A kezdet!
Ezennel megkezdeném én is leírni az olykor jó, boldog,szép, de sokszor depresszióval, csalódottsággal és bánattal teli életem!
Lehet, hogy kicsit érzelgős vagyok, de nem tehetek róla elvégre én is csak emberből vagyok mint ti, ígyhát ezen nincs is semmi meglepő dolog!
Néha jót tesz az embernek ha valakivel megoszthatja gondját, bánatát és persze sikereit is! Hábar az utóbbiból kevesebbet és ritkábban kap az ember.......persze nem mindenki!
A Mai is egy szépen kezdődő nap volt számomra és mivel már nagyon untam, hogy csak a gép előtt gépelek mint egy hülye kint pedig 30 fok van ezért biciklire ültem és elindultam városba!
Azt tudtam hogy 3-ra haveromhoz kell mennem ezért még előtte le akartam vezetni az energiáimat!
Viszonylag ha,mar eljött az a 3 óra és mentem is haverohoz......mert montam neki hogy kéne pár film, meg zene!
..............................................
Most jöttem haza és gondoltam egyet, hogy mielőtt rendszerezném azt a sok cd-met nyitok egy Blogot......
Ígyhát most itt tart a mai napom, de most megyek cd-t rendszerezni, mert soha nem érek a végére.......
...hopelessly... You'll never see my real face...

MEg én is eléggé odarántottam neki, csak szar volt az út 

!