Norman Greenbaum - Spirit In The Sky
Hondám mindig is volt, mindig is lesz :)

Norman Greenbaum - Spirit In The Sky
Hondám mindig is volt, mindig is lesz :)

Igen ők azok
nagyon köszönöm
nem gondoltam hogy ilyen símán fog menni 
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Üdv!
Annak a számnak a címe és előadója érdekelne, ami a Terminator2 elején szól, amikor Schwarzi kimegy a kocsmából.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

George Thorogood and the Destroyers / Bad to the Bone

THX 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Discoveryn nyomatják az ''Andalúcia loves you'' reklámot; annak kéne a zenéje! A néni azt énekli benne hogy ''túúú, túúúú-túúúú''. Sejtelmes de jó!
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

hello
roxy-n hallottam a minap, sajnos csak ennyi rémlik belőle:
big city li*e
babilon
(csillag helyén nem tudom mi szerepelhet...)
ezekre a foszlányokra emléxem, segítsetek... előadó? cím?
csak nem történt vala vele valami????? :) ------------------------------------------ konfigom: http://tuncsi.uw.hu/konfig.jpg

sztem eminem
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''

kösziiii 
épp most találtam rááááááá 
Mattafix Big City Life
csak nem történt vala vele valami????? :) ------------------------------------------ konfigom: http://tuncsi.uw.hu/konfig.jpg

látom így nem megy, énekelek belőle keveset bársonyos baritonommal. khm:
hohó-dabadam-hohó-dabadam-hohó
namost ebből a dabadam-ot igazából nem is énekeltem, hanem instrumentális gyökereiből próbáltam rekonstruálni. pörgős tuctuc stílusban van eredetileg. többet nemtok segíteni...
hohó
www.lapanet.hu

Black Eyed Peas - Pump It cimü számnak nem tudjátok mi az eredetije? taxi, ponyvaregéy zenéje volt ez a dallam csak nem kéne a blackeyedpeasositas... 
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
(#62) Pá válasza FireShadow (#61) üzenetére

Ponyvaregény. Ez az első szám, amikor a nyuszómuszó meg a faszi kirabolják az éttermet.
Dick Dales & His Del-Tones - Pumpkin and Honey Bunny(misirlou)nálam a szám címe, de sok címen fut, a lényeg, hogy Pulp Fiction soundtrack első száma így tuti megtalálod.
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#63) FireShadow válasza Pá (#62) üzenetére

thx megva 
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
egy upot nekem! 
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
Sziasztok!
Van az art companynek a suzanna cimű száma.
Ha jól emlékszem, van egy magyar változata.
Azt ki énekli, és mi a címe?
Előre is köszi.

Valaki?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Sziasztok! A Limp Bizkit: Behind blue eyes című dalnak a videóklipjét nem tudná nekem valaki ide belinkelni,vagy hogy honnan tudnám ezt a klippet megszerezni! 
(#68) G@ben válasza (Kolombusz) (#65) üzenetére

Mr. Rick - Úgy várlak
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

sziasztok!
itt van eg link egy videorol, és amikor elindul...nah szal egy kicsit ''felgyorsul'' a zene kb fél percnél, azt meg tudja valaki mondani, hogy mi is pontosan?
nagyon ismerős, de nem ugrik be 
[link]
előre is köszike! 
[Szerkesztve]

Már megkaptam a választ, ugyhogy tárgytalan 
Üdv srácok 
Nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne: mi annak a szám címe, amelyik a Tolvajtempó című filmben van, akkor, amikor a srácok a Hummer-t (vagy Humwee, nem tudom
) lopják el, és mennek lefelé a garázsból, és a srác berak egy kazit, és ilyen hip-hop féle (vagy nemtudom milyen) szám szól belőle. Tudjátok akkor kerül elő a kígyó is..
Na remélem értelmesen írtam le 
Üdv: Atesz
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

A Mátrix-nak a zenéje, valószínő onnan ismerős.
Asszem ez az: Rob D - Clubbed To Death
ups most olvastam a köv. hsz-odat (inkább megyek aludni mer már fáradok
)
[Szerkesztve]
Mérj mikrométerrel, jelöld krétával, vágd baltával!

