Ezt lehet törölni?
c:\system\mail könyvtárat =626kb.
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Ezt lehet törölni?
c:\system\mail könyvtárat =626kb.
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

De van c:\system könyvtár, csak nem látod.
Én a Psiloc Efile Manager-t használom, de bármilyen filemanager megteszi, csak be kell állítani benne hogy mindent jelenítsen meg (rendszer mappákat is). Itt találsz ilyeneket: Bővebben: link
Csak ne törölj olyan filet, amiről nem tudod mire való, mert tönkre is vághatod a telót (nem bootol be).

Szerintem inkább ne bántsd, abból baj nem lehet. Mindent én se tudhatok.
Én is ezt használom.
c:\system\mailbe két játék telepítője volt,ezt teljesen kiürítettem, így már 2724kb üres helyem van.Célom a 3MB,de csak óvatosan.
Mit szólsz a 7.0s-hez?

Most néztem, nekem nem a c:\-n van az a mail könyvtár, hanem itt e:\system\mail.
Nézd meg nálad, hogy az Üzenetek -> Opciók -> Beállítások -> Egyebek -> Felhasznált memória:MMC legyen, mert ha nem akkor az összes SMS,meg üzenet a telómemóriát foglalja.
Az megvan.
(#57) Overlocker válasza Overlocker (#56) üzenetére
Már 2976kb-nál járok..
(#58) Overlocker válasza Overlocker (#57) üzenetére
3053kb,itt abbahagyom,mert annak további törlésnek szvsz már komolyabb következménye lehet...

Nekem a 6.x -el sincs semmi bajom, viszont ami probléma tényleg már az a memória. Nézd meg a 6600-át fut rajta szinte az összes N-Gage játék, ezen meg csak a sonic.
Meg látod nekem is az a bajom, hogy egy csomó proginak kevés ez a 3.x Mbyte memória, és én se tudom hogy csináljam már, hogy minél több memóriát szabadítsak fel. Lassan le kell cserélni, sajnálom de előbb-utóbb ez lesz...

jaja ez télleg baj 
nekem 3660 van szal ugyanaz mint 3650
de az Asphalt Urbvan GT nevu autos játék elég jo és mukodik is 3650en
igaz nálam csak ugy ment mikor ujra lett formázva és utána ment már.

Hoppá, ezt a játékot nem ismerem, sis-es?
Linket vagy mailt légyszi
ui: Úgyis most akarom formázni a telót nem soká, mert már nem törölgetek össze-vissza.
[Szerkesztve]

Bővebben: link
remélem sikerulni fog és menni fog neked
sajnos ez csak a játék demoja, még nem készult el a teljes
[Szerkesztve]

Köszi, köszi, letöltöm és holnap kiprószálom.
Na sikerült elérnem a 3336kb-t,de ettől több üres helyet tényleg nem lehet elérni.Na ez lehet a csere egyik oka,de 1,5év alatt már nagyon megszoktam,megszerettem.A mostani telók között még mindig megállja helyét és még meg is fogja 0,5év ,max. 1 évig. SZvsz igen ritka, hogy egy telóval ilyen hosszú ''életciklust'' ki lehet húzni,a mai technikai fejlődés mellett.
A következő szerintem,ami szoba jöhet nálam az a 6630-as. De még várok egy kicsit hátha megint jön vmi forradalmian jó mint ez.
Max mekkora méretű progikat tudtatok installálni?

Szabad memória függvénye.. De hát ez természetes...
www.akciofigura.hu (FOV - Dragon - DID - Hot Toys - 3R)

Na leformáztam a telót, csak egy 2 filemanagert meg a névjegyzéket tettem fel, és 3664 Kbyte szabad memória mellett nem indult el a játék, ''Asphalt: A memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást'' felirattal kilép. Azért köszi a játékot, majd próbálkozok vele még.

Ja én sem most akarom lecserélni a telót, mert én is megszerettem, de ha kijön valami húdejóésmégsokatistud teló, akkor lesz a csere egy éven belül.
A 6630 is jónak néz ki, de láttad már a Motorola A1000-et, bár ez baromi drága lesz szerintem.Bővebben: link

Áááááá, ez nem fog menni.
Full reset után, 3717 Kbyte szabad memóriával is csak ezt írja ki.
Szerintem ez megint valami N-Gage szintű játék lehet, ami szokás szerint ezen nem fog menni. De azért kiváncsi lettem volna rá, na mindegy.

