Ez az, köszi szépen!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Ez az, köszi szépen!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
jee!! Akkor már megkérhetnélek hogy: a National Geo.-n mikor vége van az adásnak, szóval akkor szoktak ilyen klippeket leadni. Ott van egy repülésről szóló klipp is. Aminek a zenéje egyszerűen isten! Az előző topikban már feszegettük ezt, még a NG-nek is írtunk de aszonták hogy ők sem tudják mi ez a zene. Szóval ha azt meg tudnád szerezni... te lennél az ISTENCSÁSZÁR!!! ...az ISTENCSÁSZÁR!!!
Köszi!

[Szerkesztve]
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Hú ezt de jó volt újra hallani!!! 
(Ennek aszt hiszem láttam egyszer a klipjét is a VIVA-n akkó még VIVA+) akkor egy darabig dúdolni is tudtam csak elfelejtettem felírni az előadót/címet 
Azóta se hallottam. Na de most 
Köszönöm piqla-nak is 
[Szerkesztve]
FlexView & AFFS rulez!

Discovery Channel-en mennek ilyen kisfilmek vagy mik, a műsorok között.
Vannak a repülés történetéről szólóak is.
Azok közül az egyikben egy olasz papa mesél talán a hidroplánokról (az a lényeg hogy olaszul magyaráz). Ezalatt megy egy nyugis zene, na én erre lennék kiváncsi. 
(már ha van aki nézi
)
FlexView & AFFS rulez!

[link]
a keresed nehez, de talan nem kivitelezhetetlen 
Szereted az állatokat?
Andalucia : ''Ya ya ta túún''-nak kell az eredeti címe?
Chambao - Ahi estas tu
http://www.flickr.com/photos/schbence/

Nekem megvan mind.Előadó tényleg nem derül ki.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Egy csengőhangra volna szükségem!
Mégpedíg ami az ''ARGO'' című filmben hangzik el,így csörög ''hangyás dzsoni'' tesójának a telefonja a mikrobuszban mikor már halott,és a Balog Tibi mondja a Bodrinak ''felnevedd Bodri bazd+'' A telefon valami szétnyithatós sharp modell lehet,és vodafonos!
Köce!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

a libresse új überfasza betétreklámjának a zenéje kéne köszi
Túl sok állat, túl kevés cirkusz.

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
MEg is nézem a zenegyüjteményemben!

Joan Baez : (Ain' t Gonna Let No Body) Turn Me Around
Szereted az állatokat?

az a szam kellene, amelyik az alatt a klip alatt megy, amelyiknek az elejen oriasleggombok vannak, es egy no ''dudol'' benne? azt mondja hogy ''hhhhhhhhhháááááááiiiiiiiiiiiiiiii'' ?
Szereted az állatokat?

Vodafone-os népdalnak mi a címe?
A szövegéből annyit értettem, hogy ''száz forint az ára''.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
Nem ismerem a reklámot, de nem ez az??
gyöngyöm gyöngyöm
gyöngyöm gyöngyöm gyöngyömnek száz forint az ára
kéret engem egy juhász hogy menjek hozzája
ej anyám a juhász az a cifra tarisznyás
elmegyek nem megyek nem megyek hozzája
kéret engem egy kanász hogy menjek hozzája
ej anyám a kanász botjával hadonász
kéret engem egy juhász hogy menjek hozzája
ej anyám a juhász az a cifra tarisznyás
kéret engem egy kocsis hogy menjek hozzája
ej anyám a kocsis a búcsúra kocsin visz
elmegyek elmegyek elmegyek hozzája
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

Annak a számnak kellene a címe ami a Halálos iramban-nak az elején van amikor brian bemegy toretto hugához. 

Hellosztok
engem a Cool a verda c. szórakoztató műsorban
elhangzó zenék érdekelnének,az összes, ma 13:20kor az rtl klubbon meglehet nézni a műsort de lehet hogy valaki járatos a dolgokban és kisujjból vágja a zenéket 
akkor előre is kössz!
csáócsáó
''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''

a szám címét ugyan tudom: scooter - endless summer
azt viszont nem, hogy van-e nem-live verziója. hallott már vki stúdiófelvételt? köszi
www.lapanet.hu

