csak azt h én nehezen találtam meg, de lehet h csak azért mert hulla fáradt voltam.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Misha
(lelkes újonc)
jó ez a táblázat
csak azt nem értem h nokia miért ilyen ''össze-visszán''
állítja össze a telcsijeit:
3230
ram: 6
proci: 123
kamera: 1.23
760mah
6600
proci: 104
kamera: 0.3
850 mah
6620
ram: 12 (!)
proci: 150 (!)
850mah
6260
proci: 123
760mah
6630
ram: 10
proci: 220
kamera: 1.23
900mah
szóval egyik gyors proci de kevesebb ram, másik lasabb proci de magasabb megapixel, stb
tiszta káosz
legalábbis szerintem..
Ott van a 6260a készülékek között az összes többi telefonnal együtt... 
Azt is figyelembe kellene venned, hogy időben melyik telefon mikor jött ki. A 6620-at meg ne is nézd mert az európában nem került kereskedelmi forgalomba, sokra nem is mentünk volna vele (Network: GSM 850/1800/1900 MHz) az lett volna a 6600 edge képes verziója, de aztán 6630 lett belőle.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

wezsolt
(újonc)
Hi!
Van egy nem teljesen idevaló kérdésem:
Azt hallottam hogy a Nokia 3230 teló nem stereo, hanem mono(mp3 lejátszásnál).
Igaz ez? Ha igen, nem a füles mono vagy az mp3 lejátszó progi?
Előre is thx.

Athos07
(senior tag)
A zenelejátszó hangchip monó, így mp3-at csak úgy tudsz hallgatni (elég gyenge minőségben). A rádió viszont (ha olyan a vétel) akkor sztereó, és tök jól szól. Ezen sehogy sem lehet változtatni, csak telefon cserével. 
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
Ezt nem értem, hogy ha a chip monó akkor, hogy lehet a rádiót stereoban hallgatni?
Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

speedfreak
(újonc)
Halihó
Kérdésem lenne!:Hol tudok hozzájutni 6600 softwarefrissítéshez??
Páá
HP 530-al küzdök...

Misha
(lelkes újonc)
Igen mono. És ezen nem is lehet változtatni semmilyen módon.
Van vmi új 4-es szoftver ami tud ál-sztereót eltolással, de annak is vacak a hangminősége. A hangchip egy fos amit beleraktak. A rádió más hangchipet használ, ezért az tűrhető.
Azért tettek bele vacak hangchipet, mert 30-as széira. De én ettől függetlneül nagyon megvagyok vele elégedve. Ha jó zanét akarsz akkor vegyél egy mp3 lajátszót. 6630-nak még tűrhatő a hangja, de az monó, szóval felejtős zenehallgatás szempontjából

MichaelSD
(őstag)
Tudja valaki hogy lehet a születésnapokat átrántani a Contatsból a Calendárba? Unom hogy 2szer kell bepityegni mindent a N90be. (Mondjuk érdekes hogy a Calendarban az Anniversary / évforduló max. 1980-tól kezdőthet.)
Köszönöm a segítséget!
Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

Sztrego
(fanatikus tag)
A 6630-as sztereó!
Sony Ericsson XPERIA mini ST15i Black 2.3.4 Build 62

Misha
(lelkes újonc)
# Operációs rendszer: Symbian R8.0 Series 60 2.6
# Processzor: Texas Instruments OMAP 1710 220 MHz
# Memória: 32 MB ROM / 10 MB RAM
# Kijelző: színes, transzflektív TFT, 176 x 208pixel felbontás, 16 bit színmélység
# Akkumulátor: 900mAh Lithium-Ion, cserélhető
# Méretek: 110 x 60 x 21 mm
# Súly: 127 gramm
# Audio: monó hangszóró, mikrofon, headset
forrás: PDA mania.hu

Athos07
(senior tag)
Én is úgy tudom, hogy tudja a szereó mp3-at, sztem itt a ''hangszóró'' csak a kihangosított hangszóróra vonatkozik.

wezsolt
(újonc)
Hi
Szerintetek melyiket érné meg venni? 
Nokia 6600 avagy 3230?
Mert kb. 50k körül szeretnék mostanában telóra költeni, s e kettő közt filózok.
Fontos lenne hogy legyen benne kamere, meg hogy oprendszeres legyen, synbian vagy windows.
Tanácsotokat előre is köszi!
nekem 3230am van ,a kamerája király
a kijelzője élenkebb,színhelyesebb mint a 6600ának(összemértem)a tudása teljesen jó ,minden program fut rajta ami a 6600án ,úgyhogy inkább 3230

DANSZ!!

