Hogy értsd:pár perc formázás után visszaáll a gyári beállításokra a telefon,és minden mást legyalul.Újraindulás után neked max a dátumot/órát kell beállítanod.
...villámcsapás keltette indukciós hatás...

Hogy értsd:pár perc formázás után visszaáll a gyári beállításokra a telefon,és minden mást legyalul.Újraindulás után neked max a dátumot/órát kell beállítanod.

Nagyon köszi az eddig segítséget és türelmet csak még egy utolsó kérdés: bármilyen telefonnál jó. (legújabb Nokia n90-nél amin symbian 8.1-es fut)

Elvileg igen.Ha mégse,még mindig ott a gyári beállítások visszaállítása,már ha abban van még ilyen menüpont...

Erről azért nyilatkozhatna valaki nálam illetékesebb is,biztos ami biztos...

Erről azért nyilatkozhatna valaki nálam illetékesebb is,biztos ami biztos...

Köszi a segélyt, meg a progit. Még nem megyek Nokiához - ha nem muszály nem keltem fel őket - de ha még 2-3x előfordul, akkor kiverem a balhét. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''

Nincs mit.Ezek szerintem szintén hasznosak:
Smart File Man,az egyik-ha nem A-legjobb filekezelő:Bővebben: link
Seleq,szintén filekezelő,és bár nekem 7610en nem működik minden funkciója,php-t mai napig ezzel írok:Bővebben: link
és az újabb verza:Bővebben: link

Tudnátok ajánlani egy jó kis symbianos telót, milyet érdemes venni manapság? J ó lenne ha minél kisebb lenne
Athens 2004

A symbianos telók nem épp a méretükről híresek...Ha csak a méret számít,szerintem egy 6680 még nem egy féltégla,és elég kajak 'tudásra'.Olcsóbb választás lehet esetleg egy 6670 vagy 7610,amik szintén nem túl nagyok.Mellesleg ma nézegettem egy n90-et,ami még a saját kategóriájában is elég nagy.Viszont lehidaltam a kamerájától...
Szal ne CSAK a méret alapján válassz,szerintem...

Ok, köszi. Nem nekem kell, nekem már van egy SX1 ami szintén nem egy kis darab de max-on megvagyok vele elégedve- mondjuk ennek ellenére cserélni szeretném egy W800i-re
Athens 2004

Nekme P910 van es millio progi!!! 

Nem mondom még, hogy 3230 (110g), mert nem mondtad, hogy mit jelent az ''érdemes megvenni'', azaz a pénz nem számít, és a legjobb kell (ez nehéz, de most a 6680 a király, bár Motókat, Se P szériát nem zárnám ki), vagy ár/érték kell, abban viszont szvsz 3230 a király, még nem volt vele komoly bajom, és egy csomó félelmem nem igazolódott (bár a kihangosító kirívóan gyenge).

Sziasztok!
Nekem egy Nokia 6600-m van, és most vettem hozzá számlás előfizut (perc alapú számlázással).
Mivel 50 percet lehet lebeszélni a havidíjból, kellene egy olyan progi, ami a kimenő hívásidőt egész percre kerekíti. (Pl.: ha 48 másodpercet beszélek, akkor is 1 percet regisztráljon, hogy tudjam, hogy még hány percem van.)
Ha van ilyen valakinek, örömmel venném!!!
Köszi!

Ilyen nekem is jöhetne..
Meg ami kéne az egy normálisabb webböngésző. Most az Opera 8-as van fent a 6680 de valahogy nem az igazi..nem szeressem..
Vmi symbian emulátort merre találok
Mondjuk ilyen lenne a legjobb:Symbian Series 80
de vmi régebbi is jó lenne ha más nincs
THX
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

En mind2ot hasznalok Opera vs Netfront ,mert vannak oldalak amelyek igenylik!! Igaz Se-hez!

nos, egyszer kiadtak egy CD-t amin emulátorként bejött a 9210i, azt kotord valahonnan elő, de lehet, hogy a forum.nokia.com -on is találsz! 

sztem ezt a hozzászólást gyorsan töröltesd. ugyanis /nemnéztem meg/, de ha ez feltört verzió az wareznak minősül. Tudom, hogy segítő szándékkal tetted, de ne itt légyszives! 

Köszi, a 3230 első nekifutásra jónak is tünik ár/érték arányban
Motorola is gyárt szimbi telókat?
Athens 2004
Nekem P800-asom van, és tökéletesen működik. Tegnap készítettem el az első avit rá. Most már mp3-om mellett film is van benne. Ez most nagyon pöpec. Szerintem egy okostelefonnál a kijelző mérete fontos, és még jobb, ha érintésérzékeny. Ha lesz újabb mobilom, az is okostelefon lesz és annak is tapizós kijelzője lesz. 
Azon filózok, mert a Windows is rámászott a telefon piacra, hogy mi a különbség a Symbian és a Windows között. Melyik a jobb?
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.
Szióka! És jártál már azokon az oldalakon, ahol mi, lelkes P tulajdonosok vagyunk? Ha nem, akkor itt megtalálsz minket. SandorKS a fő guru.
http://groups.yahoo.com/group/seokostelefonok/
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

Intézkedtem a törlés ügyében.Kösz hogy szóltál,legközelebb odafigyelek...