Most végignéztem gyorsan őket, de csak a Datura remix nem live. A többiben mind ott a közönség hangja.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

szeva
Kéne egy kis segítség: van egy film, amiben van egy zene:
a film: Tökéletes férfi ..::.. és a filmben van egy rész, amikor a srác mészik a falon és a dal címe ami hallhatunk valamilyen Lady... Ha tudjátok akkor légyszi áruljátok el
Egy kis komolyzene: Van egy asszem svéd, dán vagy norvég zeneszerző vagy író(aki ''csinálta'') asszem green, grim, grim vagy valami hasonló.
Azt tudom, hogy a mű arrol szól, hogy van egy beteg anyja, akit St.pétervárra visz azt nem akarják beengedni, azt utána meg udvarlói vannak a szereplő egyébként egy hapsi. az elején a klasszikus friss Tavasz zenéje aztán a vége-közepe fele meg egy olyan, ami a Windows98-ba egy alapzene azt hiszem valamilyen király bejárata, vagy barlang bejárata
Hát nem tudom, hogy menyire fogalmaztam érthetően, de az biztos, hogy a win98-ba benne van, de xp-t használok.
Ha valaki megmondja a címeket, annak megköszönöm.

Az új Grande Puntonak a reklamzenejenek a cime kellene! Azt hiszem az eloado Meriln Manson !
A vadakat terelő Juhász! Privátba irjatok legyetek szivesek, topicok közt mindig elveszek:)

Marilyn Manson : Sweet dreams
Elvileg ez. Vagy nem. 

Oh, lenne még pár kérdésem:
Simpson család - amikor Duffman belép a kocsmába -megjelenik, akkor van ez a zene de ezt lehetett hallani a Kutyám Jerry Lee c.filmben is, amikor a jerry lee meglátja azt a fehér szukát az autóban. olyan szintetizátor zene - szerintem
Bájkeverő c.filmt (Bedazzed) amikor eliott meglátja az ördögöt (Elisabeth Hurley) a barban akkor lehet hallani a zenét.
Kerestem Cool túra, avagy Road Trip soundtrackot, de nemtaláltam, ha tudjátok a benne szereplő számok címét légyszi mondjátok meg.
[Szerkesztve]

Legközelebb megnézem 
Az a baj, hogy a többi részt nem értem, de most van mihez viszonyítani.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Hi mindenki!
kivágtam a filmből a hangot: [link] ismeritek?
(#126) strike-force válasza SEK3 (#125) üzenetére

Salt-N-Pepa - Push It
szerintem
Just realize it!

Tudja valaki az új libress betét reklámjának a zenéjének a címét?

Ejnye-bejnye addikt bácsi! Keresőt nem tetszik ismerni? #111. 

+ meg annyit tennek hozza, hogy
[link]-n fent van 
Szereted az állatokat?

Valaki esetleg?

Sikerült hihetetlenül jó minőségben rögzítenem egy számot, aminek az előadójára és címére lennék kíváncsi: [link]
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
Az egyik kedvenc számom: Solid Sessions - Janeiro
''This is where you saw my naked soul...in Janeiro...in Janeiro...''
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

Váháhá!
Köszi!
Találtam egy csomó remixet... Király! 

Ámokfutók - Hold dala
Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
Ezeknek mi az eredetijük?

''One night to...'' (remélem jól hallom)kezdetű zenének a címét v. az előadóját keresem!
Ha jól emlékszem, akkor egy olyan reklában is szerepel ez a zene, ahol rengeteg színes labda pattog az utszákon, talán vmi autós reklám lehet..

Az a reklám a sony tv-s? Mert ha igen akkor: Jose Gonzalez - Heartbeats.
De már volt párszor...

Köszönöm! Sajnos mostanában nincs sok időm visszanézegetni...

Keresném ennek a népdalnak a címét: [link]
Vagy Hungareska lenne a címe?

Üdv!
Erre a szám címre lennék kiváncsi: [link]
Köszi!

Sziasztok!
Ennek a számnak keresném az előadóját/címét:
[link]
Tudja vki?
THX!
The Rumbar - Puerto Rico

Csaó!
Tudja valaki az Üvegtigris 2-ben hallható zene címét és előadóját? Eldúdolni sajna nemtom... 

Dede! Ez az jól tudtad!
Asszem...!
(#144) SEK3 válasza strike-force (#126) üzenetére

nem erre gondoltam, de ez is tetszik
azért kösz.

CRW - I feel Love

Sziasztok
A Talpig Zűrben 2 bevezető zenéjének a címe érdekelne.
Köszi

Respect!
A eurosport-on szokott lenni havi műsorajánló, az az alatt szóló zenére lennék kiváncsi. Volt itt már ilyen req csak akkor nem annyira jött rá válasz azthiszem.
Peace : Frenki 
http://www.oldhardware.net84.net/

Nálam ez ilyen néven fut:
The Rumbar - El Timbal
Igazad van... 
A címekkel mindig bajban vagyok.
A dalt eldúdolom akár az elejétől a végéig, mert felismerem egy 10 másodperces részletből, de a címe nem mindig ugrik be.
Tehát a dal pontos címe az általad leírt.