Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy T-Mobile topik (kiemelt téma)

(#851) Nordik

Nordik
(senior tag)

Üdv!

Telefonbeszámítási akció él még a T-nél? És ha igen akkor minden telefonnál van beszámítás, Dominonál is?

(#852) Viktor0610 válasza Nordik (#851) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az akció visszavonásig tart. Csak előfizetéses 3G-képes készülékek esetén, két év hűségszerződés aláírása mellett él a beszámítás.

Ezen a linkel megtalálod az épp' rendelhető készülékeket.

[ Szerkesztve ]

...

(#853) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az miért van, h a T-Mobile előfizetőknek kell hívószámkijelzés után fizetni?
Úgy tudtam, h az előfizetők a legfontosabb ügyfeleik a szolgáltatóknak, s épp neki kell ezután fizetni..:? nevetséges

► Més que un club ◄

(#854) 1430 válasza Enjoy (#853) üzenetére

1430
(senior tag)

Egy idő után ingyenes is lehet...

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#855) Viktor0610 válasza Enjoy (#853) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mert minden szolgáltató más szolgáltatásért kér külön pénzt... :U

A T-Mobile a hívószámkijelzésért, a Pannon a hívásértesítőért, a Vodafone pedig az alap e-mail szolgáltatásért.

(Az más kérdés, h. egy ilyen alapszolgáltatásért, mint a számkijelzés, nem szép dolog pénzt kérni... :U )

...

(#856) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Tegnap hívott a Trés automata, hogy dec 28-as állás szerint tartozom nekik xxxx forinttal és fizessem be a szerződésben megadott határidőn belül (jah, mindig van nálam 1 példány... na persze) különben letiltanak és a visszakapcsolás is pénzbe fog kerülni.
Hívás közben beugrott, hogy igazuk van, a csekket letettem valahol otthon és nem is tudom már, hogy hova + nem is vagyok otthon... elmentem egy Trépontba: biztonsági őrnek vázoltam a problémát és adott is egy számot na gondoltam én várakozhatok, nagyváros (Debrecen), sokan is voltak de nem... 556 volt kiírva én pedig az 557-es voltam, gondoltam megnézem milyen mobilokat árulnak de nem volt rá időm már én következtem. A pénztáros nőnek is vázoltam a problémámat, kértem a számom mondta, hogy xxxx-et kell befizetnem, be is fizettem és kész, kb 3 percet voltam bent és még csak a csekk sem volt nálam :)

Ilyen a korrekt hozzáállás :) (lehet csak nekem újdonság, így még csak 1x fizettem ezelőtt de az nem ment ilyen gyorsan főleg, hogy hóközi befizetés kellett... 45e... gprs net :Y )

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#857) blueye válasza _seth_ (#856) üzenetére

blueye
(őstag)

T-pontokban nem egymás utáni sorszámokat hívnak. (ezért van, hogy előre meg kell adnod milyen ügyben jöttél)

I feel good!

(#858) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

A T-Mobile telcsik mögött mi az az SL? :F

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#859) 1430 válasza AMD Power (#858) üzenetére

1430
(senior tag)

SL = SIM Lock >> azaz T-Mobile korlátozással van a telefon

[ Szerkesztve ]

(#860) Joe bácsi válasza 1430 (#859) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Hy!

Tudnál nekem abban segíteni, h. utánanézz, persze ha lehet, vagy vmi úton-módon kiderítsd, h. egy bizonyos flotta amit találtam a neten megbízható-e, nem-e vágnak át vele, tényleg él-e?
Lehet egy ilyen nagy kérésem, tőled mint benfentestől? :))

E-mailben tudom csak elküldeni az infókat, mert abban kaptam meg én, akitől érdeklpdtem utánna. Amúgy ő szervezi a flottát.

Előre is THX!!!

Nálam már ott megbukik egy telefon, h. nem tud sms jelentést és Bt-on fájlokat küldeni mindenféle buhera nélkül!

(#861) 1430 válasza Joe bácsi (#860) üzenetére

1430
(senior tag)

Nem, ez nem fog menni...

