Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szabod

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

A legújabb Need for Speed játék a Burnoutot fejlesztő Criterion kezei közül fog kikerülni. A cím alapján az NFS visszatér a Hot Pursuit sorozathoz, ami nem tűnik rossz ötletnek a sok tuningolós NFS után.

Itt a játék legelső trailerje

Valószínűleg még több infót tudhatunk még meg a most is futó E3 alatt.

Mente et Malleo (v) (;,,;) (v) Why not Zoidberg?

(#2) Rossi válasza szabod (#1) üzenetére

Rossi
(őstag)

Nagyon jó kis trailer, kíváncsi vagyok milyen lesz a játék. A Veyron rendőrautó kicsit erős, a Murcielago viszont nagyon rendben van.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#3) Ice!? válasza szabod (#1) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na hát ez már mindjárt más. Kellett a váltás. Kíváncsi leszek. Trailerből mindig jók.. de az utóbbi pár részt kenjék a hajukra. "Talán ez."

♥ prelude

(#4) szabod válasza Rossi (#2) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát Veyront én is csak lestem, de amúgy látni egy Reventón rendőrkocsit is. :DDD

(#5) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Gameplay trailer (2:25-től)! :)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#6) szabod válasza Sonja (#5) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nagyon szépek a Lambók. Reventónnal már találkoztunk a Shiftben, de a Murciélago LP670 SuperVeloce új. Maga a pálya nagyon emlékeztet egy HP2-ben találhatóra.

(#7) Gebriel válasza Rossi (#2) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Ezt csak egy játék, így szvsz teljesen mind1 milyen az a rendőrautó. ;)

(#8) Ryder62

Ryder62
(fanatikus tag)

Végre, egy jó NFS közeleg. Szurkolok a srácoknak :D Csak azt nem vágom hogy miért nem Hot Pursuit 3 a címe...

ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!

(#9) Rossi válasza Gebriel (#7) üzenetére

Rossi
(őstag)

Persze, az árkád az árkád. Jó legyen a fizika, meg a hangok, minden más másodlagos.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#10) csaabz

csaabz
(senior tag)

Új Hot Pursuit?! Meglepetés a köbön! :D

World of Tanks - Forza 4

(#11) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

nekem nagyon tetszik a trailer... a hot pursit 2 volt az egyik kedvencem amit 10000X vittem végig :DDD

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#12) Rossi válasza Ice!? (#3) üzenetére

Rossi
(őstag)

A SHIFT-et szerintem nagyon eltalálták, játékélményben hozza a Racedriver Grid-et.

(#13) szabod válasza Rossi (#12) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, ez viszont a TDU2 ellenfele lesz (vagy inkább csak szeretne). Habár abban nem lesz ekkora hangsúly a rendőrökön, de hogy megint elszakadnak a tuninglós vonaltól (legalábbis úgy néz ki), az a TDU2 miatt is van. Na meg azért mert már nem tudnak valami igazán újat kitalálni, viszont a visszatérés a gyökerekhez jó ötletnek tűnik.

(#14) Rossi válasza szabod (#13) üzenetére

Rossi
(őstag)

Nem lesz tuning? Erről nem tudtam eddig.

(#15) heihachi válasza Sonja (#5) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Ez nagyon jónak tűnik, olyan NFS-es, de most a jó értelemben.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#16) szabod válasza Rossi (#14) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nem valószínű, hogy lesz. A régi Hot Pursuitekben sem volt

(#17) blazsey2 válasza szabod (#16) üzenetére

blazsey2
(őstag)

Olvastam egy interjút a fejlesztőktől és azt mondták nem lesz tuning.Azzal érveltek hogyha valaki a való életben vesz mondjuk egy Lambó Murcielagót azt sem állnak neki tuningolni.Inkább a fejleszthető fegyverekre helyezik a hangsúlyt mind a rendőri mind a saját vonalon.Amik azt a célt szolgálják hogy minél hamarabb lerázzuk a zsarukat illetve hogy a zsaruk elkaphassanak ha velük játszunk.Én nagyon várom mert ez volt az egyik kedvenc játékom PS2-őn :K

GO KIMI!THE BEST!!!

(#18) szabod válasza blazsey2 (#17) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ennek örülök, mondjuk ez várható is volt. Már a tuningolós vonal nagyon unalmas volt, már újat nem nagyon tudtak kitalálni.

