Nem tudom, milyen árat mondott neked az eladó, a készülék ára egy év hűséggel, webshop kedvezménnyel, előfizetéssel 59970 Ft -[link].
...
Nem tudom, milyen árat mondott neked az eladó, a készülék ára egy év hűséggel, webshop kedvezménnyel, előfizetéssel 59970 Ft -[link].
...

Van valami díja a dominóról előfizetésre való váltásnak?
Előfizetésre váltás esetén megmarad az aranykártya kedvezmény?
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
...

Köszi! 
Azt viszon innen sem tudtam meg, hogy megmarad-e az Aranykártya kedvezmény. 
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
Pontos választ ugyan nem találtam, de abból kiindulva, h. nálunk (Pannon) megmarad a kedvezményed előfizetésre váltáskor, a T-Mobile-nál is így lehet -majdnem 100% bizonyossággal...
...

nem tudja valaki véletlenül hogy samsung e250et mikortól lehet tmo-nál kapni?
I LOVE NYC
Ma faszányosan megszivattam magam. 
Szóval gondoltam elhagyom a net50 előfizetést, mivel meg sem közelíti az adatmennyiségem az 50MB-ot. Kinéztem a Wap GPRS Pluszt, ami 1,5MB és 1300 forinttal olcsóbb. Nekem ennyi bőven elég lenne, hiszen csak az íméljeimet nézem meg a telefonon. Át is álltam frankón. Erre nem mennek az ímélek. Néhány órai szerencsétlenkedést követően felhívtam az ügyfélszolgálatot: mondja egyből az újabb kolléga, hogy ímélkliens szolgáltatás csak a netes csomagokhoz járnak. De szívesen visszakapcsolja, persze a vap plusz havidíját ki kell fizetnem.
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.
Gmail megy sima Wap előfizetéssel.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Az jó, csak van három különböző rögzített munkaímélcímem, amelyek nem Gmaile-esek.
Jut eszembe: olyat hogy tudnék megcsinálni, hogy ezt a hármat átirányítom egy géméles címre?
[Szerkesztve]
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.
''Jut eszembe: olyat hogy tudnék megcsinálni, hogy ezt a hármat átirányítom egy géméles címre?''
Arra gondolsz, h. a postafiókokat átirányítani? Ezt a netes felületükön tudod megtenni, ha jól értem, nem? 
...

Ha lejárt az előfizetésem hűségideje, át tudok menni dominós csomagba, hogy a számom megmaradjon?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
Pontos információval nem szolgálhatok, de a másik két szolgáltató gyakorlatából kiindulva, biztosan megoldható a dolog.
...

köszi
A hálózati mód UMTS legyen, GSM vagy kettős?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
UMTS semmiképp, mert akkor nem talál hálózatot a készülék, ha nincs 3G-lefedettség. GSM-re akkor állítsd, ha nem használod ki a videótelefont és a gyorsabb WAP-ot (tehát a 3G nyújtotta előnyöket) -ennek előnye, h. a készenléti idő jobb lesz.
Az alapbeállítás a kettős mód, így a készülék mindig a leggyorsabb hálózatot használja, hátránya, h. a sűrű váltások miatt hamarabb merül a készülék.
...

Biztos, hogy soha életemben nem fogok se videotelefonálni, se wapolni. Átrakom GSM-re, köszi.
azt nem tudom hogy 6. án miért nem lehet az elözöhavi aranykártyapontokat jóváirni persze amikor már nem jár az aranykártya azt lekapcsolják elsö nap.
A Szerencse forgandó csak én mindig a rossz oldalon vagyok.

vaciláltam nokia 6280 és samsung Z400 vásárlása között, végülis az utóbbi mellett döntöttem (remélem jó választás
, holnap megyek megvenni. eddig nem volt előfizus telefonom, szóval -tudom, hülgye kérdés- de mi kell az előfizetéses telefon vásárlásához T-Mobile-nál (gondolok itt olyasmire, mint pl. három hónapnál nem régebbi nevemre szóló közüzemi számla vagy ilyesmi)?

Most én is gondolkodom , hogy a t-mobile-nál vagy 6280-at vagy z400-at veszek. a pannon sajnos nem a versenyképes árairól híres. Csak azt nem tudom hogy mindegyik telónak t-mobile-os gányolt menüje van-e?
Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
Valószínűleg igen, mert (tudtommal) web'n'walk készülék mindkettő.
...

