Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Nagy VGA hűtő topik (kiemelt téma)

(#751) 007007 válasza mayerlaci (#1) üzenetére

007007
(kvázi-tag)

Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni :
Leadtek 7950GT-re milyen VGA hűtőt tegyek?
Lehetőleg kivigye a házból a meleget, de ez nem feltétel. Ne legyen túl hangos, extrém tuningot nem akarok.
A gyári hűtő pont szembe nyomja a meleget az első házhűtőmmel.

előre is köszönöm

[Szerkesztve]

Szilárd

(#752) szucsinka

szucsinka
(őstag)

SZIASZTOK
mit vegyek a z inno3d 7800gs AGP-is videokarimra ami jobb mint a gyári??

(#753) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Melyik a legerősebb passzív VGA hűtő, ami felmegy 7900GTO-ra? (GTX nyák)

All Black...

(#754) LALA_kiraly válasza Stalker-2572 (#753) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Nem hiszem, h találsz rá. Sztem tolj rá egy silencert, azon nagyon halk.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#755) Stalker-2572 válasza LALA_kiraly (#754) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

A GTX referencia is ''halk''. De nekem olyan kéne, aminek nincs hangja.

All Black...

(#756) Lóránt74 válasza 007007 (#751) üzenetére

Lóránt74
(újonc)

Fordítsd meg az első ventidet. Akkor az is kifelé viszi.

LanciaDelta HF Integrale

(#757) t1 válasza szucsinka (#752) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem lehetrá venni semmitse.. de sztem az a hűtő bőven elég nekem fulosan jó volt és jobb mint a VF-700

(#758) Piti1

Piti1
(kvázi-tag)

Help!
X1950pro-ra milyen hűtést tegyek?
A probléma ott van, hogy a rajta lévő mosfeteket egyik vga cooler sem hűti le.

(#759) szucsinka válasza t1 (#757) üzenetére

szucsinka
(őstag)

szia és meddig huztad vele a kártyát:?

(#760) Tsiga001

Tsiga001
(tag)

Hali!

Van egy non-pro 9600-as radeonom (Abit). Van rajta egy ZM80D-HP passzív hűtő. Honnan jöhetek rá, hogy a GPU túlmelegedett, ha nincs hőmérő a kártyán? A VPU-recover (vagy mi...)figyelmeztet? A kártyát 323/202-ről 500/300-ra húztam.. :)) THX

Elvből nem fizetek olyasmiér, ami átfér egy kábelen!

(#761) athomi

athomi
(PH! kedvence)

A Sapphire X1650XT-re mely hűtéseket lehet felrakni?

igen, már megkérdeztem másik topikba is, de türelmetlen vagyok...

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#762) GS9 Miller válasza Tsiga001 (#760) üzenetére

GS9 Miller
(tag)

Onnan, hogy süt ha megfogod. Esetleg kifagy. Vedd meg az OP1-es kiegészítő ventit ehhez a bordához (oldalára kell felcsavarozni - kb. 1620 ft.) és többet nem kell foglalkoznod a vga hűtéssel.

Megkérhetlek, hogy ne lövöldözz termonukleáris fegyverekre?!?

(#763) furzsi

furzsi
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hali!

Ha valaki megtudná mondani,hogy a Zalman VF900 vagy a Zalman ZM80D-HP+ZM-OP1 add jobb hűtést.Köcce a választ.furzsi

Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

(#764) Tsiga001 válasza furzsi (#763) üzenetére

Tsiga001
(tag)

Hali

A vf900 valószínűleg jobban hűt, de a zaja is nagyobb...

Elvből nem fizetek olyasmiér, ami átfér egy kábelen!

(#765) GS9 Miller válasza furzsi (#763) üzenetére

GS9 Miller
(tag)

Ennyire nem egyszerű a helyzet, hogy rá lehessen vágni, hogy ''ez jobb.''
Az OP1-es ''2-es'' fokozatban kb. 3000-et fordul, és nagyon erős huztot fúj keresztül a kártya mindkét oldalán. A hatalmas hűtőborda pedig nagyon jól és egyenletesen viszi el a hőt a GPU-ról. De még silent üzemmódban (kb. 1600-1700 rpm) sem mértem jelentős hőemelkedést a kártya körül.
Döntsd el, hogy mi a fontos neked - zaj, méret, helyigény vagy ár - és ezekután válasz. ''Rosszabbul'' egyikkel sem jársz.

