Huh, az nagyon gyenge

de a letöltés az tetszik, meg a ping is jó.
[ Szerkesztve ]

Huh, az nagyon gyenge

de a letöltés az tetszik, meg a ping is jó.
[ Szerkesztve ]
(#852) lacyka0727 válasza Bitraider2 (#849) üzenetére

3 Megáról mostanában emelték kb. 4,5M-re, a feltöltésem soha nem volt 256 kb/s-nél több...de ez most max 12 Mb/s-sel tölt, és csak ha webes felületről töltök. Fájlcserélőknél max 450 kB/s. Az meg hogy bennfentes lennék...hmm...annyira nem
Egy havernak is ugyanígy megy kb 2 napja. Nem tudom mit csináltak, de most jó, maradhat 
[ Szerkesztve ]

Már jó. Köszi

Már megint van sok kiesés. Tibicce megtudod nézni mi a baj? 192.168.80.138

A vegberendezest aramtalanitod? Egyebkent semmi problema nincs ott.

Hy all
Azt hittem már többet nem lesz szükség beírni ide, de tévedtem.2 napig teljesen jó volt a net, minden ment, egészen ma délutánig, amikor egy nagyon nagy esés következett be, az addigi sebesség fele, ha van

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
(#857) szabonagyur válasza ferikeleti (#855) üzenetére

HY, nekem is van egy kis problémám a nettel
Kb 2 napig, csütörtökön és péntek délutánig nagyon jó volt a net, most megint egy nagy NULLA. Nem tudnád vki megnézni mi történhetett??? 192.168.61.226
THX
(#858) ferikeleti válasza szabonagyur (#857) üzenetére

Miert NULLA?

[ Szerkesztve ]
(#860) szabonagyur válasza ferikeleti (#859) üzenetére

Hát mondjuk azért nagy NULLA, mivel eddig ment 2,5-3Mbitet, most meg az egyharmada, szal 1/3, ami tényleg nem NULLA, de nem is annyi ami eddig volt
, szal vmit lehetne tennni!!!!!!!
(#861) ferikeleti válasza szabonagyur (#860) üzenetére

Mennyi a havidij? Talan 4440 Ft , az arlistaban van ezert 2.5- 3 mbit? Szerintem nincs.
Ennyiert ennyi jar. Nagyobb savszelesseg kell, tobbet kell fizetni.

Hello mindenki. Már hallottam h meg fogják emelni a netet. Boldog is voltam erre nekem semmit nem emeltek rajta, sőt... lassú is ugrál is.

Valami azonisitas! Nev, cim vagy IP?
(#864) lacyka0727 válasza ferikeleti (#863) üzenetére

Nekem meg tudnád nézni, hogy miért csak 256 k a feltöltésem, mikor 4 M-es csomaghoz már 384 jár? tibiccét nem egyszerű elérni... 
[ Szerkesztve ]

Ja a nevem: Novák János. Kisvárda Tompos ltp.

Ha a feltoltesed csonton megy, ne vard hogy a letoltesed jo legyen.

Na most meg mivan mi?
[ Szerkesztve ]

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

KGBRG csinalj egy merest...

Ez mi,pfff 
(#873) szabonagyur válasza ferikeleti (#870) üzenetére

hy, nekem mennyit kéne ahhoz fizetnem, hogy nekem is olyan netem legyen, mint KGBRG-nek van, mert valahogy ezt nem találom az árlistában és azt mondtad ott kell keresgélnem. Mert engem nagyon érdekelne egy ilyen net

Pff...

Hát engem érdekelne, mem tom te h vagy vele, de ez érdekes, mert múlkor azt mondta, h 4 mbit nincs 4500-ért, akkor az a kb 21 mbit mennyi lehet??? Melyik árlistán található???

a wc-n ennyivel tolom
[ Szerkesztve ]
tibicce

Én meg nem

Jó kérdés. Pedig 7 Mbites netem van. Valaki adott rá egy kis extrát.
Az a baj tele a vinyóm. Nincs hely a letöltéshez.