Az egy elég ocsmány dolog. A jó kis készülék menüjét szétherbálni ilyen magentaszínű förmedvénnyel.
Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
Azért kapod meg előfizetéssel 30-ért a 6280-at, h. efelett szemet hunyj... 
(Egyébként tényleg, ha T-Mobile-os lennék és tetszene a szétcsúsztatható kivitel, ennyiért gondolkodás nélkül megvenném a telefont.)
...

Én is így vagyok vele. De a percdíjak is elég eltántorítóak. Pannon is adhatta volna mielőtt leveszik a listáról 40k-éert még sztem úgy is sokan vették volna tekintve hogy jobbak a percdíjak és nem gányolt a menü.
Percdíjak. Hát igen, a T megteheti, mivel ők a legnagyobb szolgáltató... 
...

Ha Relax díjcsomagra akarok előfizetni, akkor ugye kell egy meglévő Társalgó / Szervusz / Partnerx előfizetés? És a Relax csak pluszban jön rá.

Miért ne lehetne egyből Relax-re előfizetni?
I feel good!

Nem tudom, csak kérdeztem.
De akkor ki olyan hülye (rajtunk kívül), hogy előfizet nem tudom, mire havi 1800 forintért, abból lebeszélhet 900-at, és fizeti a 100 forintos percdíjat?
Szóval a Relax szerint semmi mást nem kell fizetni, csak havi 3200 forintot, ebből lebeszélek 100 percet 32 forint/percért, a többi beszélgetésért pedig 37 forintot fizetek, és azt utána kiszámlázzák. Jól értem?
A Relax efgy u.olyan díjcsomag, mint a Szervusz v. a Társalgó -csak jóval kedvezőbb percdíjakkal...
A szolgáltatónak a havi fix bevétel miatt éri meg (a havidíjat ugye lebeszéled, de mindenképp' ki kell azt fizesd, akár felhasználtad a bennefoglalt perceket, akár nem), neked pedig az olcsó percdíjak miatt...
Egyszerű csomagváltással elintézheted, a 1430-on, az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül -[link].
...

Köszi a választ. És azt jól értem, hogy a 100 db 32 forintos perc után jönnek a 37 forintos percek? Mert ez cefet olcsó lenne. 
Egyszerű csomagváltással elintézheted, a 1430-on, az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül -[link]
Á, nálunk semmi nem egyszerű. Valamelyik topicba le is írtam a kalandot, amikor az ügyfélszolgálattal beszélgettem. A kódomat nem tudtam, végül megállapította a hölgy a túloldalt, hogy céges előfizetésem van, legközelebb a 1400-t hívjam. Ami ugye azért érdekes, mert kb. egy hete láttam a számlát, és nem cégnévre jött.
Igen, jól érted. 
Az nem jelent semmit, ha te vagy a számlaküldési címzett. Ettől még a kártya lehet cég nevén is.
A kódot pedig kérjétek ki újra, mert azzal lényegesen egyszerűbb az ügyintézés.
...

Megvan a jelszavam, enged belépni az önkiszolgálóba, de amikor díjcsomagot váltanék, azt írja:
Hibás telefonszám vagy szolgáltatás, vagy a szolgáltatás nem engedélyezett az ügyfél számára!
A telefonszám nem hibás, ez tuti. A szolgáltatás nem tudom, hogy lehet hibás. Legutóbbi díjcsomagváltás 2005-ben volt, ebben a hónapban biztosan nem. Maradt ez: a szolgáltatás nem engedélyezett az ügyfél számára!
De vajon miért nem?

Az a ''hülye'' az az, aki nem törődik ezzel és még az ősi Eurofon díjcsomagokban van pl.
I feel good!

sziasztok! én csak azt akarom leirni hogy mekkora átvágás ez a nootbok! én vettem egyet január elején amit kivittem németországba és ott használtam volna. használtam is 2 napig , de csak az msn-t . kettö nap után szoltak hogy 180000-ft a számlám. tehát 2 nap alatt 180000-ft lett amiért msn-eztem. azota letiltották az internetkártyát mert csak 100000-ft-ot fizettem be és azota is csak nöl a számlám. most kijött még 50000-ft. hát ezt már nem értem és nem is tud rá magyarázatot senki. ugyhogy ennyit erröl. 