(#862) Joe bácsi válasza 1430 (#861) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Nem a Trénél dolgozol? :F

Nálam már ott megbukik egy telefon, h. nem tud sms jelentést és Bt-on fájlokat küldeni mindenféle buhera nélkül!

(#863) nike_ válasza Joe bácsi (#862) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Biztosan ott...Nézz csak rá a nevére.;)

(#864) Joe bácsi válasza nike_ (#863) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Már megbeszéltük priviben....

(#865) nike_ válasza Joe bácsi (#864) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Akkor nem szóltam.

(#867) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Srácok,mivel az év végét barátoknál töltöttük nejemmel Bécsben,gondoltam indulás előtt utánanézek,hogy változtak a T-mobile roaming tarifái az EU-s direktrívának,egységesítésnek,olcsósításnak,stb. köszönhetően.Hát,erősen elszomorodtam,ivel a T-Mobile AT hálózatról (de a többi osztrák GSM szolgáltatónál is ugyanez a helyzet) indított hívás percdíja 144Ft/perc,míg a fogadott hívások után 70,80Ft/percet számláznak ki.Hát mi lenne,ha nem lett volna az az EU-s határozat???

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#868) Viktor0610 válasza Balinov (#867) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Sajnos -mint az várható volt- mindhárom szolgáltató a lehető legmagasabb percdíjakkal számláz...

Fontos, h. ez már a csökentett ár, a normalizálás előtt még magasabbak voltak a roaming percdíjak... :(

...

(#869) Balinov válasza Viktor0610 (#868) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen,közben ki lettem okosítva. Sajnos ez még mindíg elég sok,legalábbis.Még szerencse,hogy 1db esetben kellett csak elmagyaráznom ~1percbe a 3 nap alatt,hogy külföldön vagyok,te Homér...

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#870) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ha flottában vagyok akkor kell fizetnem érte havonta, hogy a számomat kijelezze más telóján, ha hívom? Asszem 200 Ft az előfizusaknak...

Ingyenesen neten vagy ügyfélszolgálaton meg lehet tudni pl. hónap közepén, hogy mennyinél jár már a számlám?

(#871) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Már előre sorry a lám kérdésért. A másodperc, a 10 mp vagy a perc alapú számlázás a legjobb? (A másodperc alapúnál ugye az van, h. az 1 percre vonatkozó összeget lebontja másodpercre?)

(#872) blueye válasza Joe bácsi (#870) üzenetére

blueye
(őstag)

Fordítva, azért kell a t-nél fizetni (díjcsomagtól függően), hogy te lásd a hívó számát.

I feel good!

(#873) blueye válasza Joe bácsi (#871) üzenetére

blueye
(őstag)

Nyilván a másodperc alapú a legjobb, mert itt fizetsz 1 mp-ért 1mp-t.

I feel good!

(#874) Joe bácsi válasza blueye (#872) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Flottánál is?
Volt a családban előfizu és azért kellett fizetni, h. más lássa a mi számunk. Havi 200 Ft-ot.

(#875) blueye válasza Joe bácsi (#874) üzenetére

blueye
(őstag)

Flottánál nem tudom (ezért írtam, hogy díjcsomagtól függ).

I feel good!

(#876) Viktor0610 válasza blueye (#872) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Teljsen mindegy, miért fizetsz, mindkettő indokolatlan lehúzás... :(

...

(#877) sanyixXx

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

áhoj

van egy kártyafüggetlen telefonom. t-mobilos vagyok és szeretnék adott esetben külföldről is sms-t küldeni, hívást indítani vagy fogadni. ehhez mit kell csinálnom?
a telefon új és a hétvégén döbbentem rá ausztriában, hogy valami kis extra kéne még, hogy sms-ezhessek.

másik kérdésem hasonló, csak az általános mms küldés a lényeg. azt hogyan tudom beállítani?

köszi előre is

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#878) nike_ válasza sanyixXx (#877) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Próbáld meg roaming-gal. Mennie kell. A *104#-el be-, a *105#-el pedig ki kapcsolod a funkciót.

