. Gondolom úgy felezhetjük a postaköltséget (amúgy idehaza is 1-2000 Ft a kiszállítás, szal ez a 3 font nem nagy dobás).

(#537) Kraptor válasza rudi (#536) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Hehe, marketing megetete velem:):) Nem néztem a számokat csak, hogy Save piros betűvel:):) Így már tényleg egyáltalán nem akciós főleg, hogy Monkey eleve is olcsó. Postai költség meg per rendelésre kell érteni max 1kg-ig..

[Szerkesztve]

(#538) VAN der BOSS válasza Kraptor (#537) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

köszönöm mindenkinek a segitséget!! a jövőhéten be is szerzek e wii-t

//unrealnorth.com

(#539) Zenty

Zenty
(őstag)

The Godfather! Csak annyit mondok LOL és tuti beszerzés :)
[link]

(#540) rudi válasza Zenty (#539) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagy tanulság ez az oldal :) A Wii demókban a játékos suhingatásait próbálják eladni az Xbox360-asban meg olyan robbanások meg grafika van, hogy ihaj. Döntse el mindenki, melyiket preferálja. Azért kíváncsi vagyok lesz e Wii kontrollerszerűség a konkurensekhez.

(#541) Zenty válasza rudi (#540) üzenetére

Zenty
(őstag)

A wii-nél eléggé a jatékmenetett javitja!( amibe nembövelkedik a game...)
Nemhiába mondják ,hogy a wii a legjobb portja a gamenek ! Eddig nemtudtam miért obégatják ezt? :)

(#542) Peat;) válasza rudi (#536) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Pont az engem érintő játék a drágább ott mint itt....no comment :) (godfather), azért figyelemre méltó hogy ottan mennyi gamét árulnak, nálunk meg letojják a wii-t. Pl. Dragon Balls-os játékot se láttam még itthon, de azt a fura nevű kororinpát vagy mit(tuti rosszul írtam) sem.

[Szerkesztve]

(#543) Zenty válasza Zenty (#541) üzenetére

Zenty
(őstag)

De igy átgondolva ez jó ideglevezető game is!
Wii box kilöve :) ,és helyette agyon verek mindenkit amig nem lesz nyugi :))

(#544) Peat;) válasza Zenty (#541) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Feltéve ha jól írják át ;) , ezt úgy néz ki sikerült, de mi lenne ha alapból a wiire fejlesztenének az irányításra ráállva? :) pl baseball ütő itt is elég gagyi lett ahogy nézem, előre betárolt 1-2 féle suhintás, miközben a sports boxban pl. ahogy forgatod a moteot úgy követi a kesztű és idővel jól meg lehet tanulni célozni...szóval a mote képes lenne a komolyabb dolgokra :) (szerintem a ps3 cell erőműve egyébként pont az ilyen irányításnál jönne ki, ide kéne a jó fizika nem a pattogó töltényhüvelyekhez amire most kb használják a fekete bádogot)

[Szerkesztve]

(#545) Zenty válasza Peat;) (#544) üzenetére

Zenty
(őstag)

Mondj még egy olyan gamet ahol ezeket lehet most csinálni? :)
KIt érdekel ,hogy mit tud majd a mote annak is eljön az ideje.
Ez olyan dolog ezt állandoan hangoztatni mint ,hogy valaki ordibálna xbox360 -asnál ,hogy ennek grafja bizony már maximális hardver kihasználtságu is lehetne már az elején!! De nem ezért az összes portja szar a konzolnak :D

Az ea egyébként is ügytünik elég komolyan veszi a wiit legalábis a portjai normálisabbak átlagba. Gondolom ez annak is köszönhető ,hogy külön wii studiót hozott létre .( nem mindenki engedheti meg magának..)

[Szerkesztve]

(#546) Zenty

Zenty
(őstag)

Gta 4 wii!!!!
[link]
ez igenis komoly!

[Szerkesztve]

(#547) Shabranigdo válasza rudi (#536) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

hello
ennyiért engem is érdekelne egy super monkey ball.szal ha rendelsz tehetnél egyből kettőt a kosárba :B :R
Rayman ha kell valakinek kipróbálásra szívesen kölcsön adom,de csak rövidebb időre,mert gyakran játszom vele(bár még zeldát is végig kéne tolnom :B ) esetleg ha kapok cxserébe warioware-t kipróbálásra,akkor hosszabb időre is elvihető:)

[Szerkesztve]

(#548) Shabranigdo válasza Zenty (#546) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

biztos vagy benne,hogy komoly?jójó,hogy lesz gta wii-re,de ez gyanús nekem,hogy ápr.1 és gta3 engine-nel a gta4 videója :F én úgy gondolom,hogy csak valaki megcsinálta a régi engine-nel az új trailert

(#549) rudi válasza Shabranigdo (#547) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Warioware - rayman cserében benne vagyok. Ha hétfőn rendelek, az jó eséllyel jövő keddre megjön és akkor amikor vinném a Supermonkey-t cserélhetnénk is ;) Általában hetente azért fel szoktam menni budapestre, szóval egy 1-2 hetes csere nekem jó lenne.

(#550) Shabranigdo válasza rudi (#549) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

rendben,akkor majd szólj amikor jösz fel,hogy pontosan mikor és hol találkozzunk és mindent elrendezünk

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.