Na ilyet ! Topikja van ennek is ?! Mi péntekenként szoktunk vízipipázni a haverokkal,és ahogy már mondta vki,sokkal jobban esik annak,aki nem dohányos.( Pölö nekem.) Epres nagyon finom.Fehérvári vagyok,és nálunk a Budai út elején van egy jó vízipipa-bolt,ahol az alkalmazottak is gyakran szívnak a vendégekkel a bolt elé kiülve.
A szén viszont nagyon drága náluk 800Ft egy csomag.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Fred23
(senior tag)

Grunya
(fanatikus tag)
Egy ilyen ''csomag''-ban hány db van? És mennyi pipáláshoz elegendő ez?

Fred23
(senior tag)
A magyar széncsomagokat nem ismerem mindet,én Tuniszból kaptam.Nézz körül több helyen ! Asszem nálunk a 800Ft-osban 12db van,mind elég nagy,simán felezhető,esetleg -pipától függ- negyedelhető.
1 szén max 2 adag dohányhoz elég,mindkettőt a pipádhoz mérve kell adagolni.
[Szerkesztve]
sajnos nem emlékszem mert csöppet be voltam b@xva, de bnőm ilyenekre emlékszik: kókuszos, vaníliás, sárgadinnyés...
a boltba ma bemegyek, és szétnézek, aztán tájékoztatok.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
na voltam a boltban, ez ilyen mindent árusítok bolt, ismerem az ottani csajszit innenonnan, meg a srácot is aki bennvolt, de ezt hagyjuk.
a boltban ezer meg ezerféle keleti, távolkeleti és ázsiai cuccok találhatók, képek ruhák dísztárgyak, bongok (na ez ugye füvezésre való, mint az öröbölő és társai) és sajnos csak egyetlen vízipipa volt, olyan 40 cm körüli, 12300 forintért, nekem nem igazán tetszett. azt mondta az eladó, hogy még karácsony előtt, lehet hogy kb 1 hónap múlva érkeznek vízipipák, úgyhogy én addig várok, és most átballagok bratyóhoz és elkéremn az övét amit egyiptomban vett 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
na elhoztam bratyótól a cumóját, kicsit rá voiltam kattanva 
jelenleg így néz ki, lassan meg is tömöm 
Bővebben: link
fincsi mangós 

dat
(senior tag)
Sztem ugorj fel Pestre és nézz szét. Ennyi pénzért itt 80cm-es meseszép pipákat árulnak, meglehetősen nagy választékban. A karinthyn is van vagy 15db, a corvin mellett meg hajjaj. Tegnap jártam arra, legeltettem a szemem. Meseszép darabok vannak ott is, óriási választékban.
Arról nem is bezélve hogy a szén- és dohányárak is barátságosabbak. Egy ''mezei'' dohányboltban az 50g-os dohány 800ft, arábuséknál meg a 250g-os 1000-1200. A szénről már nem is beszélve.
Jó pöfékelést 

Grunya
(fanatikus tag)
Az Arábusék kicsodák? Az a ''hentes'' boltja? Most akkor hova menjek, ha mindent egy helyen szeretnék megvenni lehetőleg olcsón?

dat
(senior tag)
Nézz szét a Karithy-n a 6-os megállójánál, és a corvin mozitól balra 50m-re.

Grunya
(fanatikus tag)
Nolf! Nem tudod véletlenül, hogy hétköznap este meddig van nyitva ez a hely a Vacsi közben?
ú hát ezt nemtom, de szetm 11ig tuti, de inkább tovább.
na tömök megint egy mangóst 
na mi van pipások, elsatnyult a lelkesedés? én már megint tolom a mangóst, nagy fíling 
ejj de rég láttam ez a topicot, én majd külhonból szeretnék vmit, mert itthon drágácska, meg amúgyse pesti vagyok...
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
szöged cityben? hol kárász utccán?
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Integra
(Jómunkásember)
hol lehet itthon rózsadohányt kapni?
nolf, te a kép alapján elég kompetensnek tűnsz a témában
[Szerkesztve]
hát szerintem pesten az emlegetett húsboltban talán lehet kapni... sajnos én nem pesti vagyok, és nálunk kecskeméten még nem találtam ilyesmit. 
vmi árakat tudnátok modani, pesten emylik boltba mennyiért vannak? kb-ra is elég (nem pont a ''csúcsmodellekról'')