Most Neked stabilan megemelték ennyire vagy ez csak egy demonstráció volt, hogy tud ennyit a neted?
Kb 3 nappal ezelelőtt én is kaptam egy kis extrát pár órá erejéig, de csak 3 mbit volt, és az is nagyon (!) ingadozott.
192.168.80.150
[ Szerkesztve ]

Valamelyik nap nekem is lemért 13ezer körül,de pár napja megint gyengus,laggol és lassú is 

Hát igen, az nekem a fő problámám, a hét elején volt egy nagyon jó netem, semmi panaszom nem volt rá, és amikor már kezdtem örűlni visszament az egész, szal semmi emelés 

Na végre betudtam lépni a fórumba, kb 10 percig tartott, de nagy nehezen megvan, és ha jól számolom egy hónap múlva már 3mbit/3mbit-tel tolhtaom a netet, főként ha itt narás téren nem lessz semmiféle javulás. Sok kedvem nincs elmenni, mert sok hercehurca lenne, de ha kellessz, akkor elmegyek. 

Csak átmeneti volt. Már a rendes sebességgel megy minden.
Arra jó volt hogy leteszteljék mennyit bír a hálózat.

Tegnap megint megemelték 3-4 mbit környékére, viszonylag stabil is volt, csak nappal ingadozott.Aztán sajna ma megint lejjebb vették.
Ettől függetlenül jó volt nagyobb sebességgel tölteni, remélem lesz még sokszor ilyen emelkedés
[ Szerkesztve ]

Na a netem megint meghallt
Peidg 5 teljes napig azt hittem, h feltámadt a NARACOM, de most megint volt egy mélyrepülés és már lassan lezuhan a nara, mivel ide is belépni kb 1óra alatt sikerült
Tibicce tehetnél vmit!!!, vagy csak nálam ilyen szar a net?????

majd ha megszunteted a szarakom.mlap.hu-t

csak járjon le a szerődés azonnal átváltok Datanet-re

Te valtol? Esetleg a szuleid.

bocsánat elirtam igen a szüleim váltanak
ott van : szarakom.mlap.hu - letöröltem mindent csak menjem a net 2 hónapja laggolok

akkor nezd meg a geped. Semmi gond nincs.

mostmár semmi de tegnap meg az előbb volt nagy lag
köszönöm szépen
(#895) szabonagyur válasza ferikeleti (#893) üzenetére

HY, már ha mindenkinek a netját nézegeted az enyimet is megnézhetnéd
Tegnap óta egy kalap sz..r. Már ha egyszer nem emelitek meg, akkor legakább a szerződésest tarthatnátok
Lehet, h jobban járnék ha váltanék 

Igazat kell adnom szabonagyurnak, nekem is eléggé furcsa a netem, mert most jött vissza. ma egész nap lassú, nem akarja megnyitni az odalakat csak többszöri próbálkozással talán

De neked legalább bejött vmikor, nekem meg csak modemes nettek sikerült ide vhogy feljönni. NAh ez már ping: [link]
[ Szerkesztve ]

Nah a naracom megint nagyot alakított
A net már csak a fele annak ami a szerződésbe bele van írva, feltéva amikor van net
Alig várom, h megyszabaduljak tőle 

Ez az, már a negyede sincs, ha így folytatódik még net se lessz
Vmelyik okos Narás csinálhatna vmit, mondjuk tibicce vagy ferikeleti 

Gratulálok a naracomnak!
Ismét nem sikerült teljesíteni a szerződésben leírtakat!
Május óta várok a kib@szott 4Mb-re,
de azóta csak az igérgetés megy, majd decemberben meglessz, majd februárban meglessz, nemsokára már a kétéves szerződésem is lejár, de én türelmes vagyok! A szolgáltatással egyébként teljesen meg vagyok elégedve, nekem egyáltalán nem szokott lenni semmi leállás, szerencsére!