[Szerkesztve]

Megkérhetlek, hogy ne lövöldözz termonukleáris fegyverekre?!?

(#766) CJ3

CJ3
(senior tag)

Sziasztok jo az oldal sok érdekes dolgot megtuttam.
De azért egy biztos kérdés......
Nekem X1600XT m van passziv hütés és van hely feltenni a bordákra ventit.... Tehát nem gáz ha felteszek egy ventit mert valaki irta h nem kapcsol be bizonyos fok alatt a heatpipe..

SONY Aksik, nagyon kedvező áron!!! Elektromos cigi Slim--- hiányérzet nélkül szokj le részletekért irj

(#767) Paqito válasza CJ3 (#766) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Üdvv!

Nyugodtan tegyél fel egy ventit, legalább csinál picinka huzatot a kártyád körül. A heatpipenak -pontosabban a benne leledző folyadéknak- esze van, szóval abban a cirkuláció egy bizonyos hőfok felett el fog indulni. A ventinek ott van kiemelkedő szerepe, hogy a heatpipe által felvett hőt a borda jobban leadja. Szóval hajrá :))

Legjobbakat

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#768) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

helloka,
Azt halottam, hogy az Inno kariknak nem jó a hűtése.
És mivel lehet, hogy ilyet veszek, mi az a legolcsóbb hűtés ami felülmúlja a gyárit?
Vagy esetleg a kari zalmannos verziója jobb lenne, mint egy külön vett hűtés?
A kari egyébként: Inno3D Geforce 7600GT
a zalmannos 34 000, a gyári 30 000.
Üdv:
DOMy
u.i.: nem szükséges, hogy olyan csendes legyen..

[Szerkesztve]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#769) szasanyi válasza domi007 (#768) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Sztem a zalmannal szerelt változat jó! Az a gyanúk, hogy a másik változat esetén
hűtőcserével ugyanott vagy. Sőt... :U

(#770) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Sziasztok!

van egy Leadtek 68gt-m és gondolkozok tegyek-e rá hűtőt. Ami most van az se rossz de egy AC NVSilencer 5 nem lenne neki jobb?
:R

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#771) .:Kristian:. válasza .:Kristian:. (#770) üzenetére

(PH! addikt)

valaki? :U

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#772) belaazallat válasza .:Kristian:. (#771) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

AC X1-en gondolkodtál? nem rég rendeltem egyet nem sokára megérkezik. Majd mondok tapasztalatot.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#773) eax1650

eax1650
(újonc)

Üdv mindenkinek!
Biztosan tud vki segíteni. Magam nem találtam! Biztos én vagyok a ....
EAX 1650pro ventijét lehet e szabályozni? Hőfüggőre gondolok. Tudja e ezt a kari?
A hozzá adott SmartDoctor csak a proci húzást engedi. Meg sen jelenik a többi, leírésban szereplő menüje. Fagyás nélkül megy!! De a venti teker ha kell, ha nem!

(#774) .:Kristian:. válasza belaazallat (#772) üzenetére

(PH! addikt)

AC NvSilencer 5. Ez van a hűtőre írva

(#775) belaazallat válasza .:Kristian:. (#774) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali! az NV silencert ismerem, de én az AC egy másik termékéről beszélek az Accelero X1 ről.

[link]

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#776) slayer006 válasza eax1650 (#773) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

ATiTool -al próbáld (0.26): [link]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#777) eax1650 válasza slayer006 (#776) üzenetére

eax1650
(újonc)

Köszönöm! Fölcsináltam a gépre.
JÓL LÁTHATÓAN!! tudom az órajeleket szabályozni.
A ventilátor ill. hőmérséklet ellenörzésére, beállítására viszont nem találok lehetőséget.

(#778) ace_ventura

ace_ventura
(tag)

Milyen hűtőt lehetne venni egy Geforce 4 MX 440 videokártyára? A jelenlegi gyári már csapágyas és a hangja alapján nagyon a végét járja.

:F

(#779) Translator

Translator
(tag)

Sziasztok!

GeCube X1950 AGP-re keresnék használható (=aránylag csendes) léghűtést.

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#780) Translator válasza eax1650 (#777) üzenetére

Translator
(tag)

Dettó.

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#781) balees

balees
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van nekem egy Inno Geforce 7600 GS PCI-e kártyám, erre szeretnék egy jobb hűtést/hűtőventilátort, mert a gyári nem jó. A kártya igy néz ki: [kép]

(#782) hektor24

hektor24
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Van egy Inno3D 6600 256MB AGP-s videókártyám. Lehet erre hűtőventit venni? (Érdekelnének sima és spéci ventik is)
A kártyám: [link]
Előre is köszi a segítséget!!!!!