dat
(senior tag)
Nekem van egy dobozzal, bontatlanul...
Nem lehet egy nagy szám
Karinty-Budafoki sarkán a dohányboltban például van. (Nem, ez nem a hentes, ez egy sima dohánybolt)

dat
(senior tag)
Normál dohányboltban az 50-60cm-es darabok 5ezer és 7ezer között mozognak, arab boltokban a 80centisek 12-15körül.
10-12 körül már lehet kapni 50 cenitseket, itthon kecskeméten van egy 12300ért, 54 centi magas.
dat, Nolf: tenksz majd szétnézik itt szegeden merre mennyi...

Grunya
(fanatikus tag)
Nolf! Benéztem a Vacsi-közben a kávéházba! Még nem próbáltam ki a vízipipát, de a hely nagyon jónak tűnik!
Nem is gondoltam volna, hogy ekkora. Hétvégén sokan járnak oda? Pénteken é sszombaton 01-ig vanak nyitva...
Ja é s a felszolgáló csaj azt mondta, hogy 500 Ft egy tömés. Akkor mégsem egy 1000-es? Mondjuk úgy mondta, hogy azt ketten kb. fél órig szívhatják. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy fejenként 500 Ft?

Grunya
(fanatikus tag)
Holnap megyek Pestre haverokkal!
Valaki mondjon légyszi egy helyet, ahol ki lehet próbálni a vízipipát!!!
Valami étterem lenne jó, ahol kaja is van, mert akkor egyúttal meg is ebédelnénk ott.
Előre is kösz!
Ja, és tömegközlekedési eszközökkel megközelíthető lenne a jó!
Üdv: Grunya
Kicsit visszaolvastam... A Shiraz étteremhez hogyan juthatok el?
[Szerkesztve]

hitoshi
(újonc)
Mondd, ez a pipa hany centimeter magas s mennyire funkcional jol? MOst keszulok sajatot venni, eddig ismeroset hasznaltuk, az bohomnagy.
ha más nem, akkor neten nézz utána hogy merre van ez, én nemtom.
amikor mi ottvoltunk akkor 1000 ft volt a tömet amit 3an 1 órán át szívtunk, de akkor még a pultoscsaj nem is tudott róla semmit mondani, elképzelhetőnek tartom hogy most nem megfelelő összeget mondott, vagy fejenként értette.
ez a hőtartó sapka nélkül 52 cm, azzal együtt 57 cm magas, kellemes szép darab. bratyóm hozta magának egyiptomból, most nálam van kölcsönbe, és remekül szuperál, kicsit tömítenem kellett rajta a toroknál ahogy a fényképen is látszik, és ennyi.

Grunya
(fanatikus tag)
Csak megtaláltuk tegnap a Shiraz éttermet és kipróbáltam a Vízipipát végre 
Meglepően könnyű volt a füstje, szinte már semmi köze nincs a hagyományos dohányzáshoz... Legközelebb nem zöldalmásat szívok. Ez túl édes és émelyítő volt nekem. Valami markánsabbat kellene kipróbálni.
vaníliásra és epresre mondják hogy finom, én még nem próbáltam. egyelőre csak sárgadinnyést és mangóst toltam, dinnyés jobb 

Fred23
(senior tag)
Elfogyott a dohányunk,és ma gyógyteát szívtunk.
Hááát,mit mondjak ?.Gáz a gaz,viszont nyelven és szájpadláson jó az utóíze.
Jobbra fel !
tyű
de legalább pipázol, a többiek nemtom hova lettek...