Itt egy IGN-es cikk az E3-ról:

If last year's Need for Speed: Shift rekindled the long-running racing franchise, then Need for Speed: Hot Pursuit is a full-on resurrection. Criterion, master of the arcade racer as attested by the Burnout games, have been given the keys to EA's series, and the results are incredible – an artful blend of the old and the new, it manages to acknowledge Need for Speed's glorious past while mixing in an inspired level of connectivity.
There's a love of the classic Need for Speeds that's apparent as soon as the demo begins – two Lamborghinis play a lethally fast game of cat and mouse, a Murcielago tailed by a Reventon decked out in black and white cop colours and their pursuit taking them through the verdant Pacific Midwestern roads of the fictional Seacrest County, lined with big firs under a clean blue sky. It's the joy and unfettered beauty of the open road as so wonderfully embodied by the 1994 3DO original, and it's being torn apart by the kind of high speed chase that was a feature of arguably the best instalment since, 2002's Need for Speed: Hot Pursuit 2.
True to Criterion's last effort, the hugely impressive Burnout Paradise, Need for Speed Hot: Pursuit is an open world racer – but this world is much more expansive, taking in 100s of miles of road. There are two sides to take – the cops and the suspects, both of which feed in to a selection of game modes. The only one on display today, however, is Interceptor, taking in the game of cat and mouse that took centre stage at EA's conference.
The thrill of the chase is intoxicating within itself, thanks to an exhilarating sense of speed that's amplified by a rechargeable nitrous boost and some sublime handling. It's initially galling, especially to anyone schooled in Burnout's own unique model, and is much weightier than Criterion's past games. The low-slung Lamborghinis soon reveal themselves to be a delight to throw around, swinging their plump posteriors around corners simple yet satisfying.
It runs deeper than that though, and there's a surprising level of nuance to the chase. The win states are self explanatory – for the chaser, it's about pummelling the suspect into submission, and for them it's just about getting away. Power-ups add strategy; the d-pad houses four of them, ranging from the cop deploying a helicopter to keep eyes on the suspect or calling in a road block to a radar jamming device that renders the mini-map useless and an EMP blast that temporarily immobilises the opponent.
Overlooking all of this is an XP system – here called Bounty – that informs the levelling system that runs through Need for Speed: Hot Pursuit. It's topped up by familiar feats; driving into oncoming traffic, checking cars and maxing out the speedometer. Best of all, it's persistent both online and off.
And while the offline game will doubtless be comprehensive – although Criterion aren't showing too much of it just yet – it's online where Need for Speed: Hot Pursuit's focus is, and it's the Autolog that'll be its very heart. Autolog is Need for Speed: Hot Pursuit's very own social network, and while Bizarre's recent trailblazing in this area with Blur has stolen some of its thunder it's well thought out nevertheless.
What it has over its opposition is its dynamism – Autolog automatically pulls in data from friends, recommending challenges based on their activities, be that a recent hot race or time attack record smashed. It's even got its own Twitter-esque live feed where status updates and recent achievements mix with photos pulled in from both the real world and from the world of Seacrest County.
It's exciting stuff, and Criterion have managed to honour the series' heritage while acknowledging their own, and it's to Need for Speed: Hot Pursuit's credit that the only real frustration is that so little is being shown off right now. We'll be sure to bring you more between now and its November release.

Aki nem akar a fordítással bajlódani, annak itt van magyarul: [link] (forrás: tcm.mconline.hu)

[ Szerkesztve ]

(#19) dav1dkaah

dav1dkaah
(tag)
LOGOUT blog

Úristen ezzel a játékkal kb 4 éve játszottam utóljára :)

Forza INTER!!! * NETHERLANDS *

(#20) zodo

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy baj van vele....már réges régen ilyen játékokat érdemelnénk azért a pénzért amennyit a gépeinkre költöttünk.
Remélem olyan jó lesz, mint amire számítok! :)

[ Szerkesztve ]

(#21) szabod válasza dav1dkaah (#19) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezzel? Még ki sem jött. :DDD
Ez elvielg amúgy HP3 lenne, de nem adtak neki számot, lehet azért keverted össze.:)

(#22) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Nagyon kíváncsi vagyok, a TDU2 vagy az NFS HP lesz-e a nyerő!
TDU2-ben van tuningolós vonal csak a karakterre :D (Napszemcsi, tetkó, frizura stb.)