[Szerkesztve]

A.T.I.

(#783) (Bundás) válasza balees (#781) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

VF-700 ALCU, CU, VF-900, de az első is bőven elég

hektor24: topikja első hsz.: [link]

(#784) arpeen2

arpeen2
(senior tag)

X1900XTX-re elég a zalmi VF700AlCu vagy komolyabb kell rá ? (ugyanis ilyenem van éppen és ha nem muszály nem vennék másikat)

(#785) belaazallat válasza arpeen2 (#784) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

Nekem egy 6800GT-n van egy VF700 ALCu, a kari alapjáraton megy de játék alatt felmegy 70fokra max fordulatszámon. Szerintem egy 1900XTXhez kevés.

(#786) VaniliásRönk válasza belaazallat (#785) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hát nem tudom, nálam a VF900 pár fokkal tud csak többet mint a VF700ALCU...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#787) athomi válasza VaniliásRönk (#786) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

vagy néha még annyival sem...

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#788) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Hány fok a Zalman VF700AlCu és a VF700Cu közt?

"Csak úgy mondom"

(#789) C^^ válasza Csapi007 (#788) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

3-4°C (termeszetesen a CU javara)

(#790) Dzsozef

Dzsozef
(újonc)

Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy a sapphire 9600 atlantis kártyára felmegy-e egy ati silencer 1 hűtő, mert az egyik kondi elég közel van a gpu-hoz és emiatt nem jó a zalman vf-700 sem.

Akit nem gátol a szakmai tudás, az csodákra képes!

(#791) Paqito válasza Dzsozef (#790) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Üdv!

Nekem Atlantis 9600 Pro volt, és arra nem ment fel sajnos... :(

Legjobbakat

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#792) Dzsozef válasza Paqito (#791) üzenetére

Dzsozef
(újonc)

Akkor mégis mit lehet feltenni erre a kártyára, mert valami kellene azért. Valami tippet mondj légyszi! Köszi!

(#793) Dzsozef válasza Paqito (#791) üzenetére

Dzsozef
(újonc)

Ja, és miért nem ment fel neked? Mi volt a probléma?

(#794) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Aki zalman VF-700-at vesz nézze meg a Mistralt is: [link].
Ilyen olcsón nem lehet kapni máshol.

(#795) Paqito válasza Dzsozef (#793) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Szia!

Az általad is említett kondi miatt, ami túl közel volt a gpu-hoz, és nem lehetett rátenni a coolert.

Nem biztos, de talán rámegy egy Zalman ZM80C-HP ami olyan 4500 forint [link]

Heatpipe-os cucc, elég jól hűt, ha jól szellőzik a házad akkor passzívan is elviszi, ha nem akkor tehesz rá Zalman coolert is. [link]

Legjobbakat

(#796) Yushchenko válasza VINIKOR (#794) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

És ilyen kevés garival se(3 nap :DDD ) Mondjuk én is ott vettem a vf900-amat :))

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#797) Dzsozef válasza Paqito (#795) üzenetére

Dzsozef
(újonc)

Kérdés ugye, hogy milyen magas az a bigyó, amit a gpu-ra kell rakni. Mert ha magasabb mint a kondi, akkor semmi gáz, egyébként meg cumi van. Ki lehet valahonnan deríteni, hogy az az izé milyen magas?

(#798) oz82

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

AGP karin a HSI chip jó hűtését (lehetőleg aktív) hogy oldanátok meg? Tuningolva, játékok közbe szinte tűzforró a bordálya, a Gpu hoz képest, és nem férek oda semmivel hogy hűtsem. :F
Csak távolról fújatom rá a levegőt 1 8cm-es propellerrel. Örömmel fogadnák minden jó ötletet...

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#799) Paqito válasza Dzsozef (#797) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Szia!

''Ki lehet valahonnan deríteni, hogy az az izé milyen magas?''

Persze! Csak ezért be kell menni a boltba... De ha tuttira akarsz menni, akkor szvsz méred le a kondi magasságát, és menj be a boltba, nézzd meg ott. Esetleg a Zalman honlapján is fenn vannak a paraméterek...

Legjobbakat

(#800) Tommynexplo

Tommynexplo
(újonc)

:R

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Nagy VGA hűtő topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.