Ha eldöntötted, hogy symbianos telót akarsz, akkor itt megtalálod mindegyiket.
Bővebben: link
És igen, a Motónak is van néhány symbianos telefonja, de azok magasabb árfekvésűek.
Az érintőképernyő dologban nem vitatkoznék, de én nekem egy cseppet sem hiányzik az a fícsör. Sőt még zavarna is, ezért remélem, hogy még sokáig lesznek anélküli telók, de kinek a pap...
Jaj csak nokia fórumra ne kelljen mennem! Ott nem találok meg semmit. Meg a symbian.com is vagy mia cime olyan igénytelenül van szerkesztve hogy az kész csoda.
Asszem van otthon vmi 9210-es CD-m pont, azt átnézem. Kösz a tippet
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

Nem nem en PDAmanian nyomom!!! 

REgisztraltam de vegkepp nem talalom a forumot!! 
Hmm, bal oldalon a böngésződnek kell lennie egy ilyen link felsorolásnak, hogy database, files, messages, stb. A messages-ben megy az oda-vissza beszélgetés.

Akkor az cink pdamania ezerszer jobb kar volt regisztralnom nez be te inkabb!!! 
Azért vagyok a yahoo-s oldalon, mert az már egy igazi baráti társaság, ahol a tagokat a P telefonjaik szeretete hozta össze. 
Most regisztráltam a PDAmaniára, de egyelőre csak kutakodom.

Szerinted itt mi hozott ossze bennunket? 

Hat az SE!!! 

Ezexerint senkinek nincs ötlete a perc alapú időszámlálással kapcsolatban???
Lásd: 513

ha lenne írtam volna 

nokia 3230 -om van.Axelero-s emaileket szeretnék letölteni alkalmanként westel CSD -vel / sonyericssonon ,n3650-en működött /,most ugyanazokkal a beállításokkal nem megy,nem kapcsolódik.Tud vki segíteni?

Hello!
Most vettem meg az első symbianos telefonomat,és lenne pár kérdésem... (N6260)
1. Honnan tudom meg milyen verziójú a OSem?
2. Nem találtam sehol arról adatot,h mekkora MMC kártya megy bele!?
3. A kártyára telepített pogramok
foglalnak e helyet a tel.memóriába?
Egyenlőre ennyi,végigolvastam az összes hozzászólást,de mire a végére értem,a felét elfejtettem
úgyhogy ha valami eddig volt,akkor bocs!
THX
[Szerkesztve]

1. A legegyszerűbb, ha a FExplorerben nézed meg, az a progi úgyis jó egycsomó mindenre (legalábbis az ott phone info alatt írt ''verzió'' gondolom a firmre vonatkozik)
2. Az ilyen korláton elvileg a szoftfrissítés szokott változtatni. Pontos adatot én nem találtam a 6260-asról ezügyben, de a 256MB-osnak működnie kell.
3. Csak akkor, ha el vannak indítva. A futó programokat (szinte mindegyiket) láthatod pl. az AppMan progiban, vagy ha a menü gombot hosszan nyomva tartod (3230-ban legalábbis így van).
Fontos! Én is csak ismerkedem a Symbiannal, úgyhogy figyeld az esetleges kiigazításokat!

Köszönöm a segítséget!
Közben folyamatosan gyűlnek a kérdések! 
Telepítek egy programot,és az nem akar megjelenni a menübe,akkor lehet valamivel hivatkozást csinálni,hogy közvetlenül el tudjam érni?
[Szerkesztve]

Szoft verzió: *#0000#
256-os vagy akár 512-es bele mehet elvileg
csak a mem. kártyára érdemes telepítani, de ugye parancsikonokat, és bizonyos beállításokat képekről miniatűröket úgyis mindig a c:-re teszi
ha sok sms-t tárolsz érdemes azt is mmcre menteni (beállítható az üzik báll.ban)
3230 és ngage esetében pedid van progi ami átállítja h az üziket mmcre mentse, mivel azokból kihagyták ezt a funkciót ->(Bővebben: link)
egy bizonyos stacker nevű programmal érdemes a névjegyzéket időröl időre tömöríteni vele ha jó nagy, mert csomó hasznos kb-ot spórolpsz meg vele
és egy másik jó funciója h mmc hiányában a telepített alkalmazásokat is képes tömöríteni, így viszont hosszabb az indításuk ill. a bezárásuk
de vissza lehet állítani normálra
ami nekem nem tetszik symbianban, h ey 9kb-os jpeg hátteret ha beállítasz, csínál egy kb. 80kb-os mdb képfilet a c/system-be, ez pazarlás
FeExplorerrel érdemes nyomonkövetni h mennyi a szabad memóriád (ram), 6600 és 3230-as esetében az optimális a 8-9mega, ha 7 alá megy érdemes utánanézn h milyen processek futnak a háttérben, ehhez a legjobb progi egy Appman nevezetű
ha vkinek 3-4megára lemmenne a ramja, úgy h konkrétan taskként nem fut semmilyen progi, akkor itt a megoldás: Bővebben: link
legroszabb esetben meg kell formázni a telcsit, és okosabban telepítgetni 

ha bemásolod a c:/system/apps-ba a *.app filet elvileg megfog jelenni

kell egy jó email kliens mint pl ez: Bővebben: link
és kell még h legyen t-mobileos gprs elérésed (t-mobile gprs net)
wapos illetve t-mailes hozzáférési ponttal csak a t-mobile sajét email fiókja működik telefonos fiókkal

psiloc elog a legjobb erre, be lehet állítani h 30 v 60 mp alapú legyen
Sziasztok van egy N-gage m. Nos van hozzá voda gprs-netem ,hogy tudnák a telon is netezni? Fel van telepitve az opera de nem tudom hogy hogyan álitsam be a netes részét.