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#23) zodo

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Szokás hatalma" avagy ismét egy debütáló verda: Porsche 918 Spyder

2010 márciusában, Geneva-ban bemutatott hybrid luxus autó is elérhető lesz a játékban. :)
Bővebb infó az Nfscars oldalán.

[ Szerkesztve ]

(#24) Rossi válasza bokrosolajos (#22) üzenetére

Rossi
(őstag)

A két játéknak nem sok köze van egymáshoz az autóversenyzésen kívül...

(#25) szabod válasza Rossi (#24) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze hogy nincs. Ezt a TDU2 porig alázza majd, de ennek ellenére utóbbi évek legjobb NFS-ének ígérkezik.

(#26) szabod

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Pár újdonság:
hivatalos megjelenés 2010 szemtember 19. (nagyon ellenfelek akarnak lenni a TDU2-nek)
a játék támogatni a fogja 3D-s megjelenítést (PC & PS3 verzió)

(#27) munky

munky
(őstag)

"Friss" infók

szerk: Nem lesz benne Ferrari és a cockpit-nézetet is nélkülözni kell. Elég nagy érvágás azt kell, hogy mondjam. Ezek után nem sokat várok ettől a játéktól, mert úgy tűnik megint az olyan alap dolgok maradnak ki amik szinte alappillérei egy jó játéknak. Pedig megörültem mikor megtudtam, hogy visszatérnek az alapokhoz. :W

Egyébként nagyon nem tartom szerencsésnek, hogy csak simán Hot Pursuit a játék alcíme. Lehet, hogy nem szívesen reklámoznák a rókabőreffektust egy hármas számmal a végén :F

Látszik, hogy az EA marketing gépezete a jövőt alaposan átgondolva őröl. A belső nézet meg többi ami kimarad ebből az epizódból mind belekerülhet majd a jövő évi aktuális NFS részbe. :(

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#28) Rossi válasza munky (#27) üzenetére

Rossi
(őstag)

Érdekes, a SHIFT-ben a belső nézet volt az egyik legjobb dolog...

(#29) szabod válasza Rossi (#28) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Kár, hogy kivették belőle, egy rendőrautó belsőnézettel mekkora lett volna : :DDD :(((

(#30) Vashyron válasza Rossi (#2) üzenetére

Vashyron
(újonc)

Hát én nem akarok itt OFFenselni de mielőtt elharapódzna a dolog valami ttisztázzunk. Ezek nem kitalált rendőrkocsik. Megjegyzem mind létezik és használják is. Nemtudom mi ebben a hihetetlen. Szóval egyáltalán nem durva a Bugattis Police car. deha vannak még mindig kételkedők tessék a bizonyíték és lehet ámulni bámulni de máűr nagyon uncsi olvasni a vicces kommenteket amiben kinevetik a NFS eket a super sportkocsis rendőrökért. Inkább Szégyenkezni kellene hogy nemvagytok képben ..

Link : http://www.bugattipic.com/bugatti-veyron-police-car-king-of-the-road-unleashed.html

Az alábbi link bemutatja a világ leggyorsabb használt rendőrautóit ( Murcik, P, ferrarik , Bugattyk stb) Hivatalos link semmi kamu valamint a kép ami elég bizonyíték : http://www.luanpa.net/wp-content/uploads/2009/11/11dc2cc8db8g2131.jpg
Google ennyi.No offense.

"NE okoskodj ha nemtudod miről van szó"

(#31) szabod válasza Vashyron (#30) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Vicces vagy :))
Photoshopról halottál-e már?
Ha végignézted volna a vidót rájönnél hogy ezek nem mind valóban használt rendőrautók, hanem sok köztük a poénból tuningolt, vagy photosoppolt. Lásd 5:01mél SLR McLaren magyar rendőrautó. Hmm biztos van olyan. Másik ellenpélda az NFS-ben láttunk Reventón rendőrkocsit is. Hát Reventónból összesen 20-at (később feltolták 100ra) gyártottak, ebből 1 rendőrkocsi nincs. Úgyhogy előbb Te nézz utána miket linkelsz be és írsz. :U

(#32) Vashyron válasza szabod (#31) üzenetére

Vashyron
(újonc)

