Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy T-Mobile topik (kiemelt téma)

(#901) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kérdeznék én is. 2007.05 hónapban készülékváltás keretében vettem egy SE P990i-t Net 50 díjcsomaggal. Ugye pár hónappal utána alakította át a T. a 3G tarifacsomagjainak a szerkezetét. Utolsó információm - sms-ben jelezte felém a szolgáltató - ,hogy 2007 végéig 50%-os kedvezményt kapok ennek a díjából. Namost,azt szeretném kérdezni,hogy MOST mennyi a Régi Net50 díjcsomag havidíja ill. hogy van-e lehetőségem a szolgáltas megváltoztatására (Net 30 vagy 80) a szolgáltatás megrendelésétől számított egy éven belül?

+1 kérdés: Nevemen 3db előfizu van. Mivel tavasszal külföldre megyünk dolgozni feleségemmel,van-e lehetőség: a 3 előfizuból 1 felfüggesztésére úgy,hogy az arra érkező hívások,sms és mms-ek át legyenek az én számomra irányítva.A nevemen lévő 3-ik számot édesanyám használja,ő term. 100%-ban az eddigiek szerint használná tovább,sőt,lehet a számlaküldési címet is az ő címére irattatnám.

Köszi minden választ!

üdv
Bali

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#902) Balinov válasza Balinov (#901) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Közben az első kérdésem kérdezett,mennyi most a Net50 havidíja kérdésre megtaláltam a választ az aktuális dijszab.pdf 20-ik oldalán. 1890FT/hó

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#903) Joe bácsi válasza vizslakutya (#895) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Flotta, de nem vállalati.
Kössz!

Nálam már ott megbukik egy telefon, h. nem tud sms jelentést és Bt-on fájlokat küldeni mindenféle buhera nélkül!

(#904) Viktor0610 válasza Balinov (#900) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez természetes, de így tudtommal nem leírhaító a telefon/előfizetés.

...

(#905) philoxenia válasza Balinov (#901) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Hűségen belül fölfelé, net 80-ra válthatsz, ha letelt net 30-ra is, nekem legalábbis sikerült az utóbbi. :)

(#906) Balinov válasza philoxenia (#905) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ma bennvoltam a győri Interspáros T-mob boltban,lerendeztem P990i-m utolsó 4 részeltét.Megkérdeztem a net csomagváltást.Azt mondta a csaj,mivle 1év hűséggel fizettem elő net 50-re,sajna míg le nem jár a hűség,nem tudok díjcsomagot váltani.

Megkérdeztem a másik,felfüggesztéses dolgot is,azt tanácsolta a kedves hölgyike,mielőtt kimegyünk,váltsunk át mind2en ECO-ra ill. mondjunk le minden szirszar kieg szolgáltatást.Így olcsóbban megűsszuk.

(#907) yanna

yanna
(fanatikus tag)

Már több mindenkitől is hallottam, de most mag is győződtem arról, hogy a domino egyenlegek maguktól csökkennek... :((
Szép kerek egyenleg volt és minden használat, SE BEJÖVŐ, SE KIMENŐ hívás nélkül eltűnt róla egy összeg... :(((
Hááááát, mit mondjak...

(#908) Joe bácsi válasza yanna (#907) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ez azért durva! :Y
Valami szolgáltatás nincs bekapcsolva esetleg?

Nálam már ott megbukik egy telefon, h. nem tud sms jelentést és Bt-on fájlokat küldeni mindenféle buhera nélkül!

(#909) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Hogyan hívhatok egy adott számot a legolcsóbba? Kamélen díjcsomagom van és a kalkulátor is azt adta ki legolcsóbbnak + te meg én szolgáltatás is van, ez a legolcsóbb mód? Már 18e a számlám...

Trénél nincs olyan, hogy 1 számot ingyen hívhatok vagy olyan, hogy vmi fix díj ellenében? Ha trénél nincs akkor melyik szolgáltatónál van? Vodkafone jobb lenne vagy a pannon?

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#910) Joe bácsi válasza _seth_ (#909) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Én pont ilyenek miatt lépek flottába. :DD
(Publikus flotta, bárki csatlakozhat.)

(#911) _seth_ válasza Joe bácsi (#910) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Hogyan működik? Dominós is csatlakozhat? Tényleg bárki?

[L:http://t-mobile.hu/egyeni/tarifak/kedvezmenyek/lp_csaladbarat.shtml][/L]

Ez az? Ez akkor működne úgy, hogy pl belépek én és a barátnőm? Akkor neki is és nekem is havi fix 890 huf/100 óra beszélgetés?

[ Szerkesztve ]

(#912) Joe bácsi válasza _seth_ (#911) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Persze! Én most intézem épp a papírokat. Priviben bővebben megbeszélhetjük. Talán megtalálom az oldalt, ahol le van minden írva. Vagy küldhetek mailt is.