DMX - Party Up (Up In Here)
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Kösziii!!!! 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

huh nekem meg tudnád mondani a szám címét???

(#76) (Kolombusz) válasza G@ben (#68) üzenetére
Ez az.
Köszi!
Ezért szeretem a ph-t, mindig van valaki aki tud segíteni, bármiről is legyen szó. 

szija!!!
ez a címe, az elején levőnek: Matrix - Rob D - Clubbed2Death (Kurayamino Mix)

üdv
Ying Yang Twins featuring Pitbull - Shake (HitzRadio.com - #1 for all the hits!)
ennek a számnák nicsen vmi alternativája?
mikor nem szövegelnek vagy csak halkan a háttérben van egy ilyen jókis sejtelmesebb zene, na nekem az kéne csak szöveg nélkül.
ha esetleg vki hallgatta a hitzradio 2005ös top100 countdownját, 2006 elején, amikor mondták visszamenöleg a helyezéseket mindig ez a zene ment a háttérben és asszem szöveg nélkül ahogy kell 
thx ha van vmi

''Mr. Boombastic, Mr. lova..''
Cím? 
[Szerkesztve]
Csak tisztán

Shaggy - Bombastic.
Nehéz kör volt. 
Apokalipszis? Ezeknek?!

Az. 

Csak tisztán

Üdv mindenkinek. Keresek egy számot. Csak egy részletet hallottam belőle egy összefoglaló alatt, abból pedig a szöveg így hangzott.
so if you lonely
you know i am here waiting for you
i am just across that
i am just a short away from you
and if you live here
you live me broken...
Aki tudja a szám előadóját és címét az pls árulja el nekem is. Thx 
[Szerkesztve]
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
(#83) musclemuseum válasza Grass (#82) üzenetére

Franz Ferdinand: Take me out
People always talk about the weather...

ha kell, akkor at tudom kuldeni.
Szereted az állatokat?
Discoveryn nyomatják az ''Andalúcia loves you'' reklámot; annak kéne a zenéje! A néni azt énekli benne hogy ''túúú-úúúú, tuuu-úúú''. Sejtelmes de jó! Valaki pls!

Már megvan. De köszi, mindkettőtöknek 
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

Szereted az állatokat?

kirohogtem magam 
annyit tudok tenni erted, hogy feltoltom neked magat a reklamfilmet, es tudod hallgatni, hogy tututututuuuuuuuuuuuuuuuu, amig valaki ra nem jon, hogy mi az 
Szereted az állatokat?

#66 hsz? nem tud senki mondani semmit erről????

[link]
ha ennek a videonak az elején levő számot valaki megnevezné. köszi ! D:

ha kiderül küld már át priviben az előadot nekem is lécci 
:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

okok 
régen szerettem ezt a számot, de sajna már nem emlékszem rá.. 

Jimmy Eat World - The Middle
Szereted az állatokat?

Sziasztok!
#31esre megpróbálna valaki váalszolni? mivel nem tudok spanyolul így leírom fonetikuzsan a refrént
valami: huntárásszó rívá, telimá kásszó rííná
valami ilyesmi. remélem valakinek mondd valamit.
(#97) ipgirl válasza oceanearth (#95) üzenetére

a szám címe Gasolina /nem tudom, jól írtam-e le/.
Az előadóját nem tudom.
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
(#98) oceanearth válasza ipgirl (#97) üzenetére

úúúúúú nagyon köszönöm

Sziasztok! Annak a számnak a címe érdekelne, ami tele van fuck-kal. Biztos ismeritek, lassú szám, és sokat nyomják a rádiók. Ha volt már, akkor bocsi, rákerestem fuck-ra, de nem találtam semmit.
Köszi!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford