Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#5) Jhonny85 válasza Alex91 (#4) üzenetére

Jhonny85
(újonc)

Szevasz Alex'91

Lehet megérezted, h épp haldoklik a routerem :) , de 1000-es router? Hát, nem tudom, majd elválik :). Erről vélemény?

1-2 hónapja én is ráleltem erre a kisgyöngyszem mobil rackre :) , de nem szándékozom gyakran cserélni a vinyókat, minél hosszabb élettartammal szeretném őket használni majd :D .

Az atom lap se kuyta a 4 wattos procijával ;) . Jól ismerem az egyik IDE-s rokonát, sok "magenta" szolgáltatós net+pc-s gépet röffentettem be ismerősöknek :) . Az XP hamar megakadrajta :D , de kitudja. Kipróbálom majd azzal a FreeNAS-sel (ha már ennyire ajánljátok jobban átvesézem:) ), hátha még azt kibírja. Sajnos, ha ennél maradok, elfelejthető a bővítés :( .

Felhasználók eddig szerintem max 5 főre rúgnának, de azért 2048ra nem számítok, mint ahogy azt a "készre" szerelt vinyó mentes NAS-ok leírásban írják. De ki tudja :D .

Ez a green WD tényleg jó ötelet, de tudomásomra jutott, h volt nemrégiben egy nagyon rossz szériájuk, 9ből 10 rossz volt. Bár mire összegyűjtök mindent, addigra biztos helyre hozzák a problémát.

Köszi az ötleteid

jhonny85

[ Szerkesztve ]

A győzelmeidből nem tanulhatsz csak a bukásaidból! Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást! {Msi VR610x-202hu [Amd Athlon 64 X2 1,8 ghz, 2gb ram, atix1270(256mb), 160gb], külső vinyók: 80Gb + 1,5Tb}

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.