Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) banán007

banán007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

sziasztok!

azért nyitom ezt a topicot, (először is) mert nincs ilyen. Mert kéne egy olyan topic amiben a PH!-n regisztrált tech deckesek / fingerboardosok összegyűljenek. Meg azért jó lenne, hogyha sok videót töltenétek fel (elsősorban trükk tutorialokat, de bármilyen a témával kapcsolatos videókat is várok).
innen be tudtok szerezni deszkákat, kieg.eket, stb:katt ide
ha még purgyé vagy ilyen témában elég egy ilyen
ha alkatrész kell:katt ide
ha pályát akarsz, nem nagyon javaslom a tech deck6sbego pályákat inkább saját készítésűt(video), de még egy tippem van: a champs of ramps. ez fából és fém alkatrészekből van, de viszont marha drága:katt ide
3 fajta deszka van:

-a klasszikus műanyag
-egyenes, műanyag (longboard)
-és a kedvencem: klasszikus, fa (collector series)

én még javaslom, hogy legyen egy doboz amiben tudod tárolni a deszkáidat, mert a csavarok nagyon könnyen eltűnhetnek, és nem adják külön őket.
még egy tipp: ha azt akarod jobban tapadjon az ujjad, akkor egy gyufával vagy öngyújtóval melegítsd fel ujjaidat.
tutorial videó:katt ide

a tech deck hivatalos honlapja: katt ide
várom a videókat!

[ Szerkesztve ]

[ Egy Torrent Oldal hsz. ]: BRAVO ASSHOLE! This is an antivirus, BUT my laptop is crashed!.....

(#2) Tibii91 válasza banán007 (#1) üzenetére

Tibii91
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az itten a baj, hogy a blogout-ba csak a személyes bejegyzések hozzászólásai kerülhetnek.
Majd jön woland_y2k, és eligazít.

[ Szerkesztve ]

"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

(#3) banán007

banán007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

jaj tényleg hova írom én, de hülye vagyok!
de akkor hova a F*szba írjam?!!?

[ Szerkesztve ]

[ Egy Torrent Oldal hsz. ]: BRAVO ASSHOLE! This is an antivirus, BUT my laptop is crashed!.....

(#4) daa-raa válasza banán007 (#3) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Írj neki egy személyes bejegyzést Logout-on.

Ezt zártam.

Si vis pacem, para bellum.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.