Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Nagy Symbian topic

(#651) iday válasza kovsol (#649) üzenetére

iday
(fanatikus tag)

Hali.

Nem te vagy az eggyetlen aki progit akar irni symbian telcsire.
A nokiákhoz letudod tölteni a nokia oldalárol a telefonokhoz valo ugynevezett sdk-t.
Amiben bennevan hogy mit hogyankell irni hogy kezeld a telefont.

3dfx & AMD & ATI forever! http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=iday&submit=

(#652) GodHeart válasza kovsol (#649) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

kiegészíteném az előttem szóló fórumtárs gondolatát! :)

Szóval mindenképp szükséged lesz egy C++ builderre, és ha lehet ez legyen a Borland C++ Builder 6. Ehhez van ugyanis a forum.nokia.com -on mobile kiegészítés. Így elvileg ezzel már a telefonra kész program jön ki a prés alól! :) Persze ha nincsenek C++ ismereteid, akkor sztem önerőből ne is kezdj bele. Nekem nem jött össze :(

(#653) kovsol válasza GodHeart (#652) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

köszi szépen mind a ketőtöknek
hát 4 éve programozok (suliban nem csak úgy magamtól)

esetleg P800 ra gps progi pécs térképpel ?

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#654) GodHeart válasza kovsol (#653) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

magyarországon csak a wayfinder software ami elérhető magyarország térképpel, az meg fizetős! sajna :(

van még a tomtom meg a route66, de ezeknek, ha jól tudom még nincs magyarország térképük! Anno pár hónapja rászáltam a témára és erre jutottam. persze tomtomhoz van pár térkép inkább nyugati országok, szal így lehet hasznosítani, de magyarország nincs!

(#655) kovsol válasza GodHeart (#654) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

és utólag nem lehet belerakni térképet ?

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#656) Cramo

Cramo
(kvázi-tag)

Hi!
azt hallottam hogy az n-gage játékok indulnak néhány series 60 okostelefonon(valami kis átalakítással)...tud valaki erről valamit?:F

[Szerkesztve]

Asus P5Q Deluxe, mtech 450w, 2Gb Crucial Ballistix Tracer LED 1066Mhz, E7200@3,6, HD 2900 Pro, X-Fi Extreme Gamer

(#657) kovsol válasza Cramo (#656) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én 6600 ával próbáltam n-gage játékokat
na hát volt ami ment volt ami nem
pl THPS ment rajt de a colin m rally már nem ezt a szabad memoria méretére vezethető szerintem vissza N-gage javára +2MB (mármint szabad ram nem tárhely) de SX-1 el nem volt ilyen gond

amugy van egy eladó N-gagem ha érdekel valakit

[Szerkesztve]

(#658) Digital

Digital
(PH! addikt)

6680-ra keresek cuccokat,valaki tudna adni linkeket? #640-en linkelten már jártam :(

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#659) k. válasza Digital (#658) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

(#660) Digital válasza k. (#659) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Már volt :( Valami frissebbet keresek!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#661) GodHeart válasza Digital (#658) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

mivel illegális linket ide nem lehet írni, ezért nem is írok! :P
Viszont a www.my-symbian.com -on igen sok érdekes program van! :)

(#662) Oreg_Nene

Oreg_Nene
(tag)

Valaki segítsen mert megőrülök ;] Szükségem lenne freeware sms kezelő (pc-ről telefonra) és egy telefonkönyv importáló/exportáló progira N3660-hoz. Nokia pc data suite nem jó mert felismeri a telefont a felismerő része (na ezt jól megmondtam) de a program nem is látja már a telót. Oxygen PM is kilőve mert a demo csak a fránya com5 porton keresi a bluetooth egységet, máshol nem.

A bátrakat és hősöket sörrel és csokival, aki mailben küld valami megoldást azt mind2vel jutalmazom :C

Előre is kösz de most már megyek hunyni mert 2 órája ezzel szenvedek :B

''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”

(#663) Oreg_Nene válasza Oreg_Nene (#662) üzenetére

Oreg_Nene
(tag)

up

''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”

(#664) Digital válasza GodHeart (#661) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Küld el a linket priviben ;) :R

(#665) DeepDish válasza MichaelSD (#30) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Dehogy mentek varuk a P990i-t!!! :C:R

(#666) pgabo21

pgabo21
(újonc)

