Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) Shabranigdo válasza Peat;) (#240) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

nem inkább erre a kábelre gondoltál [link] ? erre én is kiváncsi lennék,hogy mennyivel is jobb :U

''Tudom, hogy naponta csak egy hülyét lehet kérdezni, de nekem ez ma az első''

(#252) q2w3 válasza Shabranigdo (#251) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Ez a kabel normal tv-n ad szebb kepet a komponensel pedig hdtv-re kotheted ra. Ketchup kulonbozo kabel van.com

(#253) Peat;) válasza Shabranigdo (#251) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Lehet, nem értek hozzá, csak ennyit olvastam anno hogy a gyári elég gyér minőségű. Hagyományos, crt tv-ink vannak szóval engem ez érintene akkor, lcd meg plazma úgysem lesz mostanában (ha telne rá valszeg akkor is várni lenne érdemes, elindultak szépen lefele az árak, de nem is telne rá :) )

Epic azóta nyilatkozott, hogy esze gában sincs u3-as engine-t írni/buítani wii-re. Ez várható volt szerintem. Talán lesz egy szép játék aminek a motorját majd meg tudják venni más fejlesztők is (pl. metroid) de egyenlőre nagyon úgy néz ki hogy gamecube grafikai szint marad még jó ideig.

(#254) Peat;) válasza rudi (#249) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Szerintem is ott a gond hogy xbox360-ps3 között jobban átjárhatónak tűnik az út, míg wii-vel teljesen külön kell foglalkozni. A fejlesztők bíztatóan nyilatkoznak ebből a szempontból szerenscére. Grafikát asszem jobban vágod mit tudhat a gép, nekem annyi jött le hogy xbox1-től picit többet, de a konkrét adatokat nem is adta nyilvánosságra nintendo ha jól tudom..pl ott az ati mag, amiről a mhz-en kívűl mást nem is tudok, de bloom effekt (ha van ilyen :) ) szemmel láthatólag van benne pl. A proci meg valaki szerint pont annyit tud mint anno a gamcube-ban, csak más gyártástechnológia miatt a magasabb órajel mert így olcsóbbra jött ki valahogyan..max pc-s far cry 1 szintet jósolok a konzolnak, az tűrhető is lenne ha már fps-ek is jönnek..de mér nem jön star wars? :O :)

(#255) Petro

Petro
(tag)

Vásárolt már valaki Wii pontokat a Wii Shop-ban bankártyával?

(#256) Zenty válasza Peat;) (#254) üzenetére

Zenty
(őstag)

jön majd az is :D
[link]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#257) Zenty

Zenty
(őstag)

Tessék egy új bejelentett mature game(nem is akármilyen :D)
[link]

Első lépcsőfokok a gta vezető úthoz :D

(#258) rudi válasza Zenty (#256) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megeszem a wii-met, ha ilyen szintű grafikát, animációt és fizikát kicsalnak a wii-ből. Tuti, hogy valami más konzolon vagy PC-n demózták. Persze az erő és a fénykard adja magát ehhez a fajta kontrollerhez, nagyon kíváncsi leszek rá.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#259) Zenty válasza rudi (#258) üzenetére

Zenty
(őstag)

Ez egy fan movie ... :D
Összevágtak pár jelenetett ,hogy képzelnék el wii-vel az sw írányitását

(#260) Peat;) válasza Zenty (#259) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Már láttam, nagyon jó és ebből is látszik hogy a legtöbb wii tulaj rohanna érte a boltba :), gamecube-on mintha lett volna star warsos game, szóval reménykedek.

(#261) q2w3

q2w3
(senior tag)

Valaki már játszott Monster 4x4-el?
Milyen?
Most akarok venni a Konols Studióban.

(#262) Petro válasza q2w3 (#261) üzenetére

Petro
(tag)

Hello!
576 konzol ujságban nagyon lehúzták. 3 pontot kapott a 10-ből. Bár ahogy olvasgattam ez az újság nem nagyon hiteles. Ha érdekel a cikk beszkennelem és elküldöm mail-ben

(#263) q2w3 válasza Petro (#262) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Igen érdekelne meg még a többi wiis játék tesztje is mert nem találom újság árúsoknál és benzinkútnál sem.

(#264) rudi válasza q2w3 (#263) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gamespotot nézd meg, ott elég sok wii-s cuccot teszteltek.

