Nem tudom érdekel-e valakit a szolgáltatásról infó még, de hátha, ezért leírom a tapasztalataimat.
Eddig vodafone mobilinternetem volt, mert kb csak erre volt lehetőségem. Utolsó postban itt látom felmerült hogy összehasonlítja valaki a mobilszolgáltatók netjével a netsurf-öt. Nos ping az pl mobilnetnél nálam 100-130 volt legalább.
128kbit-el netezni NEM lehet, ha van türelmed kivárni hogy egy szerencsétlen honlap 20-30mp alatt tölt be ami még ráadásul nincs is tele flash alapokkal akkor hajrá
Másik hatalmas hátránya az ugye hogy lekorlátoznak 128k-ra míg netsurfnél valóban korlátlan netet kapsz. Nekem vodánál ~15Gb-os csomagom volt és kevés. 1napra 400mega jut. Véletlen megakarsz nézni egy HD trailert és már 1/4ede legalább odavan. Stabilnak stabil volt a net (3 és fél év alatt szó se róla) de ha korlátozva vagy akkor az kegyetlen. További hátránya a mobilnetes témának a hűségidő..
Úgy építik ki a netet, legalábbis nálam ahol kertes házban lakok úgy csinálta a srác, hogy kint egy karóra kiraktuk a modemet ami tökéletes rálátással van az antennára, nyilván modem és PC közti kapcsolatot kábel biztosítja. Paneleseknek is jó alternatíva lehet pl ha olyan panelek közt ingázol ahol van szolgáltatása a netsurf-nek, mert ez esetben megoldható a hordozás. Nekem mondta a srác, hogy ha esetleg nem működne az azért van mert nem ahhoz az antennához akar kapcsolódni a modem amihez eredetileg regisztrálva volt. Ezt egy telefonos ügyintézéssel kb el lehet intézni.
Mivel 3G-s technológia alapján működik a rendszer így az időjárástól TELJES MÉRTÉKBEN független. Nem mikrohullámú és nem műholdas net vagy valami. Nyilván ha hatalmas vihar van és belevág a modembe vagy az antennára amire csatlakozol egy villám és az elfüstöl akkor nem lesz neted.. 
Kb 1 hete van meg. Jelenlegi statikus 3as csomagom van. 8mbit fel 2mbit le. Stabilan mindig hozta eddig ezt semmi ingadozás, tehát én maximálisan elégedett vagyok eddig. Ping értékem 5-8 között szokott lenni.
Belépési díj (modem ára) még mindíg 15 ezer Ft volt. Szerelési ksg ingyenes.