Misha
(lelkes újonc)
én is az 1-3mpixeles kamerát szeretem benne, meg 6600át nem nagyon lehet előfizus csomagokban már kapni, én új telcsiként t-mobilenál elég jó kedvezményekkel tudtam megvenni
meg 6600nak a procija 104 mhzen, ezé meg 123
és 1000mah-s akksit is csak ehez a szériához láttam eddig, ami nekem bevált,
meg szilikon tok sincsen más symbianos telókhoz csak 6630ashoz ami elég jó kirándulásokon 
Szerintem is 3230, mert jobb kamera, újabb os és állítalag jobb kijelző (még nem volt 3230 a kezemben)
Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

Athos07
(senior tag)
A 3230 kijelzője mérföldekkel jobb, még a 6630-énál is! Ez tapasztalat, nem beszélek haza. A gyorsasága nem túl erős, de a 6600-nál érezhetően jobb (6630 mellett persze jóval elmarad). A kamera meg kevés fénynél ugyanúgy kapitulál, mint a többi, elegendően fényes környezetben viszont nagyon jó képeket csinál. És van benne rádió is, ami bármikor jól jöhet. Egyértelműen 3230.
Tudtok olyan symbianos ebresztoorat, ami jofele, es csengohangot is tud?
hugi 3660 telojara kene.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Hirtelen majdnem írtam, hogy miért nem jó a beépített, de most gyorsan megnéztem egy 3650-et és abban tényleg nem lehet ébresztőhangot állítani.
Nemtudom melyik telónál vagy verziónál került bele, de a 6260-ban már lehet hangot választani az órán belül a beállításokban.
Nem lehet, hogy egy sw frissítés után nálatok is belekerülne. Az általam vizsgált 3650-en is elég régi a sw.
Viszont eszembe jutott egy másik dolog is, régebben kérdezted, de nemtudom, hogy megtaláltad-e a megoldást.
Az volt a kérdés anno, hogy hogyan lehet megcsinálni hívás/beszélgetés közben mutassa, hogy mennyi ideje megy a hívás. Akkor én rávágtam, hogy a 7650 mutatja, de közben rájöttem, hogy ez is egy beállítás kérdése, mégpedig szerintem nem egy túl egyértelmű opció. A naplón belül a beállításokban a ''Hívás időtartalm'' opciót kell Igen-re rakni. Bocs ha már lejárt lemez. Én nemrég a 6260 sw frissítése után kerestem halálra, mert alapból off.

wezsolt
(újonc)
Lenne még 1 kérdésem.
3230 as telón hogy lehet a symbiánt frissíteni és hol lehet hozzá leszedni frissebb sybiant?
Meg nem tudom hogy megéri-e frissíteni, meg hogy milyen kockázattal jár vagy hogy miben újjabb ill. jobb a frissebb verzió, lényeges külömbségek szoktak lenni benne?
Előre is thx
Hogy miket frissítetenek az jó kérdés, de hogy melyik Symbianos telóra melyik a legfrissebb sw azt itt megnézheted:
Bővebben: link
Frissíteni nem lehet házilag, spéci szoftver és hardver is kell hozzá. Szakember megcsinálja pár perc alatt.

Poszatakiler
(újonc)
Hello!
Lenne egy nagy kérdésem!
Megvan a symbianos telóm(N6260),vettem hozzá egy Bluetooth,hogy majd azzal garázdálkodok a telón! De!
Minden működik is,telepítés,smsküldés,browser... Csak épp a számomra legfontosabb nem! Az SmS & NévJegyzék letárolása a gépre!
(PC Suite legújabb ver.)
Elkezdi inicializálni a telefont,majd hibaüzenet és kiírja hogy : megszakadt a kapcsolat a telefonnal! Olyan mintha le lenne tiltva...
Valakinek van valami okos ötlete mi lehet a hiba? Vagy tudtok ajánlani más ilyen célra használható programot?
Köszönöm!

SMS-ekkel nemnagyon foglalkoztam, bár elvileg a program azt is tudja, a névjegyzék lementésére, szerkesztésére én az Oxygen Phone Manager for Symbian OS phones programot használom.
[Szerkesztve]

Poszatakiler
(újonc)
Ezt nem értem!
Nem akarja felismerni az Oxygen a telefont,mert nem tudom beállítani,hogy a Microsoft Bluetooth-on nézze! Amikor ki akarom pipálni a beállításoknál,azt írja ki,hogy nem talál ilyen drivert!!! Mi lehet ez! Valamit be kell állítani a bluetooth-on magán?