Lenne egy olyan kérdésem hogy 3650-re lehet újabb symbyant felrakni????Pl.:Symbian os 8,symbyan os 9.
pls ne nézzetek hülyének csak érdeklődök!!!!!!!:DD:D

(#667) GodHeart válasza pgabo21 (#666) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

nem

(#668) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

Symbian alá keresek valamilyen GPRS adatforgalmat felügyelő programot, amivel esetleg az egyes kapcsolatokat is lehet ellenőrizni, korlátozni.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#669) Vapor

Vapor
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Leszedttem egy játékot amit fel szeretnék tenni a mobilomra (6670).
Csak az a problémám, hogy a játék .APP kiterjesztésben van.
Meg tudjátok mondani, hogy hogyan kell az ilyet feltenni?
Kell hozzá valami külön progi?

Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

(#670) GodHeart válasza Vapor (#669) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

az app maga a program, olyan mint a PC-n az exe. elvileg ha simán felmásolod, és fájlkezelőben rákattintasz, akkor mennie kell. DE lehet, hogy ez itt valami csúnya crack dolog, és felkell telepíteni a normális telepítőjével, ami neked ezekszerint nincs meg, és utána mintha a PC-n egy gamet crackelnél, felülírod a fájlt. Ez a két variáció van. Az utóbbi törvény által tiltott!

(#671) GodHeart válasza Flashcash (#668) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

ellenőrizni a beépített számlálóval is tudod.

izé, csak kíváncsiság végett a GPRS alapból lassú, még az EDGE is, mit kell szegényt korlátozni!? : ) Ha értelmes okot mondasz esküszöm utána nézek létezik e ilyen program.

(#672) Szomj4s

Szomj4s
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Most szeretnék telefont venni, de nem tudok dönteni...
A tényállás a következő lenne...Mindenképpen új teló kéne, 0 perces, csak azt nem tudom eldönteni, h Symbianos legyen-e, v sem..Miért éri meg ilyen telefont venni? Mert eddig nem láttam, hallottam olyan programokról, amik nagyon megfogtak volna a telóra feltelepítve...(valószínű, h a tudatlanságom a hiba) Tudtok mondani valami kis érdekes programot, amik az ilyen telókra lettek kitalálva? (a 6630on filózok amúgy)

(#673) KKrisz!

KKrisz!
(kvázi-tag)

Hali!! Na pár példával elmodnom miért érdemes symbianos mobilt venned. Saját tapasztalatot osztok meg veled (telóm 6600).
Ha van PC-d és interneted és tudod rá csatlakoztatni mobilodat, akkor szinte bármit rá tudsz tölteni. A symbianos teló olyan mint egy PC!! Programok, játékok stb.

Példa:
Nekem a telómon jelenleg az Ultra MP3 szolgáltatja a zenét (cserélhető látványos skinekkel), PhotoRite fényképezős progi (nagyon komoly), Ngage játékok!!!, Nintendo emulátor és játékok, Symbian és Java játékok, Office, Antivirus, csengőhang szerkesztő, Opera böngésző, ''asztal témák'' (skinek), diktafon, stopper, ETi Camcorder 2 (korlátlan videofelvevő) stb...

Lényegében láthatod a telefon alapprogiait teljesen le tudod cserélni sokkal nagyobb tudású cuccokra. Kibővítheted telód funkcióit (mp3, gprs rádió, korlátlan vido, konzol (ngage) stb...)

Na elég a fényezésből :) láthatod én csak ajánlani tudom symbis telót (legalábbis a 6600-át és a 6630-ast biztos!).
u.i.: egy 3650-es oldalon láátam egy idézetet, mely minden symbire igaz:

''a 3650 nem egy nagy telefon, hanem egy kis számítógép''

Ezt tartsd észben!!! ;) Na hali!

Celeron 1,8Ghz, 768MB RAM, ATi Radeon 9600pro

(#674) kcs73

kcs73
(kvázi-tag)

Meg tudná valaki,hogy symbianos telo és symbianos telo között mi a különbség! Ugyanis vettem egy motorola a1000-et, ami ugye symbianos,de nem tudom telepíteni a sis file-kat! Miért?????

Köszi!
:F:F:O

Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...

(#675) Atom válasza kcs73 (#674) üzenetére

Atom
(fanatikus tag)

A symbian csak egy alap operációs rendszer fejlesztett ki és adta a mobil gyártók kezére. A Gyártók pedig külön user interfaceket fejlesztettek az operációs rendszer fölé. Valószínüleg az új telefonod más interfacet használ mint a régi, és a program ezt nem tudja lekezelni (Mivel nem kompatibilisek).

