Légyszi segítsetek!!!!
Ennek a számnak a címét, meg előadóját hónapok óta keresem....
Légyszi segítsetek!!!!
Ennek a számnak a címét, meg előadóját hónapok óta keresem....
Ja, csak a szám maradt le... 
Itt található: [L]smshelp.uw.hu/FMRC001.WMA[/L] (csak 72 kb)
Köszönöm elöre is is mindenkinek! 
Ismeröseim asszonták, hogy Shakira, én is azt hittem, de letöltöttem Shakira hasonló számát, valóban nagyon hasonló, de ezt más énekli, és a szöveg is más
(#403) Viktor0610 válasza HXY (#402) üzenetére
Pedig ezen rész alapján Shakira. 
[Szerkesztve]
...
javított link: [link]
ez most nem az én napom... 
(#405) musclemuseum válasza HXY (#404) üzenetére

Shakira: Underneath your clothes
People always talk about the weather...
Igazatok van!!! 
Rákerestem a lyricsban, és megvan! 
Lamps are hanging from the ceiling
Like a lady tied to
Azért nem ismertem fel, mert nekem a koncertes változat van meg, és ott teljesen más a hangja... 
(#407) Viktor0610 válasza HXY (#406) üzenetére
''Azért nem ismertem fel, mert nekem a koncertes változat van meg, és ott teljesen más a hangja...''

...
(#408) HXY válasza Viktor0610 (#407) üzenetére
komoly 

Asszem ez az! 1000 köszönet! 
Mindenkinek hinni kell valamiben! Én azt hiszem,iszom mégegyet!
(#410) HXY válasza Viktor0610 (#407) üzenetére
Ennek az Ossian számnak keresem a címét!
[link]
...hopelessly... You'll never see my real face...
(#412) Gh0sT válasza neongorack (#411) üzenetére

Ossian - Himnusz
#412: Mer' Ossiannal kelek és fekszem! 
[Szerkesztve]
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
(#413) neongorack válasza Gh0sT (#412) üzenetére
Köfi! Valahogy éreztem, hogy te fogod megírni, nemtom miért!

bámbácsiki
[Szerkesztve]
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

Na, mivel már többen keresték (köztük én is), elmondom, hogy a Borda fórum megfelelő topicjában (na, vajon melyik szóra érdemes keresni?) megtalálhatóak az éjjeli National Geographic-on menő számok és a klip is.
Bazinga!
- Közérdekű közlemény -
Kedves Mindenki!
Jómagam a Reklámadatbázis házigazdája vagyok. [link]
Az oldal alapvetően reklámzenék (illetve reklámok) adatainak tárolására szolgál, de kiemelném egyre bővülő galériánkat is (háttérképekkel és ''élménybeszámolókkal''), valamint egyes reklámfilmek letöltésére is adott a lehetőség. Terveink szerint híreink között az aktuális, reklámokkal kapcsolatos főbb magyarországi esetmények, valamint a reklámokkal kapcsolatos hírek kapják a főszerepet.
- Közérdekű közleményünket látták - 

Oksa! Majd megnézem! 

Sziasztok Hölgyek/Urak
Szám címére lennék kíváncsi: [link]
Lehet kiírja hogy ''a link kívülről nem elérhető,a megtekintéshez klikkelj ide''
Sajna csak az utolsó másodperceket sikerült rádióból rögzíteni, de szerintem elég ismert dal ahoz hogy egyből rávágjátok a megoldást...
Más... Tegnap láttam az ?új? Nescafé Reklámaot, mikor a srác nemtudja hogy az anyósa van a konyhában és elszidja őt mindennek... Nem tudjátok esetleg honnan tölthetném le ezt a reklámot???
Előre is köszi mindent... 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2

Sziasztok, nem tudja valaki, hogy mi az a szám ami a videó elején, a dance everywhere feliratig szól?
Ha esetleg megvan valakinek, az megtenné, hogy elküldi nekem? 
Köszönöm!
[link]

Uniting Nations - Ai No Corrida

Ezermillió hála.........
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2

Nemtudom mi a címe.. de Kurvajó a videjó.... 