Figyelj. Én elhiszem hogy nagyon okosnak képzeled magad. És intelligensnek de attól hogy van egy rakat fos ócskavasad amit te Pc nek nevezel és még mind a mai napig nemtudsz elszakadni a dedós számítógép elnevezéstől, nehidd már azt hogy okos vagy jó? Valószínű hogy ennyire beképzeltek lennének a PCsek? igen utánanéztem , valamint közel 8 évig éltem Párizsban mikor ti azon röhögtetek anno ittis a NFS4 kapcsán hogy nem létezik lamborghini és porsche kocsi rendőri alkalmazásban mikor én a saját szememmel is láttam akcióban őket. Szóval tecsak fogjál magadon és az magad oltogasd be de nagyon gyorsan .
További bizonyíték linkek : http://jalopnik.com/120610/bulgarian-police-use-confiscated-porsche-911

http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Gallardo
biztosan ezis photoshoppolva van ugye? azért nenézmár teljesen hülyének. Inkább képezd magad mer tezzel csak saját magadat járatod le . Tiszteletem "okos" számítógépes!

(#33) Vashyron válasza szabod (#29) üzenetére

Vashyron
(újonc)

Valamint a belső nézet mint KÖZTUDOTT azért lett kivéve , mert egyáltalán nem illene egy teljesen árkád versenyjátékba a Criterion elmondása szerint , ami teljesen jogos. De gondolom eztis jobban tudod mert Magyar vagy és számítógépes. ha belős kamerás szarokkal akarsz játszani akkor ott a sok ratyi szimulátornak nevezett ocskaság és halgathatod a motorhangot éjjt nappalá téve. a NFS sorozatot soha senki nem a belső kamera miatt szerette szóval felejtős. Valamint nem akarok már mindenkinek írni de nagyon vicces volt a "már megint kihagyták a Ferrarit " beszólás. Mivel minden NFS Fan tudja a Fekete paci sárga alapon már kerek 10 éve nemtette tiszteletét NFS játékban. (kivéve a boxos exclusive DLS Shift-ben) Úgyhogy ismét EPIC FAIL COMMENT Volt azis aki beírta .

(#34) eddie17 válasza Vashyron (#33) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor az is köztudott, hogy a HP2-ben volt Ferrari. Akkor hol van a 10 év?:)

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#35) Vashyron válasza eddie17 (#34) üzenetére

Vashyron
(újonc)

Ezt a hivatalos EA Shift oldalán olvashatod ne velem vitázz hanem az EAt keresd fel. ott a tíz év.

(#36) Vashyron

Vashyron
(újonc)

További kellemes folytogatást és okfejtegetést.

(#37) eddie17 válasza Vashyron (#35) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

???
Most mondom, hogy a Hot Pursuit 2-ben volt Ferrari. 2002-es a játék. Erre a shift oldalára navigálsz... :U Vicces vagy.
Én is befejeztem, ehhez nincs energiám most...

Ezt azért ide szúrom (az általad említett ea shift oldalon):
Ferrari is returning to Need for Speed for the first time since 2002’s Hot Pursuit 2, and we think the Ferrari Racing Series
Na hoppá. :o

[ Szerkesztve ]

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#38) szabod válasza Vashyron (#32) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha végigolvastad volna amit írtam... NEM azt mondtam hogy nem létezik Lamborghini meg Porsche rendőrautó. Van belőlük sem si kevés. DE ezek mind olyanból (pl Gallardó, Murciélagó) amiktőb 100at vagy több 1000ret gyártottak. viszont én a Reventón mondtam, ami köztudottan ritka autó. A Veyron úgyszintén. A Photoshoppot meg például az SLR-re értettem. Biztos van Magyarországon ilyen :U Úgyhogy mielőtt a másikat fikáznád ( másik: szóltam én hogy a konzold mekkora szar, akkor meg minek fikázod a PC-t?) tanulj meg szöveget értelmezni!

(#39) munky válasza Vashyron (#33) üzenetére

munky
(őstag)

Először is ezért kár volt regisztrálnod.

Másodszor ha valamiben nem értesz egyet másokkal az még nem jelenit azt, hogy ellenségek vagytok, továbbá illene valami normálisabb hangnemet megütni. Ilyen stílussal a GameStar fórumán lenne a helyed nem itt. :(

Ahogy előttem is írták a HP2-ben (2002) még volt Ferrari. Ha úgy tetszik akkor benyaltad a marketing rizsát. Persze tudom, nem attól lesz jó egy játék, hogy szerepel benne ez a márka, de elég sokat dobna rajta.