(#265) Petro válasza q2w3 (#263) üzenetére

Petro
(tag)

elküldtem, citromail-re

(#266) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Nekem következő játék rajta a keresztapa lesz, feltéve ha játékideje több mint 20 óra. Képek alapján tetszik, poén lehet a gépfegyvert a derekamnál tartani (gondolom nuncsuk elöl a bal remote meg hátul a jobb kézben) és a ravaszt meghúzva érezni a rezgést és látni a hatást ;] meg a történetben is bízom hogy jó lesz, pc-n anno maffia bejött az idegesítő hibái ellenére is. Zelda meg bekap***ja, a vizes templomos rész vagy nehéz és 100ból talán 1 ember nem akad el vagy én vok nagyon hülye :)

[Szerkesztve]

(#267) q2w3 válasza Petro (#265) üzenetére

q2w3
(senior tag)

Köszi!! Nagyon lehordják. Mondjuk most megnéztem a trailerjét és elég gagyinak tűnik.
Most megnézem pár wiis játékét.

(#268) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik ez a konzol, lehet beruhűzok majd egyre, most jön a vizhűtésem, az kissé lecsapolja a spórolt pénzem.
Mennyi most a legolcsóbb helyen egy wii?
Egy játék mennyibe kerül hozzá?

Jah és online multiplayer lehetőség van benne?

[Szerkesztve]

(#269) Peat;) válasza (Kolombusz) (#268) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

65 ezer a legolcsóbb helyen, de 70 az átlagár, egy játék 14-16 közötti rá és lesz benne online multi, de ilyen játékok még nem nagyon vannak. Előtte próbáld ki a konzolt mert x1900-hoz képest a grafika nagyon sovány és ha ez fontos neked, lehet hogy csalódnál.

(#270) Zenty

Zenty
(őstag)

Üh ez durvább mint gondoltam... Lehet ez nekem is sok már :)

[link]
fotage-nél van a teaser.
Szerintem pláne wii-n alap betiltják mindenhol ezt a másdodik részt :Y

[Szerkesztve]

(#271) Zenty válasza Peat;) (#260) üzenetére

Zenty
(őstag)

Volt egy pár [link]

Star Wars Rogue Squadron 2-3 elég jól sikerült a legszebb gc jatékok közé sorolják

(#272) l@czko

l@czko
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A hétvégén beneveztem egy Wii-re.
Ott vagyok megakadva, hogy nem fér a fejembe, miként lehet surround hangot előcsalogatni belőle.
Mert - ugye - van a fehér/piros rca, az két hangcsatorna.
Ha ezeket az erősitő bemeneteire kötöm, akkor sima sztereó hangot kapok.
Persze át tudom kapcsolni ilyen-olyan módba az erősitőt, de ilyenkor az erősitő keveri a sztereó jelet 5.1 hangszóróra.
Ahhoz, hogy rendes surround jelet kapjon az erősitő, a Wii-n digitális kimenet kellene, hogy legyen.De ilyen nincs rajta tudtommal.
Van vmi ötlet, hogy ilyenkor mi is van? :F

Mielőtt üzletelünk: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=l%40czko

(#273) Peat;) válasza l@czko (#272) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

5.1-et tuti támogatja? Leírásban konkrétan nem szerepel csak a surround vagy ha azt támogatja akkor 5.1-et is? (hülye vok a dolgokhoz :) ) A mi tv-nk a 2 hangszórójával kinyomja, legalábbis valóban más a hangminősége, de sima tv adásnál is tudja a dolby surroundot 2 hangszóróval, lehet csak ilyen tv-kre van a wiiben :F

(#274) rudi válasza l@czko (#272) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Wii Dolby Pro Logic II-t tud [link], ahhoz meg elég két csatorna, mert abból transzformálják [link].

(#275) l@czko válasza Peat;) (#273) üzenetére

l@czko
(fanatikus tag)

A Google az én barátom is.:)
Megoldódott a tudatlanságomnak köszönhető '' rejtély ''. :B :B

Lásd 1.5 bekezdés itt: [link]

Tehát amit a Wii támogat, az a Dolby Surround Pro Logic II.
Sztereó jelből állit elő 5 csatornát, amit az erősitőben lévő dekódoló dolgoz fel.
Tehát ha ''Pro Logic'' üzemmódba kapcsolom az erősitőt, akkor hallom azt, amit nekem szántak a Nintendo-s tervezők.:)
Ez az én verzióm.

