És akkor fejenként 6000ft az átírás? Lehet nem éri meg...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Samsung 4GB Standard SDHC kártya MB-SS4GA/EU (R24/W7, Class4, blister) ÚJ 60hónap gari
OLCSÓLÉRT !! SIEMENS Primergy L200 - 1 x P3- 1233Mhz , 2x 18G HDD, 2G RAM - 3e Ft
toshiba 1.8" 60gb zif toshiba rackben usb kábellal plüss tokban
» Eredeti, gyári Intel 1366-os hűtő, (magas kivitel), cooler eladó, oem. - ingyen házhoz szállítás*
Hirdetés
Kérdezd meg a 1430-at, mert bár a díjszabásban ez az összeg szerepel, kicsit sokallom.
...

Noncsi
(fanatikus tag)
Azt nem értem miért van az, hogy a T-nél szinte semmit sem lehet venni kártyás csomagban... 

sbazsi
(PH! kedvence)

[link]
15 készülék van Dominoval.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Noncsi
(fanatikus tag)
ja persze... mind alsó kategóriában.. 

Laybee
(senior tag)
Ha felsőkategóriát akarsz és meg is tudod venni, akkor egy előfizetés se fog neked nehézséget okozni! 

Noncsi
(fanatikus tag)
Nincs kedvem vitatkozni, annál is inkább mert nem nekem kell a telefon, csak megkértek hogy nézzek valami jót a t-nél. Annak is megvan az oka miért nem akar előfizetésest az illető...

sbazsi
(PH! kedvence)
ez szerintem is üzletpolitika.
ha van 50-150k a telefonra, akkor van havi párezer a számlára.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Noncsi
(fanatikus tag)
Nem voltam érthető az előző hozzászólásomban? 

István70
(kvázi-tag)
Vegyen az ismerősöd független telót és akkor megoldódik a probléma. Egy független telóba bármilyen kártya jó! Miért nem jó neki a számlás?

Noncsi
(fanatikus tag)
Hát az lesz... független teló.... Gyakran cseréli a számát! Ismert ember, sajna ez ezzel jár.
Előfizetéseseknek elérhető a számcsere van a szolgáltatóknál... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...

Noncsi
(fanatikus tag)
Miértekre nem tudok válaszolni, elvégre nem rólam van szó!
Egyébként nem értem miért kell lehurrogni csak mert tettem egy megjegyzést a T-re? Kérek engedélyt meghunyászkodni!
Ja, nekem nem olcsó telefonom van, mégis kártyás csomagot használok... Ennyi.
Komolyan néha itt azt érzi az ember hogy meg sem lehet szólalni. 
[Szerkesztve]
Nem hurrogtunk le, csak ajánlatot tettünk a szélesebb választék elérésére. 
...

sbazsi
(PH! kedvence)
nem.
de a #111-re már ráfoghatjuk.
egyébként ebből kiindulva vehetne akár Pannon/Vodafonnál is kártyát.

Noncsi
(fanatikus tag)
Nekem pl. aztán hiába mondaná bárki is hogy vegyek vodás vagy t-és kártyát ha egyszer pannonos vagyok és nem akarok váltani... Ez az ő dolga. További szép délutánt.
ha viszem szervizbe a telot, es megmondom a nagy igazat, hogy szoftverfrissites utan mukodo telo behalt memoriakartyarol masolas kozben, akkor mire szamithatok?
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

ZR92
(tag)
1.Új szoftverre.
2.Javításra
3.Új telóra.
T-mobil mennyiért függetlenít telefont, nem tudja vki?
(ott vettem egy LG-t és átmennék Pannonhoz)
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
A Díjszabás azt írja, h. 9600 Ft, viszont van egy olyan kitétel, h. ''Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.'' -ezt én úgy értelmezem, h. előfizetés esetén a hűségidő letelte után nics plusz költséged a 9600 Ft-onkívül.
...
Köszi! Kártyás, úgy hogy akkor csak 9600HUF lesz.
THX!
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Ferenc.v
(fanatikus tag)
Tényleg... Akkor mi van, ha át akarok menni egy másik szolgáltatóhoz és őket kérem meg a hálózati korlátozás feloldására?
Tehát pl. a T-Mobile 9.600 forintért, míg a Vodafone 2.500 forintért teszi meg ugyanezt - gondolom teljesen szabályosan... szal másik szolgáltató telóját is függetlenítheti a szolgáltató, vagy csak a sajátját - hiszen gondolom 'szervizen' keresztül csinálják...

sbazsi
(PH! kedvence)
gyanítom nem fogják megcsinálni.
már csak azért sem, mert ha az egyik elkezdi kikódolgatni a másik teloját, akkor a másik is ezt teszi, vagyis fölösleges lenne akciózgatni...

n@p@lm
(senior tag)
a vodánál csak akkor 2500 ha a telefon már elmúlt 2 éves, tudod igazolni ki vagy (személyivel), és viszed a vásárlás igazolását (számla vagy garancialevél).
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

Ferenc.v
(fanatikus tag)
Aham, gondoltam 
nekem a pannon helynév cella infoja tetszik ilyen lehetne a t-mob nál is.
A Szerencse forgandó csak én mindig a rossz oldalon vagyok.

Gebriel
(PH! kedvence)
Lehtséges ugy elöfizetést kötnöm a T-Mobilnal hogy nem mutattok be közüzemi számlát és nincs meglévö elöfizetésem?
Akkár publikus csomagban akkár flottás csomagban v cégesben?