Te komolyan beszélsz?
Mi az átverés?
''A GPRS szolgáltatás díja 120 Ft/100kb, a kerekítés egysége 100 kB, minden megkezdett egység díjköteles'' vagy 300 Ft/100kb más hálózatban így hamar összejön.
I feel good!
Bár nem feltétlen kéne tudnod erről, de gondolhattad volna, ha a beszélgetés roaming során lényegesen magasabb összegért történik (mert ugye így van
), az adatforgalom is így lehet.
Tudom, h. mostmár eső után köpönyeg, de megkérdezhetted volna előre, h. mennyi a GPRS-roaming.
Mindamellett az összeget irreálisnak tartom, mindenképp' járj utána a 1430-on...
...

Nem sok jót tudok a T-mobile-ról elmondani. Tavaj évvégén szerettem volna előfizetésben V3i t. Vártam 3 hétig 3 hét után közölték kifutó darab, nincs. Jó akkor mondom legyen V3x.Vártam két hetet majd közölték kifutó darab, nincs. Szóval 5 hetet vártam a semmire.
Kérdem én a rendelés leadásakor miért nem lehet azonnal szólni ???
ja ... és a t-mobile oldalán kérdést teszel fel arra sem válaszolnak...
Ennyit ezekről.

Hívd fel az ügyfélszolgálatukat a 1430-on, ott kis várakozás után szóbaállnak veled szerintem...

Barátom. Gondolod nem tettem meg ?
Ott semmit nem tudtak mondani a kereskedelemi dolgokhoz lövésük sincs.
Különben meg leszarom nagyívben a T-mobilt.....

Üdv!
Tegnap vettem észre a T-Zones-on a mobilTV-vel kapcsolatban:
''Az adások megtekintésével járó adatforgalom a T-Mobile Magyarország hálózatában ingyenes, külföldön a roaming tarifáknak megfelelő díjat kell fizetni.''
Unaloműzőnek, utazáshoz kiváló szerintem, egész használható minőségű tv-k (M1, Duna, ATV, HírTV, Echo, FixTV) és rádiók vannak. Persze megfelelő minőségű 3G hálózat esetén...
Ezzel kapcsolatban kérdezném a jobban értesült embereket, hogy lehet-e bármilyen díj a fentin kívül (pl. egyszeri csatl. díj - bár ezt gondolom kiírnák hogy biztosan akarom-e), vagy pedig tényleg tök ingyenes?
Peteke

''hogy lehet-e bármilyen díj a fentin kívül ''
Nem lehet. Ők is ezt írják.
I feel good!

Ok, világos, köszi a válaszod.
Mindenesetre szimpatikus nekem ez a szolgálatás, főleg így ingyenesen..
P

nemrég vettem a tmobilnál k750it. az aksi kb 1nap alatt lemerül ezt azzal magyarázták hogy régi szofver van benne. nem hinném hogy egy 1 hetes telefonnál ez igy van. valamint recseg ha telefonálok. megróbálták megmagyarázni hogy minden telefon recseg. ha igy lenne valószinüleg nem tünt volna fel. oersze a tmobile mossa kezeit egy szemét banda.

Szia,
próbálj meg egy szoftver frissítést a SEUS-al (Sony Ericsson Update Service), ami az SE honlapjáról ingyért letölthető... ,és nem mellékesen NEM jár garancia vesztéssel.

de sajnos az a recesgés problémát nem oldja meg.

Semmi köze a firmnek a gyors lemerüléshez.
Ha nem egész nap hallgatsz rádiót+mp3-at, akkor min. 2-3 napot bírnia kéne az akunak.
I feel good!

hát ez az.se rádiot se zenét nem hallgatok rajta.ez itt a probléma!!

Akkor garanciális problémával állsz szemben.
I feel good!

Nem tudom mennyire akció ez, hányan fogják igénybe venni:
''Ráadásul, ha 2007. március 1. és április 30. között vásárolsz új előfizetést Kaméleon díjcsomaggal, a kedvező percdíjakon túl további akciós kedvezményt is igénybe vehetsz. A Kaméleon díjcsomaggal vásárolt új előfizetés esetén ugyanis a díjcsomag 2000 forintos alap havidíját 3 hónapon át 100 százalékban lebeszélheted! ''
innen:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/kedvezmenyek/lp_kameleon-dijcsomag.shtml
I feel good!

Van egy 2 éves hűségnyilatkozatos előfizetésem a T-Mobile-nál, amiből letelt 1 év.
Lehet ilyenkor mobilt venni úgy, hogy igénybe veszem egy újabb 2 éves hűségnyilatkozat nyújtotta kedvezményeket (pl: K750 45e helyett 2 év hűségnyilatkozattal 10e Ft)?
Raw Dark Pure
Nem valószínű.
...