Poszatakiler
(újonc)
Szerintem ott van a baj,hogy nem tudom beállítani a BT! A winXPbe a jobb alsó sarokban ott a jele,de nem fehér benne a ''b'' betű,hanem piros! Azt írja,hogy nem találja a BT eszközt!
Ha arra nyomok,hogy start useing bluuetooth, a válasz :
BT Software License
Your BT Software license does not include use with this BT device. [6]
Otthon másik BTvel ugyan ez! Valaki látott már ilyet?
Akkor először a BT-t kellene rendbe tenni.
Itt nézz körül:

arpeen2
(senior tag)
Nem tudjátok 7650-re va vmi kis okosság hogy mp3-at tudjon kezelni csengőhangként ?
Én kb. egy éve kerestem erre megoldást és nem jártam sikerrel. Nem hiszem, hogy azóta változott volna a dolog.

arpeen2
(senior tag)
Nem tudtok vmi jó kis oldalt ahonnan polifónikus cs.hangokat lehet letölteni ? Persze nem arra gondolok ahol 500 Ft darabja. 
Valamelyik topikban írta valaki 
Nem nagyon néztem meg, csak eltettem hátha még jó lesz egyszer, én már MP3-ban utazok

mobileug
(újonc)
Szeretnétek a legfrissebb játékokat, illetve programot a telefonotokra? Oldalunkon több ezer
játék, illetve program található. Ezenkívűl közel 100 Film mobiltelefonra, az össze Nokia N-Gage
játék, valamint Magyarországon előszőr Tőlünk töltheted le a legújabb játékokat Sony Playstation Portable-re!
Rendszeres frissítés, a friss és ropogós stuffok várhatóak állandóan! Ne hagyd ki!
http://mobileug.7web.hu

operator10
(senior tag)
Üdv.
Nemrég óta van Simbyan-os telom.6670.Itt vettem a PH-n.Kérdésem az lenne hogy bármit telepítek mindig hibaüzenetet kapok.Alkalmazás kezelő rendszerhiba-20.Pl ezt.Azon kívül hogy csengőhangokat tudtam rátenni, napok óta nemjutok semmire.Van benne egy 256mmc, de a tel memóriájába szoktam telepíteni.Ez esetleg gond lehet?Másik kérdésem hogy ha egyszer véletlenül sikerülne valamit feltelepítenem, azt hol fogom megtalálni?Tehát lesz'' parancsikonja'' vagy valamelyik menüben kell keresnem a dolgot.És még egy utolsó kérdés:Mit, milyen file-okat érdemes keresnem?És melyik tipust, kiterjesztést hogyan kell, hogyan telepítsem?Köszönöm
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
(#583) operator10 válasza operator10 (#582) üzenetére

operator10
(senior tag)
Konkrétan témákat, és képernyővédőt szeretnék telepíteni.De pl ezeket a tipusú alkalmazásokat, nem találom sis-esben.Vagy nagyon hülye vagyok

"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö

GodHeart
(senior tag)
nem akarok belszólni, de utálom a fizetős warez helyeket Ha valaki, azaz jelen esetben Te pontosan tudod, hogy honnan kell szedni a cuccokat, pl s60-ra programokat ingyen, és ezt pénzért kiteszed, ezt én bunkóságnak tartom. Arról már nem is szólva, hogy a letöltési programok extra silányak, és az egy hónapban megjelent warez s60 programok/ siemens java cucok kb 1/100-ad tartalmazza az oldalad [napi kb 10-50 java fájl, sis fájl egyéb oprendszerekre jönnek ki, szóval én ehhez nézem] ami szintén a silányságra, a csapjunk gyorsan össze valamit és a szerezzünk gyorsan pénz átverve az embereket jelenségre utal. Tudom én is, ebből áll a világ, ez magyarország. Warez dolgot kitenni ingyen az egy dolog, de ezért pénzt is kérni az egy másik! Egyébként itt warez oldalt hirdetni ellenkezik az oldal szabályiaval, bár, hogy téged most kitiltanak, gondolom nem igen fog meghatni! 