TV esetében a leirás szerint nem jön létre a surround hangzás, mert csak két hangszóró található benne.Szerintem.

rudi:

Miközben irtam a hsz-t, megelőztél. :D
Köszi, igy már világos az egész eljárás. :)

[Szerkesztve]

Mielőtt üzletelünk: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=l%40czko

(#276) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy olvasgatom a játékleirásokat, úgy jön meg a kedvem a wii-hez. :)
Bakker, nagyon szuper lehet ez a konzol.

A PC már nem tud szórakoztatni játékok terén, semmi nagy újitásba nem mernek belemenni a fejlesztők.
Lehet elhalasztom a tápvásárlást és 2 hónapon belül veszek Wii-t. Most nincs csak szabad 55k-m. :(

(#277) Zenty

Zenty
(őstag)

''Wii Online

Reggie Fils-Aime, a Nintendo szuperhőse, félistene, az új irányvonal élő metestesítője, stb...
...elárulta, hogy minden fejlesztő megkapta az online játékokhoz készítéséhez elengedhetetlen development kit-eket, -reméljük, minél hamarabb ki is használják őket .
-Azt is kiköhögte, hogy, ha nem is szeretnék azonnal elérni a 360-as live szolgáltatás sokszínű, stabil szintjét, mindenképp megközelítik azt a jövőben.
Nem szoktunk hozzá tőle az ilyen pesszimista kijelentésekhez''
wihun

Nemazért de az elején is megcsinálhaták volna...
Ez a 360 dolog meg túlzás ,bár jóh tudni ,hogy a nintendo foglakozik végre az online-al is.
Ugy lászik a wii seikere meg virtal console eladások jót tettek a gondolat váltásnak :)

(#278) Peat;) válasza (Kolombusz) (#276) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Várd meg márciust, akkor jön pár új game (medal of honor, keresztapa és még pár darab).
Egyébként az új játékárak már mennek le, pl 14e körül lesz a keresztapa(már elő lehet rendelni). Ez 2-3e-el olcsóbb mint az xbox360-as új játékok, az ár meg nem hazudik: wii-re ezek szerint olcsóbb fejleszteni ps2-es grafikai szinttel. Kérdés mikor lépnek tovább..és árat vigyék le csak így tovább :)

(#279) Zenty válasza Peat;) (#278) üzenetére

Zenty
(őstag)

Majd figyeld meg egy wii exlusiv game árát :D

(#280) Peat;) válasza Zenty (#277) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Online dolog szerintem már a gyenge hardware miatt sem lehet olyan, nem tudok elképzelni egy nagy csatateret, járművekkel, emberkékkel a wiin. Nem kritika, mert szerintem így is durva gép, kicsit nagyobb mint egy dvdrom méretét tekintve. Talán a wii2 majd odaba* 5 év múlva, úgy néz ki lesz tőke az erős cuccosra benne :) fps-t meg zelda alapján nagyon jól meg lehet csinálni wiire, a nunchuk a wasd-ket és a keresztmozgásokat is helyettesíti pluszban, meg ott is van 2 gombocska, tehát bal kéz gyorsabb mint bill-en, a mote meg van olyan érzékeny mint egy egér, csakhát ügyesség is több kell hozzá!

(#281) Peat;) válasza Zenty (#279) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Van benne valami :DDD de reménykedek hogy megy le az áruk, call of dutynál is olcsóbbak pl. valamivel ami régebben jött ki rá. (ja és akad! bizonyos részeknél...várom a medal of honor tesztet hogy elbaszták vagy más miatt)
Zelda meg ahhoz képest mennyi munka lehet benn nem drága. Csak nekem egy bőven elég lesz belőle asszem...:)

(#282) rudi válasza Peat;) (#280) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Remote van olyan pontos mint az egér? Neröhögtess :D Amúgy nem csak FPS-ek vannak Wii-re (sőt, szerintem nem is az a fő profil, amit becéloztak). Rengeteg olyan játék van, amiven az online sokkal jobban kidomborodik.

(#283) rudi válasza Zenty (#277) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem azért csúsztatták az online-t mert látták, hogy eleinte így is elég sikeres a Wii. Az internetes lehetőséggel meg adnak neki még egy löketet, amikor már kezd kicsit lecsillapodni az érdeklődés iránta. Lehet, hogy a létező játékokhoz is kiadnak majd neten letölthető (persze pénzért) online kiegészítést.

(#284) Zenty válasza Peat;) (#281) üzenetére

Zenty
(őstag)

Ha a sima xbox online nézzük ugyrémlik nemnagyon volt probléma a hardver :)
Jóh most mmofps valszeg nem lesz,de sima online multi mint pl egy csé az szerintem menne bőven!
A wihun oldalon fent volt a kiadók,fejlesztők felsorolása még! Meglepően sok volt az online kiadó is ami azt jelenti ,hogy téleg lehet lesz mmo is wiin!