P900?? senki?
www.akciofigura.hu (FOV - Dragon - DID - Hot Toys - 3R)
Kicsit felhozom a topikot.
Egy jópofa messenger progit ajánlok, én közel fél éve használom. Fel tud menni az ICQ, MSN, AOL és Yahoo hálózatokra. Halál kulturált, jól használható és ingyenes.
Agile Messenger
Én még 7650-et használok, sajnos az azóta megjelent symbianos telcsik fizimiskája nem jött be, talán most a 3230
Mást meg nemigen akarok, megfertőzött ez az OP rendszer 
Szóval aki szintén a 7650 nem bővithető 3.6mb memoriájával gazdálkodik, annak jól jöhet még a Stacker nevü progi, tömöríti a progikat, amik futtatáskor kitömöritődnek majd vissza amikor bezárulnak.
Nekem most fent van a telefonon a már említett Agile Messenger (tömörítve), Worldmate (tömörítve), Wireless IRC (tömörítve), FExplorer, Stacker, kb. 120kb-os a névjegyzék, van mindig 50-100k az üzenetekben, kb. 100kb kép, és úgy 500kb hang (wav+mid), tehát minden van ami kell, és így is 1.5mb körül van a szabad memória, szóval okosan ez a 3.6mb se kevés.
[Szerkesztve]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

up, mert nekem is symbianos telom van
'' Kamion és Pendely nemes az igazi''

Sziasztok mivel és hogyan kell .sis kiterjesztésü fájlokat felnyomni 6600-ra??
Az jó hogy a csak jar fájl van de néha valami jad is van mellette, és ezt hogy kell felrakni???
Ezt a világot nem lehet kihagyni!!!!

Vegyél egy usb bluetooth dongle-t (pár ezer ft), és töltsd le a nokia oldaláról a legújabb pc-suite programot innen: Bővebben: link

kösz de hova töltsem?? ha jar van csak magában az jó?mert van amikor valami jad is van mellette!

Szóval a bluetooth kell a pc és a telefon összekapcsolására (vagy esetleg infra port, de nekem olyan nincs, és a bt jobb,stabilabb).
Ha megvan az összeköttetés, akkor a pc-suite progit elindítva, van olyan hogy programok telepítése menü, ott kiválaszthatod hogy jar vagy sis fájlt akarsz telepíteni (ajánlott mindent a memkártyára).
A jar önmagában elég, úgy tudom a jad csak akkor kell, ha wapról akarsz telepíteni javas programot.

köszönöm szépen!!!!!
A midi hangokat meg a 3gpt hova nyomjam át???
Bocs de kezdő vagyok!!
[Szerkesztve]

Ha a pc suite progit elindítod, látni fogod, hogy mindennek megvan a helye.
Midit a e:\hangfájlok\digital, a 3gp-t a e:\videofájlok -ba érdemes másolni.
Mint mondtam, célszerű mindent a memkártyára tenni, mert a teló memóriája gyorsan betelik.

Azt olvastam valahol, hogy a 7650-nél vigyázni kell, nehogy a memória teljesen megteljen, mert akkor nem indul a következő indításkor és csak a szervízben tudnak rajta segíteni. Ha nem így van, akkor bocs.

kösz!!!!
A telepítésről én is pár szót.
Szintén bluetooth használó vagyok. Windows XP alatt a legegyszerűbb módja annak, hogy bármit küldjünk a telefonra (program, csengőhang, kép): jobb klikk a fájlon > küldés > bluetooth > és itt kiválasztani a már párosított telefont.
Üzenetként érkezik a csomag, amit megnyitva a telefon értelem szerüen tudja, hogy mivel mit csináljon, ha program van telepíti, ha hang file akkor a hangkezelőt inditja el, ha kép akkor a képkezelőt. A kép vagy hang elmentése valamint a program telepítése után az eredeti üzenetet törölhetjük is.
Igen én is hallottam erről, hogy a kezdeti sw verzióknál volt ez a dolog. Azt nem tudom, hogy a későbbi frissített sw-ben javították-e ezt a hibát, minden esetre vigyázok, hogy ne teljen be a mem teljesen. Azért köszi!