(#879) sanyixXx válasza nike_ (#878) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

próbáltam :)
el sem küldte az sms-t :(

(#880) 1430 válasza sanyixXx (#879) üzenetére

1430
(senior tag)

Előfizetői vagy Domino a számod?
Domino esetén bekapcsoltad a roamingot? Előfizető esetén nincs roaming tiltásod?
Nemzetközi formátumban adtad meg a számot? (pl. +3630...)
Domino szám esetén több, mint 1125 Ft volt az egyenleged?
Domino esetében egyes országok egyes hálózatairól a hívás csak a *101*+36.....# kódsorral indítható... (illetve ez a kódsor minden szóbajöhető hálózaton működik)

[ Szerkesztve ]

(#881) 1430 válasza sanyixXx (#877) üzenetére

1430
(senior tag)

MMS beállítással próbálkozz itt!

Ha nem beazonosítható a készülék vagy nincs beállítás, keress beállítást a gyártó honlapján illetve ha forgalmazta a T-Mobile, keresd meg a listában és nyisd meg a beállításokat!

(#882) sanyixXx válasza 1430 (#880) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

domino
be volt kapcsolva a roaming
nemzetköziben, igen
nem, kevesebb volt (tényleg kell ennyi legyen a kártyán? miért?)
*101* sztorit ismerem, szerintem az egyenleggel volt akkor a gond

köszi :) :R

mod: és az MMS is működött! köszi ezt is :C

[ Szerkesztve ]

(#883) gabesz82

gabesz82
(senior tag)

Sziasztok!

Szerintetek a T-Mobile-nál fogják forgalmazni a Nokia N82-est, és ha igen előreláthatólag mikor... vagy marad a kártyafüggetlen?

"Gyalog jártam, mint az állatok és vizet ittam mint a palánta!"

(#884) Joe bácsi válasza gabesz82 (#883) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Vmikor biztos fogják.

(#885) nike_ válasza gabesz82 (#883) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Szerintem igen, de drágább lesz mint egy GSM boltban függetlenül...

(#886) stichus

stichus
(tag)

1430, meg tudnád mondani, hogy hogyan is lehet pontosan hónapokra előre pontokkal letudni a számkijelzést. a netes ügyfélszolgálaton, ha kikapcsolom a számkijelzést, akkor lesz egy új menüpont, hogy aktiválás és aktiválás kap pontokkal. akartam előző hónapban pontokkal aktiválni, de nem ajánlott fel semmi időtartamot, csak bekapcsolta. viszont nem vonta le a kapcsolat pontot, hanem ugyanúgy visszakapcsolták a számla szerint, ahogyan volt, és a számlán rajta volt az összeg. talán várni kell valamennyit a ki- és bekapcsolás között? vagy ez a neten nem megy? eddig ott mindent tudtam módosítani, kedvezményeket, díjcsomagokat. fedezet az van rá pontokból, van összesen 4620 és abból 3208 levásárolható, azt írja. köszi. üdv

(#887) 1430 válasza stichus (#886) üzenetére

1430
(senior tag)

Az a baj, hogy nem tudom tesztelni a saját számaimon, de az biztos, hogy interneten is működik a pontbeváltás egyes szolgáltatásokra (1-24 hónapra fizetheted ki a szolgáltatást). Ha nem boldogulnál, hívd a 1430-at, mi is be tudjuk váltani a pontokat, de ezesetben 3, 6 vagy 12 hónapra lehet csak kifizetni a hívószámkijelzést (576, 1152 vagy 2304 pont).

Említetted, hogy próbálkoztál a pontbeváltással. Ha az önkiszolgáló üfszolg. kapcsolat program oldalának jobb alsó sarkában az SMS értesítésnél a "megrendelve" szót látod, sikeres pontbeváltás esetén SMS értesítést kell kapjál. Vagyis ha nincs SMS, nem sikerült a pontbeváltás. Ennek egyik oka lehet, ha a Kapcsolat kártyád jelszava még alapállapotú (kártyasorszám utolsó 3 száma). Az előbb említett oldal jobb alsó részében van jelszómódosítás lehetőség is, vagyis megadhatsz egy 3 jegyű számot új jelszónak, ami bármi lehet, kivéve a kártya sorszámának utolsó 3 számjegyét. Talán ez volt a hiba, de ha hívod a 1430-at, a kártyajelszót is tudjuk módosítani...