A Zelda meg azért olcsóbb ,mert tuták ,hogy minimum el kell belőle vagy 5 milla :)
De azért reménykedek én is az ár csökkenésbe

(#285) Zenty válasza rudi (#283) üzenetére

Zenty
(őstag)

Eleinte ugy volt hogy kih se adják az online devkitet a kiadóknak! Mert valamennyire az + pénz,és amig nembiztos a wii sikere ovatoskododt a nagy n mint mindig...!
Pár belsős fejlesztő állitolag kiharcolta ,hogy legyen online gameing ne csak virtual console meg amit te emlitettél ,hogy singli kiegészitések vagy hasonlók!

De ennek az ára ,hogy red steel no multi , mortal no multi , az össz eddigi fps no multi( ami néhánynak csak az a erössége).

Mondjuk nemizgat ha jön a metroid online :D

[Szerkesztve]

(#286) Peat;) válasza rudi (#282) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Nem logitech mx10201301412 szintű überoptikainemtomhányezer dp-s vagy milyennel egy szint, de golyós egeret pl. veri(ha erre is azt írod h nem akkor még csak sportsot nyomtad! :P ), azt meg nem írtam hogy milyen egér ;] :DDD

(#287) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Srácok! Hol szoktatok Wii-s gameket vásárolni, hol van a szokásosnál nagyobb választék? Konkrétan a Super Monkey Ball: Banana Blitz érdekel, ami a Wii megjelenésekor jött ki.

(#288) rudi válasza Peat;) (#286) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Golyós egér? Nemá :D Az egér használata anatómiailag sokkal pontosabb mint a wii kontrolleré. Eleve fixen be van lőve az adott dimenzióba (egéralátét síkjába) és csuklóból + ujjakból használható, ami sokkal precízebb mint a csukló + könyök (+váll), ami a wii-nél bejátszik. Low senzi beállítását meg kérem ne is feszegessük. Nem mondom én, hogy a wii kontrollere nem pontos - sőt szerintem is a legpontosabb konzolos irányzék - de azért az egér az más dimenzió.

(#289) Zenty válasza rudi (#287) üzenetére

Zenty
(őstag)

gamepark,gamestore haverom innen szerzi én meg majd meglátjuk hogy :)

(#290) Zenty válasza rudi (#288) üzenetére

Zenty
(őstag)

mondjuk függ attól is ,hogy írják meg a gameű írányitását ,és hogy engedik a beállitását ( far cray-nál egész jól megcsinálták az elsőkhöz képest :)

(#291) Zenty

Zenty
(őstag)

Vissza olvasva a hivatalos party fejlesztők közzött:
Konami / Kojima Studios , lucasarts is ott van!

Ami azt jelenti ,hogy tuti lesz wii mgs ,és valami star wars game csuhaj :D!

(#292) Peat;) válasza Zenty (#291) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Hűha be kell szerezni egy műanyag fénykardot a gyerekboltban amibe majd belerakom a moteot :D

Rudi, itt nincs ilyen játék de a legolcsóbb árakat én itt találtam [link]

(#293) Petro

Petro
(tag)

Na én ezt várom nagyon :C

Fight Night

Talán sokan hallottak már a Fight Nightról, melyek GC és Xbox játékok voltak. Nos a játék producere: Michael Blank bejelentette Wii-re is a játékot:
“Már tervbe van vége a dolog. Egy kicsit agyaltunk a témán és úgy gondoljuk, hogy nagyon jó dolgokat tudnánk a Franchiseból kihozni a Wii-n.Mikor a Wii Box-al játszol, az egy nagyon egyszerü játék, és szerintem csak azt akarták vele megmutatni, hogy tudsz ütni a kontrollerrel. A Fight Nightban egy tökéletes boxszimulációt kapunk. Egyszerüen fogjuk a Wii irányítását és összerakjuk a Fight Night rendszerével. Utánnanézünk a dolognak és biztos vagyok benne, hgy a közeljövőben lesz ebből még valami. Olyan embereknek készül majd a játék, akik szeretnek kicsit mozogni, szeretik a sportjátékokat és a Wii Sportost. Ha ilyen ember vagy, akkor ez a játék neked fog készülni!”