A te telefonod adatai:
Symbian OS v7.0
User Interface: UIQ 2.1

A Régi valszeg nem ezt használta.

Itt nézz körül: [link]

[Szerkesztve]

Konfig: Fekete világító vasdoboz

(#676) Atom

Atom
(fanatikus tag)

Kérdés hátha van itt fejlesztő:

S60 alá akarok file managelő progit írni.
Tud-e vki vmi open source programot hasonló témakörben, vagy vmi leírást.

Konfig: Fekete világító vasdoboz

(#677) RDavid

RDavid
(újonc)

Üdv!

Lenne egy problémám!
Nokia N70-et használok és nemtudok csengőhangokat és alkalmazásokat elküldeni a kártyáról, csak képeket. Azt írja ki hogy nem küldhetők el a védett objektumok! Hogy kell a védelmet kikapcsolni?
Előre is kösz a segítséget!

D.

(#678) KKrisz! válasza RDavid (#677) üzenetére

KKrisz!
(kvázi-tag)

Hali! Telepíts rá valamilyen fájlkezelő alkalmazást (pl.: SeleQ vagy E-File Manager) és azok már nem fognak majomkodni :)

Celeron 1,8Ghz, 768MB RAM, ATi Radeon 9600pro

(#679) RDavid válasza KKrisz! (#678) üzenetére

RDavid
(újonc)

A gyári fájlkezelőn kívűl 3 másik fájlkezelő van rajta. Egyik sem engedi :)
Van egy System explorer, File explorer és Fileman.

(#680) kcs73

kcs73
(kvázi-tag)

Cső! Az uviolára miért nem tudok csatlakozni???:C

Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...

(#681) mykos válasza kcs73 (#680) üzenetére

mykos
(senior tag)

Nem hiszem hogy ők nagyon ismernék az uviolát mivel az az A925 -ös(UIQ 2.0) programok miatt jött létre és azokkal van tele, de ha rákeresel abban a topicban ol halottad biztos megtalálod a server/user/pass -t :U Amúgy most néztem és működik ;]

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2 ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#682) Szomj4s válasza KKrisz! (#673) üzenetére

Szomj4s
(lelkes újonc)

Köszi szépen a felvilágosítást!
A konkrét programokra lettem volna inkább kíváncsi, de látom, azokat is felsoroltad! Tök jó, köszi!
Még várok január végéig a vásárlással, mert ha nem lesz meg ebben a félévben a 15 kreditem a suliban, akkor fizetnem kell, és az húzós...45...ez pedig egy koleszosnak eléggé megrendítő összeg:)
Tehát majd akkor valszeg jan végén minden eldől!
Esetleg tudsz/tudtok vmi jó kis boltocskát, ahol érdemes nézegetni az ilyen telókat?(én a telefongurun nézegettem eddig, de ha Te/Ti tudtok jobbat, azt lécci osszátok majd meg velem:) )
Köszi szépen mégegyszer!

(#683) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

lenne egy nagy kérdésem amir gyors választ kérnék!
Nokia 6600 vagy 7610?
megér +10k-t a 7610?
vagy inkább 6600+ 512memkari?

tudásban valami nagy különbség?

(#684) RDavid válasza Tommmmka (#683) üzenetére

RDavid
(újonc)

A 7610 jobb és szebb is. Meg megapixeles kamerája van. De nagy különbség nincs a tudásuk között. Szerintem :)

(#685) Athos07 válasza Tommmmka (#683) üzenetére

Athos07
(senior tag)

Én 7610 helyett (nekem nagyon nem tetszik) inkább 6670-et (ha mindenképpen 6xxx-os kell) vagy 3230-at mondanék. Utóbbinak vannak hátrányai (főleg az mp3 hang és a kijelzőporosodás) de a rádió marhajól szól.

''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''

(#686) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

Hi! All holnap jön meg a 7610-esem milyen progik azok amiket szerintetek mindenképp feltegyek?

(#687) satomee válasza Tommmmka (#686) üzenetére

satomee
(senior tag)

Ezeket ne hagyd ki szerintem:Netfront 3.2 vagy/és Opera 8.0,S. Fileman,Zipman,Profi Mail.Így elsőre,hirtelen...:)

...villámcsapás keltette indukciós hatás...