Fred23
(senior tag)
Kimentek Hollandiába ? 

hitoshi
(újonc)
Jelen - megerkezett a pipam, mar csak ki kell fizetni es atvenni, de ez sajnos elcsuszik a jovohetre, mig meg nem erkezik a fizu ;(

Gondosch
(újonc)
Sziasztok, nemrég Szíriából hoztunk vizipipákat. A nagykereskedésemben(''Filléres'', 1097,Bp.Gubacsi u. 6)) és a boltjainkban is lehet majd kapni e termékeket. Nagykereskedelmi ár 3000 Ft.-tól(ha több db.-ot veszel). Boltokban, kiskereskedelmi ár: 3900.- -tól
Dohány: 450.-(nagyker) , 590.- (Boltban)
Szén: 450.-(nagyker), 590.- (Boltban)
Nagyker és boltok címei itt: www.filleres.gportal.hu (a vizipipák még nincsenek feltéve a termékek közé, mert még nem frissítettem a weboldalt.
na ezt majd mindenképp átnyálazom, ha felkerülnek 

hitoshi
(újonc)
Na akkor azt hiszem most szoptam be - bar kivulrol remeknek tunik a pipa (jo nagy), tobb problemam is van:
1. A keramia aljan nincs gumigyuru - tomites, igy csak ugy tudom stabilan rahelyezni a tetejere, ha az aljat korbetekerem egy kis alufoliaval.
2. A cso nem marad a foglalatban, se csavar, se gyuru nincs hozza, beleteszem es szepen ki is esik ha nem fogom - korberagasztoztam, ugy megmaradt
3. A szen nagyon nem izzik, ketszer olyan vastag mint amit szoktam hasznalni, fust egyaltalan nem jon at - probalkoztam kulonbozo vizmelysegekkel, kionteskor - tolteskor volt fust az uvegben, de a csovon at mar nem jott a szamba.
Sajnos kepet nem tudok postolni, de nagyon szivesen elfogadnek barmilyen segitseget, nem eleg, hogy borzalmas napom volt, meg ez is tetezi.
tömítést csinálj a kerámia aljára, egyelőre megteszi papír is
cső a foglalatban témát is papírral hidald át egyelőre, úgy jó ha üres a pipa, megszivod a szipkát miközben rajta van a kezed a kerámián (tenyered) és érzed a vákuumot. nekem is kellett tömíteni a csőnél.
szenet rendesen be kell gyújtani, több percig gyújtsd gyújtóval, utána fújkáld meinden oldalról.

hitoshi
(újonc)
Viz kerdese: a szivocsovet ellepje s ha igen, mennyire? Nem talaltam meg a jo aranyt.
hello látom Makón is van boltotok, az innen egy köpés, milyen esély van rá, hogy ott is lesz kapható pipa 3900 ft-tól ?

hitoshi
(újonc)
Na mukodik, de baromira instabil sajnos - ez itthon nem valami jo moka, a szen valami borzalmas.
belelógjon, víz kb 3/5éig legyen a tartálynak.
én pedig szeretem 
asszem tolok is egy kis mangóst 

hitoshi
(újonc)
Ujabb problema: hasznalt piparol leven szo nem tiszta az ize, roppant banto, zavaro az aromak keveredese, elobb is ket percet birtam osszvissz - melegvizzel kezeltem a keramiat es a szivocsovet, de semmi eredmeny. Hogy lehetne neutralizalni az egesz szerkezetet? :|

dat
(senior tag)
A lényeg igazából az, hogy az alkatrészek találkozásánál megfelelő legyen a tömítés. Tehát ahol a szívócső találkozik a pipával, és ahol a kerámia tűzér a fémmel. Ellenőrizd úgy, hogy összeszereled a cuccot, a tűztérbe nem teszel dohányt, hanem befogod a kezeddel a tetejét, és megszívod a csövet. Ha vákum van, akkor rendeltetésszerű használatkor a füsttel sem lehet gond.
A víz kb 2-3 centire lepje el a cuccot.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Domestost neki.
Az majd semlegesíti a kellemetlen illatokat. 
Aki hülye, haljon meg!

dat
(senior tag)
Látom az előző hozzászólsom már későn érkezett.
Aromakeveredésre nincs jobb tippem mint a cső melegvizes mosása, illetve kefével való átsúrolása (vegyszerek NÉLKÜL!)

L3zl13
(PH! nagyúr)
Mosó/fertőtlenítő szer használata: Félsz, hogy a vegyszerek megrongálják a pipát, vagy valami esetleges visszamaradó íztől, szagtól tartasz?
Aki hülye, haljon meg!

dat
(senior tag)
Visszamaradó íz miatt...