A belsőnézetről alkotott véleményed elég megmosolyogtató. Bizony nem sokunknak adatik meg, hogy ilyen gépcsodák kormánya mögé ülhessen úgyhogy az árkádos fizika ellenére szerintem sokat adna a hangulathoz ha igényesen lemodellezett cockpit-nézettel is száguldozhatnánk. Szóval mint már írtam elég nagy érvágás ez a készítők részéről.

Sebaj majd egy másik részben, látszik, hogy van akit megtudnak téveszteni az EA marketingesei. :U

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#40) philoxenia válasza Vashyron (#36) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Azért a PC-t arra használhatnád legalább, hogy bekapcsolj egy helyesírásellenőrzőt, ha saját kútfőből nem megy..... :U

Egyébként pedig nulla napos újoncként most utoljára még elnézzük ezt a hangnemet, de legközelebb már nem! A következő ilyen hangvételű hozzászólásod után a figyelmeztetésnél már erősebb szankciót kell alkalmaznunk ! :(((

(#41) F34R válasza philoxenia (#40) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MoDeRator Powwwaa :R

Vashyron

szerintem mások sokkalta többet tudnak itt mint te , attól hogy itt vagy nem kell elszállni magadtól , ha nem tetszik ne látogasd a topikot szvsz légyszi PM-ktől és más ide nem illő dologtól kímélj meg minket azokból csak összekapás lenne

Üdv F34R

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#42) Rossi

Rossi
(őstag)

UP!

(#43) Chaser válasza Vashyron (#33) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A High Stakes-ben is volt belső nézet, ugyanígy Hot pursuit game az is. Mondjuk nekem nem fog hiányozni :N Direkt ezrt vettem most vga-t, hogy az ócska pc-m ne korlátozzon a vadászatban ;]

Én már alig várom :)) /remélem ezt nem xarják el/

New world...old thinking...IBM T60;)

(#44) szabod

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

A Needforspeed.com írta meg a minap, hogy a Hot Pursuit hamarosan hét amerikai nagyvárosban is tiszteletét teszi, hatalmas showt csinálva mindenütt, ahol megfordul. A közlemény szerint a "Need for Speed Hot Pursuit On Tour" minden városban egy ismert helyen lesz megtartva, a játék közben pedig ismert és híres hip hop, illetve rock előadók fognak a hangulatról gondoskodni. Persze egy ilyen eseménynek elengedhetetlen tartozékai a dögös, egzotikus autócsodák is, többek között egy egyedülálló, rendőrök által használt Lamborghini is kint lesz a megannyi szuperautó között. De persze az egészben az a legjobb, hogy hónapokkal a megjelenés előtt már ki tudják próbálni a fanok a játékot. És hogy mi a negatívum? Hogy az európaiakat megint elfelejtik.
Az első város New York lesz július 14-én, a manhattani Classic Car Clubban.
A többi sorrend:
Chicago, Aug. 5.
Seattle, Szept. 4.
San Francisco, Szept. 11.
Austin, Okt. 7.
Miami, Okt. 21.
Los Angeles, Nov. 16.
kép

forrás: tcm.mconline.hu

(#45) }{3@Đ$}{0ot

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)

Jó kis game lesz!!!! :C

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter

(#46) }{3@Đ$}{0ot

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)

Messze is van még,meg drága is lesz :O

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter

(#47) Sziszka_88

Sziszka_88
(kvázi-tag)

Fúú régen mennyit toltuk... bele is untam :D De ez ismét felkelti az emberek érdeklődéseit , jónak tűnik nagyon. :K

(#48) szabod válasza }{3@Đ$}{0ot (#46) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát szeptember 19 annyira nincsen már messze :) Az ára viszont tényleg drága, de még mindig jobb mint 12k lenne.

(#49) bivalyolo válasza szabod (#48) üzenetére

bivalyolo
(senior tag)

Bolti ár: 11 990 Ft

Internetes rendelés engedményes ára:

9 990 Ft

(#50) szabod válasza bivalyolo (#49) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát azért írtam, hogy ha onnan rendeled, nem pedig bemégy a boltba, akkor jobb. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.