(#688) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

nah kérdés content copier-rel lementettem a telefonszámokat a 7600-ról (series 40) NFC formátumban most az új telómra kéne felvarázsolni az adatokat de azt írja h. eltérő nyelvű a telő (mindkettő magyar volt) és h. eltérő a szériaszám (ezt aláírom) Na akkor most ezt milyen úton tudnám feltolni a telóra? Nagyon fontos lenne ugyanis egy csomó telszám van abban a fájlban ami csak ott van meg!

Valaki tud erre valami megoldást?

(#689) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Hova fejlődött a cégem :))

[link]

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#690) satomee válasza RDavid (#679) üzenetére

satomee
(senior tag)

2megoldás is van:
1. Filekezelővel átnevezed a file-t pl .txt-re,utána már engedi küldeni.Ez akkor nem járható út,ha olyan telóra akarsz küldeni,ahol nem lehet visszanevezni...
2. Felrakod a ProfiMailt.Ennek van egy saját filekezelője,ami nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel hogy 'protected file cannot be sent' ;]
Mellesleg a legjobb s60-as mailkliens szerintem...

[Szerkesztve]

...villámcsapás keltette indukciós hatás...

(#691) ::Geri::

::Geri::
(tag)

Sziasztok

Symbnian S80 (Nokia 9300 kommunikátorom van) oldalak felől érdeklődnék, mivel nem nagyon találtam ilyen témájú oldalt. Letöltés érdekelne legfőképpen, amig S60-om volt addig nokiaprogramok tökéletes volt, de most pl. magyar oldalak között nem is találok egyáltalán. My-symbian ottvan ugye de nem árt ha teljes verziósíthatóak a dolgok :)

Life is Short, Upgrade Hard

(#692) GodHeart válasza ::Geri:: (#691) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

És szted erre a kérdésre a választ itt fogod megkapni!? Mert sztem ha azthiszed, hogy igen elvagy tévedve... :U

(#693) SuBeR53_

SuBeR53_
(fanatikus tag)

Ha már symbian, akkor elmondom nektek hogy a symbianos tellok télleg kis PCk, nekem, van rajta UltraMp3, Irremote, SmartMovie, Efileman, SeleQ, CameraFX, 200valahány játék, és szerintem a legfontosabb a SlovoEd! 12 nyelvu szotár van a tellomon, mindegyikben 60000-100000! szo van, és tökéletesen müködik ;) , ezenkivül 512es MMCm van, és csak hogy ne warezoljak, elmondom hogy moszkvában lakom, és az orosz mediamarketben lehet vásárolni progikat :D :DD most jelenleg 3cdnyi játék, és applicationom van, szoval ha bármi kell, küldj emailt:kruta90@gmail.com

(#694) tyutyu1983

tyutyu1983
(tag)

Hello! Van egy Nokia 7650-esem, amikor be akarom kapcsolni a bluetoot-st annyit ír ki, hogy rendszerhiba. Ez mitől lehet?

MSI GX620X-063HU

(#695) Uher

Uher
(kvázi-tag)

hali.

Nokia 6600ra keresek:

- ébresztőprogramot ami tud több különböző időpontban ébreszteni.

- valamint olyat emlékesztetőszerűséget ami a 3310-esen volt.

(#696) Uher válasza Uher (#695) üzenetére

Uher
(kvázi-tag)

ööö up :F

(#697) Kubi válasza Uher (#695) üzenetére

Kubi
(lelkes újonc)

Az enyémen az Alarm Manager van és 100%-ig meg vagyok vele elégedve!

Ember küzdve küzdj és bízva bízzál rögbizzél,hogy el ne hízzál!

(#698) Kubi

Kubi
(lelkes újonc)

Helló!Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy ad egy linket vagy beírja az összees szervízkódot ami asznnálható s60-on?Köszönnöm!

Ember küzdve küzdj és bízva bízzál rögbizzél,hogy el ne hízzál!

(#699) Borosz

Borosz
(őstag)

Ahogy néztem még senki sem kérdezte meg ezt ebben a topikban: Symbian alapú magyar Biblia progit tud esetleg valaki valahol...?

Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu

(#700) Borosz válasza Borosz (#699) üzenetére

Borosz
(őstag)

Újabb kérdésem van. Találtam egy oldalt : www.mobilbiblia.hu. Itt le lehet tölteni egyet, de Palm vagy Palm5-re írták. 6600-án ez hogyan lenne képes működni ?

Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Nagy Symbian topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.