Hi all.
Kezeim között tartok egy SE P910i tellót.
Megpróbáltam feltenni, más tellókhoz való symbian játékokat és egy sem ment fel
Sőt, még azok a jáva játékok sem futnak rajta, ami a régi SE k700i tellómon elfutottak.
Tudja valaki, hogy hol találok ehhez a tellóhoz szoftvereket.
Elég cink, hogy semmit sem tudok rárakni, mert mindenbe beleköt, hogy ez nem kompatibilis, stb.
Régebbi típusok is ilyenek voltak?
Üdv
Charlie
Hmm...
HAnyas symbian van rajta?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Agile Messenger (tömörítve), , Wireless IRC (tömörítve), FExplorer
ezek tényleg frankó progik
Ráadásul 30 perc irc, kb 30-40KB, ami kb 10ft
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

ez az irces progi nálam nem megy
internet elofizu kell hozá?
vagy elég a wap is?
Igen netelőfiz kell hozzá.
Ha pannonos vagy, érdemes a gprs startot kérni, mert előfiz díj nincs, ,éshétvégén és este 2.5Ft/10Kb.

7.0 van rajta.
De mar kezdem atlatni a dolgokat.
Mivel meg soha nem volt symbianos tello a kezemben, en naiv, ugy hittem hogy minden symbian softver fut rajta, mint javas telefonon a java gamek.
Tobbsegben nincs ott gond.
Sajna ez itt nem igy megy
Most mar csak az a kerdesem, hogy hol lehet ehez a tellohoz szoftvereket talalni.
Egy magyar oldalt talaltam mar, de ott eleg keves progi van.
Üdv
Charlie
Hmm...

Szia Pompi!
Hogy kell használni, meg felrakin a symbianos telómra az Agile Messenger-T??
[Szerkesztve]
Üdv: Fecka!

Sikerült telepíteni, de nem működik valamiért!
Mit csináljak, valamit be kell állítani Pompi?
Üdv: Fecka!
Más progit használsz ami a netet és nem a wapot használja? Azok mennek?
Mert más nem kell az Agiléhez, csak egy olyan hozzáférési pont ami net-re van konfigurálva. Miután elindult a progi ki kell választanod, hogy melyik servicére akarsz csatlakozni (icq, msn stb.) és alul az internet access point-nál ki kell választani a már előbb említett netes hozzáférési pontot, majd connect.
Én egyébként hülyeségnek taroma mobil javat. Megmondom miért.Ezekben a teolókban kis procik vannak, amit véleményem szerint érdemes olyan nyelven programozni, ami figyelembe veszi ezt .( esetleg az egyedi utasításkészletet is!!), hiszen hatalmas különbségek lehetnek sebességben ha két külön telefonra raksz fel java progit (igaz elfut mindeggyiken, de...)
Azaz java esetén nem optimalizáltan kerül a telóra a progi (pont mitn régen, amikro figyelni kellett arra, hogy mekkora memória és proc áll rendelkezésre a számítógépben...)
[Szerkesztve]

a SE okostelók UIQ platformot használnak, vhol lennteb, jóóóóval lejjebb írtam egy oldalt és a hozzá tartozó mIRC csatornát, ott megtalálsz mindent, ami létezik a telládhoz. 
''Peace cannot be achieved by force. Only by understanding.''

valaki mondjon egy konvertert legyen szíves, amivel a telóval felvett 3gp videókat tudom átgyúrni mpeg vagy bármi pc-s lejátszó által emészthető formátumra.
Sent from my Windows Phone

Hali all!
Symbian emulátor PC-re létezik? Nem tud valaki valami ingyenes verziót belőle?
Üdv: balu
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
igen, Nekem van
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Hogy lehet nokia 3660ban megcsinálni, hogy hivás kozben is kiirja hány másodpercnél tartok?
[Szerkesztve]

Ha ez kevés, akkor GOOGLE -> ''3gptoavi'' 

ha működne... azért kösz.
Sent from my Windows Phone

hi lenne egy kérdésem
T-m*bile -nál, hogy s mintvan ez az internetes elofizetés?
mert gprs wappal nem mukodik a messenger icq irc...stb
tmobile oldalon nem láttam semmit az árakrol
lehet vak voltam 
megköszönném ha valaki segitene
thx