(#888) stichus válasza 1430 (#887) üzenetére

stichus
(tag)

van kártyajelszavam. már váltottam be pontot. de ez nem megy. nem váltja be, havidíjasan kapcsolja vissza, ha a kap pontokkal aktiválást választom, akkor is :( majd felhívom a 1430t. kösz

(#889) decibel

decibel
(fanatikus tag)

Az eddigi dominos számom megtarthatom, ha ezentúl előfizus szeretnék lenni?

Köszi

"you are a monkey poo-poo"

(#890) stichus válasza decibel (#889) üzenetére

stichus
(tag)

igen

(#891) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Ma előfizettem egy web'n'walk szolgáltatásra ....

Fergeteges sebességgel netezek:

Download: 197 kb/s
Upload: 98 kb/s

:D

Másodikra egy picit jobb lett:

:DDD

[ Szerkesztve ]

Press any key to continue ...

(#892) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hi!

Ha aztírják a számlám végén kártyám típusa arany és 255 pontom van ez mit jelent miylne ekdvezményt kaphatok miegymás? milyen feltételekkel?miket?

Na ééésss?::DDD

(#893) nike_ válasza dragonfx (#892) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Telefonvásárlásnál van kedvezményed.

MOD: De ez nagyon kevés pont. Egyik ismerősömnek 6.000 volt azthiszem és akkor kapott annyi Ft-ot az aranykártyás árból kedvezményként.

[ Szerkesztve ]

(#894) marsu válasza dragonfx (#892) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Nekem 7000 pont körül van és annyi forintot ér, amennyi a pont. Legutóbb feltöltőkártyára váltottam be, de lehet venni belőle akciós telefont is ...

;)

Press any key to continue ...

(#895) vizslakutya válasza Joe bácsi (#870) üzenetére

vizslakutya
(tag)

Ha "flottás", akkor ezek szerint vállalati csomagban vagy,ott meg lehet tudnod egy jelszóval hó közben a forgalmad.
T-mobile.hu>vállalati ügyfelek>internetes szolgáltatások >elktronikus forgalmi tájékoztató

>vizslát mindenkinek<

(#896) dragonfx válasza marsu (#894) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor megtarthatják maguknak a kedvezményüket...én még csakmost kaptam nemrég.

Na ééésss?::DDD

(#897) nike_ válasza dragonfx (#896) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Azthiszem úgy van, hogy ha egy telefonnak lejár az előfizuja, és te nem folytatod, hanem vagy átmész Vodához vagy Pannihoz, akkor elvesztek a pontok. Ha kártyásat akarsz vennni T-nél, akkor is ugyanez van. Csak akkor ér valamit ha megint előfizus mobilt veszel a T-nél.

(#898) Heineken Tom

Heineken Tom
(tag)

Megoldható, hogy 2 külön névre írják előfizetéses teló vételénél a telefont és az előfizetést??

Értem ez alatt, hogy az előfizetés az én nevemen legyen, a telefon pedig másén?

(#899) Viktor0610 válasza Heineken Tom (#898) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A Pannon "vaskalapos" gyakorlatából kiindulva nem. Amennyiben arra gondolsz, h. a számla szólhat-e más névre, mint az előfizetői szerződés, hát... Általában ezt sem teszi lehetővé a gyakorlat, hiszen a számlával is igazolod, h. a készülkék a te tulajdonod -akkor jön jól, mikor pl. elveszíted a jótállási jegyet.

[ Szerkesztve ]

...

(#900) Balinov válasza Viktor0610 (#899) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

talán a számlafizető és/vagy számlázási cím lehet más,másé..

Útvonal

Fórumok  »  Szolgáltatók  »  Nagy T-Mobile topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.