Ramius
(őstag)
Ha magánemberként kötöd akkor igen. Én így tudom.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Asszem ennél pontosabb információt nem kaphatsz: [link]
A 8. oldalon kezdődik a ''Az Előfizetői Szerződés létrejöttéhez szükséges adatok, igazolások'' címmel, a téged érdeklő téma.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Kiegészítés: Szó sincs közüzemi számláról. Az ASZF 2006. október 1-től hatályos.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

busman
(PH! addikt)
Le szerettem volna cserélni a telefonomat,be is vonulttam az egyik helyi üzletbe..
Vittem a kap kártyámat is illetve e régi telcsit.erre azzal fogadtak hogy csere nem lehetséges,vegyek inkább társkártyára egy telót...
Hiába hivatkoztam a t-mobil oldalon olvasottakra,hajthatatlanok voltak...''A készülékváltást csak előfizetéses, Kapcsolat kártyával rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe!''
ennyi.... 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Gebriel
(PH! kedvence)
Köszi 

busman
(PH! addikt)
Reklamáló levelemre ennyi választ kaptam:''Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét, melyre hamarosan válaszolunk. Addig is türelmét kérjük! ''
Ennyit a 24 órán belüli válaszról... 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿
t-mobilnál mennyi idő múlva lehet új készüléket venni előfizetéses rendszerben?
mert ugye 2év de ez forgalomfüggően változik.? Hogy?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

ZP67
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Jár esetleg errefelé valami T-Mobil bennfentes?
Feleségemnek szeretnék X820-as Samsung-ot vagy esetleg P310-es, ja ez is Samsung;-)...
Várható ez a két telefon karácsony előtt az akciós kinálatban?
Köszi előre is a választ!
Üdv,
ZP67

Sultan
(tag)
Sziasztok!
Szeretnék egy új előfizetést venni a T-Mobil-nál, készülékkel együtt. A készülék a Nokia 6233-as lenne, de nem tudom, hogy meg lehet e venni a Net csomag nélkűl, mert az nem kellene nekem?
Apple fan! :-)

n@p@lm
(senior tag)
mert ugye 2év de ez forgalomfüggően változik
ezt hogy érted? letelik a 2 év és nem vásárolhatsz automatikusan új telót egy vagy két év aláírásával?
[Szerkesztve]
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75
Hűségnyilatkozat letelte után előfizetéses szerződésben bármikor vehetsz új telefont. Persze az akciós árakhoz újabb hűségnyilatkozat aláírása szükséges.
Amúgy van 1 éves hűségnyilatkozatra is lehetőség.
azért enyi az ára mert net csomagban van ha nem ebben a csomagban veszed valoszinüleg lehetséges de akkor többe fog kerülni biztosan hogy menyibe azért szerintem hivd fel a 1430at
itt a teljes árlista ...
[link]
nem
én anno 2évet írtam alá de mivel elég nagy volt a forgalmam így már 1.5év után is vehettem kedvezménnyel telót.
Sőt 16Kért kaptam a k750it, tehát még a hivatalos árból is kaptam kedvezményt és a 2évet se kelltt kivárnom.
viszont újra aláírtam 2évet.
[Szerkesztve]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

oak
(tag)
Egy közérdekű infót osztanék meg, hátha még nem tudtok róla. A +36309876543-ra átirányított hívásokról érkezik sms értesítő. Így magadnak is tudod állítani, nem kell őket hívni.

Sultan
(tag)
Sziasztok!
Mostmár eldöntöttem, hogy új előfizetéssel veszek egy Nokia 6233-as telót Relax 100 -al. De most az érdekelelne, (és hátha valaki meg is mondja) hogy várjak vele decemberig mert akkor olcsóbb lesz vagy vegyem meg most?
1x-er már ráfaragtam hogy vettem telót, és másnap 5000 Ft-vel olcsóbb volt.
[Szerkesztve]
Apple fan! :-)
Hi! Meg tudjátok mondani, hogy hogyan lehet T-email-os e-mail címem? Mert úgylátszik a telefonom a T-mobil-os wap miatt csak azt hajlandó fogadni.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Igen ezeket már én is megtaláltam, de ott van ugye hogy díjmentes. De hol van a regisztráció vagy létrehozás vagy hogy lehet nekem is ilyen?
Más mail szervernél meg csak kapcsolódik egy ideig aztán kiírja hogy kapcsolódási hiba.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Megrendeléssel kapcsolatban jobbat nem tudok: 1430...
A levelek mobilon történő olvasásához Net csomagot kell megrendelj, van ilyened?
...
''A levelek mobilon történő olvasásához Net csomagot kell megrendelj''
Áhh itt lesz a hiba nincs ilyenem.
Több ezer forintot meg nem fogk ezért kiadni, na mindegy akkor erről ennyit. Köszi a segítséget. 

_seth_
(PH! kedvence)
Próbáld meg azt, hogy a GPRS internet beállításait írod be jelszónak a wap/Wap-ot vagy üresen hagyod. Nekem pl wap startal megy a v3x-en az msn/net... BT segítségével a PDA-n is van net wap startal persze nem olcsó de csak akkor használom ha vmi nagyon nagyon fontos (eddig 1x kellett...).
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

Kolbee
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Eladósorba került egy fél éves telefonom, melyet a T-mobil-nál vásároltam két év hűséggel, teljes áron. Lenne néhány kérdésem. Milyen feltételekkel adhatom el, milyen adásvételit kéne írni róla (ha van valakinek minta, azt megköszönném), és mely papírokat adjak át a vevőnek?
Köszi!