(#913) Joe bácsi válasza _seth_ (#911) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Igen! De ehhez kell egy előfizus is, akitől levonják a 890-et. A flottában a flotta tagok korlátlanul ingyen beszélgethetnek. :))

(#914) _seth_ válasza Joe bácsi (#913) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Privi ment! Te leszel a megmentőm :D Az utóbbi 2 hónapban nem kis pénzt keresett rajtam a tré...

(#915) _seth_ válasza Joe bácsi (#913) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Köszi a helpet! :R

Tapasztalat: 2 szám az 2x 890 HUF amit az én egyenlegemről vonnak le, összesen 2x100 azaz 200 órát beszélhetünk egy hónapban azaz 8,9 FT/óra ami 0,1483' ft/percre jön ki, na ez már megfelelő percdíj :D

Mindkét számnak kell egy jelszó, barátnőmnek még nem volt de csinált gyorsan egyet, a 1430-on pedig 4-5 perc alatt aktiválták is!

(#916) Joe bácsi válasza _seth_ (#915) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

:)) Szívesen!

(#917) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ha nem fizetek be egy havi számlát, akkor milyen szankciókra számíthatok? Mennyi türelmi idő van? Stb...

(#918) Balinov válasza Joe bácsi (#917) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csekken látható fiz.határidőtől számítva kb 2 hét.legalábbis nálunk így volt..aztán automata hívás,hogy mielőbb egyenlítsük ki a számlát..egyszer csúsztunk 2 havival még 1-2 éve..kimenő hívás letiltása

(#919) Joe bácsi válasza Balinov (#918) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

:R Kössz!

(#920) Balinov válasza Joe bácsi (#919) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nincs, mit de azért ne vedd készpénznek,hálistennek már régóta nem csúsztunkmeg a fizetéssel

(#921) Coyote2000

Coyote2000
(őstag)

Érdekes dolog történt ma.

A céges telcsim meghalt, azt hittük nálunk van a gond, és lám, a trémobil hibázott...

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#922) nike_ válasza Coyote2000 (#921) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Mondjuk jó hír hogy hamar helyreállt. Neked is Telemátrixod van?

[ Szerkesztve ]

(#923) Viktor0610 válasza nike_ (#922) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nyilván, ha a hiba csak az ezen csomagra előfizetőket érintette... ;]

...

(#924) nike_ válasza Viktor0610 (#923) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Ezért kérdeztem hogy biztos-e lehet hogy a T-mob más díjcsomagban is hibázott. ;]

(#925) Coyote2000 válasza nike_ (#922) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

ezek szerint igen, én is csak így tudtam meg.

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#926) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Kaméleonos vagyok és az említett napon:
7:50-kor fogadtam egy 18 perces hívást
8:30-kor indítottam egy 1 percest hívást
8:32-kor indítottam egy 18 perces hívást

(#927) Finder

Finder
(lelkes újonc)

Hello!
Régebben ingyen volt a mobil tv a T-Mobile hálózatában. Mára ez a lehetőség megszűnt, de az Echo TV és a Fix TV továbbra is ingyenes. Valaki meg tudja mondani a linkeket az elérésükhöz? Nekem éppen nincs a T-Mobile-nál egyenlegem... Amúgy ha érdekel valakit akkor a rádiók máig ingyenesek.
Előre is köszönöm a segítséget!

(#928) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok! A netes beállításokhoz szükséges konfigurációs sms-t nem tudjátok a honlapról hogyan lehet kérni? Én nem találtam...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#929) Joe bácsi válasza WonderCSabo (#928) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

A 1430-on lekéred és kész.

(#930) WonderCSabo válasza Joe bácsi (#929) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

THX! Egyébként a Nokia ezen oldalán is megtaláltam, és ot is műxik!

(#931) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Melyiket éri meg jobban használni? A NET, vagy a WAP fiókot? És a NET az 3G?

(#932) [HUN]Zolee

[HUN]Zolee
(őstag)

Tud valaki mobil internetet javasolni /W810+laptop/ amit külfüldön /szlovákiába/ is lehet használni? minimális igény 30mb elég. Valakinek ötlet, olcsón kéne kihozni.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#933) Hequila

Hequila
(őstag)

Használtam a keresőt, de nem találtam meg a kérdésemre a választ.

Szóval a minap sikeresen elhagytam a telefonomat :W
Az lenne a kérdésem, hogy ha bemegyek téékhez, akkor meg lehet-e oldani valahogy azt, hogy a régi számomat rendeljék az új SIM-emhez?

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#934) Hequila válasza Hequila (#933) üzenetére

Hequila
(őstag)

A választ megtaláltam a T-mobile oldalán...

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#935) blueye

blueye
(őstag)

Tud arról vki, hogy mikor lesz a magyar t-nél iPhone?

I feel good!