GodHeart
(senior tag)
huh kezdő vagy látom!
No mind1
Telefon memóriájában sose telepíts semmit, ez alapszabály!
Mindig MMC-re. Valszín emiatt nem tudsz újabb dolgokat telepíteni, mert szegény nem tudja hova kicsomagolni. Pucolj le róla mindent, vagy formázd le a telefont, és utána mindent mmc-re rakosgass vissza. Egyedül egy FExplorert érdemes a C-re tenni, meg én a SmartVCard-ot teszem C-re kitudja mikor kell. Második kérdésedre válaszolva, igen megfog jelenni egy kis parancsikon szerűség! 

arpeen2
(senior tag)
7650-nél találkoztatok már olyannal hogy ( feltöltött akksival ) esti kikapcsolás után reggelre nem tud ébreszteni mert elfelejti az időt.
Van benne vmi második akksi? Vagy mi ?
Néha meg olyat csinál hogy bekapcsolt állapotban minden előzmény nélkül újraindul (még PIN-t sem kér). Ez annyira nem gond csak nem értem. 
[Szerkesztve]
(#587) Papa-Georgo válasza operator10 (#582) üzenetére

Papa-Georgo
(senior tag)
sztem te inkább itt nézz körül:
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
...
(Bocs, csak benéztem valamit
)
[Szerkesztve]

Digital
(PH! addikt)
Megpróbálom itt is,mert a 6680 topik már nagyon fáradt 
6680-ra szeretnék valami böngészőt (most opera van fent,de nem tetszik) Esetleg hogyan lehetne a telóra varázsolni a leveleimet, a T-online-nál vagyok egy régi (aliaszos) tiszanetes címmel! Van wap gprs-em előfizetve,másra nagyon nem szeretnék! THX
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
Nemtudom T-nél hogy megy ez, Pannonnál valamilyen net-es hozzáférés kell, ahhoz, hogy rendesen lehessen e-mailezni.

Digital
(PH! addikt)
Ajánlom figyelmedbe a topikom Bővebben: link Mára odáig fajult a dolog ha a gépem megérzi egy BT driver illatát nyomban kékhalál+ minden
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
Segítségeteket kérném. huginak van egy 3660-asa , amellyel msotanában nem nagyon tud smst fogadni , azt írja a memória megtelt. azonban fexplorer szerint 2.3 mega memória van szabadon (c-n).
Ötletetek van , mi lehet a gond?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Digital
(PH! addikt)
6680-nál be lehet állítani hová mentse az üzeneteket! Lehet hogy nem jól van beállítva a mentés helye
( menü-üzenetek-opciók-beállítások-egyebek-felh.memória) Nekem itt lehet!
[Szerkesztve]

GodHeart
(senior tag)
Akkor vegyük szépen sorjában! 
Mindenképp soft frissítést javasolnék, az meg fogja oldani ezt a problémát nagy valószínűséggel!

GodHeart
(senior tag)
Én eleve nem ajánlom az Operát, használj NetFrontot! Akármennyire is nem hiszed el, sokkal kevesebbet ''eszik'' a kilobitekből. A másik, tmobiléknál nem tudom van a Net kapcsolat, de én anno fél éve pont emiatt az ok miatt tértem át drága pannonra!
Ott végülis nincs előfizetés a netes kapcsolatért, és bármikor letudom tölteni az emailjeimet, képestől word docostul mindenestől, akár a beépített kliensel, bár én ProfiMail-t használok! Sztem te is válts pannonra, mert a mondom a Te problémád nagyban hasonlít az én régebbimre, és anno én sem tudtam másként megoldani, mellesleg, hogy megszabadultam a T-mobiltól ez jó érzéssel fog el!
Bár tom hülyeségnek hangzik... 

GodHeart
(senior tag)
tildy van egy fájl a c:/system/data könyvtárban. valami log fájl, nah ott tárolja a naplózásokat és ez a bűnös, hogy nem megy az sms fogadás, és még mázlija van, hogy csak az nem!
Haverommal mit szívtunk vele, mire rájöttünk, hogy ez a gond. Ha kikapcsolod a naplózást vagy mit, akkor elvileg az a fájl, össze fog menni pár kilósra, és minden jó lesz. Ha ez nem segít le kell formázni a telót, és alapból kikapcsolni a naplózást! Sok sikert! 
Ez nem csak a 3650-nél volt probléma anno? Én azzal vesződtem a napló fájl miatt. Amúgy annak az volt a trükkje ha jól emlékszek, hogy át kellett állítani angolra a telót úgy kiakapcsolni a naplózást. Ha magyarra volt állítva akkor tovább nőtt a napló hiába volt kikapcsolva a feature.

Digital
(PH! addikt)
Köszönöm maradnék inkább T-Mobile-os
Régebben símán a böngészőből fel tudtam menni az axelero oldalára,ott meg tudtam nézni a levelemi,jó volt,csak picit lassú
NetFront-hoz tudnál linket? (lusta vagyok
)

GodHeart
(senior tag)
sajnos 3660-nél is az! Mi nem állítottuk át a nyelvet, egyszerűen beállítottuk, hogy ne naplozzón, és rá kb 20 percre, 70kb-osra összement a fájl, szal ez volt ! 
mod: írás power ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]