Én se! De a videó tényleg jó! 

azt nem tudja valaki, hogy állambácsi melyik számra táncol itt?
[link]

Girls Aloud - Jump
Egyébként sosem értettem, hogyha valakinek fogalma sincs egy válaszról, akkor minek szól hozzá annyival, hogy ''Fogalmam sincs!''. Ja hogy ugrik a számláló...! Bocs, mindig elfelejtem 
''... meg az izomagyú Mickey egér, aki bárkit megöl a kokainért ...''

köszöntem 
rázok egyet enis ;)

Tud valaki dobni egy listát a Royal Gigolos legújabb albumáról? 

Hali
Én annak a klipnek a címét keresem amiben 2 hosszúhajú csávó ül és gitározik, egy ilyen studio félébe.Maga a klipp elég régi és fekete-fehér.Valami morden world vagy modern wolrd a szám címe talán, de nem tudom.... 
Ha jól emlékszem az egy Red Hot szám.
A címe nem az, de elhangzik a refrénben a more than word.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

köszi az infot utánna nézek 
Ennek a Hősök számnak keresem a címét!Magyar rappet hallgatók előnyben!
[link]
(#434) Viktor0610 válasza ToBeY (#432) üzenetére
Extreme - More than words? 
...
(#435) ToBeY válasza Viktor0610 (#434) üzenetére

Ez lesz az thx! 

Lécci léciiii valaki csak ismeri. Állítólag valami rap-szám lesz...
Ne ragadjatok le Csabinál. 
Dance everywhere! 
Helló. MSN Pliszon van meg ennek a zenének arészlete de nemtudom a cimét..
ez a szövege : ANY*D 200.000(kétszászezer), Beszóltál paraszt ? 200.000. MEGDÖGLESZ 200.000 .... a kétszázezret eléggé durván mondja
na ennek a számnak a cime kellene ha valki tujda közölje..
Köszi
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu
(#438) Viktor0610 válasza -conrad- (#436) üzenetére
-conrad-:
Írj e-mailt a készítőnek!!! 
R3ĐßuŁŁ:
Nem tudom, melyyikre gondolsz...
Válassz: [link]
[Szerkesztve]
...
(#439) R3ĐßuŁŁ válasza Viktor0610 (#438) üzenetére

Kösz az oldalt! 
UP! mé mindig nemtudom a cimét..
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

A Fábry showban énekli a Szikora ezt: Csikidám csikidám csikididámdám. Ennek van egy eredetije is emlékeim szerint, azt keresném.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Medvesajt reklámnak mi a zenéje amibe a kislány van?Valami let me baby let me do....

Van egy Kool and the gang szám ha jól sejtem, sajna csak a refrén második felét tudom. Valami olyasmi, hogy ''it's allright... allright a-allright'' és ilyen nagyon magas hangon éneklik, valamint hallottam nemrég egy ilyen diszkós remix változatát is, de a címét nem tudom. Valaki tudna segíteni? Thx.
''három a kettő tizen''

Hello!
Hollywoodoo - 200000
A hím szúnyog nem szív vért!!!

Ez nem egy East17 szám?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Nem, ez nem az, ez ilyen funky és tuti kool and the gang, közepes a tempója, szal tisztára olyan mint a fresh, csak magasabban hangon énekelnek, és a refrén első felében mintha az lenne hogy ...get to the move, vagy get to the groove.
''három a kettő tizen''
Get Down? Ladies Night?
Amugy nem véletlen egy Earth Wind & Fire számmal kevered össze? Sokszor megesik.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Hú basszus azis lehet. És olyat tudtok?
''három a kettő tizen''

Megvaaaaaaaaaaaaan! Köszi I_AM, tényleg earth wind & fire volt, let's groove a címe
''három a kettő tizen''
We can boogie on down, down, down, down
Let's groove tonight
share the spice of life
baby slice it right
we're gonna groove tonight