(forrás: WiiHUN.hu)

(#294) rudi válasza Petro (#293) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez érdekes lesz. A Wii Sportsos boxolóknak már úgysincs esélyük ellenem :D

(#295) Petro válasza rudi (#294) üzenetére

Petro
(tag)

Mennyi pontod van boxban, valahogy az 1000 pont feletti boxolók nem nagyon mennek nekem :O És nem azért mert kiütnek hanem a szemét pontozás miatt, van hogy én nyerek és akkor is levon pl. -5 pontot.
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#296) rudi válasza Petro (#295) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valahol 2200 környékén meguntam. A dolog kulcsa a jó elhajolgatás. Ha éppen hogy csak elhajolsz az ütések elől, akkor belassul a világ és ki lelet osztani 2-3 keményebb ütést. Ha belejösz a mókába, akkor a legerősebb ellenfelek is kiüthetőek az első körben (nem egyszer, hanem KO-ra) :)

(#297) Petro válasza rudi (#296) üzenetére

Petro
(tag)

2200 pont! Le a kalappal :C :R

Holnap előveszem én is, nem akarok lemaradni ;]

(#298) l@czko válasza rudi (#296) üzenetére

l@czko
(fanatikus tag)

Gratula! :)
Annyit nem ütöttem, hogy vmi eredményt el is érjek, de a teniszt nagyon birom.Az a kedvenc.

Nálatok is úgy működik, hogy minél erősebb az ellenfél, annál gyakrabban üttök:
- hálót
- hosszút
- mellé
- másik irányba
?? :F

Vagy csak gyenge üldözési mánia kezdui felütni a fejét nálam?
Két napja elértem mindkét Mii-mmel - vért izzadva - az 1000 pontot.Ezt úgy sikerült, hogy mind a két játékos én voltam.
Azért van két Mii-m, mert egyik a gyakorló csak.:D
Ma kipróbálom, milyen saját magammal teniszezni. :D

(#299) rudi válasza l@czko (#298) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért ütsz egyre több félresikerültet, mert egyre jobbak az ellenfelek, egyre gyorsabbakat ütnek vissza és mindent elérnek. Két dolgot tehetsz:
1. minden set elején rettenetesen megfuttatod az ellenfelet, így már az első labdamenet után is lefáradnak és lassúak lesznek a többiben
2. keresztbe helyezett labdákkal játszod ki. Minél korábban ütöd meg a lasztit, annál jobban ''befelé'' fog menni (tenyeres oldalról balra, fonákról jobbra). Minél később ütöd meg, annál jobban ''kifelé'' fog menni (értelemszerűen fordítva). A hálóhoz közeli emberrel nagyon rútul meg lehet kavarni az ellenfelet.

Persze, reflexek kellenek hozzá, és gyakorlás. Felteszem már nem karból, hanem csuklóból játszol - kevésbé fárasztó.

Ami nekem eléggé nem megy, az a baseball. valahol 7-800 pont között megrekedtem, mert olyan alattomosakat dob a rohadék, hogy csuhaj, én meg mindenbe beleütök, nem érzem mikor kellene hagyni, mert hibás a dobás... Persze, az én dobásaimat meg mindig kiüti a fenébe... :(

(#300) l@czko válasza rudi (#299) üzenetére

l@czko
(fanatikus tag)

Köszi a jótanácsokat! :)
Szerintem ki fogom próbálgatni.Bár már kezdem érzékelni.Elég szégyen, hogy ennyi idő után csak, de 35 körül már nem olyan az ember, mint 18 évesen. :D

Néha frankón bejön, hogy az első saját magammal egy derékszöges visszaadás után nem ér oda a kis 1600-as ellenfél.De nem mindig sikerül.
Azt mondod, Ők is fáradnak? Azon szoktam vigyorogni, hogy folyik róluk a virtuális izzadság, de nem tűnt fel, hogy fáradnának.
Igen, asszem csuklóból játszom.Az első napok kimeritő menetei után már nem rohangálok 4 méteres helyen fel-alá, hanem majdnem egy helyből adogatok.

Nagyon birom ezt a kis konzolt!:D Szeritem aki még nem próbálta, fogalma sincs, miből marad ki és ez mennyire más, mint a többi.
Kaptam hétvégén kölcsön egy Gamecube irányitót és egy Jedi Knight-ot.Mit mondjak, ezért adtam el az előző konzolom, mert a karral lövöldözni sztem nagyon rossz egy - alapvetően -pécés játékosnak.Persze midnent meg lehet szokni.
Szivesen kirpóbálnék egy fps-t wii-in is, de arra még várni kell sajnos. :U :O

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.