(#936) mobilos9999

mobilos9999
(lelkes újonc)

készülődőben van egy jó kis per a T-mobil ellen... nyammm)

aki nem ismeri ennek a szolgáltatónak az ügyes-bajos dolgait, vigyázó szemeit a közeljövőben Budapestre vesse.

(#937) BossBoss válasza WonderCSabo (#931) üzenetére

BossBoss
(senior tag)

Net! 3G nem árt hozzá!

(#938) blueye válasza mobilos9999 (#936) üzenetére

blueye
(őstag)

?

I feel good!

(#939) Petrikent

Petrikent
(kvázi-tag)

Hello azt szeretném megtudni hogy a net 30. 30mb havi netjével 3g-n kb mennyire elég egy honapra egy átlag felhasználónak, napi 3-4 perc weboldalak nézése, e-mail megnézése, vagy inkább 80mb ajánlott? sajnos az ilyen 3g-s cuccokhoz nem nagyon értek

"Az életed ha megfakulna, ne menekülj csak színezd újra"

(#940) vatomi válasza Petrikent (#939) üzenetére

vatomi
(fanatikus tag)

A 3G csak egy adatátviteli sebesség lényegében, nem ettől függ, hogy mekkora csomagra van szükséged, hanem a netezési szokásaidtól. Ha már kapsz/küldesz néhány emailt melléklettel, nem hiszem, hogy elegendő lenne 30mb egy hónapra bárkinek is mindennapos használattal, hacsak pár perc is az...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatomi

(#941) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Sziasztok. Összetűzésbe kerültem egy web'n'walk csomaggal, méghozzá egy Huawei E220-as modem társaságában. Itthon tökéletesen működik, viszont amelyik számítógépen használni szeretnénk, ott a web'n'walk magaer telepítés után nem indul el, "nem win32 alaklmazás" hibával fogad. Ügyfélszolgálattal nem én beszéltem, állítólag azt mondták, hogy az op. rendszer a gond, XP ajánlott, 3-ból 2 gépen XP van, mindkettőn ugyanaz a hiba, a harmadik gépen win2000 van, azon is ezt a hibát pródukálja. Valakinek van a megoldásra ötlete? :R

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#942) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyi most egy simkártya?

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#943) SKyle

SKyle
(újonc)

Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következőben:
Kinéztem egy telefont és előfizetéssel szeretném megvásárolni. Elég rég óta vagyok T-s, de Dominom volt eddig, ezt szeretném lecserélni előfizetésre.

A munkám miatt elég sokat tartózkodom külföldön (Kazahsztán, 5. roaming zóna), 6 hét munka után 2-3 hetet vagyok itthon.

Külföldről nagyon ritkán indítanék hívást, inkább fogadnék, de azt is elég keveset. (Elég komoly az 5. zóna díjszabása... :((( )

Itthon általában vegyes irányokba (mindhárom szolgáltató és vezetékes) indítok hívásokat, kb. 1 - 1,5 db 5000 Ft-os Domino feltöltésnyi percet költve el egy hónapban. (Nah, ezt jól megmondtam, de értitek, nem? ;) :) ) Most, hogy igen keveset leszek itthon, ez ugye kevesebb lesz.

Segítenétek abban, hogy milyen díjcsomagot válasszak?! A nejemnek Kaméleon van, és meg van vele elégedve, viszont ennek az előnyeit én csak rövid ideig tudom itthon kihasználni. Az ő Kaméleonjához, így hogy külföldön dolgozom érdemes kötnöm egy családbarátot?

Kérlek írjatok a tapasztalataitokról!

Köszi előre is!

They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)

(#944) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

hol lehet beállítanoi, hogy a w300 fogadja és mentse le a mms üziket és ne valami link és kód jöjjön sms-ben ?

(#945) Viktor0610 válasza lorcsi (#944) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Sz.tem, ha link érkezik SMS-ben, akkor az MMS-szolgáltatás nem aktív.

Most nem találom a megrendelés menetét, de a 1430 felhívásával biztos meg tudod rendelni a szolgáltatást.

...

(#946) lorcsi válasza Viktor0610 (#945) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

ok-ok, akkor a szolgáltatónál kell remdelnem, köszi :C

(#947) AMD ehog válasza Viktor0610 (#91) üzenetére

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van ilyen Vodafonnál is, 6120c-n működik

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#948) ddddd4

ddddd4
(tag)
LOGOUT blog

Nekem amíg témobilom volt magától csökkent az egyenelg. Először azt hittem, hogy be van kapcsolva valami, de több barátonak is ilyen baja volt

Vodafone

(#949) paramedic

paramedic
(fanatikus tag)

T-Mobilenál van olyan szám (Pannonnál 172) amit felhívva sms-ben elküldi aktuális számlaegyenlegem?

(#950) Viktor0610 válasza paramedic (#949) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Tudtommal nincs, csak USSD-kód van.

*102#

Nagy előnye a Pannon-féle egyenleginfóval szemben, h. ingyenes.

...

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy T-Mobile topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.